Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.778 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Πουπουλίνα: #141 07-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κρίνε με. Αρκεί να είσαι δίκαιη. Δε σε είδα πουθενά να λες ότι η μικρή το παράκανε. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τις χοντράδες που ειπώθηκαν. Σε καμία περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Φεβρουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Click για ανάπτυξη... Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ. Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της. Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια. Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:59 Ο Dmzk έγραψε: #142 07-02-26 22:59 Μην ακούς γενικά τι σου λένε λμαο, γράφω στο στέκι που και που από όταν ήμουν παιδί. Τότε θεωρούσα πολύ κουλ να έχω ως επάγγελμα μπαρμαν δεν το άλλαξα ποτέ. Πριν λίγο καιρό όταν είχα γράψει σε ένα θέμα μια προσωπική θέση κάποιος μου είπε τι ξέρεις εσύ που είσαι μπαρμαν. Που μακάρι να ήμουν και μπαρμαν. κεεπ ιτ απ εριφυλη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.678 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:10 Η Υδροχόος έγραψε: #143 07-02-26 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ. Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της. Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια. Click για ανάπτυξη... Δεν το κόβεις...λίγο, λέω εγώ ; Αρκετά νομίζω. Δεν ξεθύμανες ακόμα ; Υπερασπίζεσαι κάποιον/κάτι με πάθος και δε διστάζεις την επόμενη στιγμή να τον μπινελικώσεις με την ίδια ένταση... Δεν είμαι εγώ ο "εχθρός". Μην τα χώνεις αριστερά και δεξιά αδιάκριτα, λες και δεν υπάρχει αύριο... еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:42 Ο еще один пророк р...: #144 08-02-26 12:42 Τώρα που παρατηρώ τον τίτλο βέβαια... Φαινόμενο ένα ήταν - ο Ρονάλντο ο χοντρός τι απίστευτα πράγματα είδαμε από το άτομο μέχρι να τον προδώσουν τα πόδια του δυνητικά ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών - δυνητικά η ίδια η μπάλα Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 19:35 Η Monsieur έγραψε: #145 10-02-26 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμένα μου αρέσει. Αντιπροσωπεύει 100% το όμορφο όπως το έχω στο μυαλό μου. Πού το πρόβλημα σας; Click για ανάπτυξη... Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Θέλω να ανοίξω θρεντ με φωτογραφίες μας με διασήμους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Η γνώμη σας για την Αθηνά Μαξίμου ποια είναι; Ο Χειλάκης μαρέζε σαν άνδρας και η χροιά της φωνής τους. Τώρα σαν ηθοποιός δεν ξέρω, μόνο σε σειρές τον έχω δει. Αλλά με το γόητρο της Μαξίμου δεν το καταλαβαίνω, μέχρι και η άρθωση της δεν είναι καλή. Δεν μου φαίνεται καλή ηθοποιός. Το ίδιο και για τον Χάρη Φραγκούλη. Που ακούω τι ταλέντο κλπ είναι. Δεν ξέρω για καποιον λόγο μου φαίνεται αντιπαθέστατος. Τάσος Νούσιας, Βαλτινός, καραμπέτη μαρέσουν πολύ. Δανδουλάκη είναι πείραμα. Την σέβεσαι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ταλέντο. Είναι σαν να πήρες εναν ατάλαντο άνθρωπο, τον έβαλες να συναναστρέφεται με γίγαντες ( Χατζιδάκι, Λαμπέτη, Χόρν, Ελύτη κοκ) και με την τριβή και συναναστροφή βγήκε κάτι με ποιότητα μεν, φαίνεται καλλιεργημένος άνθρωπος και πνευματικός αλλά μέτρια σαν ηθοποιός. Τελευταία επεξεργασία: 10 Φεβρουαρίου 2026 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:07 Η Εριφύλη έγραψε: #146 10-02-26 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Click για ανάπτυξη... Η αγαπημένη μου φωτό εβερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Aura έγραψε: #147 10-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κρίνε με. Αρκεί να είσαι δίκαιη. Δε σε είδα πουθενά να λες ότι η μικρή το παράκανε. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τις χοντράδες που ειπώθηκαν. Σε καμία περίπτωση. Click για ανάπτυξη... Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Φεβρουαρίου 2026 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Click για ανάπτυξη... Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ. Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της. Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια.
