Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.
Ξερετε γιατι;
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ στην τιβι...ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ/ΔΕΝ Ασχολουνται.Αυτο ακριβως ειναι.
Ο πολυς ο κοσμος δεν το ξερει..δεν δημιουργηται κλιμα..
Δυστυχώς τον περισσότερο κόσμο(από όσους ψηφίζουν ΝΔ τουλάχιστον) δεν τον νοιάζει ή το έχει πολύ χαμηλά.

Αν τον ένοιαζε, κατ'ελάχιστο ο Καραμανλής δεν θα είχε βγει πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρεια του αμέσως μετά τα Τέμπη...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
να μας πεις γιατί ψηφισες ΝΔ ενω ηξερες για τα Τεμπη

Είσαι κάποιου είδους ανακριτής και δεν το ξέρω? Η σε όρισε κάποιος δικηγόρο των θυμάτων ώστε να ανακρίνεις τους ανθρώπους σχετικά με την ψήφο τους??

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Μπάμπη, δεν το θεωρώ σωστό αυτό. Τον έχω χτυπησει κι εγω παλιότερα τον Φωτη για την ψήφο του στη ΝΔ και νομιζω πως το έχουμε αναλύσει ξανά αυτό για το σκεπτικό του μέσου ψηφοφόρου.

Είναι κρίμα να επαναλαμβάνουμε ένα επιχείρημα που έχει ξανασυζητηθεί, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να φέρνουμε σε δύσκολη θέση ένα μέλος για το δημοκρατικό του δικαίωμα να ψηφίζει αυτό που επιθυμεί και για τους λόγους που επιθυμεί.

Και στο λεω εγω αυτό, που βάζω τα Τέμπη εξαιρετικά ψηλά και είμαι δηλωμένος απέναντι από τη ΝΔ.

Νομίζω πρέπει να βρουμε μια διαφορετική επιχειρηματολογία.

Με ειλικρινή εκτίμηση σου το απευθύνω, το γνωρίζεις εξάλλου έχουμε μιλήσει και ξέρεις.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Θέλεις κάτι??
Θελέις κατι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είσαι κάποιου είδους ανακριτής και δεν το ξέρω? Η σε όρισε κάποιος δικηγόρο των θυμάτων ώστε να ανακρίνεις τους ανθρώπους σχετικά με την ψήφο τους??
Οχι γιατι στους μεταναστες εισαι κατα της ΝΔ...εδω εισαι υπερ.Αυτα ειναι φωτακο.Οτι σε βολευει .

Διοτι τσεστερ μου...σε οτι μας βολευει ειμαστε κατα της ΝΔ..βλεπε αντιμετωπιση των μεταναστων..στα θυματα των τεμπων χεστηκαμε που η νδ ειναι εγκληματιες...ειναι νεοφιλελε λεμε.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.Απλα και ξεκαθαρα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
εγω μια ερωτηση εκανα δεν σε ανεκρινα
εσυ εχεις τις τυψεις σου που ψηφισες ΝΔ οσον αφορά τα τεμπη ενω γνωριζες

Μπάμπη, δεν το θεωρώ σωστό αυτό. Τον έχω χτυπησει κι εγω παλιότερα τον Φωτη για την ψήφο του στη ΝΔ και νομιζω πως το έχουμε αναλύσει ξανά αυτό για το σκεπτικό του μέσου ψηφοφόρου.

Είναι κρίμα να επαναλαμβάνουμε ένα επιχείρημα που έχει ξανασυζητηθεί, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να φέρνουμε σε δύσκολη θέση ένα μέλος για το δημοκρατικό του δικαίωμα να ψηφίζει αυτό που επιθυμεί και για τους λόγους που επιθυμεί.

Και στο λεω εγω αυτό, που βάζω τα Τέμπη εξαιρετικά ψηλά και είμαι δηλωμένος απέναντι από τη ΝΔ.

