GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.121 μηνύματα.

27-01-25

01:50
Εγώ φταίξιμο δεν ρίχνω σε κανέναν,εγώ μια παρατήρηση κάνω. Αν εγώ (κάνουμε εδώ ένα poll) πάρω 41% και οι αντίπαλοι μου είναι άλλα 8 άτομα και αθροιζοντας τα ποσοστά των βασικών μου αντιπάλων (έστω 4) και βγάζουμε άθροισμα με το ζόρι 37% μάλλον κάτι κάνω πάρα πολυ καλά ή μάλλον κάτι κάνω πολυ λιγότερο χειρότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αυτό εμένα μου δίνει τεράστια δύναμη πόσο μάλλον αν μετα από 2 χρόνια συνεχίζω και είμαι 1ος και με διαφορά από τους υπόλοιπους παρά τη "κυβερνητική φθορά" . Και η πλάκα είναι ότι όχι απλά δεν παθαίνω τίποτα από τη λογική φθορά αλλά οι αντιπαλοί μου όσο εγώ παθαίνω μια φθορά με αριθμό Χ η δικήΕσυ τώρα ουσιαστικά ρίχνεις φταίξιμο σε γονείς που μπορεί και να είχαν ψηφίσει τότε ΝΔ.
τους φθορά είναι 2(+)* Χ.
Ειδικά το 2ο, εμένα σαν Γιώργο μου δίνει τέτοια δύναμη που ξέρω ότι αν αρχίσω και πουλάω τρέλα στον @Valder ή σε οποιδήποτε άλλο θα έρθει ένα μεγάλο μέρος απο εδω μέσα (ΞΑΝΑ) να με βγάλει 1ο και με καλή διαφορά από τον δευτερο.
(Το παράδειγμα είναι υποθετικό,σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω κανέναν σας)
Οι πελατιακές σχέσεις υπάρχουν από την αρχή του ελληνικού κράτουςΈνας σάπιος λόγος που η ΝΔ εξακολουθεί να βγαίνει πρώτη, είναι επειδή ακολουθεί τις πελατειακές τακτικές που πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.218 μηνύματα.

27-01-25

01:52
Try baby, please.Ειδικά το 2ο, εμένα σαν Γιώργο μου δίνει τέτοια δύναμη που ξέρω ότι αν αρχίσω και πουλάω τρέλα στον @Valder ή σε οποιδήποτε άλλο θα έρθει ένα μεγάλο μέρος απο εδω μέσα (ΞΑΝΑ) να με βγάλει 1ο και με καλή διαφορά από τον δευτερο.
(Το παράδειγμα είναι υποθετικό,σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω κανέναν σας)

(οκ, σκάω)
ΥΓ: Και δεν είναι τόσο απλό. Εκμεταλλεύονται την αποχή. Επι του 100% εχουν 11-12% βαριά. Είναι απονομιμοποιημένοι, απλώς ποιός θα πάει να τους κατεβάσει απο τις καρέκλες θέλω να δω. Τράβα εφάρμοσε τη Δημοκρατία. Μπορείς;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

27-01-25

08:58
170.000 υπολογίζονται οι συγκεντρωμένοι στο Συνταγμα για τα Τεμπη.
Βιάστηκαν στην ΕΡΤ να ανακοινώσουν ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας το πλήθος στη συγκέντρωση των Τεμπών στο Σύνταγμα ήταν γύρω στις 30.000. Για να δούμε όμως την πραγματικότητα.
Στον χάρτη παρακάτω έχουμε οριοθετήσει την περιοχή της συγκέντρωσης η οποία καταλαμβάνει μια επιφάνεια 37.300 τετραγωνικών μέτρων. Σε αυτή την περιοχή η πυκνότητα των συγκεντρωμένων ήταν από 3-5 άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο (Μ.Ο. 4 άτομα). Άρα μόνο σε αυτή την περιοχή με έναν απλό υπολογισμό το πλήθος αγγίζει (37.300Χ4=149.200). Πέρα όμως από την οριοθετημένη περιοχή υπήρχε κόσμος αραιωμένος σε παράδρομους ο οποίος αναλογικά υπολογίζεται σε περίπου 20.000.
Άρα το γενικό σύνολο των συγκεντρωμένων έφτανε τις 170.000 κόσμος.
Βιάστηκαν στην ΕΡΤ να ανακοινώσουν ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας το πλήθος στη συγκέντρωση των Τεμπών στο Σύνταγμα ήταν γύρω στις 30.000. Για να δούμε όμως την πραγματικότητα.
Στον χάρτη παρακάτω έχουμε οριοθετήσει την περιοχή της συγκέντρωσης η οποία καταλαμβάνει μια επιφάνεια 37.300 τετραγωνικών μέτρων. Σε αυτή την περιοχή η πυκνότητα των συγκεντρωμένων ήταν από 3-5 άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο (Μ.Ο. 4 άτομα). Άρα μόνο σε αυτή την περιοχή με έναν απλό υπολογισμό το πλήθος αγγίζει (37.300Χ4=149.200). Πέρα όμως από την οριοθετημένη περιοχή υπήρχε κόσμος αραιωμένος σε παράδρομους ο οποίος αναλογικά υπολογίζεται σε περίπου 20.000.
Άρα το γενικό σύνολο των συγκεντρωμένων έφτανε τις 170.000 κόσμος.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

27-01-25

09:51
@chester20080 , σε ευχαριστούμε! Μας κάνεις κάθε μέρα σοφότερους![]()
Τέμπη: Οι δεξαμενές με το εύφλεκτο υλικό στο εμπορικό τρένο
Το NEWS 247 παρουσιάζει έκθεση για το φορτίο, τη φωτιά και το μπάζωμα που ακολούθησε στο σημείο του δυστυχήματος.www.news247.gr
Ήθελα να τα ρωτήσω αυτά, γιατί εχθές άκουσα πολλά, αλλά δεν ξέρω, τι να πιστέψω. Όσον αφορά το σύστημα ασφαλείας και το κακό ξεπούλημα του οσε, το έχουμε κατανοήσει. Αυτό είναι νέο. Τώρα για να το καταλάβω, έχω ακόμα κάποιες απορίες:
1. Το ότι οι δεξαμενές του εύλεκτου υλικού τοποθετήθηκαν στα 3 πρώτα βαγόνια, πώς το ξέρουμε; Μπορεί να τοποθετήθηκαν σε όλα τα βαγόνια, απλά τα άλλα δεν έπαθαν κάτι, γιαυτό δεν κάηκαν.
2. Η ποσότητα αυτού του υλικού υπολογίστηκε, ή ήταν κάπου γραμμένη;
3. Αυτό το εύφλεκτο υλικό, ξέρει κάποιος, τι υλικό ήταν;
4. Γιατί ισχυρίζονται πως ήταν παράνομο; Θα μπορούσε να ήταν νόμιμη μεταφορά καυσίμου. Ή μήπως οι μεταφορές καυσίμων έχουν άλλες προδιαγραφές;
Ασφαλώς, δεν είναι απαραίτητο, να τα γνωρίζεις όλα αυτά. Απλά ρωτώ, αν κάποιος τα ξέρει
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.836 μηνύματα.

