Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.586 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
δεν ξερω κατα ποσο αυτο το ελεγχουν οι εταιρειες καθως καθε κυψελη κινητης εχει μεγιστο οριο συνδεσεων
αυτο εχει να κανει με τις υποδομες του δικτυου, δεν νομιζω πως μπορει να κανει και πολλα η εταιρεια
απο την αλλη βεβαια υπαρχουν εικαζω jammers απο την αστυνομια για να κοβουν σκοπιμα το σημα στην περιοχη

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Πως ειναι ασχετο ενα οποιοδηποτε ευρημα γυρω απο ενα μυστηριωδη θανατο ?
Και πως αποκλειειται οτιδηποτε γυρω απο αυτο ?
Τη προηγουμενη του θανατου του πηρε την αγωγη . Οχι το 30 π.χ. ουτε το 1980 μ.χ. Τη προηγουμενη .
Τρια σεναρια προκυπτουν που δε διαπραττουν φονο με θυμα τη λογικη . Α) τα πηρε απο το σπιτι την ημερα που εξαφανιστηκε Β) εκτελεσε συνταγη σε φαρμακειο και τα κουβαλουσε πανω του και Γ) καποιος του τα χορηγησε τη προηγουμενη ημερα του θανατου
Α) αν τα πηρε απο το σπιτι μιας και ξεχασε κατι πιο σημαντικο ( το κινητο ) ηταν τοσο αποπροσανατολισμενος που ειδε για κινητο το κουτι των φαρμακων ! .
Β) Αν ηταν αυλη θα ερχοταν μνμ στο κινητο που ξεχασε στο σπιτι . Τον ειδε και ο φαρμακοποιος . 2 μηνες τωρα δεν εχει δωσει καταθεση καποιος φαρμακοποιος .
Γ) Εδω ειναι το ζουμι . Αν το εβγαλε απο τη καρτελα και το εβαλε στο στομα , αποκλειονται ολα τα χερια ολων των ζωντανων ανθρωπων της γης εκεινη την ημερα , εκτος του θανοντος . Και αν το χαπακι το εβαλε στο στομα του ο θανων δεν υπαρχει απαγωγη . Διοτι πριν τον ειχαν ψαξει . Οι απαγωγεις δεν ειναι ελεημων οντα . Γιατι τα ελεημοντα οντα δεν απαγαγουν .
Υπηρχε πριν πολλα χρονια ενα ρητο που κυκλοφορουσε στις φυλακες υψιστης ασφαλειας των μεσοδυτικων πολιτειων των Ηπα αναμεσα στους απαγωγεις που ελεγε << Δεν υπαρχει η τελεια εκτελεση μονο το τελειο σχεδιο . Για αυτο κατηγορηθηκα >> .

Οσο αναφορα περι παρενεργειων ληψης ή μη ληψης φαρμακων και επικειμενο θανατο λογω αυτου δεν εχω καμια τοποθετηση επι του θεματος . Δεν εχω ιδεα .

