Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Σάββατο στις 21:00 Η Εριφύλη έγραψε: #181 Σάββατο στις 21:00 Αυτό δεν πρόκειται να ξανά γίνει σε μονόλογο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 15:40 Η Εριφύλη έγραψε: #182 Χθες στις 15:40 Βρείτε μου πιο όμορφη Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 667 μηνύματα. Χθες στις 16:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #183 Χθες στις 16:35 Οριακα τρολ cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η cinephilee: #184 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ορίστε: Συνημμένα d2c464c89548820d9516f3e7b4ac8607.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 10 image-w856.jpg 191,6 KB · Εμφανίσεις: 10 107423.jpeg 18,6 KB · Εμφανίσεις: 9 images (1).jpeg 12,5 KB · Εμφανίσεις: 12 images.jpeg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 12 1fd1f4661739a02f915c9420891ae984.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 11 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #185 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό δεν πρόκειται να ξανά γίνει σε μονόλογο Click για ανάπτυξη... πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Ο ultraviolence: #186 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Την κολακεύει πολύ άλλωστε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δυσκολευόμαστε να βρούμε ομορφότερη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Χθες στις 16:48 Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 15:40 Η Εριφύλη έγραψε: #182 Χθες στις 15:40 Βρείτε μου πιο όμορφη Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 667 μηνύματα. Χθες στις 16:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #183 Χθες στις 16:35 Οριακα τρολ cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η cinephilee: #184 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ορίστε: Συνημμένα d2c464c89548820d9516f3e7b4ac8607.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 10 image-w856.jpg 191,6 KB · Εμφανίσεις: 10 107423.jpeg 18,6 KB · Εμφανίσεις: 9 images (1).jpeg 12,5 KB · Εμφανίσεις: 12 images.jpeg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 12 1fd1f4661739a02f915c9420891ae984.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 11 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #185 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό δεν πρόκειται να ξανά γίνει σε μονόλογο Click για ανάπτυξη... πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Ο ultraviolence: #186 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Την κολακεύει πολύ άλλωστε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δυσκολευόμαστε να βρούμε ομορφότερη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Χθες στις 16:48 Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 667 μηνύματα. Χθες στις 16:35 Ο Zukov_v2 έγραψε: #183 Χθες στις 16:35 Οριακα τρολ cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η cinephilee: #184 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ορίστε: Συνημμένα d2c464c89548820d9516f3e7b4ac8607.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 10 image-w856.jpg 191,6 KB · Εμφανίσεις: 10 107423.jpeg 18,6 KB · Εμφανίσεις: 9 images (1).jpeg 12,5 KB · Εμφανίσεις: 12 images.jpeg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 12 1fd1f4661739a02f915c9420891ae984.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 11 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #185 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό δεν πρόκειται να ξανά γίνει σε μονόλογο Click για ανάπτυξη... πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Ο ultraviolence: #186 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Την κολακεύει πολύ άλλωστε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δυσκολευόμαστε να βρούμε ομορφότερη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Χθες στις 16:48 Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η cinephilee: #184 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ορίστε: Συνημμένα d2c464c89548820d9516f3e7b4ac8607.jpg 95,3 KB · Εμφανίσεις: 10 image-w856.jpg 191,6 KB · Εμφανίσεις: 10 107423.jpeg 18,6 KB · Εμφανίσεις: 9 images (1).jpeg 12,5 KB · Εμφανίσεις: 12 images.jpeg 9,1 KB · Εμφανίσεις: 12 1fd1f4661739a02f915c9420891ae984.jpg 139 KB · Εμφανίσεις: 11 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #185 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό δεν πρόκειται να ξανά γίνει σε μονόλογο Click για ανάπτυξη... πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Ο ultraviolence: #186 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Την κολακεύει πολύ άλλωστε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δυσκολευόμαστε να βρούμε ομορφότερη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Χθες στις 16:48 Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 16:36 Η amarelia έγραψε: #185 Χθες στις 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό δεν πρόκειται να ξανά γίνει σε μονόλογο Click για ανάπτυξη... πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Ο ultraviolence: #186 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Την κολακεύει πολύ άλλωστε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δυσκολευόμαστε να βρούμε ομορφότερη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Χθες στις 16:48 Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό δεν πρόκειται να ξανά γίνει σε μονόλογο Click για ανάπτυξη... πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 16:42 Ο ultraviolence: #186 Χθες στις 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Την κολακεύει πολύ άλλωστε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δυσκολευόμαστε να βρούμε ομορφότερη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Χθες στις 16:48 Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Την κολακεύει πολύ άλλωστε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που δυσκολευόμαστε να βρούμε ομορφότερη.