Dmzk Δραστήριο μέλος Ο Dmzk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 475 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:59 Ο Dmzk έγραψε: #142 07-02-26 22:59 Μην ακούς γενικά τι σου λένε λμαο, γράφω στο στέκι που και που από όταν ήμουν παιδί. Τότε θεωρούσα πολύ κουλ να έχω ως επάγγελμα μπαρμαν δεν το άλλαξα ποτέ. Πριν λίγο καιρό όταν είχα γράψει σε ένα θέμα μια προσωπική θέση κάποιος μου είπε τι ξέρεις εσύ που είσαι μπαρμαν. Που μακάρι να ήμουν και μπαρμαν. κεεπ ιτ απ εριφυλη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.678 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:10 Η Υδροχόος έγραψε: #143 07-02-26 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ. Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της. Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια. Click για ανάπτυξη... Δεν το κόβεις...λίγο, λέω εγώ ; Αρκετά νομίζω. Δεν ξεθύμανες ακόμα ; Υπερασπίζεσαι κάποιον/κάτι με πάθος και δε διστάζεις την επόμενη στιγμή να τον μπινελικώσεις με την ίδια ένταση... Δεν είμαι εγώ ο "εχθρός". Μην τα χώνεις αριστερά και δεξιά αδιάκριτα, λες και δεν υπάρχει αύριο... еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:42 Ο еще один пророк р...: #144 08-02-26 12:42 Τώρα που παρατηρώ τον τίτλο βέβαια... Φαινόμενο ένα ήταν - ο Ρονάλντο ο χοντρός τι απίστευτα πράγματα είδαμε από το άτομο μέχρι να τον προδώσουν τα πόδια του δυνητικά ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών - δυνητικά η ίδια η μπάλα Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 19:35 Η Monsieur έγραψε: #145 10-02-26 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμένα μου αρέσει. Αντιπροσωπεύει 100% το όμορφο όπως το έχω στο μυαλό μου. Πού το πρόβλημα σας; Click για ανάπτυξη... Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Θέλω να ανοίξω θρεντ με φωτογραφίες μας με διασήμους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Η γνώμη σας για την Αθηνά Μαξίμου ποια είναι; Ο Χειλάκης μαρέζε σαν άνδρας και η χροιά της φωνής τους. Τώρα σαν ηθοποιός δεν ξέρω, μόνο σε σειρές τον έχω δει. Αλλά με το γόητρο της Μαξίμου δεν το καταλαβαίνω, μέχρι και η άρθωση της δεν είναι καλή. Δεν μου φαίνεται καλή ηθοποιός. Το ίδιο και για τον Χάρη Φραγκούλη. Που ακούω τι ταλέντο κλπ είναι. Δεν ξέρω για καποιον λόγο μου φαίνεται αντιπαθέστατος. Τάσος Νούσιας, Βαλτινός, καραμπέτη μαρέσουν πολύ. Δανδουλάκη είναι πείραμα. Την σέβεσαι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ταλέντο. Είναι σαν να πήρες εναν ατάλαντο άνθρωπο, τον έβαλες να συναναστρέφεται με γίγαντες ( Χατζιδάκι, Λαμπέτη, Χόρν, Ελύτη κοκ) και με την τριβή και συναναστροφή βγήκε κάτι με ποιότητα μεν, φαίνεται καλλιεργημένος άνθρωπος και πνευματικός αλλά μέτρια σαν ηθοποιός. Τελευταία επεξεργασία: 10 Φεβρουαρίου 2026 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:07 Η Εριφύλη έγραψε: #146 10-02-26 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Click για ανάπτυξη... Η αγαπημένη μου φωτό εβερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Aura έγραψε: #147 10-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ακούς γενικά τι σου λένε λμαο, γράφω στο στέκι που και που από όταν ήμουν παιδί. Τότε θεωρούσα πολύ κουλ να έχω ως επάγγελμα μπαρμαν δεν το άλλαξα ποτέ. Πριν λίγο καιρό όταν είχα γράψει σε ένα θέμα μια προσωπική θέση κάποιος μου είπε τι ξέρεις εσύ που είσαι μπαρμαν. Που μακάρι να ήμουν και μπαρμαν. κεεπ ιτ απ εριφυλη
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.678 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:10 Η Υδροχόος έγραψε: #143 07-02-26 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ. Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της. Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια. Click για ανάπτυξη... Δεν το κόβεις...