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
1740698797369.png

αλλο και αυτο, πειτε μου αν βγαζει λογικη το κειμενο εκτος κοκκινου πλαισιου με το εντος, εντελως το ενα ανακολουθο του αλλου. Ξεκιναει ωραια λογικα αναμενομενα, οτι κανουμε ταδε ερευνα ειναι σημαντικη, σκοτωθηκαν ποσα ατομα, ειμαστε στη μεση ανακριτικης, ναι ναι ναι και καταληγει επομενως ζηταμε να καταστρεψετε ολα τα αποδεικτικα στοιχεια απο αιμα και ιστους. ΓΟΥΑΤ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πως ειναι ασχετο ενα οποιοδηποτε ευρημα γυρω απο ενα μυστηριωδη θανατο ?
Και πως αποκλειειται οτιδηποτε γυρω απο αυτο ?
Τη προηγουμενη του θανατου του πηρε την αγωγη . Οχι το 30 π.χ. ουτε το 1980 μ.χ. Τη προηγουμενη .
Τρια σεναρια προκυπτουν που δε διαπραττουν φονο με θυμα τη λογικη . Α) τα πηρε απο το σπιτι την ημερα που εξαφανιστηκε Β) εκτελεσε συνταγη σε φαρμακειο και τα κουβαλουσε πανω του και Γ) καποιος του τα χορηγησε τη προηγουμενη ημερα του θανατου
Α) αν τα πηρε απο το σπιτι μιας και ξεχασε κατι πιο σημαντικο ( το κινητο ) ηταν τοσο αποπροσανατολισμενος που ειδε για κινητο το κουτι των φαρμακων ! .
Β) Αν ηταν αυλη θα ερχοταν μνμ στο κινητο που ξεχασε στο σπιτι . Τον ειδε και ο φαρμακοποιος . 2 μηνες τωρα δεν εχει δωσει καταθεση καποιος φαρμακοποιος .
Γ) Εδω ειναι το ζουμι . Αν το εβγαλε απο τη καρτελα και το εβαλε στο στομα , αποκλειονται ολα τα χερια ολων των ζωντανων ανθρωπων της γης εκεινη την ημερα , εκτος του θανοντος . Και αν το χαπακι το εβαλε στο στομα του ο θανων δεν υπαρχει απαγωγη . Διοτι πριν τον ειχαν ψαξει . Οι απαγωγεις δεν ειναι ελεημων οντα . Γιατι τα ελεημοντα οντα δεν απαγαγουν .
Υπηρχε πριν πολλα χρονια ενα ρητο που κυκλοφορουσε στις φυλακες υψιστης ασφαλειας των μεσοδυτικων πολιτειων των Ηπα αναμεσα στους απαγωγεις που ελεγε << Δεν υπαρχει η τελεια εκτελεση μονο το τελειο σχεδιο . Για αυτο κατηγορηθηκα >> .

Οσο αναφορα περι παρενεργειων ληψης ή μη ληψης φαρμακων και επικειμενο θανατο λογω αυτου δεν εχω καμια τοποθετηση επι του θεματος . Δεν εχω ιδεα .
για τι πραγμα μιλας; εχεις κανει καποια παραδοχη και δεν το ξερουμε;
σου λεω πως εστω οτι πηρε την αγωγη του ακομα και ενα λεπτο πριν φυγει απο το σπιτι
και τι με αυτο; ποιο ειναι το προβλημα; τι καθομαστε και συζηταμε ποιο ειναι το ζητουμενο; μιλα ξεκαθαρα
γιατί ειναι ευρημα ιδιαιτερο το οτι βρεθηκε η ουσια αυτη στον οργανισμο του; τι σημαινει για σενα που καθοριζει την εκβαση της υποθεση; Τι-πο-τα.
σημαντικό θα ήταν αν πχ επρόκειτο για μια ουσία την οποία του χορήγησαν οι δράστες για να τον σκοτώσουν με αυτό. Όχι με την έννοια που εσύ το θέτεις, ότι και καλά ήταν κάτι που πήρε και τον έκανε να αυτοκτονήσει ή να χαθεί/αποπροσανατολιστεί.

Τελευταία επεξεργασία:

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.
View attachment 145575
αλλο και αυτο, πειτε μου αν βγαζει λογικη το κειμενο εκτος κοκκινου πλαισιου με το εντος, εντελως το ενα ανακολουθο του αλλου. Ξεκιναει ωραια λογικα αναμενομενα, οτι κανουμε ταδε ερευνα ειναι σημαντικη, σκοτωθηκαν ποσα ατομα, ειμαστε στη μεση ανακριτικης, ναι ναι ναι και καταληγει επομενως ζηταμε να καταστρεψετε ολα τα αποδεικτικα στοιχεια απο αιμα και ιστους. ΓΟΥΑΤ?