27-01-25

10:38
Σε συγκάλυψη του αιώνα εξελίσσεται η τραγωδία των Τεμπών. Φτιάχνουν δική τους ιατροδικαστική επιτροπή από διορισμένα στελέχη που θα αναθεωρεί τις υπάρχουσες ιατροδικαστικές αναφορές! Επικεφαλή βάζουν τον Καρακούκη ο οποίος είχε σταλθεί στα Τέμπη και συγκάλυψε την υπόθεση με την απουσία ενεργειών του.
-----------------
Στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί συγγενείς θυμάτων, και έκανε λόγο για ένα «τεράστιο σκάνδαλο αυτό που συμβαίνει στη Βουλή».
«Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο υπουργός Δικαιοσύνης με τις ευλογίες της κυβέρνησης είναι πρωτοφανές. Προσπαθούν να καταργήσουν την πραγματογνωμοσύνη που ο νόμος προβλέπει να την κάνουν μόνο οι ιατροδικαστές και οι οποίοι έχουν κάνει τις νεκροψίες και νεκροτομές με τη σύσταση μίας επιτροπής, της οποίας τα μέλη ούτε νεκροψία δεν έχουν κάνει. Δεν έχουν έρθει σε επαφή με κανέναν ειδικό επιστήμονα για αδιευκρίνιστους λόγους» δήλωσε αρχικώς.
Και πρόσθεσε: «Αυτό που επίσης εκθέτει την κυβέρνηση και τον κ. Φλωρίδη είναι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο εμφανίστηκε και στη Βουλή – δεν ξέρω με ποια ιδιότητα – αναγνωρίστηκε ως ιατροδικαστής, σαν σπουδές, το 2018. Υπήρχαν πολλά προβλήματα με τις σπουδές του, ήταν σπουδές πολλών ετών στην Ιταλία».
«Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούν. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ξεσηκωθεί ο νομικός κόσμος. Ο κ. Καρακούκης είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί χρόνια τη νομική κοινότητα».
-----------------
Στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί συγγενείς θυμάτων, και έκανε λόγο για ένα «τεράστιο σκάνδαλο αυτό που συμβαίνει στη Βουλή».
«Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο υπουργός Δικαιοσύνης με τις ευλογίες της κυβέρνησης είναι πρωτοφανές. Προσπαθούν να καταργήσουν την πραγματογνωμοσύνη που ο νόμος προβλέπει να την κάνουν μόνο οι ιατροδικαστές και οι οποίοι έχουν κάνει τις νεκροψίες και νεκροτομές με τη σύσταση μίας επιτροπής, της οποίας τα μέλη ούτε νεκροψία δεν έχουν κάνει. Δεν έχουν έρθει σε επαφή με κανέναν ειδικό επιστήμονα για αδιευκρίνιστους λόγους» δήλωσε αρχικώς.
Και πρόσθεσε: «Αυτό που επίσης εκθέτει την κυβέρνηση και τον κ. Φλωρίδη είναι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο εμφανίστηκε και στη Βουλή – δεν ξέρω με ποια ιδιότητα – αναγνωρίστηκε ως ιατροδικαστής, σαν σπουδές, το 2018. Υπήρχαν πολλά προβλήματα με τις σπουδές του, ήταν σπουδές πολλών ετών στην Ιταλία».
«Πρέπει όλοι να ξεσηκωθούν. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ξεσηκωθεί ο νομικός κόσμος. Ο κ. Καρακούκης είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί χρόνια τη νομική κοινότητα».
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.864 μηνύματα.

27-01-25

12:43
Ο συγκεκριμένος "κύριος" αποκάλεσε εκατομμύρια Έλληνες ακροδεξιόυς, επειδή ζητάνε δικαίωση για τα Τέμπη. Πάλι καλά που δεν έβαλε και τον Musk στην μέση, να πει ότι το έστησε εκείνος ώστε να ρίξει την κυβέρνηση.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.

27-01-25

13:01
Υπάρχουν 2 διαφορετικά πράγματα εδώ και η συζήτηση πηγαίνει κυρίως στο πρώτο, μάλλον οχι τόσο αθώα.
Το πρώτο λοιπόν είναι οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και των υπουργών μεταφορών των τελευταίων 20-30 χρόνων για την κατάσταση των τρένων γενικά. Το οποίο και για νομικούς λόγους όπως παραγραφές, έλλειψη στοιχείων κλπ αλλά και επειδή ελλάδα είσαι ξέρουμε ότι δεν γίνεται να τιμωρηθούν όπως δεν τιμωρήθηκαν και όσοι άφησαν στο Μάτι τον καθένα να χτίζει όπου γουστάρει ή έδωσαν άδειες να χτίστουν σπίτια σε ρέματα και ολόκληρες περιοχές πλημμυρίζουν κάθε χειμώνα.
Το δεύτερο είναι οι ευθύνες για το συγκεκριμένο περιστατικό. Πρώτον, αν επιβεβαιωθεί ότι το πόρισμα των ειδικών λέει πως η έκρηξη και η φωτιά δεν μπορούσε να προκληθεί από τις μηχανές και το δηλωμένο φορτίο πρέπει να βρεθεί τι προκάλεσε την φωτιά**, γιατί δεν ήταν δηλωμένο και σε ποιον ανήκε. Ακόμα περισσότερο γιατί φαίνεται πως αρκετοί επέζησαν από την σύγκρουση και πέθαναν από την φωτιά. Δεύτερον ο πρόσφατα διορισμένο σταθμάρχης, από ποιον είχε μπει, με τι κριτήρια και τι εκπαίδευση πέρασε.
**Η θεωρία για το ξυλόλιο δεν με πείθει απόλυτα. Έχω δει να γράφουν για 10-15 τόνους και η τιμή του είναι περίπου 1 ευρώ το λίτρο. Τίποτα δεν αποκλείεται αλλά θεωρώ ότι για φορτίο τόσο μικρής αξίας και ποσότητας οποιοσδήποτε μεγαλομαφιόζος λαθρέμπορος θα έβρισκε καλύτερο τρόπο να το μεταφέρει από το να το κρύβει σε βαγόνια του ΟΣΕ. Από την άλλη ίσως αυτό ήταν το τέλειο ξεκάρφωμα γιατί ποιος θα ψάξει βαγόνια του ΟΣΕ για λαθραία.
Το πρώτο λοιπόν είναι οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και των υπουργών μεταφορών των τελευταίων 20-30 χρόνων για την κατάσταση των τρένων γενικά. Το οποίο και για νομικούς λόγους όπως παραγραφές, έλλειψη στοιχείων κλπ αλλά και επειδή ελλάδα είσαι ξέρουμε ότι δεν γίνεται να τιμωρηθούν όπως δεν τιμωρήθηκαν και όσοι άφησαν στο Μάτι τον καθένα να χτίζει όπου γουστάρει ή έδωσαν άδειες να χτίστουν σπίτια σε ρέματα και ολόκληρες περιοχές πλημμυρίζουν κάθε χειμώνα.
Το δεύτερο είναι οι ευθύνες για το συγκεκριμένο περιστατικό. Πρώτον, αν επιβεβαιωθεί ότι το πόρισμα των ειδικών λέει πως η έκρηξη και η φωτιά δεν μπορούσε να προκληθεί από τις μηχανές και το δηλωμένο φορτίο πρέπει να βρεθεί τι προκάλεσε την φωτιά**, γιατί δεν ήταν δηλωμένο και σε ποιον ανήκε. Ακόμα περισσότερο γιατί φαίνεται πως αρκετοί επέζησαν από την σύγκρουση και πέθαναν από την φωτιά. Δεύτερον ο πρόσφατα διορισμένο σταθμάρχης, από ποιον είχε μπει, με τι κριτήρια και τι εκπαίδευση πέρασε.
**Η θεωρία για το ξυλόλιο δεν με πείθει απόλυτα. Έχω δει να γράφουν για 10-15 τόνους και η τιμή του είναι περίπου 1 ευρώ το λίτρο. Τίποτα δεν αποκλείεται αλλά θεωρώ ότι για φορτίο τόσο μικρής αξίας και ποσότητας οποιοσδήποτε μεγαλομαφιόζος λαθρέμπορος θα έβρισκε καλύτερο τρόπο να το μεταφέρει από το να το κρύβει σε βαγόνια του ΟΣΕ. Από την άλλη ίσως αυτό ήταν το τέλειο ξεκάρφωμα γιατί ποιος θα ψάξει βαγόνια του ΟΣΕ για λαθραία.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

27-01-25

13:03
Πουλαει και τη μανα του για ενα 20ρικο. Σιχαμα πουτανογεννημα. Ας κανει κατι σωστο ο ρουβικωνας και να του φυτεψει καμια σφαιρα στο κεφαλι να ξεβρωμισουμε λιγο. Δεν ντρεπεται να προσβαλει 57 δολοφονημενους?Ο συγκεκριμένος "κύριος" αποκάλεσε εκατομμύρια Έλληνες ακροδεξιόυς, επειδή ζητάνε δικαίωση για τα Τέμπη. Πάλι καλά που δεν έβαλε και τον Musk στην μέση, να πει ότι το έστησε εκείνος ώστε να ρίξει την κυβέρνηση.
View attachment 144253
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συγνωμη για το λεξιλογιο , αλλα δεν μπορω ουτε να τον βλεπω. Βαλε ενα spoiler πριν ξαναανεβασεις τη φατσα του γιατι θελω να ξερασω καθε φορα που τον βλεπω. @American Economist
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

27-01-25

13:06
Ξεράστε ελεύθερα

27-01-25

14:10
Δεν καταλαβαίνω τι μου το λέτε αυτό, εσύ και ο Πασκ. Τι λετε τώρα, τι εννοείτε; Γιατί μου το λέτε; Δεν το ξέρω; Έμαθα γι’ αυτό περιμένοντας την Νέα Δημοκρατία να κυβερνήσει; Προσπαθείτε να μου δικαιολογήσετε πράγματα αδικαιολόγητα; Ξερω πως είναι μια τακτική που πάντα υπήρχε και ακόμα υπάρχει, όμως το συγκεκριμένο κόμμα το έχει γ******, πιάνει από δω κ από κει άτομα σε ανάγκη και τα κοροϊδεύει.Οι πελατιακές σχέσεις υπάρχουν από την αρχή του ελληνικού κράτους
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

27-01-25

14:18
Οποτε λεμε να μην τις πειραξουμε ναι; Ας μεινουν για παντα/...να υπαρχουν παντα οι πελατειακες σχεσεις.Οι πελατιακές σχέσεις υπάρχουν από την αρχή του ελληνικού κράτους
Τι σωστος πολιτης που εισαι καμαρι μου και τι σωστες αποψεις εχεις.Αναυδη εχω μεινει.