λίγο, λέω εγώ ; Αρκετά νομίζω. Δεν ξεθύμανες ακόμα ; Υπερασπίζεσαι κάποιον/κάτι με πάθος και δε διστάζεις την επόμενη στιγμή να τον μπινελικώσεις με την ίδια ένταση... Δεν είμαι εγώ ο "εχθρός". Μην τα χώνεις αριστερά και δεξιά αδιάκριτα, λες και δεν υπάρχει αύριο... еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:42 Ο еще один пророк р...: #144 08-02-26 12:42 Τώρα που παρατηρώ τον τίτλο βέβαια... Φαινόμενο ένα ήταν - ο Ρονάλντο ο χοντρός τι απίστευτα πράγματα είδαμε από το άτομο μέχρι να τον προδώσουν τα πόδια του δυνητικά ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών - δυνητικά η ίδια η μπάλα Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 19:35 Η Monsieur έγραψε: #145 10-02-26 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμένα μου αρέσει. Αντιπροσωπεύει 100% το όμορφο όπως το έχω στο μυαλό μου. Πού το πρόβλημα σας; Click για ανάπτυξη... Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Θέλω να ανοίξω θρεντ με φωτογραφίες μας με διασήμους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Η γνώμη σας για την Αθηνά Μαξίμου ποια είναι; Ο Χειλάκης μαρέζε σαν άνδρας και η χροιά της φωνής τους. Τώρα σαν ηθοποιός δεν ξέρω, μόνο σε σειρές τον έχω δει. Αλλά με το γόητρο της Μαξίμου δεν το καταλαβαίνω, μέχρι και η άρθωση της δεν είναι καλή. Δεν μου φαίνεται καλή ηθοποιός. Το ίδιο και για τον Χάρη Φραγκούλη. Που ακούω τι ταλέντο κλπ είναι. Δεν ξέρω για καποιον λόγο μου φαίνεται αντιπαθέστατος. Τάσος Νούσιας, Βαλτινός, καραμπέτη μαρέσουν πολύ. Δανδουλάκη είναι πείραμα. Την σέβεσαι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ταλέντο. Είναι σαν να πήρες εναν ατάλαντο άνθρωπο, τον έβαλες να συναναστρέφεται με γίγαντες ( Χατζιδάκι, Λαμπέτη, Χόρν, Ελύτη κοκ) και με την τριβή και συναναστροφή βγήκε κάτι με ποιότητα μεν, φαίνεται καλλιεργημένος άνθρωπος και πνευματικός αλλά μέτρια σαν ηθοποιός. Τελευταία επεξεργασία: 10 Φεβρουαρίου 2026 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:07 Η Εριφύλη έγραψε: #146 10-02-26 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Click για ανάπτυξη... Η αγαπημένη μου φωτό εβερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Aura έγραψε: #147 10-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα. Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ. Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της. Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια. Click για ανάπτυξη... Δεν το κόβεις...λίγο, λέω εγώ ; Αρκετά νομίζω. Δεν ξεθύμανες ακόμα ; Υπερασπίζεσαι κάποιον/κάτι με πάθος και δε διστάζεις την επόμενη στιγμή να τον μπινελικώσεις με την ίδια ένταση... Δεν είμαι εγώ ο "εχθρός". Μην τα χώνεις αριστερά και δεξιά αδιάκριτα, λες και δεν υπάρχει αύριο...
еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2026 στις 12:42 Ο еще один пророк р...: #144 08-02-26 12:42 Τώρα που παρατηρώ τον τίτλο βέβαια... Φαινόμενο ένα ήταν - ο Ρονάλντο ο χοντρός τι απίστευτα πράγματα είδαμε από το άτομο μέχρι να τον προδώσουν τα πόδια του δυνητικά ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών - δυνητικά η ίδια η μπάλα Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 19:35 Η Monsieur έγραψε: #145 10-02-26 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμένα μου αρέσει. Αντιπροσωπεύει 100% το όμορφο όπως το έχω στο μυαλό μου. Πού το πρόβλημα σας; Click για ανάπτυξη... Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Θέλω να ανοίξω θρεντ με φωτογραφίες μας με διασήμους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Η γνώμη σας για την Αθηνά Μαξίμου ποια είναι; Ο Χειλάκης μαρέζε σαν άνδρας και η χροιά της φωνής τους. Τώρα σαν ηθοποιός δεν ξέρω, μόνο σε σειρές τον έχω δει. Αλλά με το γόητρο της Μαξίμου δεν το καταλαβαίνω, μέχρι και η άρθωση της δεν είναι καλή. Δεν μου φαίνεται καλή ηθοποιός. Το ίδιο και για τον Χάρη Φραγκούλη. Που ακούω τι ταλέντο κλπ είναι. Δεν ξέρω για καποιον λόγο μου φαίνεται αντιπαθέστατος. Τάσος Νούσιας, Βαλτινός, καραμπέτη μαρέσουν πολύ. Δανδουλάκη είναι πείραμα. Την σέβεσαι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ταλέντο. Είναι σαν να πήρες εναν ατάλαντο άνθρωπο, τον έβαλες να συναναστρέφεται με γίγαντες ( Χατζιδάκι, Λαμπέτη, Χόρν, Ελύτη κοκ) και με την τριβή και συναναστροφή βγήκε κάτι με ποιότητα μεν, φαίνεται καλλιεργημένος