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 16:48 Η Εριφύλη έγραψε: #187 Χθες στις 16:48 Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην μου απαντάτε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πάντως, γενικά, και εκτός απο την Κίτσου, μην παίρνεις τόσο ως μέτρο σύγκρισης την επαρχία, επειδή δεν έχει καθημερινά θέατρα ή μεγάλη ποικιλία, σε ο,τι ερθει, πάνε Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι καλέ. Όλες οι παραστάσεις σχεδόν πάνε και Θεσσαλονίκη.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.101 μηνύματα. Χθες στις 18:06 Ο ilias90 έγραψε: #188 Χθες στις 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βρείτε μου πιο όμορφη Click για ανάπτυξη... Ακόμα κι αυτή: Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.616 μηνύματα. Χθες στις 19:35 Η Himela έγραψε: #189 Χθες στις 19:35 Η μέρα της μαρμότας εδώ μέσα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 19:36 Η Εριφύλη έγραψε: #190 Χθες στις 19:36 Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.896 μηνύματα. Χθες στις 20:30 Ο ultraviolence: #191 Χθες στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Αφήστε με να μιλάω και να εκθειάζω μονάχη μου Click για ανάπτυξη... Το θρεντ δεν λέγεται "το ημερολόγιο της Εριφύλης" για να σε αφήσουμε να μονοπωλείς. Κουλαρε κι εσύ λίγο βρε, χιούμορ κάναμε αμέσως σαν την σουπιά αμολησες μελάνι. Τι είναι αυτό το πράγμα απαπα.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #192 Χθες στις 20:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: χιούμορ κάναμε Click για ανάπτυξη... Δεν γέλασε κανείς Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.948 μηνύματα. Χθες στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #193 Χθες στις 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ακόμα κι αυτή: Click για ανάπτυξη... Καλό, πολύ καλό. Της χάριζα ένα τριαντάφυλλο άνετα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.613 μηνύματα. Χθες στις 21:51 Η amarelia έγραψε: #194 Χθες στις 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μπαίνετε στο θέμα εφόσον δεν σας ενδιαφέρει; Click για ανάπτυξη... Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Η Εριφύλη έγραψε: #195 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 23:03 fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Γιατι τους ενδιαφέρει να πικάρουν εσένα, καλή μου. Apparently, this is how they get their kicks nowadays. Click για ανάπτυξη... Με λυπεί, που λέει και το είδωλο Your browser is not able to display this video. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 23:03 Οταν παίρνει την φατσούλα αηδίας μιλώντας για αυτά τα ξόανα, την αγαπώ περισσότερο
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 48 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #196 48 λεπτά πριν Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ... Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον ...
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 45 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #197 45 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Θα προσπαθησω να αποδειξω οτι δεν ειναι καλη τηλεοπτικος ηθοποιος αλλα πρεπει να εχω λιγο χρονο θα κανω κατι πολυ απλό (θα βάλω σκηνες από 3 διαφορετικά έργα αγριες μελισσες, το αλλο που εκλαιψε το παιδι και ίσως κανενα θεατρικό και θα δειτε οτι παιζει με τον ιδιο τροπο)... Θα εχει πολυ ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 40 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #198 40 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: camil Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Εριφύλη fockos American Economist camil charmander Kate1914 Libertus Angelikaaa iew fortheloveofshizaya Memetchi nimbus cinephilee Paragontas7000 giannhs2001 Gvisbinis Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Sotiris 12 Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab abyssiniancat chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Όλοι όσοι δεν ξέρετε απο θέατρο, την ίδια καραμέλα λέτε Επίσης, η μαμά με την Λενιώ δεν είχαν και καμία διαφορά σαν χαρακτήρες. Ας την έβλεπες ως Πανδώρα ή ως Μήδεια ή ως δούκισσα φέτος ή ως αγαυη, λαίδη Μάκμπεθ κτλ να δεις αν παίζει το ίδιο Click για ανάπτυξη... Το τελευταιο level ειναι να πίστεις εσύ (ειναι πολύ δυσκολο) γιατί πρεπει να βρω αποσπασμα απο την Μήδεια θα το προσπαθησω ομως ενταξει αδύνατο. Το οτι δε γνωρίζω θέατρο ως επαγγελματίας δε γνωρίζω αλλά εχω παρακολουθήσει παραστάσεις απο το 1995 και εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο (που την βαριομουν ειναι η αληθεια) και βλεπω ελληνικες σειρες απο πολυ παλια
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 38 λεπτά πριν Η Εριφύλη έγραψε: #199 38 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: εχω παρακολουθήσει πολύ επίδαυρο Click για ανάπτυξη... Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 36 λεπτά πριν Ο fockos έγραψε: #200 36 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Τελευταία επεξεργασία: 26 λεπτά πριν
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Παρακολουθουσα παλια πριν γεννηθεις τοτε που ηταν ποιοτικη εχω να παω απο τοτε που έκανε ο Χαραλαμποπουλο τον Πλούτο με συγχρονα ρουχα που ηταν ένα χαλί μαυρο η παρασταση και τοτε την λεγανε καλη οποτε δε ξαναπατησα απο τοτε.... ,,, Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ;