Δεν με ενδιαφερει να συμφωνήσω με κάποιον, όπως επισης το να μην συμφωνω με καποιον δεν ειναι λογος να κανει κατωτερους χαρακτηρισμους με αυθαιρετες και αβασιμες ταμπελες ωστε να εδραιωθει η αποψη του ...
Ουτε αυτης της αποψης ειμαι και μαλιστα εχω ερθει και σε αντιπαραθεση οταν ειχε τεθει σαν επιχειρημα απο καποιον ....Αν αυριο ειχαμε εκλογες και ψηφιζα τον κουλη θα το ελεγα ...ειναι δυνατον να το κρυψω ; γιατι ,να φοβηθω ; Ποιον ; εδω μεσα ;Εσας ;
Ας σοβαρευτουμε επιτελους ...
Ειμαι ξεκαθαρη ...κανεναν δεν θεωρω αξιο αυτη την στιγμη ποσο μαλλον το δηθεν δημοκρατικο πολιτευμα ειτε των δεξιων ειτε των αριστερων ..
Για εμενα οποιος σημερα ασχολείται σε τετοιο βαθμο με την πολιτικη ειναι γιατι εξυπηρετεί συμφεροντα ,δηλαδή βολεμένος ή πολιτικαντης ...μακρυα ουτε να τους βλεπω ,απατεώνες και κανίβαλοι ..ιδιοι με αυτους που κατηγορουν ..
Εχω δηλωση και το φωναζω φιλοβασιλικη .Δεν με απασχολει πως θα κριθω και φυσικα δεν φοβαμαι να το λεω και στην κανονικη μου ζωη ...
Το καταλαβαινω και το σεβομαι γι αυτο και παρακολουθώ ...ΑΛΛΑ το ερωτημα που σου εθεσα ηταν περι εγκυρότητας λογο χρηματισμού και φυσικα αυτο το θεμα εμποδιζει τον ανθρωπινο παραγοντα να προχωρησει ...
Μην μου το γυρνας λοιπον στο πολιτικο