σου λεω πως εστω οτι πηρε την αγωγη του ακομα και ενα λεπτο πριν φυγει απο το σπιτι
και τι με αυτο; ποιο ειναι το προβλημα; τι καθομαστε και συζηταμε ποιο ειναι το ζητουμενο; μιλα ξεκαθαρα
Ολα εχουν σημασια . Δε γνωριζουμε ποια λεπτομερεια αλλαζει το status της υποθεσης . Εγω απο ολες τις λεπτομερειες κρατησα αυτην . Ισως γιατι ο ιδιος λαμβανω αντικαταθλιπτικη αγωγη . Ισως γιατι φταιει η αυπνια μου . Πολλα ισως .
Το κυριοτερο που δεν ειναι ισως , επειδη νιωθω την αναγκη να μιλησω σε καποιον . Οπως και να χει η οποια παραδοχη και να μιλησω ξεκαθαρα μου πεφτουν κομματουτσικα βαρια . Απλα εγραψα και ανελυσα μια λεπτομερεια συμφωνα με το δικο μου σκεπτικο . Το τι θα τραβηξει τη προσοχη μου για οποιοδηποτε λογο συμβει αυτο ειναι η περιεργεια . Θεωρεις ή πιστευεις οτι κατι δε θελω να πω δεν θα σε κανει σοφοτερο . Το χεις ψαξει καλυτερα το θεμα και το χεις ξεψαχνισει . Αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα .

View attachment 145575

γιατί ειναι ευρημα ιδιαιτερο το οτι βρεθηκε η ουσια αυτη στον οργανισμο του; τι σημαινει για σενα που καθοριζει την εκβαση της υποθεση; Τι-πο-τα.
σημαντικό θα ήταν αν πχ επρόκειτο για μια ουσία την οποία του χορήγησαν οι δράστες για να τον σκοτώσουν με αυτό. Όχι με την έννοια που εσύ το θέτεις, ότι και καλά ήταν κάτι που πήρε και τον έκανε να αυτοκτονήσει ή να χαθεί/αποπροσανατολιστεί.

Το χαρτι απο την εισαγγελια Λαρισας , εντος της μαρκαρισμενης παραγραφου γραφει για ατυχημα . Οποτε θα κοινοποιηθουν οι αναλογες διαδικασιες αυτης της περιπτωσης .

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ολα εχουν σημασια . Δε γνωριζουμε ποια λεπτομερεια αλλαζει το status της υποθεσης . Εγω απο ολες τις λεπτομερειες κρατησα αυτην . Ισως γιατι ο ιδιος λαμβανω αντικαταθλιπτικη αγωγη . Ισως γιατι φταιει η αυπνια μου . Πολλα ισως .
Το κυριοτερο που δεν ειναι ισως , επειδη νιωθω την αναγκη να μιλησω σε καποιον . Οπως και να χει η οποια παραδοχη και να μιλησω ξεκαθαρα μου πεφτουν κομματουτσικα βαρια . Απλα εγραψα και ανελυσα μια λεπτομερεια συμφωνα με το δικο μου σκεπτικο . Το τι θα τραβηξει τη προσοχη μου για οποιοδηποτε λογο συμβει αυτο ειναι η περιεργεια . Θεωρεις ή πιστευεις οτι κατι δε θελω να πω δεν θα σε κανει σοφοτερο . Το χεις ψαξει καλυτερα το θεμα και το χεις ξεψαχνισει . Αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα .
εννοειται πως καλα κανεις και γραφεις και ρωτας, με αγγιζει πολυ αυτο το "νιωθω την αναγκη να μιλησω σε καποιον", το καταλαβαινω απολυτα :)
ελπίζω να σου κάνει δουλειά η αγωγή και να βελτιωθεί η υγεία σου, δεν το ήξερα, βέβαια στην ελλάδα με όλα όσα γίνονται η αισιοδοξία είναι λίγο ουτοπική έννοια αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε, αν μη τι άλλο έχουμε ο ένας τον άλλον