Νομίζω πρέπει να βρουμε μια διαφορετική επιχειρηματολογία.

Με ειλικρινή εκτίμηση σου το απευθύνω, το γνωρίζεις εξάλλου έχουμε μιλήσει και ξέρεις.
Ειναι καλο που προσπαθεις να το προσεγγισεις διπλωματικα το θεμα, ομως μηπως η ανοχή μας απεναντι σε τετοια περιστατικα ειναι που οδηγει τελικα στα περιστατικα αυτα και γινεται συνενοχος;

Δεν εκανα επιχειρηματολογια, ερωτηση εκανα η οποια ειναι δυσκολη μονο και μονο επειδη ψηφισε ΝΔ ενω ηξερε για τα Τεμπη, όπως κανανε και τοσοι αλλοι. Δεν φταιω σε αυτο εγω. Ο ιδιος με τις επιλογες του εφερε τον εαυτο του σε δυσκολη θεση. Χθες τον επαινουσες για την ωριμοτητα του. Πού πηγε η ωριμοτητά του σε αυτην του την επιλογη;

Ξερω φαινομαι αυστηρος αλλά πραγματικά ό,τι εγινε με τα Τεμπη δεν μπορώ να το χωνεψω και ουτε να το συγχωρησω, ουτε σε οσους συνεβαλαν εστω και εμμεσα σε αυτο το εγκλημα ή πόσο μάλλον συμβαλλουν και εκ των υστερων.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Ειναι καλο που προσπαθεις να το προσεγγισεις διπλωματικα το θεμα, ομως μηπως η ανοχή μας απεναντι σε τετοια περιστατικα ειναι που οδηγει τελικα στα περιστατικα αυτα και γινεται συνενοχος;
Δεν προσεγγιζει διπλωματικα..απλα ειναι το φιλαρακι του στα εθνικιστικα και ρατσιστικα παραληρηματα..οποτε τον υποστριζει οτι και αν λεει.ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ

American Economist

Επιφανές μέλος

Δεν εκανα επιχειρηματολογια, ερωτηση εκανα η οποια ειναι δυσκολη μονο και μονο επειδη ψηφισε ΝΔ ενω ηξερε για τα Τεμπη, όπως κανανε και τοσοι αλλοι. Δεν φταιω σε αυτο εγω. Ο ιδιος με τις επιλογες του εφερε τον εαυτο του σε δυσκολη θεση. Χθες τον επαινουσες για την ωριμοτητα του. Πού πηγε η ωριμοτητά του σε αυτην του την επιλογη;

Ξερω φαινομαι αυστηρος αλλά πραγματικά ό,τι εγινε με τα Τεμπη δεν μπορώ να το χωνεψω και ουτε να το συγχωρησω, ουτε σε οσους συνεβαλαν εστω και εμμεσα σε αυτο το εγκλημα ή πόσο μάλλον συμβαλλουν και εκ των υστερων.