άνθρωπος και πνευματικός αλλά μέτρια σαν ηθοποιός. Τελευταία επεξεργασία: 10 Φεβρουαρίου 2026 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:07 Η Εριφύλη έγραψε: #146 10-02-26 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Click για ανάπτυξη... Η αγαπημένη μου φωτό εβερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Aura έγραψε: #147 10-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που παρατηρώ τον τίτλο βέβαια... Φαινόμενο ένα ήταν - ο Ρονάλντο ο χοντρός τι απίστευτα πράγματα είδαμε από το άτομο μέχρι να τον προδώσουν τα πόδια του δυνητικά ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών - δυνητικά η ίδια η μπάλα
Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 19:35 Η Monsieur έγραψε: #145 10-02-26 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμένα μου αρέσει. Αντιπροσωπεύει 100% το όμορφο όπως το έχω στο μυαλό μου. Πού το πρόβλημα σας; Click για ανάπτυξη... Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Θέλω να ανοίξω θρεντ με φωτογραφίες μας με διασήμους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Η γνώμη σας για την Αθηνά Μαξίμου ποια είναι; Ο Χειλάκης μαρέζε σαν άνδρας και η χροιά της φωνής τους. Τώρα σαν ηθοποιός δεν ξέρω, μόνο σε σειρές τον έχω δει. Αλλά με το γόητρο της Μαξίμου δεν το καταλαβαίνω, μέχρι και η άρθωση της δεν είναι καλή. Δεν μου φαίνεται καλή ηθοποιός. Το ίδιο και για τον Χάρη Φραγκούλη. Που ακούω τι ταλέντο κλπ είναι. Δεν ξέρω για καποιον λόγο μου φαίνεται αντιπαθέστατος. Τάσος Νούσιας, Βαλτινός, καραμπέτη μαρέσουν πολύ. Δανδουλάκη είναι πείραμα. Την σέβεσαι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ταλέντο. Είναι σαν να πήρες εναν ατάλαντο άνθρωπο, τον έβαλες να συναναστρέφεται με γίγαντες ( Χατζιδάκι, Λαμπέτη, Χόρν, Ελύτη κοκ) και με την τριβή και συναναστροφή βγήκε κάτι με ποιότητα μεν, φαίνεται καλλιεργημένος άνθρωπος και πνευματικός αλλά μέτρια σαν ηθοποιός. Τελευταία επεξεργασία: 10 Φεβρουαρίου 2026 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:07 Η Εριφύλη έγραψε: #146 10-02-26 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Click για ανάπτυξη... Η αγαπημένη μου φωτό εβερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Aura έγραψε: #147 10-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εμένα μου αρέσει. Αντιπροσωπεύει 100% το όμορφο όπως το έχω στο μυαλό μου. Πού το πρόβλημα σας; Click για ανάπτυξη... Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Θέλω να ανοίξω θρεντ με φωτογραφίες μας με διασήμους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Η γνώμη σας για την Αθηνά Μαξίμου ποια είναι; Ο Χειλάκης μαρέζε σαν άνδρας και η χροιά της φωνής τους. Τώρα σαν ηθοποιός δεν ξέρω, μόνο σε σειρές τον έχω δει. Αλλά με το γόητρο της Μαξίμου δεν το καταλαβαίνω, μέχρι και η άρθωση της δεν είναι καλή. Δεν μου φαίνεται καλή ηθοποιός. Το ίδιο και για τον Χάρη Φραγκούλη. Που ακούω τι ταλέντο κλπ είναι. Δεν ξέρω για καποιον λόγο μου φαίνεται αντιπαθέστατος. Τάσος Νούσιας, Βαλτινός, καραμπέτη μαρέσουν πολύ. Δανδουλάκη είναι πείραμα. Την σέβεσαι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ταλέντο. Είναι σαν να πήρες εναν ατάλαντο άνθρωπο, τον έβαλες να συναναστρέφεται με γίγαντες ( Χατζιδάκι, Λαμπέτη, Χόρν, Ελύτη κοκ) και με την τριβή και συναναστροφή βγήκε κάτι με ποιότητα μεν, φαίνεται καλλιεργημένος άνθρωπος και πνευματικός αλλά μέτρια σαν ηθοποιός.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:07 Η Εριφύλη έγραψε: #146 10-02-26 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Click για ανάπτυξη... Η αγαπημένη μου φωτό εβερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Κυριακή στις 14:00 Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Aura έγραψε: #147 10-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Click για ανάπτυξη... Η αγαπημένη μου φωτό εβερ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:53 Η Aura έγραψε: #147 10-02-26 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ Click για ανάπτυξη... Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας .
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:55 Η Εριφύλη έγραψε: #148 10-02-26 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της; Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας . Click για ανάπτυξη... Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.521 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2026 στις 23:05 Η Aura έγραψε: #149 10-02-26 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά... Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος Click για ανάπτυξη... Ε έχεις πιο πολύ ενδιαφέρον από το αν παχυνε η Κίτσου βασικά...
Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2026 στις 18:17 Η Monsieur έγραψε: #150 11-02-26 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η αγαπημένη μου φωτό εβερ View attachment 209949 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Φεβρουαρίου 2026 Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας Click για ανάπτυξη... Εντάξει τώρα σε πιστεύω οτι είσαι η Νο1 fan της!
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.117 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:42 Η camil έγραψε: #151 13-02-26 14:42 Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:50 Η Εριφύλη έγραψε: #152 13-02-26 14:50 Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από camil: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Οχι ρε μη το λες, μόνο εγώ την θαυμάζω Αρέσει δεν αρέσει, η Κιτσου έχει το μεγαλύτερο κοινό από τις ποιοτικές ηθοποιούς.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 14:52 Η rafaela11: #153 13-02-26 14:52 Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από camil: Μου βγήκε αυτό: Προς υπεράσπιση της Εριφύλης τα σχόλια κάτω είναι αποθεωτικά! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα το ξανα πω Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Αδικείται !! Και το αντιλαμβάνομαι γιατί έχουμε παρόμοια χρώματα με την κίτσου και κλειστό καπάκι στο μάτι Θέλει πιο απαλά πράγματα στο πρόσωπο να φωτίσει το βλέμμα της !
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:27 Η Εριφύλη έγραψε: #154 13-02-26 15:27 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η γυναίκα μια χαρά είναι αλλά χρειάζεται κάποιον να της δείξει τι μακιγιαζ της πάει Click για ανάπτυξη... Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.901 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 15:57 Η rafaela11: #155 13-02-26 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Της Μαρίας της αρέσει το γκροτέσκ μακιγιάζ. Θέλει κατακόκκινο κραγιον και πιο ιδιαίτερα χρώματα (κόκκινο,μωβ, μαύρο) για σκιά Πάντα έτσι βαφόταν είναι το στυλ της Click για ανάπτυξη... It’s okay, απλά προσωπικά θεωρώ ότι την σκοτεινιάζει όλο αυτό και δεν την κολακεύει clean girl make up τύπου με λάμψεις με πολύ λεπτή γραμμή eye liner μόνο στη γωνία και ένα τσιμπητο κραγιόν θα της άλλαζε όλο το πρόσωπο ! πχ στη μάγισσα όπως την είχαν
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.308 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2026 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #156 13-02-26 16:12 έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Κυριακή στις 12:56 Η Εριφύλη έγραψε: #157 Κυριακή στις 12:56 Προχθές για το ίδρυμα Ελπίδα η γλυκούλα μου Τελευταία επεξεργασία: Κυριακή στις 13:02 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Jack of Spades Entropy24 Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 στις 21:31 Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Entropy24 giannhs2001 Scandal Jack of Spades jina92 Memetchi AggelikiGr fourkaki taketrance camil Kate1914 Εριφύλη F1L1PAS American Economist iew Satan Claus Advocatus diaboli johnsala Libertus Paragontas7000 globglogabgalab Monsieur charmander rafaela11 abyssiniancat еще один пророк р... chester20080 fockos Dmzk Sosstoss Debugging_Daemon Sotiris 12 friesnchocolate vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.543 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Εριφύλη έγραψε: #158 Χθες στις 20:19 Την άλλη Τετάρτη 9 το βράδυ ΚΩΜΩΔΙΑ Να δείξει το ταλέντο της κι εκεί Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.314 μηνύματα. 15 λεπτά πριν Ο Jack of Spades: #159 15 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει!
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχει πάντως ένα βλέμμα «τι με ξύπνησες ρε μαλάκα;» Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται να 'χει μια ευχάριστη θολούρα, λες και την έχει ακούσει!