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

εννοειται πως καλα κανεις και γραφεις και ρωτας, με αγγιζει πολυ αυτο το "νιωθω την αναγκη να μιλησω σε καποιον", το καταλαβαινω απολυτα :)
ελπίζω να σου κάνει δουλειά η αγωγή και να βελτιωθεί η υγεία σου, δεν το ήξερα, βέβαια στην ελλάδα με όλα όσα γίνονται η αισιοδοξία είναι λίγο ουτοπική έννοια αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε, αν μη τι άλλο έχουμε ο ένας τον άλλον
Να σαι καλα . Να σε ρωτησω μια διευκρινιση . Στη νο.2.542 αναρτηση του λημματος υπαρχει μερος μιας δευτερευουσας καταθεσης . Αναφερεται η αμαξοστοιχια 48689 πριν ακριβως την απαντηση του . Και ο χρονος που αναφερει στην απαντηση του δε προκυπτει απο το δελτιο αναφορας ουτε για την 48689 ουτε για την 63503 . Οποτε για ποια απο τις δυο απαντα ?

chester20080

Επιφανές μέλος

1740706031501.png

Να σαι καλα . Να σε ρωτησω μια διευκρινιση . Στη νο.2.542 αναρτηση του λημματος υπαρχει μερος μιας δευτερευουσας καταθεσης . Αναφερεται η αμαξοστοιχια 48689 πριν ακριβως την απαντηση του . Και ο χρονος που αναφερει στην απαντηση του δε προκυπτει απο το δελτιο αναφορας ουτε για την 48689 ουτε για την 63503 . Οποτε για ποια απο τις δυο απαντα ?
ο επιθεωρητης οσα δηλωσε στην καταθεση του για τους χρονους 19:40 - 20:30 αφορουν αποκλειστικα την επιμαχη εμπορικη 63503. Γιαυτο ειναι προβλημα το οτι δεν ταιριαζουν οι χρονοι με το επισημο βιβλιο καταγραφων. Καθώς η 63503 εφτασε στο σταθμο 21:05 και εφυγε 21:40 ενω η επιθεωρηση τελειωσε 21:35. Πώς γινεται ο επιθεωρητης να κατεθεσε οτι τελειωσε την επιθεωρηση της στις 20:30, 35 λεπτα προτου καν φτασει στο σταθμο;

Η 46869 εχει χρονους 16:10 - 16:20

chester20080

Επιφανές μέλος

chester20080

Επιφανές μέλος

Ας πούμε οντως υπάρχουν άτομα που πήραν τρένο μία μέρα πριν την μαύρη επέτειο; Αλλά και γενικά.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό θέλουν να φύγει ο Μητσοτάκης και να ... βγουν τα νταούλια, οι πωλητές επιστολών, οι δικομανείς, οι αριστεροί του σαλονιού, οι πασιονάριες της Εκάλης, οι βασιλόφρονες, κτλ.
Μην εκπλαγείς αν πέσει η κυβέρνηση και δεις κάποιους να πανηγυρίζουν στις πλατείες για δικαίωση ΠΡΙΝ γινει ακόμα η δίκη ...
Εν ολίγοις στην Ελλάδα επικρατεί ο λαϊκισμός και η υποκρισία σε μέγιστο βαθμό.
Γιατι ενοχλεί ο λαϊκισμός πάντα το ειχα απορία και γιατι να χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα υποβιβασμου του άλλου ; :hmm:

