10-04-21

22:56
Ωραίο είναι αλλά είμαστε και της συνήθειας, θέλουμε ένα μόνιμο για νύχτα μέρα .
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

10-04-21

23:04
(Προσωπική άποψη ακόμα και αν ακούγεται κάπως... παιδιάστικο)
Και κάτι ακόμα,
Προσωπικά θα μου άρεσε αν το πρωί άλλαζε το σκηνικό και ήταν στη κορυφή εκεί που είναι το φεγγάρι ένας ήλιος και εκεί που είναι τα αστέρια γαλάζιο χρώμα και κάτω από αυτό τελείως άσπρο. Δηλαδή θα ήταν κάπως έτσι:
6:30-22:30 ήλιος (Light mode)
22:30-6:30 φεγγάρι (Dark mode)
Υ.Γ Ευελπιστώ το dark mode να υπάρξει ως επιλογή και στο ischool
Και κάτι ακόμα,
Προσωπικά θα μου άρεσε αν το πρωί άλλαζε το σκηνικό και ήταν στη κορυφή εκεί που είναι το φεγγάρι ένας ήλιος και εκεί που είναι τα αστέρια γαλάζιο χρώμα και κάτω από αυτό τελείως άσπρο. Δηλαδή θα ήταν κάπως έτσι:
6:30-22:30 ήλιος (Light mode)
22:30-6:30 φεγγάρι (Dark mode)
Υ.Γ Ευελπιστώ το dark mode να υπάρξει ως επιλογή και στο ischool
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

10-04-21

23:06
Ναι εγω θα το ηθελα το dark mode μονιμη επιλογη 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

10-04-21

23:07
Νομίζω κάποτε είχε ζητήσει και ο @akikos dark mode.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

10-04-21

23:12
Τι ρατσιστικές ατάκες είναι αυτές;Γιατί άλλαξα χρώμα ξαφνικά? Από μωβ έγινα μαυρη. Πορκε? Πάτησα κάτι?

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

10-04-21

23:16
Ως χρήστης dark mode παντού, το βρήκα πολύ δυνατό!
Έχω όμως την εντύπωση ότι έγιναν τα avatar ένα τόνο πιο γκρίζα και αυτό δεν μου αρέσει.
Έχω όμως την εντύπωση ότι έγιναν τα avatar ένα τόνο πιο γκρίζα και αυτό δεν μου αρέσει.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

10-04-21

23:22
Δεν είναι τυχαίο πως τα jps αλλάζουν χρώμα μόλις πέσει το σκοτάδι.Ωραίο είναι αλλά είμαστε και της συνήθειας, θέλουμε ένα μόνιμο για νύχτα μέρα .
Και απο άλλη μεριά να το δεις, θα καταλάβεις οτι είναι σωστό να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου και όσες σου συμβαίνουν να τις αποδέχεσαι απλά.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

11-04-21

00:13
Νομίζω κάποτε είχε ζητήσει και ο @akikos dark mode.
Κοιτά τι κάνει τo https://www.macrumors.com αλλάζει σύμφωνα με την επιλογή του λειτουργικού συστήματος. Άρα οι επιλογές πρέπει να είναι 3
1) επιλογή από το λειτουργικό σύστημα (προεπιλογή)
2) light theme
3) dark theme.

How to detect if the OS is in dark mode in browsers?
Similar to "How to detect if OS X is in dark mode?" only for browsers. Has anyone found if there is a way to detect if the user's system is in the new OS X Dark Mode in Safari/Chrome/Firefox? We ...
Τσέκαρε την δεύτερη απάντηση. Από όσο είδα έτσι το έχουν κάνει στο macrumor.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

11-04-21

00:27
Γενικά η μαύρη οθόνη ενώ είναι όαση για την ξεκούραση των ματιών, έχει ένα θεματάκι στην εμφάνιση των διάφορων εικόνων (και των άβατρς), αφαιρεί τη ζωηράδα τους, τις υποβαθμίζει αρκετά.Ως χρήστης dark mode παντού, το βρήκα πολύ δυνατό!
Κι επειδή για μένα η εικόνα των διαφόρων εικονιδίων μετράει, το άφησα ως είχε πριν.

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

11-04-21

00:29
Τελικά τα γκριζαρισμένα άβαταρ είναι οπτικό illusion ή feature του dark theme?
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

11-04-21

00:32
Ωραίος ο admin, πολύ πιο ξεκούραστο για τα μάτια. Προτείνω να γίνει διαθέσιμο για όλες τις ώρες της ημέρας.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

11-04-21

00:58
Είναι χαρακτηριστικόΤελικά τα γκριζαρισμένα άβαταρ είναι οπτικό illusion ή feature του dark theme?

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

11-04-21

01:03
Δεν βλεπωωωω, τι σκότος είναι αυτό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

11-04-21

01:18
Ωραία προσθήκη.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

11-04-21

09:11
Ωραία ή όχι, πάντως χρήσιμη (έως απαραίτητη).

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

11-04-21

09:25
Αγαπημενη προσθηκη θα ελεγα για καποιους (αναμεσα τους κι εγωΩραία ή όχι, πάντως χρήσιμη (έως απαραίτητη).![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

11-04-21

09:57
Αααααααααααααααααααααα κοιτα συμπτωση! Χτες τελικα πηρα νεο λαπιτοπι,και οπως συνδεομουν με το στεκι και κοιταζα τις προτιμησεις σκεφτομουν οτι δεν εχει το στεκι νταρκ θεμα και λεω κριμα,και σημερα διαβαζω αυτο! Ομως χτες δεν το βρηκα...παω να δοκιμασω και επανερχομαι!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτην την επιλογη που εβαλε η αλεκσα σε σκρην,οταν πηγαινουμε στις προτιμησεις,το κουτακι επανω δεξια στα χρωματα,μισο πορτικαλι/μισο μαυρο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ.Γιατι;Νομίζω κάποτε είχε ζητήσει και ο @akikos dark mode.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

11-04-21

10:10
Τι είδους "ατμόσφαιρα";Αγαπημενη προσθηκη θα ελεγα για καποιους (αναμεσα τους κι εγω) μου αρεσει το dark mode, ειναι ευκολοτερο στο διαβασμα. Και δημιουργει ατμοσφαιρα
![]()

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

11-04-21

10:29
Το έχεις στη ώρα Ελλάδας; Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζε η @EvanescenceQ και άλλαξε τη ώρα και εμφανίστηκε το dark modeΑυτην την επιλογη που εβαλε η αλεκσα σε σκρην,οταν πηγαινουμε στις προτιμησεις,το κουτακι επανω δεξια στα χρωματα,μισο πορτικαλι/μισο μαυρο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ.Γιατι;![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εννοώ στις ρυθμίσεις του φορουμ και όχι του υπολογιστή
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

11-04-21

10:38
"Cinematic view" καλε σαν τον κινηματογραφο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.