Το e-steki απέκτησε αδερφάκι!

Πολύ λυπηρό κάτι τέτοιο... :(
Προσωπικά γι'αυτό δεν αφήνω ποτέ τις γάτες μου να βγαίνουν έξω. Γιατί κυκλοφορούν πολλοί κάφροι. Εδώ μου έλεγε ο Πάνος οτι του είχε πει κάποιος οτι για να μην χαλάει τα ελαστικά φρενάρει μόνο σε ανθρώπους. :mad: :sick: Με κάτι τέτοια που ακούω αηδιάζω απο το ανθρώπινο είδος. :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρα πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο και μπράβο ξανά!!! :clapup: Πολύ τακτοποιημένο και οργανωμένο με πολλές πληροφορίες. Έγινα και μέλος αλλά δεν μου ήρθε verification mail.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Lexx:
Πάρα πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο και μπράβο ξανά!!! :clapup: Πολύ τακτοποιημένο και οργανωμένο με πολλές πληροφορίες. Έγινα και μέλος αλλά δεν μου ήρθε verification mail.

Ευχαριστώ! Για το μειλ κοίτα στα σπαμ μήπως πήγε εκεί...

Οχι δεν ειναι αλλά έχω βάλει το ιδιο mail με εδώ και ισχύει. Αν θες κανε με verify. ;)

OK έγινε ;)

Thank you!!!

Πολύ καλή δουλειά. :)

Sorry για την καθυστερημένη απάντηση μου αλλά τώρα είδα το θέμα:P
To forum είναι υπέροχο... Συγχαριτήρια...!
Τα smileys είναι όλα τα λεφτά :clapup::angelnot:
Καλή συνέχεια Michelle...!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω τωρα το ειδα το μαι κατ και είναι φανταστικό!!συγχαρητήρια,εξαιρετική δουλειά!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή δουλειά μπράβο - αν και δεν έχω γάτα θα μου άρεσε να έχω αλλά με τους δικούς μου αποκλείεται να με αφήσουν μη βρωμίσει το σπίτι. Ειδικά η μάνα μου. Τα αγαπάει δε λέω αλλά μόνο να τα βλέπει... :D

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφυγα !!!!! παω να το δω . ααα καλοριζικο !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά μην τρέχεις...το αδερφάκι κοντεύει να πάει φαντάρος... :P Από τις 27-1-06 έχει γίνει η ανακοίνωση ;):D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

o.k. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και κατατοπιστικοτατο ! αγαπω τα ζωα αλλα εκτος σπιτιου .οποτε δεν θα μου χρειαστει ιδιετερα . ομως για γατοφιλους ειναι πολυ χρησιμο και ευκολο με πολλες απαντησεις ( θελω να πιστευω ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ !! ) . μπραβο και σε ανωτερα .:)

Isiliel εγω το ειδα τωρα και ειμαι γραμμενος 1,5 μηνα .επ,ευκερια ριξε 1 ματια στις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ και πες καμια ιδεα για το μυνημαμου !;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back