Αλήθεια, δεν ξέρω, όσοι θα πάνε αύριο στην πορεία, το σαββατοκύριακο θα πάνε να γλεντήσουν στα καρναβαλικά πάρτυ μετά; Θέλω να πω ότι ο δήθεν θρήνος για τους αδικοχαμένους θα είναι μόνο την Παρασκευή; Το Σάββατο και την Κυριακή τι έχει το πρόγραμμα; :/:
Ποιο Σάββατο; Μετά την πορεία πήγαινε να δεις πόσοι θα φύγουν για τριημερακι με τον αετό στην τσάντα..ξέρεις αυτόν που πετούν εδώ καο χρόνια... :ermm:
Γι' αυτό η χώρα σέρνεται σε έναν διχασμό κοινής λογικής για δεκαετίες. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορεί να καταλάβει ότι η χώρα αυτή έχει φτιαχτεί λάθος. Το λάθος μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται. Με σβήσιμο για να γράψουμε το σωστό. Όμως το σωστό για τον καθένα είναι σχετικό. Αν υπήρχε κοινή αισθητική στο λάθος, δεν θα είχαμε οικογενειοκρατίες από την εποχή του ΤρΤρικούπη.
Φυσικά θα έχουμε διχασμό.
Είναι δυνατόν να συμφωνώ με ανθρωπο που πιστεύει αυτή την στιγμή ότι ριχνωντας τον Μητσοτάκη θα έρθει η δικαίωση και ότι από την επόμενη μέρα θα μπορώ να χρησιμοποιώ τα τρένα;
Ειναι δυνατόν να παρευρεθώ διπλα διπλα στη πορεία με ανθρώπους που δίπλα τους θα έχουν κομματικά στελεχοι;

Αλλαγή πολιτεύματος χρειάζεται. Ο θεσμός της δημοκρατίας που βγαινει ο καθε άσχετος και ημιμαθείς να μιλά για την Ελλάδα μας έφτασε στο σήμερα.

Εδω τους ρωτας να σου που ποιος εγραψε την ιστορια της Ελλαδος και σου απαντουν Ο Κοραης αντι για τον Καποδιστρια ....
Η σημερινη " δημοκρατία" δυστυχώς γέννησε τα μεγαλύτερα τέρατα αυτής οπότε να φυγει.

Ξεκάθαρα μια μεγαλη μεριδα κατεβαίνουν για κομματικούς λόγους και βάζουν μπροστά τα παιδιά..
Επίκληση στο συναίσθημα λέγεται αυτό, κανιβαλισμος...Είναι δυνατόν να συμφωνώ εγώ με όλους αυτούς που πλέον ειναι χιλιάδες και το δείχνουν;
Ειναι δυνατον συγγενείς να κατεβαινει με ηγετικο κομματικο στελεχος στο πλευρο της ;
Χαθηκαν οι δικηγοροι στην Ελλαδα ;

Καρφάκι δεν τους καίγεται δυστυχώς.
Ξεχνάμε εύκολα...Που ειναι τα θύματα από το Σαμινα;
Θα κρίνω το σύλλογο συγγενων θυμάτων από το Ματι που δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα παρευρεθεί;

Τι να κατεβει να δει ,αυτη που σκοτωσε τα δικα της παιδια (Συριζα Κωνσταντοπουλου) να φωναζει για δικαίωση;

Λίγο, λίγο ντροπή αν είχαν όλοι αυτοι πρώτα ένα συγνώμη από τους συγγενείς αυτών των θυμάτων θα ζητούσαν και σήμερα θα πρέπει να έχουν το κεφάλι τους σκυμμένο, με ένα κεράκι στο χέρι ώστε να τιμησουν όπως πρέπει την μνήμη τους .
Μνημόσυνο ειναι σήμερα όχι κομματική συγκέντρωση μην ξεχνιόμαστε ...

Η δική μου σκέψη σήμερα θα είναι και στους συγγενής από το Ματι ,του Σαμινα και και και ...
Τι θυμο θα έχουν αυτοί οι άνθρωποι για τα δικά τους παιδάκια βλέποντας την Κωνσταντοπουλου να παίζει θέατρο εκμεταλευομενη σαν το χειροτερο κορακι τον ανθρωπινο πονο..

Μετά λένε να μην θυμωνεις ..θυμός υπάρχει αλλά όχι για τα κομματικά στελέχη αυτοί την δουλεια τους κάνουν..για όλους εμάς τους κανίβαλους υπάρχει..ναι διχασμός και να πέσει η δημοκρατία μπας και βάλουμε μυαλό ...

