Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

26-01-25

16:44
Ουτε ενδιαφερει καποιιον απαραιτητα τι λες εσυ ρε φωτη.Δεν με ενδιαφέρει τι λέει αυτός.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σου απαντησα το σκεπτικο των τυπαδων που εκαναν σημερα επεισοδια.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

26-01-25

16:48
Οι αναρχο-αριστεροι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμαυρωσουν όλη αυτή την ειρηνική διαδήλωσηΟι γνωστοί άγνωστοι δεν άντεξαν ούτε σε μια τέτοια ημέρα, και άρχισαν τις αναρχίες τους όπως πάντα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

26-01-25

16:48
Ουτε ενδιαφερει καποιιον απαραιτητα τι λες εσυ ρε φωτη.
Είναι ένα thread όπου γράφουμε για το συμβάν των Τεμπών. Δεν σου ζήτησα να ενδιαφερθείς ούτε για την άποψη μου, ούτε να την ασπαστείς. Σίγουρα όμως σε μια τέτοια ημέρα δεν έχουν θέση αυτά τα περιστατικά που έγιναν στο Σύνταγμά, από μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Η μαζική πλειοψηφία των ανθρώπων που κατέβηκαν σε ολες τις πόλεις έκαναν ειρήνη διαδήλωση, χωρίς να προκαλέσουν. Κρίμα μια μικρή ομάδα ατόμων να καταστρέφει τα πάντα.
Ουτε ενδιαφερει καποιιον απαραιτητα τι λες εσυ ρε φωτη.
Σου απαντησα το σκεπτικο των τυπαδων που εκαναν σημερα επεισοδια.
Α τότε κατάλαβα εγώ λάθος.

GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

26-01-25

16:50
Ε την αλήθεια; Τι απο όλα αυτα δεν ισχυει;Τι γραφεις ρε συ?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.212 μηνύματα.

26-01-25

16:52
Ενταξει παιδια δε σημαινει οτι θα ναι συνεχεια λαθος ο Παραγοντας ή ο Φωτης.
Είναι ένα θεμα που μας ποναει όλους (αν και οχι το ίδιο οπως τις οικογενειες), λογικο ειναι να καθομαστε στο ατσάλι.
Είναι ένα θεμα που μας ποναει όλους (αν και οχι το ίδιο οπως τις οικογενειες), λογικο ειναι να καθομαστε στο ατσάλι.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

26-01-25

16:55
Ok ok δεν πειραζει.Α τότε κατάλαβα εγώ λάθος.![]()
Τι να πω ρε φιλαρακι αμα δικαιλογεις αυτη τη συμπεριφορα , ειναι δικαιωμα σου. Εγω αχω αλλες απαιτησεις απο τη κυβερνηση μου.Ε την αλήθεια; Τι απο όλα αυτα δεν ισχυει;
Οσο δυναμη και εξουσια να εχει καποιος, οταν διαλυονται μια για παντα 50+ οικογενειες, δεν πιστευω οτι μπορει να πουλαει τρελα.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

26-01-25

17:03
Δεν την δικαιολογώ από την άποψη ότι είναι σωστό αυτό που κάνουν ΑΛΛΑ ο δικαιολογώ τον λόγο που το κάνουν. Και γω αν ημουν πρωθυπουργός και μετά από Τέμπη,πανδημία,υποκλοπές,πανεπιστημιακή αστυνομία κλπ γίνονταν εκλογές και έβγαινα με 41% και οι άλλοι να είναι στο 17% και ήξερα ότι ότι και να κάνω θα είμαι πρώτος γιατι οι άλλοι δεν βλέπονται πολιτικά μπορεί να έκανα τα ίδια (που λέει ο λόγος)αμα δικαιλογεις αυτη τη συμπεριφορα , ειναι δικαιωμα σου.
Το δικαίωμα να πουλάει τρέλα τον δίνει ο λαός.δεν πιστευω οτι μπορει να πουλαει τρελα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

26-01-25

17:06
Ναι αυτο εννοω. Αφου δικαιολογεις τον λογο ,τοτε παω πασο. Νομιζω οτι αξιζω σαν ατομο, να εχω καλυτερη κυβερνηση.Δεν την δικαιολογώ από την άποψη ότι είναι σωστό αυτό που κάνουν ΑΛΛΑ ο δικαιολογώ τον λόγο που το κάνουν.
Αμα, τα εκανες θα ησουν για φτυσιμο. Επισης καμια πανεπιστημιακη αστυνομια δεν εγινε στην πραξη , απλα ψηφιστικε για να παρει καμια ψηφο απο κανα βλακα (οπως το ιδιο ισχυει και με τις διαγραφες φοιτητων και τα ιδιωτικα ΑΕΙ) που νομιζει οτι ετσι θα γινουμε χαρβαρντ. Τελος χεστηκε ο μεσος πολιτης για τις υποκλοπες. Ααφαλεια και λεφτα θελει.Και γω αν ημουν πρωθυπουργός και μετά από Τέμπη,πανδημία,υποκλοπές,πανεπιστημιακή αστυνομία κλπ γίνονταν εκλογές και έβγαινα με 41% και οι άλλοι να είναι στο 17% και ήξερα ότι ότι και να κάνω θα είμαι πρώτος γιατι οι άλλοι δεν βλέπονται πολιτικά μπορεί να έκανα τα ίδια
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

26-01-25

17:10
Να σου δώσω μια τροφή για σκέψη. Και αν οι αναρχοι ήταν οι ασφαλιτες με εντολή από τη κυβέρνηση να διαλύσουν τη ειρηνική εκδήλωση επειδή δε συμφέρει τη κυβέρνηση να είναι ενωμένοι οι Έλληνες μαζικά και να έχουν τη θέληση αλλάξουν τα πράγματα. Θέλουν να μας έχουν μαντρωμενους.Οι γνωστοί άγνωστοι δεν άντεξαν ούτε σε μια τέτοια ημέρα, και άρχισαν τις αναρχίες τους όπως πάντα. Μια εκδήλωση που ήταν ειρηνική προς τιμή των θυμάτων που έχασαν άδικα την ζωή τους, έγινε στόχο εκμετάλλευσης μερικών κομματικών. Λες και αν πετάξουν μολότοφ στον αστυνομικό των €900 θα πάνε κόντρα στην κυβέρνηση ή τιμούν την μνήμη των θυμάτων. Ευτυχώς, στις υπόλοιπες πόλεις δεν παρατηρήθηκαν αντίστοιχα φαινόμενα.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

26-01-25

17:14
Όντως θα ήμουν για φτυσιμο-για σκέψου όμως να ξέρω ότι είμαι για φτύσιμο αλλα ταυτοχρονα να ξέρω ότι οι αντιπαλοι μου δεν ξέρουν να κάνουν σωστή επικοινωνιακά αντιπολιτευση; Με βάση το τελευταίο εγω μπορώ να πω οτι θέλω...μπορω να βγω και να πω ότι ο γάιδαρος πετάει και ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας επειδή γνωρίζει ότι τα δικά τους : "ο γάιδαρος πετάει" είναι 10 φορές πιο επικίνδυνα για την χώρα να έρθει και να μου ρίξει το ψιφουλίνι του...Αμα, τα εκανες θα ησουν για φτυσιμο.
Επομένως προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση αυτά που λέει ο Άδωνις. Θεωρητικά όπως είπα καλά κάνει και τα λέει-ο κόσμος έχει δείξει εδω και 9 χρόνια ότι οποιοσδηποτε άλλος είναι ανεπιθύμητος
Ο κόσμος αρέσκεται να βλέπει τα ίδια πρόσωπα. Πέρα από τον Δένδια και τον Πιερακάκη, που τουλάχιστον έχουν ένα σοβαρό προφίλ , οι καραγκιόζηδες της ΝΔ τύπου Άδωνις, Βορίδης και Σία, πήραν σταλινικά ποσοστά στις εκλογικές τους περιφέρειες. Γιατί; επειδή ο κόσμος αυτούς νιώθει οικείους. Μετά, δε φταίει ο Άδωνις και ο κάθε Άδωνις που βγαίνει στα κανάλια και μιλάει με τόσο αδιάντροπο τρόπο για οτιδήποτε.Τελος χεστηκε ο μεσος πολιτης
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

26-01-25

17:14
Να σου δώσω μια τροφή για σκέψη. Και αν οι αναρχοι ήταν οι ασφαλιτες με εντολή από τη κυβέρνηση να διαλύσουν τη ειρηνική εκδήλωση επειδή δε συμφέρει τη κυβέρνηση να είναι ενωμένοι οι Έλληνες μαζικά και να έχουν τη θέληση αλλάξουν τα πράγματα. Θέλουν να μας έχουν μαντρωμενους.
Δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο. Ο λόγος είναι επειδή σε κάθε διαδήλωση η συγκεκριμένη ομάδα κάνει ακριβώς τα ίδια. Αν γινόταν μόνο σήμερα θα ήμουν μαζί σου, όμως αυτό το φαινόμενο είναι σε κάθε πορεία/διαδήλωση. Εξαλου όλα κυλούσαν ομαλά, προς το τέλος έγινε όπως συνήθως.
Προφανώς τα περιστατικά αυτά έγιναν μόνο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, σε καμία άλλη πόλη.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

26-01-25

17:22
σου απαντησα γτ εκαναν επεισοδια πανω φωτη. Υιοθετησαν την αποψη του πορδοσαλε.
Δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο. Ο λόγος είναι επειδή σε κάθε διαδήλωση η συγκεκριμένη ομάδα κάνει ακριβώς τα ίδια. Αν γινόταν μόνο σήμερα θα ήμουν μαζί σου, όμως αυτό το φαινόμενο είναι σε κάθε πορεία/διαδήλωση. Εξαλου όλα κυλούσαν ομαλά, προς το τέλος έγινε όπως συνήθως.
Προφανώς τα περιστατικά αυτά έγιναν μόνο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, σε καμία άλλη πόλη.
Εμενα μου κανει ρε συ τι να κανουμε τωρα? Μου κανει εντυπωση να πουλας τρελα πανω σε 57 πτωματα.Επομένως προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση αυτά που λέει ο Άδωνις. Θεωρητικά όπως είπα καλά κάνει και τα λέει-ο κόσμος έχει δείξει εδω και 9 χρόνια ότι οποιοσδηποτε άλλος είναι ανεπιθύμητος
Αξιζεις κατι καλυτερο.Πέρα από τον Δένδια και τον Πιερακάκη, που τουλάχιστον έχουν ένα σοβαρό προφίλ , οι καραγκιόζηδες της ΝΔ τύπου Άδωνις, Βορίδης και Σία, πήραν σταλινικά ποσοστά στις εκλογικές τους περιφέρειες. Γιατί; επειδή ο κόσμος αυτούς νιώθει οικείους. Μετά, δε φταίει ο Άδωνις και ο κάθε Άδωνις που βγαίνει στα κανάλια και μιλάει με τόσο αδιάντροπο τρόπο για οτιδήποτε.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.558 μηνύματα.

26-01-25

17:24
Με αρέσει που λέτε για στελέχη κ.λπ. της ΝΔ, γιατί βγαίνει συνέχεια και άλλα τέτοια και δεν βλέπετε το προφανές, ότι έβγαινε γιατί έκανε ό,τι ήθελαν ΗΠΑ και ΕΕ χωρίς κανέναν δισταγμό και με αυτόν τον τρόπο απέκτησαν την επιρροή που απέκτησαν σε ΜΜΕ και μεγαλοπαράγοντες της χώρας. Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα θα αλλάξει και κυβέρνηση την επόμενη τετραετία. Εκτός κι αν καταφέρουν να κάνουν τέτοιους ελιγμούς και μπορέσουν να φανούν χρήσιμοι στο νέο σκηνικό που έχει στηθεί.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

26-01-25

17:27
Ηδη κωλοτουμπα εκαναν λιακο. Τσιμπουκια θα κανουν τα σιχαματα στον τραμπΜε αρέσει που λέτε για στελέχη κ.λπ. της ΝΔ, γιατί βγαίνει συνέχεια και άλλα τέτοια και δεν βλέπετε το προφανές, ότι έβγαινε γιατί έκανε ό,τι ήθελαν ΗΠΑ και ΕΕ χωρίς κανέναν δισταγμό και με αυτόν τον τρόπο απέκτησαν την επιρροή που απέκτησαν σε ΜΜΕ και μεγαλοπαράγοντες της χώρας. Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα θα αλλάξει και κυβέρνηση την επόμενη τετραετία. Εκτός κι αν καταφέρουν να κάνουν τέτοιους ελιγμούς και μπορέσουν να φανούν χρήσιμοι στο νέο σκηνικό που έχει στηθεί.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.084 μηνύματα.

26-01-25

17:35
Η Λουκά αναπαράγεται!
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.

26-01-25

18:09
Το κακό είναι ότι η όποια αντίδραση θα μείνει στις πορείες.
Τα τελευταία 10-15 χρόνια έχουν γίνει πολλές μαζικές διαμαρτυρίες για μνημόνια, μακεδονικό, αστυνομική βία και οτιδήποτε άλλο.
Όταν η διαμαρτυρία μένει εκεί και δεν εκδηλώνεται στην κάλπη ο πολιτικός χέστηκε, πολύ μεγάλες οι συγκεντρώσεις σήμερα αλλά αύριο θα είναι απλά Δευτέρα.
Τα τελευταία 10-15 χρόνια έχουν γίνει πολλές μαζικές διαμαρτυρίες για μνημόνια, μακεδονικό, αστυνομική βία και οτιδήποτε άλλο.
Όταν η διαμαρτυρία μένει εκεί και δεν εκδηλώνεται στην κάλπη ο πολιτικός χέστηκε, πολύ μεγάλες οι συγκεντρώσεις σήμερα αλλά αύριο θα είναι απλά Δευτέρα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

26-01-25

18:51
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος περίπου 30 χιλιάδες άτομα ενώ, την ώρα που άρχισαν να αποχωρούν οι συμμετέχοντες μια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Φιλελλήνων με μολότοφ και άλλα αντικείμενα, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

26-01-25

19:10
Με τέτοιου μεγέθους διαδήλωση, κάποτε θα έπεφτε η κυβέρνηση. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Τώρα το κάνουν downplay τα πληρωμένα ΜΜΕ και τα troll profiles στα social media( οπως και το ακριβως πανω μου), λίγο low profile για μερικές μέρες και όλα συνεχίζουν ως είχαν. Αυτό δεν το λέω μόνο λόγω έλλειψης αντιπολίτευσης ή Ελλάδας, αλλά γενικά.Στη σερβια γινονται παρομοιου ογκου συγκεντρωσεις εδω και ποσες εβδομαδες. Το σύστημα και οι κοινωνίες είναι έτσι πλέον, που δεν γίνεται να γίνουν επαναστάσεις.
Δηλαδη πιστευεις ηταν οντως μονο 30κ κοσμος? Δεν ειδες φωτογραφιες? Δεν ντρεπεσαι να παιζεις με τη νοημοσυνη μας και να κανεις ανωνυμο (φυσικα) πολιτικο τρολλ με τις 57 διαλυμενες οικογενειες των τεμπων? Δεν εχω λογια πλεον. Aηδια σκετη. @juste un instant
Δηλαδη πιστευεις ηταν οντως μονο 30κ κοσμος? Δεν ειδες φωτογραφιες? Δεν ντρεπεσαι να παιζεις με τη νοημοσυνη μας και να κανεις ανωνυμο (φυσικα) πολιτικο τρολλ με τις 57 διαλυμενες οικογενειες των τεμπων? Δεν εχω λογια πλεον. Aηδια σκετη. @juste un instant
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 243 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Entropy24
- johnsala
- rafaela11
- camil
- charmander
- ROM32
- Reader
- chester20080
- giannhs2001
- touvlo
- Paragontas7000
- Αντικειμενικός
- Corfu kitty
- Joji
- A350
- akis_95
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Jack of Spades
- fourkaki
- taketrance
- synthnightingale
- Dr. Gl. Luminous
- American Economist
- Libertus
- back2967
- iminspain
- Unboxholics
- bibliofagos
- J.Cameron
- Giorgkalo
- Ryuzaki
- Debugging_Demon
- Evi Papa
- Εριφύλη
- italian
- louminis
- GeorgePap2003
- Scarlet Fox
- gegeorgiou90
- fockos
- giorgos5002
- gaidouri
- Unicex
- AggelikiGr
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- Hased Babis
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- thenutritionist
- Μήτσος10
- despoina13
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- DimitraA.
- Μαυρίκιος
- Athens2002
- ghоul
- Advocatus diaboli
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- User2350
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- ougkampougka
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- Κλημεντίνη
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.