Στο μεταξυ..λαθος θα θυμαμαι που οπ μητσοτακλας κατηγορουσε συνεχως το [ΑΣΟΚ για πλατειακες σχεσεις και λεει στη δικια του κυβερνηση πελατειακες σχεσεις γιοκ.Μπα..εγω θυμαμαι λαθος.
Keep going ετσι καμαρι μου.
chester20080
Επιφανές μέλος

27-01-25

14:28
Συνέχεια σκέφτομαι τι λύση μπορεί να υπάρξει, τι είδους πίεση για να αποδοθεί δικαιοσύνη, να μάθουμε την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Υπάρχει μια ελπίδα στις κινήσεις που κανει η Καρυστιανου, οι πραγματογνωμονες κλπ, αλλά μετά σκέφτομαι το πόσο σάπια είναι η ελληνική δικαιοσύνη και ξανά απογοητευομαι. Το χειρότερο που μου έρχεται μετά στο μυαλό είναι πως ο,τι και να γίνει όσα σκάνδαλα και αποδείξεις βγουν στην επιφάνεια, πάλι θα υπάρξουν 1,5-2 εκατομμύρια κόσμος που θα ψηφίσει ξανα ΝΔ και όλους αυτούς και θα ξανακυβερνανε. Και σε αυτό το σημείο με πιάνει μια απόγνωση μια σιχαμαρα. Σκέφτομαι πως για να υπάρξει μια αλλαγή, το σημαντικό δεν είναι να πείσουμε αυτά τα 2 εκατομμύρια να αλλάξουν μυαλά και κόμμα. Το σημαντικότερο είναι να πείσουμε τα υπόλοιπα 6-8 εκατομμύρια Ελλήνων να πάνε να ψηφίσουν συσπειρωμενοι και να μην κάνουν αποχή. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι πιστεύω.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-01-25

14:29
Ούτε η πορεία, ούτε τα τραγούδια που γράφονται ούτε οι εικόνες για αυτό θα βοηθήσουν.Συνέχεια σκέφτομαι τι λύση μπορεί να υπάρξει, τι είδους πίεση για να αποδοθεί δικαιοσύνη, να μάθουμε την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι
Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις γενικά, εκτός απο κάποιες που δε μπορώ να γράψω εδώ.
Κι αυτή είναι η σκληρή αλήθεια
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.836 μηνύματα.

27-01-25

14:47
Έχω πολλές εκλογές να ψηφίσω, αλλά για πες, τι να ψηφίσω;Το σημαντικότερο είναι να πείσουμε τα υπόλοιπα 6-8 εκατομμύρια Ελλήνων να πάνε να ψηφίσουν συσπειρωμενοι και να μην κάνουν αποχή. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι πιστεύω.
Γελάνε κι οι γλάροι...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.

27-01-25

16:24
μα φαντάζεσαι, πόσοι πρέπει να κουκουλωθούν; Δηλ, αν λάβεις υπόψη τα περί ξεπουλήματος οσε σε 5 κυβερνησεις, και εταιρία ιταλική, που δεν ήθελε ευθυνες και τωρα αυτά τα καινούργια με τις εύλεκτες ύλες, που ακόμη δεν ξέρουμε....φαντάσου , πόσοι μπλέκονται: τα τρία μεγάλα κόμματα της βουλής, με τους σχετικούς υπουργούς και αρχηγούς, όλοι όσοι εμπλέκονται στο ξεπούλημα, η ιταλική εταιρία, ποιος ξέρει, πόσες εταιρίες για την εφαρμογή της τηλεδιοίκησης, όσοι φόρτωσαν το παράνομο φορτίο, οι εταιρίες που κρύβονται από πίσω και όλοι οι εμπλεκόμενοι, που δεν πάει το μυαλό μας. Δηλ, εγώ έχω στο μυαλό μου, όλοι οι πολιτικοί και οι λομπυίστες των καυσίμων και κάποιες μεγάλες εταιρίες και ιταλικές. Όλοι αυτοί έχουν κάνει μια γερή μαφία. Θα πλέξουν το πουλόβερ έτσι, ώστε να τους ταιριάσει. (ποιο είναι το όνομα του φλωρίδηΣε συγκάλυψη του αιώνα εξελίσσεται η τραγωδία των Τεμπών. Φτιάχνουν δική τους ιατροδικαστική επιτροπή από διορισμένα στελέχη που θα αναθεωρεί τις υπάρχουσες ιατροδικαστικές αναφορές! Επικεφαλή βάζουν τον Καρακούκη ο οποίος είχε σταλθεί στα Τέμπη και συγκάλυψε την υπόθεση με την απουσία ενεργειών του.
-----------------

Όμως απ΄ την άλλη έχουν όλο τον ελληνικό λαό, που θέλει δικαίωση. Δεν είμαστε λευκορωσία, ούτε ιράν, να κουκουλώνονται εγκλήματα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα.

27-01-25

16:27

Τέμπη: Στα «must watch» οι συγκεντρώσεις για το BBC, στην Ελλάδα... εκκωφαντική σιγή - Documento
Σε αντίθεση με μερίδα ελληνικών ΜΜΕ, τα οποία προσπάθησαν να αποσιωπήσουν τις συγκεντρώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη, πολλά ήταν τα διεθνή Μέσα τα οποία τις

parafernalia
Περιβόητο μέλος

27-01-25

16:38
Όμως απ΄ την άλλη έχουν όλο τον ελληνικό λαό, που θέλει δικαίωση. Δεν είμαστε λευκορωσία, ούτε ιράν, να κουκουλώνονται εγκλήματα.

Τίποτε δεν θα γίνει, εδώ είμαστε να τα λέμε. Η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη πολύ καιρό τώρα.
Όχι μόνο διεφθαρμένη, βγάζει και Προέδρους Δημοκρατίας. Όπως λέμε "είμαστε @αλ@κες, έχουμε και περικεφαλαία"!

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-01-25

16:40
Το πιο ξεφτιλισμένο μέσο είναι η δημόσια ΕΡΤ που τη πληρώνουμε κιόλας κι έπαιξε 40 λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου για τις συγκεντρώσεις κι αυτό στη ζούλα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα.

27-01-25

16:45
Το ανέφεραν μόνο και μόνο για να πουν ότι το έκαναν. Απ' ό,τι διάβασα ούτε εικόνες πρέπει να έδειξαν, ούτε τίποτα (και τι εικόνες να δείξουν όταν στέλνεις 1 κλιμάκιο με μόλις έναν ρεπόρτερ; )Το πιο ξεφτιλισμένο μέσο είναι η δημόσια ΕΡΤ που τη πληρώνουμε κιόλας κι έπαιξε 40 λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου για τις συγκεντρώσεις κι αυτό στη ζούλα
parafernalia
Περιβόητο μέλος

27-01-25

16:58
Θυμάμαι που τρέχαμε πριν 10 χρόνια για συμπαράσταση στους απολυμένους της ΕΡΤ.Το πιο ξεφτιλισμένο μέσο είναι η δημόσια ΕΡΤ που τη πληρώνουμε κιόλας κι έπαιξε 40 λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου για τις συγκεντρώσεις κι αυτό στη ζούλα

Τότε έφταιγε ο Σαμαράς, τώρα τι; Τόσο δουλάκια είναι εκεί στην ΕΡΤ και κάνουν ότι τους υπαγορεύουν;
Αλλά κι ο Σαμαράς, ο διεγραμμένος και καλά, τον ψήφισε τον Τασούλα. Όλοι στο κόλπο, παριστάνουν τους "διαφορετικούς" αλλά αν τους θίξεις το "μεσσηνιακό" τσιφλίκι, μόκο και πίσω στο μαντρί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 243 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Entropy24
- johnsala
- rafaela11
- camil
- charmander
- ROM32
- Reader
- chester20080
- giannhs2001
- touvlo
- Paragontas7000
- Αντικειμενικός
- Corfu kitty
- Joji
- A350
- akis_95
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Jack of Spades
- fourkaki
- taketrance
- synthnightingale
- Dr. Gl. Luminous
- American Economist
- Libertus
- back2967
- iminspain
- Unboxholics
- bibliofagos
- J.Cameron
- Giorgkalo
- Ryuzaki
- Debugging_Demon
- Evi Papa
- Εριφύλη
- italian
- louminis
- GeorgePap2003
- Scarlet Fox
- gegeorgiou90
- fockos
- giorgos5002
- gaidouri
- Unicex
- AggelikiGr
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- Hased Babis
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- thenutritionist
- Μήτσος10
- despoina13
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- DimitraA.
- Μαυρίκιος
- Athens2002
- ghоul
- Advocatus diaboli
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- User2350
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- ougkampougka
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- Κλημεντίνη
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.