Δεν έκανες ερώτηση, απλά ήθελες να προκαλέσεις πανικό από το πουθενά. Τύψεις δεν έχω, δεν έχω καθώς δεν είμαι εγώ το άτομο που υπέγραφε τις συμβάσεις, δεν ψήφισα τον Καραμανλή που είναι ο υπεύθυνος για την τραγωδία, ενώ με την λογική σου δεν θα έπρεπε να ψηφίσω κανένα κόμμα στις εκλογές. Με την λογική σου επίσης μπορώ να πω ότι εσυ στήριζες φανατικά τους Democrats στις εκλογές παρά το γεγονός ότι ευθύνονται για χιλιάδες νεκρούς μέσω των πολέμων που έχουν ξεκινήσει καθώς και μέσω των πολιτικών ανοικτών συνόρων όπου έχασαν την ζωή τους αμέτρητοι αμερικανοί λόγω τους κύματος εγκληματικότητας που εισήλθε στην χώρα (χθες μετανάστης έκαψε ζωντανή επιβάτη στο Μετρο της Νέας Υόρκης). Με την λογική σου επίσης στηρίζεις τον Βαρουφάκη όπου έκλεισε τις τράπεζες και άφηνε τους συνταξιούχους να λιποθυμούν έξω από τα ATM και τα branches των τραπεζών ενώ η χώρα ξεπουλήθηκε για 99 χρόνια λόγω του 3ου μνημονίου. Μην τα πας εκεί καθώς και εγώ μπορώ να βρω άπειρα παραδείγματα. Δεν το κάνω όμως καθώς δεν είμαστε εδώ για να στοχοποιούμε ο ένας τον άλλον, ειδικά από την στιγμή που δεν είμαστε πολιτικά πρόσωπα αλλά απλοί πολίτες. Εξάλλου το thread αυτο έχει σαν στόχο την συζήτηση πάνω στο συμβάν των Τεμπών και όχι να ρίχνει ο ένας ευθύνες στον άλλον.

Ίσα ίσα έχω ασκήσει πολλές φορές κριτική στην ΝΔ πάνω σε διαφορά ζητήματα. Δεν νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος να χαίρεται με το τραγικό συμβάν στα Τέμπη. Κοινή λογική είναι.

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Δεν έκανες ερώτηση, απλά ήθελες να προκαλέσεις πανικό από το πουθενά. Τύψεις δεν έχω, δεν έχω καθώς δεν είμαι εγώ το άτομο που υπέγραφε τις συμβάσεις, δεν ψήφισα τον Καραμανλή που είναι ο υπεύθυνος για την τραγωδία, ενώ με την λογική σου δεν θα έπρεπε να ψηφίσω κανένα κόμμα στις εκλογές. Με την λογική σου επίσης μπορώ να πω ότι εσυ στήριζες φανατικά τους Democrats στις εκλογές παρά το γεγονός ότι ευθύνονται για χιλιάδες νεκρούς μέσω των πολέμων που έχουν ξεκινήσει καθώς και μέσω των πολιτικών ανοικτών συνόρων όπου έχασαν την ζωή τους αμέτρητοι αμερικανοί λόγω τους κύματος εγκληματικότητας που εισήλθε στην χώρα (χθες μετανάστης έκαψε ζωντανή επιβάτη στο Μετρο της Νέας Υόρκης). Με την λογική σου επίσης στηρίζεις τον Βαρουφάκη όπου έκλεισε τις τράπεζες και άφηνε τους συνταξιούχους να λιποθυμούν έξω από τα ATM και τα branches των τραπεζών ενώ η χώρα ξεπουλήθηκε για 99 χρόνια λόγω του 3ου μνημονίου. Μην τα πας εκεί καθώς και εγώ μπορώ να βρω άπειρα παραδείγματα. Δεν το κάνω όμως καθώς δεν είμαστε εδώ για να στοχοποιούμε ο ένας τον άλλον, ειδικά από την στιγμή που δεν είμαστε πολιτικά πρόσωπα αλλά απλοί πολίτες. Εξάλλου το thread αυτο έχει σαν στόχο την συζήτηση πάνω στο συμβάν των Τεμπών και όχι να ρίχνει ο ένας ευθύνες στον άλλον.

Ίσα ίσα έχω ασκήσει πολλές φορές κριτική στην ΝΔ πάνω σε διαφορά ζητήματα. Δεν νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος να χαίρεται με το τραγικό συμβάν στα Τέμπη. Κοινή λογική είναι.
Κι εγω δε νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος να ψήφισε με ορθολογική τεκμηρίωση μέσα του ΝΔ μετά το έγκλημα των Τεμπών.
Ή να ψήφισε Καραμανλή και πάλι. Έλα ντε όμως που τον ψηφίσανε.
Δεν είπα ότι χαίρεσαι, ρώτησα με ποια λογική κάποιος -όπως εσύ- ψήφισε δύο φορές ΝΔ μετά τα Τέμπη.
Δηλαδή τα έβαλες κάτω τα ζύγισες και βρήκες ότι αξίζει να της δώσεις της ΝΔ κι άλλη ευκαιρία. "Τα πήγε καλά"... Μάλλον θα λες "αν εξαιρέσεις τα Τέμπη, η ΝΔ τα πήγε..." ΣΤΟΠ. Είναι κάτι που ΔΕΝ μπορείς να το εξαιρέσεις ως κάτι επουσιώδες.

Προσωπική μου γνώμη, στη ζυγαριά αυτή τα Τέμπη από μόνα τους υπερνικούν οτιδήποτε θετικό μπορεί να θεωρείς για την ΝΔ και βάζεις στο αντίπερα ζύγι, και το αποτέλεσμα μένει πάντα αρνητικό. Η απορία μου είναι πως γίνεται κάποιος που ψήφισε ΝΔ -όπως εσύ- να κάνει διαφορετικό ζύγισμα. Είναι κάτι που δεν το χωράει το μυαλό μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Κι εγω δε νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος να ψήφισε με ορθολογική τεκμηρίωση μέσα του ΝΔ μετά το έγκλημα των Τεμπών.
Και ομως θα τον ξαναψηφισουν λεμε.Απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε ενα πραγμα.Πολυ μαλακινση λεμε.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
Θελέις κατι;

Οχι γιατι στους μεταναστες εισαι κατα της ΝΔ...εδω εισαι υπερ.Αυτα ειναι φωτακο.Οτι σε βολευει .

Διοτι τσεστερ μου...σε οτι μας βολευει ειμαστε κατα της ΝΔ..βλεπε αντιμετωπιση των μεταναστων..στα θυματα των τεμπων χεστηκαμε που η νδ ειναι εγκληματιες...ειναι νεοφιλελε λεμε.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.Απλα και ξεκαθαρα.
εδώ διαφωνώ. Έχουμε άποψη σε κάθε θέμα, ανεξάρτητα από τα κόμματα. Αν αυτά συμφωνούν σε κάποιο θέμα μαζί μας, τότε είναι τιμή τους και καμάρι τους. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όποια κι αν είναι.

ομως μηπως η ανοχή μας απεναντι σε τετοια περιστατικα ειναι που οδηγει τελικα στα περιστατικα αυτα και γινεται συνενοχος;
Σ΄αυτό πάντως συμφωνώ. Η ανοχή σημαίνει συνενοχή και η υποστήριξη των δολοφόνων, επίσης.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

εδώ διαφωνώ. Έχουμε άποψη σε κάθε θέμα, ανεξάρτητα από τα κόμματα. Αν αυτά συμφωνούν σε κάποιο θέμα μαζί μας, τότε είναι τιμή τους και καμάρι τους. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται, όποια κι αν είναι
Εσυ διαφωνεις.Τα προβατα μια χαρα ακοολουθουν την κομματικη γραμμη.Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Το θέμα της διαφθοράς ειναι πανκομματικό. Εστω ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ξέρω γω... Τι θα άλλαζε?
Τα συστήματα που σίγουρα θα βεβαίωναν πως δε θα γινόταν το δυστύχημα υπήρχαν απο το 2001, είχαν αλλάξει κυριολεκτικα 5 κυβερνήσεις απο τότε

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Θα πω κάτι άδικο που εν μέρει δεν ισχύει, αλλά αλληγορικά ελπίζω να καταλάβεις τι σκέφτομαι.

Όλοι φταίμε, όλοι ειμαστε συνένοχοι. Ακόμα και για το οτι δεν αντιδράσαμε εξόχως εκείνες τις νύχτες να φυγουν με ελικόπτερα.