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

Ας πούμε οντως υπάρχουν άτομα που πήραν τρένο μία μέρα πριν την μαύρη επέτειο; Αλλά και γενικά.
Βρε Μπάμπη το είδα και αλλού γραμμένο.
Θέλω εγώ να μετακινηθω και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω με άλλο μέσο, δεν θα πάρω τρένο;

Έπειτα τώρα είναι που δεν πρέπει να φοβάσαι όσο θα έπρεπε να φοβόμασταν...

Η άγνοια σκοτώνει λένε και αποδείχθηκε. Τώρα ξέρουν και ξέρουμε οπότε καταλαβαίνεις ότι ο άλλος για να πάρει τρένο δεν μπορεί αλλιώς, γιατί να τον κατηγορώ;

Άσε που τώρα όλοι είναι στα κόκκινα και δεν πάνε για καφέ εν ώρα υπηρεσίας ή φεύγουν πιο νωρίς από τα πόστα τους ..

chester20080

Επιφανές μέλος

FB_IMG_1740721154393.jpg

Βρε Μπάμπη το είδα και αλλού γραμμένο.
Θέλω εγώ να μετακινηθω και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω με άλλο μέσο, δεν θα πάρω τρένο;

Έπειτα τώρα είναι που δεν πρέπει να φοβάσαι όσο θα έπρεπε να φοβόμασταν...

Η άγνοια σκοτώνει λένε και αποδείχθηκε. Τώρα ξέρουν και ξέρουμε οπότε καταλαβαίνεις ότι ο άλλος για να πάρει τρένο δεν μπορεί αλλιώς, γιατί να τον κατηγορώ;

Άσε που τώρα όλοι είναι στα κόκκινα και δεν πάνε για καφέ εν ώρα υπηρεσίας ή φεύγουν πιο νωρίς από τα πόστα τους ..
Μα δυο χρόνια μετά δεν βελτιώθηκε τίποτα, δεν έχουμε συστήματα ασφαλείας, στα ίδια χάλια είμαστε, το ίδιο επικίνδυνα δεν είναι;

Αμ το θέμα είναι ότι αν κανείς δεν πατούσε σε κανένα τρένο ίσως τους ποναγε για να αλλάξει κάτι

Ούτε drones ούτε σημα κινητής, να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν να μας περιορισουν. Πόσους θα πούνε αντε το πολύ 100.000 αυτή τη φορα; Ενώ θα είμαστε εκατομμύρια

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
2.5 τόνοι τα εναπομείναντα ίχνη, τα οποία έπρεπε να κουκουλωθουν πασει θυσία. Μάλλον το ξεμπαζωμα ήταν απαραίτητο που είπες Chester.

Είναι τελείως άλλο πραγμα η χρόνια ατομική ευθυνη στήριξης του συστήματος που επικαλείστε κάποιοι και άλλο η συγκάλυψη που βαραίνει αποκλειστικά και μόνο του νυν κυβερνώντες.

Λίγη ντροπή πια .. Γενικολογιες περί γνωστής" καραμελας ' ατομικής ευθυνης

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.
Διάβαζα ότι έχουν πορεία αντιεξουσιαστικές οργανώσεις. Κατάλαβα, θα τα διαλυόσουν όλα ως συνήθως οι συγκεκριμένοι.​

adams33

Δραστήριο μέλος

View attachment 145578

Μα δυο χρόνια μετά δεν βελτιώθηκε τίποτα, δεν έχουμε συστήματα ασφαλείας, στα ίδια χάλια είμαστε, το ίδιο επικίνδυνα δεν είναι;

Αμ το θέμα είναι ότι αν κανείς δεν πατούσε σε κανένα τρένο ίσως τους ποναγε για να αλλάξει κάτι

Ούτε drones ούτε σημα κινητής, να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν να μας περιορισουν. Πόσους θα πούνε αντε το πολύ 100.000 αυτή τη φορα; Ενώ θα είμαστε εκατομμύρια
Συμφωνώ σε όλα αλλά ας δούνε γιατί τα χρησιμοποιούν!

Λες να εχουν άλλη εναλλακτική και να μην το κάνουν;
Δεν μπορώ να το δω έτσι εξου και τους δικαιολογώ.

Ότι και να πουν τα κανάλια μια εικόνα θα μιλήσει σήμερα.
Δυστυχώς όμως θα γίνουν επεισόδια για να αποδυναμώσει όλο αυτό ...ελπίζω αύριο να μην μιλάμε για θύματα μονο αυτό.

Να προσέχετε όσοι είστε εκεί!

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
Κάποιοι έδρασαν με αντί αφίσα με επιλεκτική μνήμη

adams33

Δραστήριο μέλος

Λίγη ντροπή πια .. Γενικολογιες περί γνωστής" καραμελας ' ατομικής ευθυνης
Ξέρεις σκέφτομαι τι είναι τελικά ντροπή σε αυτή τη χώρα..

Να λες κάτι τέτοιο στους συγγενείς των θυμάτων από το Ματι ;

Μόνο αυτοί δήλωσαν επίσημα ότι δεν θα συμμετέχουν .ΜΟΝΟ ..

Μηπως τελικα και η ντροπή ντραπηκε όταν λέμε κατάμουτρα κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που έχασαν κόσμο αλλά δεν θα δικαιωθούν ποτέ; :hmm:

glayki

Περιβόητο μέλος

Ξέρεις σκέφτομαι τι είναι τελικά ντροπή σε αυτή τη χώρα..

Να λες κάτι τέτοιο στους συγγενείς των θυμάτων από το Ματι ;

Μόνο αυτοί δήλωσαν επίσημα ότι δεν θα συμμετέχουν .ΜΟΝΟ ..

Μηπως τελικα και η ντροπή ντραπηκε όταν λέμε κατάμουτρα κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που έχασαν κόσμο αλλά δεν θα δικαιωθούν ποτέ; :hmm:
Ξέρεις κάτι; εχω βαρεθεί να ακουω από νεοδημοκράτες τα περι "ματιου και μαρφιν".
Σταματηστε ( οχι εσυ) να εργαλειοποιειτε τραγικά γεγονότα. Σήμερα εστιάζουμε στην παρουσα τραγωδία και το μήνυμα της σημερινής συγκέντρωσης αφορά το συγκεκριμένο γεγονός.

adams33

Δραστήριο μέλος

Ξέρεις κάτι; εχω βαρεθεί να ακουω από νεοδημοκράτες τα περι "ματιου και μαρφιν".
Σταματηστε ( οχι εσυ) να εργαλειοποιειτε τραγικά γεγονότα. Σήμερα εστιάζουμε στην παρουσα τραγωδία και το μήνυμα της σημερινής συγκέντρωσης αφορά το συγκεκριμένο γεγονός.
Καταλαβαίνω τον θυμο σου ,μαζί σου, αλλά κατάλαβες και εσύ αυτό που είπες;
Είναι μια μέρα που όλοι μας είμαστε φορτισμένοι αλλά λίγο φίλτρο δεν βλάπτει.

Οι μόνοι που τάχθηκαν επίσημα ειναι αυτοί οπότε σε αυτούς απευθύνεσαι και αυτό είπα.
Φυσικά και δεν το είπες για εμένα, ανόητο ξέρεις να το λάβω προσωπικά.

Οπότε θα το ξαναπώ ας ξανασκεφτουμε πόσο ντροπή είναι να μιλάμε έτσι σε αυτούς τους ανθρώπους..
Δεν ειναι εργαλείο ποίηση αυτό ,είναι αντικειμενικότητα .
Εργαλείο ποίηση ειναι αυτο που θα γίνει σήμερα από κομματικά στελέχη που θα είναι στην διαδήλωση με κομματική ταυτότητα.
Ούτε εσύ είσαι ούτε εγώ, νομίζω!!!

Βλέπω τώρα πλάνα από το σύνταγμα και είδα κάποια άτομα να μοιράζουν φυλλάδια...

Αν πάρει κάποιος ένα τέτοιο φυλλάδιο ας μας πει τι γράφουν και αν δεν είναι κομματοποιημενο το περιεχόμενο του :hmm:

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια