Bring Me The Horizon-amo
Ξανάκουσα και γω λοιπόν το πολυαναμενόμενο δίσκο τους για να γράψω κάνα review.Καταρχάς δε καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζει τόσος κόσμος για το ότι είναι pop.Λες και το κατά τα άλλα καλογραμμένο και κολλητικό That's the Spirit ήταν κάνα σκληρό album και πέσαμε από τα σύννεφα.Για μένα το θέμα ήταν από την αρχή αν θα μπορούσαν να βγάλουν ωραία κομμάτια κατά την υποκειμενική κρίση του καθενός βέβαια. Να δοκιμάσω ένα track by track για την αλλαγή
I apologise if you feel something:Intro,τίποτα το ιδιαίτερο.Θέτει το στίγμα του δίσκου κάτι που δε έκαναν καθόλου τα δύο πρώτα singles..
(with Siri voice)Mantra:Πρώτο σινγκλ αν θυμάμαι καλά.Το ρεφραιν δε μου άρεσε καθόλου,κάπως μου καθόταν από την αρχή και κρίμα γιατί τα κοψίματα μετά τη ρομποτική φωνή γαμάνε όπως και τα verses.Ειδικά στο δεύτερο verse με τα effects που φτιάχνουν την ατμόσφαιρα της αίρεσης που θέλει να αρχίσει ο Sykes.Next
nihilist blues:Ομολογώ στην αρχή ήμουν σε φάση τι ναι αυτό που ακούω.Με τη 2η/3η ακρόαση όμως κόλλησα.Μου φέρνει πολύ σε cult trance/electronic ατμόσφαιρα των 90s.Ωραία μελωδία και στίχοι,το ανεβάζει και η Grimes το κομμάτι.Σίγουρα στα + του album.
in the dark:Πρώτο κομμάτι που γούσταρα από τη πρώτη στιγμή.Θα μπορούσε να ναι bonus track στο Thats the Spirit αν και πιο upbeat και ηλεκτρονικό.Cool
wonderfull life:Αν παίζαμε κύκλωσε το διαφορετικό στο αλμπουμ,το διαφορετικό θα ταν αυτό το κομμάτι.Καμία σχέση με τον υπόλοιπο δίσκο.Κιθάρες(!),raw παραγωγή,γραμμένο αρχικά για τους Limp Bizkit(!!).Iδανικό αν είχαν πάει σε αυτή τη κατεύθυνση.Well...
ouch:Filler,πίσω στα μπλιμπλίκια,στιχουργική αναφορά στο follow you,next.
Medicine:Ούτε αυτό μου έκατσε καλα.Δε ξέρω,η πολύ χαρούμενη μελωδία?Skip
sugar honey ice and tea:Filler as fuck.Skip
why you gotta kick me when i'm down:Δεύτερο κομμάτι που ένιωσα με την πρώτη ακρόαση.RnB,clubιστικο,ρέει γαμάτα,εθιστικό. Το αγαπημένο μου κομμάτι εκτός του wonderful life.
fresh bruises:Στην αισθητική του nihilist blues.Electronic ''instrumental''
mother tongue:Χωρίς πολλά πολλά.Σκατά(try to catch up with the terminology μαδαφακα)
heavy metal: Diss track στους φανς που θέλουν heavy μουσική. Μένει το πιασάρικο ρεφραιν λόγω στίχων,μέτριο
i dont know that to say: Βιολιά,ακουστικές κιθάρες,αρκετά διαφορετικό κομμάτι.Καλός ο πειραματισμός,αδιάφορο το αποτέλεσμα
click
click2