Ξέρεις τι καπνό φουμάρω, είμαστε σε αντίθετη πλευρά, κι ομως σε αυτο θα στεκόμουν μαζί σου.

Είναι μια τεράστια συζήτηση για το πόσο ευθυνόμαστε ως λαός συλλογικά και που ξεκινάει η ευθυνη όλων, ακόμα κι όσων δεν τους ψηφίζουμε, πολλώ δε μάλλον αυτους που όντως τους ψηφίζουν.

Και πολλές φορές, σου ξαναλέω κι εμένα με εχει πιάσει η οργή να τους πιασω τους ψηφοφόρους απο το γιακά και να τους πω "Χέστηκα για την οικονομία και την Ευρώπη, δεν βλέπετε εδω πόσους σκοτώσανε;"

Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι και το όριο της δημοκρατίας αν θέλεις να μιλήσουμε σημειολογικά, ίσως και ο περιορισμός της αποτελεσματικότητάς της αν ηθελα να σου μιλήσω εθνικιστικά. Το γεγονός δηλαδή ότι ευτυχώς ή δυστυχώς (δυστυχώς για μένα αν με ρωτήσεις) πρέπει να τιθασσεύσεις το "γαμημένε να σε βάλω κατω και να σε πατάω που τους ψηφίζεις" γιατί στην τελική ναι ειναι δικαιωμα του.

Εγω θεωρω τον Μητσο μαλάκα γιατι ψηφίζει Χ, εμένα με θεωρει η Μαίρη μαλάκα γιατί ψηφίζω Ψ, κλπ, δυστυχώς έτσι είναι, δε μπορεί να υπάρξει στοχευμένη έγκληση επί της ψήφου, και δεν μπορείς να γνωρίζεις αντικειμενικά μιλώντας πόσο έχει σταθμίσει ο μέσος ΝΔ τα Τέμπη στην τελική του απόφαση.

Βέβαια μπορούμε να καταλήξουμε στο απλουστευμένο "ψήφισες άρα δεν σταθμίζεται ψηλά για σένα" που για μένα ειναι απλουστευτικό και δεν τα παω καλά με καθε ειδος απλούστευσης.

Καλά ρε Μπάμπη, γελάω τώρα που το διαβάζω αυτό με συγχωρείς, αλλά ακούστηκε σαν παράπονο που τον επαινώ λες και κανονικά θα έπρεπε να τον δέρνω εσαεί. Σε εκείνο το χρονικο σημείο θεώρησα ώριμη την άποψή του.

Σε αυτό το σημείο της ψήφου, ναι δεν συμφωνώ με τον Φώτη. Αλλά τι να κάνω; Να τον εκτελέσω;

Καλά κάνεις και είσαι, μαζί σου, στο ξαναλέω, αλλά είναι μεγάλη δημοσια συζητηση αυτη που πρέπει να γινει περι συμβολής, και δεν ξερω αν εχουμε και ως λαός πλέον την συλλογικη πνευματική ωριμότητα για να την κάνουμε.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
Δεν είπα ότι χαίρεσαι, ρώτησα με ποια λογική κάποιος -όπως εσύ- ψήφισε δύο φορές ΝΔ μετά τα Τέμπη.
Δηλαδή τα έβαλες κάτω τα ζύγισες και βρήκες ότι αξίζει να της δώσεις της ΝΔ κι άλλη ευκαιρία. "Τα πήγε καλά"... Μάλλον θα λες "αν εξαιρέσεις τα Τέμπη, η ΝΔ τα πήγε..." ΣΤΟΠ. Είναι κάτι που ΔΕΝ μπορείς να το εξαιρέσεις ως κάτι επουσιώδες.
ας κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να σου πω: Αν διαβάσεις τα ποστ μου 1174 και 1177 θα δεις πως δεν ήταν μόνο η νέα δημοκρατία υπεύθυνη. Ήταν συμμορία τριών κυβερνήσεων και πολλών ετών. Και σύμφωνα με το άθροισμα των ποσοστών μου βγήκε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων κομμάτων. Έτσι λοιπόν, ένας τυχαίος νεοδημοκράτης, είπε <ρε δε βαριέσαι για τους 58 νεκρούς! Αυτοί πέθαναν, πάει. Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Θα ψηφίσω το κόμα που υποστηρίζει τα συμφέροντά μου και δε θα είμαι ο μόνος, είναι κι άλλα κόμματα συννένοχοι. Καλύπτομαι πίσω απ την ανωνυμία της ψηφοφορίας και από το <δεν είμαι μόνος>, όπως κάναμε στο σχολείο, όταν κάναμε αταξίες>.
Έτσι πιστεύω σκέφτηκε ο μέσος ψηφοφορος.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Το θέμα της διαφθοράς ειναι πανκομματικό. Εστω ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ξέρω γω... Τι θα άλλαζε?
Τα συστήματα που σίγουρα θα βεβαίωναν πως δε θα γινόταν το δυστύχημα υπήρχαν απο το 2001, είχαν αλλάξει κυριολεκτικα 5 κυβερνήσεις απο τότε
Αυτο που αλλαζει ειναι οτι ΤΩΡΑ κυβερνα η ΝΔ και τωρα γινεται αυτη η συγκαληψη.
Κακο πληντυριο εισαι.

touvlo

Διάσημο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Αυτο που αλλαζει ειναι οτι ΤΩΡΑ κυβερνα η ΝΔ και τωρα γινεται αυτη η συγκαληψη.
Κακο πληντυριο εισαι.
Ναι εγώ που κράζω δυτικό καπιταλισμό και ό,τι αυτός προσφέρει θα καθόμουν να ξεπλύνω την Νεα Δημοκρατία. Ευτυχώς είναι γιορτές χριστουγέννων και θα ξελαμπικάρεις λιγο απο το σχολείο γιατί σε έχει παρει λιγο απο κάτω το στρές του να γεννάς νέους ντα βίντσιδες ❤️ καλές γιορτές ευχομαι
αυτό είναι το πιο τραγικό λάθος, όταν μπαίνεις στην κάλπη.
Δεν είναι τόσο ξέπλυμα όσο αναγνώριση πως το σύστημα είναι σάπιο. Εγώ πήγα και ψήφισα. Και πιστεύω πως υπαρχουν κομματα εντος και εκτος βουλης που μπορουν πραγματικά να φερουν αλλαγή, αλλά αυτο το τριπτυχο ( συριζα πασοκ νδ ) το ιδιο χάλια ητανε ειναι και θα ειναι. Μονο τις τσεπες τους και δε μας νοιαζει ο πολιτης.
Πεσατε να με φατε ρε παιδια...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν προσεγγιζει διπλωματικα..απλα ειναι το φιλαρακι του στα εθνικιστικα και ρατσιστικα παραληρηματα..οποτε τον υποστριζει οτι και αν λεει.ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ
Εαν δεν είχα την ειλικρινη διάθεση να συζητήσω με καλούς ανθρωπους που πραγματικά πονούν το εν λόγω θέμα, θα σου είχα απαντήσει καταλλήλως και χαλάλι τα 20 χρόνια που είμαι εδω μέσα.

Θα σου υπενθυμίσω πολιτισμένα (αν και δεν σου αξίζει ουτε για δείγμα ο πολιτισμός) πως στα Τέμπη σκοτώθηκαν και αλλοδαποί.

Η αξία της ανθρώπινης ζωής για μένα είναι η ίδια, ανεξαρτήτως φυλής. Κανένας αλλοδαπός δεν άξιζε να σκοτωθεί.

Εαν το συνεχίσεις, θα σου απαντήσω όπως θέλω να σου απαντησω εδω και δέκα χρόνια.

Σε παρακαλώ, κάντο. Έχω όρεξη απόψε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια