Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.

24-09-25

21:28
Έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να γλυτώσουν την φυλακή. Αν γινόταν, θα έλεγαν στους Τούρκους να εισβάλουν στην χώρα για να την κάνουν με ελαφρά.
Τα επιχειρήματα τύπου "για τους άλλους δεν λέτε τίποτα" δεν πιάνουν τόπο διότι δεν συγκρίνονται τα μεγέθη των παρανομιών που έχουν διαπράξει τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Τα επιχειρήματα τύπου "για τους άλλους δεν λέτε τίποτα" δεν πιάνουν τόπο διότι δεν συγκρίνονται τα μεγέθη των παρανομιών που έχουν διαπράξει τα τελευταία 2,5 χρόνια.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.876 μηνύματα.

25-09-25

00:01

Τέμπη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενδιάμεσης λύσης για την εκταφή μόνο για ταυτοποίηση και όχι για ξυλόλιο | MEGA TV
Ζητάει από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να προχωρήσουν στην εκταφή της σορού του γιου του και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι τον αγώνα του…

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.876 μηνύματα.

25-09-25

04:00

Τέμπη: Τι ισχύει με την εκταφή των νεκρών
Ποια είναι η διαδικασία που μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα αν τα σώματα έχουν εκτεθεί σε μια φωτιά από έλαια σιλικόνης ή από πολυαρωματικούς υδρογονάνθρακες.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.286 μηνύματα.

25-09-25

21:34
Από Athens Magazine
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.162 μηνύματα.

25-09-25

21:35
Εγω δεν καταννοω γιατι εκταφη για dna και οχι για ουσιες.Αυτο και μονο λεει πολλα.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.

25-09-25

22:43
Για τα μάτια του κόσμου. Κοιτάξτε, είμαστε γενναιόδωροι. Ψηφίστε μας το 2027.Εγω δεν καταννοω γιατι εκταφη για dna και οχι για ουσιες.Αυτο και μονο λεει πολλα.
chester20080
Επιφανές μέλος

26-09-25

00:19

Τέμπη: Τι μπορούν να δείξουν οι εκταφές των σορών - Zougla
Κατόπιν αιτήματος συγγενών θυμάτων η τεχνική ομάδα του Βασίλη Κοκοτσάκη συνέταξε τεχνική έκθεση που απαντάει στο ερώτημα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.162 μηνύματα.

26-09-25

06:03
Ναι οκ αυτο ειναι ολοφαβερο ΑΛΛΑ...εγω λεω τωρα..αφου δεν υοαρχεθ τιποτα υπιπτο γιατι οχι να κοιταξουν και για ξυλολιο κλπ; Δηλαδη και μονο αυτο εμενα κατι μου λεει παρολο που δεν ημουν καχυποπτη ως προς αυτο.Για τα μάτια του κόσμου. Κοιτάξτε, είμαστε γενναιόδωροι. Ψηφίστε μας το 2027.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος

26-09-25

08:39
Θα υπάρχει κάτι άλλο εξίσου αξιόποινο. Τρέχουν και δεν φτάνουν για συντάξουν κατηγορητήριο στο πόδι. 60000 σελίδες με στοιχεία μέσα σε μια εβδομάδα.Ναι οκ αυτο ειναι ολοφαβερο ΑΛΛΑ...εγω λεω τωρα..αφου δεν υοαρχεθ τιποτα υπιπτο γιατι οχι να κοιταξουν και για ξυλολιο κλπ; Δηλαδη και μονο αυτο εμενα κατι μου λεει παρολο που δεν ημουν καχυποπτη ως προς αυτο.
chester20080
Επιφανές μέλος

26-09-25

11:37
Σταμάτα να αποπροσανατολιζεις τον κόσμο και τις θεωριες συνωμοσίας, ας εστιάσουμε στο βασικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, τη σύγκρουση των τρένων και μονο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, ουτε παράνομα φορτία ουτε επικίνδυνες ουσίες, με αυτα δίνεις πάτημα στην κυβέρνηση να αρνηθεί τα παντα, θέλεις να σκυλευσεις τους νεκρούς με εκταφες.Ναι οκ αυτο ειναι ολοφαβερο ΑΛΛΑ...εγω λεω τωρα..αφου δεν υοαρχεθ τιποτα υπιπτο γιατι οχι να κοιταξουν και για ξυλολιο κλπ; Δηλαδη και μονο αυτο εμενα κατι μου λεει παρολο που δεν ημουν καχυποπτη ως προς αυτο.
Αχ δασκαλε που δίδασκες....
Εσύ δεν έβγαζες κήρυγμα ολόκληρο μαζι με κατσαδιασμα οταν λεγαμε για παράνομα φορτία και ξυλολια; οταν λέγαμε για τρία επίπεδα ευθύνης και συγκάλυψης; Τωρα ξαφνικα θυμήθηκες να κάνεις στροφή 180 μοιρων και σε νοιαζουν τα ξυλολια, τα ύποπτα φορτία και οι αποδείξεις στα κοκαλα τους; Αποφασισε τελικά.
chester20080
Επιφανές μέλος

26-09-25

17:13

Πάνος Ρούτσι: Δόθηκε άδεια για την εκταφή του γιου του με εισαγγελική παραγγελία!
Πραγματικότητα έγινε το αίτημα για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι!

οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης
να κανω εγω την καυτη ερωτηση:
Τι σημαίνει τα αιτήματα εκταφής θα γίνουν αποδεκτά μόνο για ταυτοποίηση και όχι για διενέργεια τοξικολογικών; Γιατί; Ποιός φοβάται και γιατί, να διενεργηθούν τοξικολογικές αφού δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στην όλη υπόθεση;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.553 μηνύματα.

26-09-25

17:21
ρε Τσέστερ.δε μπορεί κανείς να δει, πως κάτι άλλο τρέχει; Ερευνούμε εδώ, δεν κολάμε τα μυαλά μας. Είμαστε ανοιχτοί σε σκέψειςΣταμάτα να αποπροσανατολιζεις τον κόσμο και τις θεωριες συνωμοσίας, ας εστιάσουμε στο βασικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, τη σύγκρουση των τρένων και μονο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, ουτε παράνομα φορτία ουτε επικίνδυνες ουσίες, με αυτα δίνεις πάτημα στην κυβέρνηση να αρνηθεί τα παντα, θέλεις να σκυλευσεις τους νεκρούς με εκταφες.
Αχ δασκαλε που δίδασκες....
Εσύ δεν έβγαζες κήρυγμα ολόκληρο μαζι με κατσαδιασμα οταν λεγαμε για παράνομα φορτία και ξυλολια; οταν λέγαμε για τρία επίπεδα ευθύνης και συγκάλυψης; Τωρα ξαφνικα θυμήθηκες να κάνεις στροφή 180 μοιρων και σε νοιαζουν τα ξυλολια, τα ύποπτα φορτία και οι αποδείξεις στα κοκαλα τους; Αποφασισε τελικά.
chester20080
Επιφανές μέλος

26-09-25

17:36
οχι δεν καταλαβεςρε Τσέστερ.δε μπορεί κανείς να δει, πως κάτι άλλο τρέχει; Ερευνούμε εδώ, δεν κολάμε τα μυαλά μας. Είμαστε ανοιχτοί σε σκέψεις
αυτο που εγραψα ηταν ακριβως αυτο που μου εγραφε η ιδια πριν κατι εβδομαδες οταν ελεγα να ψαχνουμε και τα τρια επιπεδα (συγκρουση και συστηματα ασφαλειας εξαρχης, παρανομο φορτιο, μπαζωμα)
ξεκαθαρα ειρωνικα το εγραψα νομιζα ηταν προφανες
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.155 μηνύματα.

26-09-25

17:46
Νόμιζαν πως θα κατευνάσουν τη ν οργή του κόσμου με την άδεια εκταφης για ταυτοποίηση και θα ξεμπερδεψουν με τον απεργό ( βέβαια μην τον χρεωθούν και αυτόν) , ωστόσο ο άνθρωπος παρά το ότι πήγε να υποβληθεί σε αιματολογικές από όσο διαβάζω συνεχίζει την απεργία πείνας
www.protothema.gr

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας έκανε δεκτό το αίτημα εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι που σκοτώθηκε στα Τέμπη
«Δεν είναι αυτό που επιθυμώ, θέλω να γίνουν και τοξικολογικές στη σορό του γιου μου», λέει ο Πάνος Ρούτσι, που συνεχίζει την απεργία πείνας, αφού η εισαγγελική παραγγελία αφορά στην ταυτοποίηση της σορού - Θα εξεταστούν και τα αιτήματα εκταφής και άλλων θυμάτων που έχουν υποβάλει συγγενείς
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.553 μηνύματα.

26-09-25

17:48
το κατάλαβα, πως ήταν ειρωνικό δίχως να έχω διαβάσει όλη την κουβέντα σας, αλλά ξέρω τι υποστήριζες εσύ και τι εκείνη. Τα πράματα όμως αλλάζουν. Ας δεχτούμε δίχως ειρωνία, το γεγονός, πως μπορεί κάποιος να δει αλλοιώς τα γεγονότα. Αυτός που έχει κολλημένη σκέψη, λέγεται <πισινό τροχούλι>. Μπορεί και συ να ανακαλύψεις, πως κάτι που υποστήριζες, δεν ήταν έτσι.οχι δεν καταλαβες
αυτο που εγραψα ηταν ακριβως αυτο που μου εγραφε η ιδια πριν κατι εβδομαδες οταν ελεγα να ψαχνουμε και τα τρια επιπεδα (συγκρουση και συστηματα ασφαλειας εξαρχης, παρανομο φορτιο, μπαζωμα)
ξεκαθαρα ειρωνικα το εγραψα νομιζα ηταν προφανες
Και γω δεν πολυπιστεύω τις θεωρίες περί απαγορευμένων εκρηκτικών υλών, αλλά αν αποδειχτούν, θα τα δεχτώ.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος

26-09-25

20:47
Τα σχόλια που γράφουν κάτω από την είδηση στο ΠΘ είναι για κλάμματα.Νόμιζαν πως θα κατευνάσουν τη ν οργή του κόσμου με την άδεια εκταφης για ταυτοποίηση και θα ξεμπερδεψουν με τον απεργό ( βέβαια μην τον χρεωθούν και αυτόν) , ωστόσο ο άνθρωπος παρά το ότι πήγε να υποβληθεί σε αιματολογικές από όσο διαβάζω συνεχίζει την απεργία πείνας
![]()
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας έκανε δεκτό το αίτημα εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι που σκοτώθηκε στα Τέμπη
«Δεν είναι αυτό που επιθυμώ, θέλω να γίνουν και τοξικολογικές στη σορό του γιου μου», λέει ο Πάνος Ρούτσι, που συνεχίζει την απεργία πείνας, αφού η εισαγγελική παραγγελία αφορά στην ταυτοποίηση της σορού - Θα εξεταστούν και τα αιτήματα εκταφής και άλλων θυμάτων που έχουν υποβάλει συγγενείςwww.protothema.gr
chester20080
Επιφανές μέλος

26-09-25

20:59
να κανω μια χαζή ερώτηση: τι εμποδίζει τους γονείς να πάνε οι ίδιοι με φτυαρια να σκαψουν να ξεθαψουν τα πτώματα των παιδιών τους πχ κρυφά το βράδυ; Ξερω πως νομικά θα ασκηθούν διώξεις (επειδη γενικα απαγορεύεται η εκταφη προ 3ετιας), αλλά αν το καταφέρουν ακομα και να συλληφθούν στην πορεία μετά, τα πολυτιμα δείγματα που θα μαζέψουν θα αναλυθουν και θα μάθουμε την απάντηση στο τι ουσίες υπάρχουν στα κοκαλα.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.920 μηνύματα.

26-09-25

21:05
Να σου πω την αλήθεια κάθε φορά που φεύγω απο τον Ρούτσι σκέφτομαι το ίδιο πράγμα.να κανω μια χαζή ερώτηση: τι εμποδίζει τους γονείς να πάνε οι ίδιοι με φτυαρια να σκαψουν να ξεθαψουν τα πτώματα των παιδιών τους πχ κρυφά το βράδυ;
Θα είχα πάρει φτυάρια και είτε θα τον ξέθαφα είτε θα τους έθαβα
καθίκια
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.155 μηνύματα.

26-09-25

21:26
Πιθανότατα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν με μη νόμιμη οδό δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν επίσημα στη Δικαιοσύνη ( χώρια οι διώξεις )να κανω μια χαζή ερώτηση: τι εμποδίζει τους γονείς να πάνε οι ίδιοι με φτυαρια να σκαψουν να ξεθαψουν τα πτώματα των παιδιών τους πχ κρυφά το βράδυ; Ξερω πως νομικά θα ασκηθούν διώξεις (επειδη γενικα απαγορεύεται η εκταφη προ 3ετιας), αλλά αν το καταφέρουν ακομα και να συλληφθούν στην πορεία μετά, τα πολυτιμα δείγματα που θα μαζέψουν θα αναλυθουν και θα μάθουμε την απάντηση στο τι ουσίες υπάρχουν στα κοκαλα.
chester20080
Επιφανές μέλος

26-09-25

22:40

Συνεχίζει την απεργία πείνας – «Δεν θέλω μόνο ταυτοποίηση της σορού, αλλά και τοξικολογικές», λέει ο Πάνος Ρούτσι
Την απόφασή του να συνεχίσει την απεργία πείνας έκανε γνωστή ο Πάνος Ρούτσι, παρά την θετική απάντηση στο αίτημά του να γίνει η εκταφή της σορού του γιου του, Ν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ryuzaki
- camil
- Scandal
- chester20080
- taketrance
- touvlo
- vas 78
- charmander
- American Economist
- Varus
- Dr. Gl. Luminous
- bibliofagos
- Entropy24
- Debugging_Demon
- Memetchi
- ROM32
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Libertus
- Advocatus diaboli
- giorgos5002
- giannhs2001
- crazydoctor97
- GiannhsMeEnaN
- Kate1914
- rafaela11
- Μήτσος10
- jimis2001
- AggelikiGr
- KostasPP
- Joji
- thenutritionist
- eupalinaros
- JohnOppie
- abyssiniancat
- User2350
- fockos
- many of Filip
- aris65
- fmarulezkd
- Steven s
- fourkaki
- A350
- Κλημεντίνη
- Unboxholics
- Hased Babis
- LadyPhantom
- hihat1
- vasilis123321
- Αντικειμενικός
- back2967
- Debby63
- m4r1a
- manozzz
- kelyphos
- Spentys
- Corfu kitty
- Jack of Spades
- synthnightingale
- iminspain
- J.Cameron
- Giorgkalo
- Evi Papa
- Εριφύλη
- italian
- louminis
- GeorgePap2003
- Scarlet Fox
- gegeorgiou90
- gaidouri
- Unicex
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- Μαυρίκιος
- Lathy
- ghоul
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.