Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο και σε σας που το φτιάξατε και στα μέλη σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Να σαι καλά συνάδελφε*Αυτό που λέει και ο τίτλος του συγκεκριμένου thread είναι sooooooo true. Άψογο φόρουμ κι ειδικά στον τομέα της κατηγοριοποίησης και της ωριμότητας των μελών. Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με φόρουμ/chat κτλ. και πρώτη φορά είδα κάτι τόσο καλό. Καμία σχέση με τα δύο από τα οποία προέρχομαι!
Μπράβο και σε σας που το φτιάξατε και στα μέλη σας.

*το συνάδελφε κολλάει στο ότι σπουδάζουμε το ίδιο πράγμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZefiroS
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστούμε!
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Τσίπουρε η ποιότητα ενός site αντανακλά την ποιότητα των μελών του. Είναι καταπληκτικό γιατί είμαστε όλοι μας καταπληκτικοί.

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω βρεθεί και σε άλλα φόρουμ, αλλά αυτό έγινε τον τελευταίο καιρό το "στέκι" μου.

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

chris663
Νεοφερμένο μέλος

εχω παθει ......Π Λ Α Κ Α !!!!
ειλικρινα συγχαριτηρια!!!
οσο και αν ακουγεται παραξενο εχει τα παντα
αποψεις,γνωση,διασκεδαση,και πανω απ ολα
αριστο<κλιμα>....
Deicide
Νεοφερμένο μέλος

Apro
Διάσημο μέλος

βασικά μία καλή παρέα...δε νιώθω μόνος μου...είναι ο μόνος φίλος μου, που μπορώ και εκφράζομαι ελεύθερα...μοιράζεται μαζί μου τις ιδέες του...ενδιαφέρεται για μένα και εγώ γι' αυτόν...έχει πολλούς τρόπους να μου τραβάει το ενδιαφέρον...και μη σας πω το καλύτερο φιλαράκι μου τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

συγκινηθηκα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Heptamer
Δραστήριο μέλος

Και δυνατοί e-συνομιλητές,απ' όσο μπορεσα να διαπιστώσω στο λίγο χρονο που έχω εδώ.
Υπαρχει βεβαια μια δυσκολία να εντοπίσει κανεις αμεσα τα θεματα στα οποία εχει γραψει,αλλα ...τιποτα τέλειο!
Ωστόσο,υπάρχει κατι που με λυπεί - όσον αφορά το διαχειριστικό κομμάτι -,γιατι το εισέπραξαν αναρτήσεις μου..
Και φυσικα ΔΕΝ εννοω τις αρνητικές αξιολογήσεις.....
Εννοω φυσικά το άκαμπτο,το μυγιάγγιχτο οσον αφορα τα off topic.
Αφήνει τα θεματα στεγνά,αποστειρωμένα,"άρεια" θα τολμούσα να πω (διχως παρεξήγηση)...τους αφαιρεί μερος της ζωντανιας τους...και κανει το σάιτ απρόσιτο,ψυχρό και απωθητικό.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Σίγουρα αυτό δεν έγινε από μόνο του, ούτε το βρίσκεις εύκολα σε άλλα site...
tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαίρομαι, λοιπόν, ιδιαίτερα που σας γνώρισα. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι.
Ομολογώ πως ακόμη δεν έχω εξοικειωθεί πλήρως. Για παράδειγμα, αναζήτησα το θέμα αυτό στις δημοσιεύσεις άλλου μέλους που θυμόμουν πως είχε απαντήσει διότι δεν μπόρεσα να το εντοπίσω στο φόρουμ. Ή, δεν έχω ακόμη βρει τι δυνατότητες υπάρχουν για τις εικόνες (με αποτέλεσμα να έχω στα συνημμένα μου 2-3 φορές το ίδιο αρχείο

Ο συντονισμός πάντως είναι πάρα πολύ καλός. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν μένουν στη θέση τους οι δημοσιεύσεις που γίνονται εκτός θέματος (κι ας είμαι κι εγώ επιρρεπής σε τέτοιου... είδους απαντήσεις

Βέρυ γκουντ γουόρκ!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.