Τρίχες στο ανδρικό σώμα

Σας αρέσουν οι τρίχες στο ανδρικό σώμα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 155)
  • Μ' αρέσουν οι αρκούδες

Ψήφοι: 13 8,4%
  • Μ' αρέσουν οι τρίχες φτάνει να είναι με μέτρο

Ψήφοι: 59 38,1%
  • Θέλω να είναι περιποιημένες

Ψήφοι: 48 31,0%
  • Ξύρισμα, χαλάουα κτλ

Ψήφοι: 19 12,3%
  • Δεν με νοιάζει/Αδιαφορώ πλήρως

Ψήφοι: 16 10,3%

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Μάλλον όλες που θέλουν αρκουδιάρηδες μαζεύτηκαν εδώ. Εμένα οι περισσότερες με έλεγαν να τις πάρω λίγο, να τις τριμμάρω, μην είμαι τριχανώμαλος.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Η τρίχα είναι στολίδι μανταμ.
Δεν διαφωνώ καθόλου! Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα τον γουστάρεις ομως ετσι;
Δε ξέρω αν μου πούν καλή είναι παρότι πχ έχει μεγάλη μύτη ή κοντά πόδια δε νομίζω να με γουστάρουν και πολύ :P
Καλά, αν τα βρούμε σε όλα τα άλλα, το λιγότερο είναι η τρίχα!

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.
Μου αρέσει η τρίχα αρκεί να μην είναι υπερβολική!
Εξαρτάται και από την υφή και την πυκνότητα της τριχοφυΐας βέβαια.

Άλλη τριχοφυΐα έχει ένας Κενυάτης και άλλη έχει ένας Φινλανδός.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Ποια είναι η γνώμη σας για άντρες που ξυρίζουν τα πόδια, χέρια, κάνουν laser στο πρόσωπο; Το θεωρείτε κάτι το παράξενο, διεφθαρμένο της εποχής μας οπως αναφέρουν άνθρωποι κυρίως παλιασ γενιάς ή κάτι το φυσιολογικό;

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Ποια είναι η γνώμη σας για άντρες που ξυρίζουν τα πόδια, χέρια, κάνουν laser στο πρόσωπο; Το θεωρείτε κάτι το παράξενο, διεφθαρμένο της εποχής μας, ή κάτι το φυσιολογικό;
Το θέμα δεν είναι αν είναι παράξενο ( σίγουρα όχι διεφθαρμένο) ή μη φυσιολογικό, αλλά το γιατί ένας άνδρας νιώθει την παρόρμηση να το κάνει ; γιατί να ακολουθήσει τα προβαλλομενα πρότυπα της βιομηχανίας μόδας ; θέλουμε να εξαλείψουμε την ανδρική brutal ( αλλά τόσο αρρενωπά ελκυστική) εικόνα σώματος ;

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Το θέμα δεν είναι αν είναι παράξενο ( σίγουρα όχι διεφθαρμένο) ή μη φυσιολογικό, αλλά το γιατί ένας άνδρας νιώθει την παρόρμηση να το κάνει ; γιατί να ακολουθήσει τα προβαλλομενα πρότυπα της βιομηχανίας μόδας ; θέλουμε να εξαλείψουμε την ανδρική brutal ( αλλά τόσο αρρενωπά ελκυστική) εικόνα σώματος ;
Έχει να κάνει με την γενιά κυρίως. Πριν 10 χρόνια πίστευα λίγο το ίδιο μιας που άκουγα οικογενειακά μου άτομα να σχολιάζουν άντρες που ξυρίζαν τα πόδια τους… μέχρι που στο σχολείο μου όταν ερχόταν το καλοκαίρι όλα τα πόδια ήταν λεία.

Διαφορετικά το βλέπει ένας της προηγούμενης γενιάς δηλαδή 30+ και διαφορετικά ένας 18-29.

Έχει να κάνει και με αρκετούς παράγοντες όπως σωματότυπο και πρόσωπο, δεν πάει σε όλους η τρίχα. Για παράδειγμα εγώ εκ γενετής έχω λίγη τρίχα και πριν δυο χρόνια άρχισα να βγάζω λίγες στο πρόσωπο τις οποίες δεν τις κρατώ γιατί δεν φαίνονται ωραίες πάνω μου. Άλλο ένα παράδειγμα είναι ότι η τρίχα εξαφανίζει το σώμα που αρκετοί θέλουν να δείξουν ειδικά άνθρωποι των αθλημάτων

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Προσωπικά θεωρώ ότι τα γενια στους άντρες μας δίνουν επιπλέον γοητεία-ομορφιά.🙂🙂

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Προσωπικά θεωρώ ότι τα γενια στους άντρες μας δίνουν επιπλέον γοητεία-ομορφιά.🙂🙂
Είναι το βασικό ανδρικό στοιχείο στο πρόσωπο ενός άνδρα.
Αν άρχισαν και οι άνδρες να κάνουν λέιζερ στο πρόσωπο σκέψου τι αλλοίωση θα υπαρχει σε ένα τόσο δυναμικό πρότυπο.

Ποια γυναίκα, κορίτσι μπορεί να σκεφτεί το νούμερο ένα αντρικό της πρότυπο που ειναι ο πατέρας της ,να θηλυκοποιειται.
Αυτό από μόνο του προκαλεί μια σύγχυση...

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Είναι το βασικό ανδρικό στοιχείο στο πρόσωπο ενός άνδρα.
Αν άρχισαν και οι άνδρες να κάνουν λέιζερ στο πρόσωπο σκέψου τι αλλοίωση θα υπαρχει σε ένα τόσο δυναμικό πρότυπο.

Ποια γυναίκα, κορίτσι μπορεί να σκεφτεί το νούμερο ένα αντρικό της πρότυπο που ειναι ο πατέρας της ,να θηλυκοποιειται.
Αυτό από μόνο του προκαλεί μια σύγχυση...
Εδώ έχει άντρες που πάνε σε αισθητικό, τι να λέμε τώρα.

Ερντογάν, έλα μέρα καλύτερα (θα είμαστε στο κέντρο αισθητικής).

glayki

Περιβόητο μέλος

Για να φτάσει κάποιος σε σημείο να κάνει λέιζερ στο πρόσωπο( με την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί) μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πόσο θελκτικά είναι τα γενιά για τις γυναίκες .

Και στην τελική μάλλον δεν τον ενδιαφέρει το γυναικείο φύλο.