amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:22 Η amarelia έγραψε: #3.501 30-09-25 12:22 Αρχική Δημοσίευση από adams33: θα κανω εγω εξεταεις να μαθω ΑΝ ΕΘΑΨΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ; Τι λετε εδω μεσα ....εδω μιλαμε οτι δεν ξερουν ΑΝ εθαψαν τα παιδια τους ...για ολα τα αλλα χ@στηκα .... Οστα ακομα στα γραφεία ...μεγαλυτερη προσβολη απο αυτο δεν υπαρχει .... Click για ανάπτυξη... το είπα πιο πάνω πως το σκέφτηκα κι εγώ αυτό απλά σε ρωτάω εντελώς λογικά, πως θα το εξακριβώσεις αυτό; κανένας δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις καμία εξέταση δεδομένων των ενεργειών που ακολούθησες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:27 Η adams33 έγραψε: #3.502 30-09-25 12:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: το είπα πιο πάνω πως το σκέφτηκα κι εγώ αυτό απλά σε ρωτάω εντελώς λογικά, πως θα το εξακριβώσεις αυτό; κανένας δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις καμία εξέταση δεδομένων των ενεργειών που ακολούθησες Click για ανάπτυξη... Ναι επισημα κανενας ...ανεπισημα ολα γινονται και ΜΠΟΡΩ ... δεν χωνεύεται οτι μπορει να μην εχεις θαψει το παιδι σου ....το οτι εφυγε οκ ,εχω άλλη πιστη ....οτι δεν ειναι στο χερι μου ...αλλα αυτο με ξεπερνα και δεν υπαρχει καμια λογικη Εχω πει πολλες φορες εδω μεσα οτι αυτοι οι ανθρωποι ακομα δεν εχουν ¨θαψει ¨τα παιδια τους ....περιμενουν και αυτο ειναι που τους κρατα και δεν εχουν παρει τον νομο στα χερια τους .. Οταν γινει το δικαστηριο τοτε θα δουμε τις συνεπειες ...προς το παρον ειναι αλλου ...μαχη δινουν . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2025 Ακουγα την Καρυστιανου προχθες ,οτι ακομα δεν αντέχει να δει και να μυρισει τα ρουχα ... Αυτη η γυναικα ακομα ειναι σε αρνηση ....αυτο βλεπουμε ...πενθος δεν ειδαμε ακομα ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:43 Η amarelia έγραψε: #3.503 30-09-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ναι επισημα κανενας ...ανεπισημα ολα γινονται και ΜΠΟΡΩ ... Click για ανάπτυξη... Ναι αν το λες για ηθική δικαίωση ναι, απλά αυτά τα αποτελέσματα δε θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις πουθενά για να βρείς το δίκιο σου και δικαστικά. Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ακουγα την Καρυστιανου προχθες ,οτι ακομα δεν αντέχει να δει και να μυρισει τα ρουχα ... Αυτη η γυναικα ακομα ειναι σε αρνηση ....αυτο βλεπουμε ...πενθος δεν ειδαμε ακομα ... Click για ανάπτυξη... Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.354 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Η touvlo έγραψε: #3.504 30-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο του Click για ανάπτυξη... μα το δίκιο τους δεν είναι, να τιμωρήσουν τα δικαστήρια τούτα εδώ τους υπεύθυνους. Το δίκιο τους θα το βρουν, αν μάθουν από τι πέθανε του καθενός το παιδί και αυτό το διατυμπανίσουν σε όλο τον κόσμο. Και μετά άσε τους μπάτσους και τους πολιτικούς να χτυπιούνται και τη δικαιοσύνη να κουρεύεται. Σκασίλα τους για το <<βήμα σε όργανο δικαιοσύνης>>. Αφού την έχουν χεσμένη αυτή τη δικαιοσύνη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Ο chester20080: #3.505 30-09-25 13:00 Να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα τωρα που έρχεται η ευρωπαικη εισαγγελεας Έρχεται στην Αθήνα η Λάουρα Κοβέσι - Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ στο μικροσκόπιο της Ευρωπαίας εισαγγελέως Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου www.voria.gr adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Η adams33 έγραψε: #3.506 30-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. Click για ανάπτυξη... Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #3.507 30-09-25 13:28 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: θα κανω εγω εξεταεις να μαθω ΑΝ ΕΘΑΨΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ; Τι λετε εδω μεσα ....εδω μιλαμε οτι δεν ξερουν ΑΝ εθαψαν τα παιδια τους ...για ολα τα αλλα χ@στηκα .... Οστα ακομα στα γραφεία ...μεγαλυτερη προσβολη απο αυτο δεν υπαρχει .... Click για ανάπτυξη... το είπα πιο πάνω πως το σκέφτηκα κι εγώ αυτό απλά σε ρωτάω εντελώς λογικά, πως θα το εξακριβώσεις αυτό; κανένας δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις καμία εξέταση δεδομένων των ενεργειών που ακολούθησες
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:27 Η adams33 έγραψε: #3.502 30-09-25 12:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: το είπα πιο πάνω πως το σκέφτηκα κι εγώ αυτό απλά σε ρωτάω εντελώς λογικά, πως θα το εξακριβώσεις αυτό; κανένας δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις καμία εξέταση δεδομένων των ενεργειών που ακολούθησες Click για ανάπτυξη... Ναι επισημα κανενας ...ανεπισημα ολα γινονται και ΜΠΟΡΩ ... δεν χωνεύεται οτι μπορει να μην εχεις θαψει το παιδι σου ....το οτι εφυγε οκ ,εχω άλλη πιστη ....οτι δεν ειναι στο χερι μου ...αλλα αυτο με ξεπερνα και δεν υπαρχει καμια λογικη Εχω πει πολλες φορες εδω μεσα οτι αυτοι οι ανθρωποι ακομα δεν εχουν ¨θαψει ¨τα παιδια τους ....περιμενουν και αυτο ειναι που τους κρατα και δεν εχουν παρει τον νομο στα χερια τους .. Οταν γινει το δικαστηριο τοτε θα δουμε τις συνεπειες ...προς το παρον ειναι αλλου ...μαχη δινουν . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2025 Ακουγα την Καρυστιανου προχθες ,οτι ακομα δεν αντέχει να δει και να μυρισει τα ρουχα ... Αυτη η γυναικα ακομα ειναι σε αρνηση ....αυτο βλεπουμε ...πενθος δεν ειδαμε ακομα ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:43 Η amarelia έγραψε: #3.503 30-09-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ναι επισημα κανενας ...ανεπισημα ολα γινονται και ΜΠΟΡΩ ... Click για ανάπτυξη... Ναι αν το λες για ηθική δικαίωση ναι, απλά αυτά τα αποτελέσματα δε θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις πουθενά για να βρείς το δίκιο σου και δικαστικά. Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ακουγα την Καρυστιανου προχθες ,οτι ακομα δεν αντέχει να δει και να μυρισει τα ρουχα ... Αυτη η γυναικα ακομα ειναι σε αρνηση ....αυτο βλεπουμε ...πενθος δεν ειδαμε ακομα ... Click για ανάπτυξη... Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.354 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Η touvlo έγραψε: #3.504 30-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο του Click για ανάπτυξη... μα το δίκιο τους δεν είναι, να τιμωρήσουν τα δικαστήρια τούτα εδώ τους υπεύθυνους. Το δίκιο τους θα το βρουν, αν μάθουν από τι πέθανε του καθενός το παιδί και αυτό το διατυμπανίσουν σε όλο τον κόσμο. Και μετά άσε τους μπάτσους και τους πολιτικούς να χτυπιούνται και τη δικαιοσύνη να κουρεύεται. Σκασίλα τους για το <<βήμα σε όργανο δικαιοσύνης>>. Αφού την έχουν χεσμένη αυτή τη δικαιοσύνη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Ο chester20080: #3.505 30-09-25 13:00 Να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα τωρα που έρχεται η ευρωπαικη εισαγγελεας Έρχεται στην Αθήνα η Λάουρα Κοβέσι - Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ στο μικροσκόπιο της Ευρωπαίας εισαγγελέως Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου www.voria.gr adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Η adams33 έγραψε: #3.506 30-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. Click για ανάπτυξη... Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #3.507 30-09-25 13:28 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: το είπα πιο πάνω πως το σκέφτηκα κι εγώ αυτό απλά σε ρωτάω εντελώς λογικά, πως θα το εξακριβώσεις αυτό; κανένας δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις καμία εξέταση δεδομένων των ενεργειών που ακολούθησες Click για ανάπτυξη... Ναι επισημα κανενας ...ανεπισημα ολα γινονται και ΜΠΟΡΩ ... δεν χωνεύεται οτι μπορει να μην εχεις θαψει το παιδι σου ....το οτι εφυγε οκ ,εχω άλλη πιστη ....οτι δεν ειναι στο χερι μου ...αλλα αυτο με ξεπερνα και δεν υπαρχει καμια λογικη Εχω πει πολλες φορες εδω μεσα οτι αυτοι οι ανθρωποι ακομα δεν εχουν ¨θαψει ¨τα παιδια τους ....περιμενουν και αυτο ειναι που τους κρατα και δεν εχουν παρει τον νομο στα χερια τους .. Οταν γινει το δικαστηριο τοτε θα δουμε τις συνεπειες ...προς το παρον ειναι αλλου ...μαχη δινουν . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Σεπτεμβρίου 2025 Ακουγα την Καρυστιανου προχθες ,οτι ακομα δεν αντέχει να δει και να μυρισει τα ρουχα ... Αυτη η γυναικα ακομα ειναι σε αρνηση ....αυτο βλεπουμε ...πενθος δεν ειδαμε ακομα ...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:43 Η amarelia έγραψε: #3.503 30-09-25 12:43 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ναι επισημα κανενας ...ανεπισημα ολα γινονται και ΜΠΟΡΩ ... Click για ανάπτυξη... Ναι αν το λες για ηθική δικαίωση ναι, απλά αυτά τα αποτελέσματα δε θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις πουθενά για να βρείς το δίκιο σου και δικαστικά. Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ακουγα την Καρυστιανου προχθες ,οτι ακομα δεν αντέχει να δει και να μυρισει τα ρουχα ... Αυτη η γυναικα ακομα ειναι σε αρνηση ....αυτο βλεπουμε ...πενθος δεν ειδαμε ακομα ... Click για ανάπτυξη... Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.354 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Η touvlo έγραψε: #3.504 30-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο του Click για ανάπτυξη... μα το δίκιο τους δεν είναι, να τιμωρήσουν τα δικαστήρια τούτα εδώ τους υπεύθυνους. Το δίκιο τους θα το βρουν, αν μάθουν από τι πέθανε του καθενός το παιδί και αυτό το διατυμπανίσουν σε όλο τον κόσμο. Και μετά άσε τους μπάτσους και τους πολιτικούς να χτυπιούνται και τη δικαιοσύνη να κουρεύεται. Σκασίλα τους για το <<βήμα σε όργανο δικαιοσύνης>>. Αφού την έχουν χεσμένη αυτή τη δικαιοσύνη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Ο chester20080: #3.505 30-09-25 13:00 Να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα τωρα που έρχεται η ευρωπαικη εισαγγελεας Έρχεται στην Αθήνα η Λάουρα Κοβέσι - Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ στο μικροσκόπιο της Ευρωπαίας εισαγγελέως Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου www.voria.gr adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Η adams33 έγραψε: #3.506 30-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. Click για ανάπτυξη... Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #3.507 30-09-25 13:28 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ναι επισημα κανενας ...ανεπισημα ολα γινονται και ΜΠΟΡΩ ... Click για ανάπτυξη... Ναι αν το λες για ηθική δικαίωση ναι, απλά αυτά τα αποτελέσματα δε θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις πουθενά για να βρείς το δίκιο σου και δικαστικά. Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ακουγα την Καρυστιανου προχθες ,οτι ακομα δεν αντέχει να δει και να μυρισει τα ρουχα ... Αυτη η γυναικα ακομα ειναι σε αρνηση ....αυτο βλεπουμε ...πενθος δεν ειδαμε ακομα ... Click για ανάπτυξη... Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.354 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:58 Η touvlo έγραψε: #3.504 30-09-25 12:58 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο του Click για ανάπτυξη... μα το δίκιο τους δεν είναι, να τιμωρήσουν τα δικαστήρια τούτα εδώ τους υπεύθυνους. Το δίκιο τους θα το βρουν, αν μάθουν από τι πέθανε του καθενός το παιδί και αυτό το διατυμπανίσουν σε όλο τον κόσμο. Και μετά άσε τους μπάτσους και τους πολιτικούς να χτυπιούνται και τη δικαιοσύνη να κουρεύεται. Σκασίλα τους για το <<βήμα σε όργανο δικαιοσύνης>>. Αφού την έχουν χεσμένη αυτή τη δικαιοσύνη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Ο chester20080: #3.505 30-09-25 13:00 Να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα τωρα που έρχεται η ευρωπαικη εισαγγελεας Έρχεται στην Αθήνα η Λάουρα Κοβέσι - Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ στο μικροσκόπιο της Ευρωπαίας εισαγγελέως Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου www.voria.gr adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Η adams33 έγραψε: #3.506 30-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. Click για ανάπτυξη... Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #3.507 30-09-25 13:28 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο του Click για ανάπτυξη... μα το δίκιο τους δεν είναι, να τιμωρήσουν τα δικαστήρια τούτα εδώ τους υπεύθυνους. Το δίκιο τους θα το βρουν, αν μάθουν από τι πέθανε του καθενός το παιδί και αυτό το διατυμπανίσουν σε όλο τον κόσμο. Και μετά άσε τους μπάτσους και τους πολιτικούς να χτυπιούνται και τη δικαιοσύνη να κουρεύεται. Σκασίλα τους για το <<βήμα σε όργανο δικαιοσύνης>>. Αφού την έχουν χεσμένη αυτή τη δικαιοσύνη
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Ο chester20080: #3.505 30-09-25 13:00 Να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα τωρα που έρχεται η ευρωπαικη εισαγγελεας Έρχεται στην Αθήνα η Λάουρα Κοβέσι - Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ στο μικροσκόπιο της Ευρωπαίας εισαγγελέως Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου www.voria.gr adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Η adams33 έγραψε: #3.506 30-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. Click για ανάπτυξη... Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #3.507 30-09-25 13:28 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα τωρα που έρχεται η ευρωπαικη εισαγγελεας Έρχεται στην Αθήνα η Λάουρα Κοβέσι - Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ στο μικροσκόπιο της Ευρωπαίας εισαγγελέως Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου www.voria.gr
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:25 Η adams33 έγραψε: #3.506 30-09-25 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. Click για ανάπτυξη... Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #3.507 30-09-25 13:28 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα αυτά είναι φοβερές μικρότητες. Κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει το πένθος κανενός. Click για ανάπτυξη... Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:28 Η amarelia έγραψε: #3.507 30-09-25 13:28 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Εσυ θα πω λιγο να δεις πως μιλας εδω μεσα σε ολους εμας και μετα να κρινεις την αποψη μας .... Εγω ειμαι και θα συνεχισω να το κανω ....βαλε οριο στους δικου σου χαρακτηρισμους ... Click για ανάπτυξη... Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:29 Η adams33 έγραψε: #3.508 30-09-25 13:29 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτό που είπες το θεωρώ μικρότητα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Click για ανάπτυξη... θαυμα θα ηταν να αλλαζε ευτυχως το λες εσυ !!!!
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:42 Ο Guest 765889: #3.509 30-09-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Να το ξεθάψει το παιδί να κάνει τι; Το ζήτημα είναι το το ξεθάψει για να υποβληθεί σε τοξικολογικές. Και δεν πρόκειται να τους αφήσουν οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα μετά απο αυτό. Επίσης αν το κάνουν αυτό θα το χρησιμοποιήσουν σαν πάτημα για να μην τους δώσουν ποτέ ξανά βήμα σε κανένα όργανο δικαιοσύνης μελλοντικά και θα χάσουν για πάντα τη μάχη να βρούν το δίκιο τους. Λίγη λογική, να σκεφτόμαστε μπροστά. Click για ανάπτυξη... +10000000 Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου μέχρι κεραίας.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:35 Ο chester20080: #3.510 30-09-25 14:35 Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνος Ρούτσι: «Να μην τολμήσουν να πειράξουν τον τάφο του παιδιού μου χωρίς την έγκριση μου» | LiFO Ο πατέρας του Ντένις, θύματος των Τεμπών, συνεχίζει την απεργία πείνας στο Σύνταγμα www.lifo.gr
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 01:01 Ο chester20080: #3.511 01-10-25 01:01 Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Πάνου Ρούτσι – Δεν εγκαταλείπει τον αγώνα του λέει ο ίδιος Η γιατρός του δηλώνει ότι θα έπρεπε ήδη να έχει νοσηλευτεί www.newsbeast.gr
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:09 Ο chester20080: #3.512 01-10-25 16:09 Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:12 Η amarelia έγραψε: #3.513 01-10-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Τέμπη: Δεκτό και δεύτερο αίτημα εκταφής Η εισαγγελική παραγγελία αφορά αποκλειστικά την ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA, χωρίς να επεκτείνεται σε άλλες εξετάσεις για τα αίτια θανάτου. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 16:43 Ο chester20080: #3.514 01-10-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... ναι το ειχα γραψει στην αρχη αρχη Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Πάνος Ρούτσι: Δεκτό το αίτημα για εκταφή του γιου του! Δικαιώθηκε ο Πάνος Ρούτσι! www.newsbreak.gr οχι ακριβως, δοθηκε παραγγελια προκαταρκτικης εξετασης για το αν θα δοθει η αδεια εκταφης Click για ανάπτυξη... δυστυχως μας κοροιδευουν ολους
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:30 Ο chester20080: #3.515 01-10-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αγαπητέ να κάνω εδώ μια παρέμβαση γιατι άκουσα μια ομιλία της καρυστιανού που έλεγε πως είναι παραπληροφόρηση πως γίνονται δεκτά τα αιτήματα εκταφής. Στην ουσία αυτό που ξεκινάει είναι μια προκαταρκτική έρευνα για να το συζητήσουν και να ξεκινήσει ενας πολύμηνος αγώνας προς την έγκριση και αν. Click για ανάπτυξη... Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.900 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2025 στις 20:32 Η amarelia έγραψε: #3.516 01-10-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Βασικα εδω λεει οτι εχει δοθεί εντολή για εκταφή για την αλλη Παρασκευή Τέμπη: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι υπέβαλε αίτημα αναβολής της εκταφής του γιου του Πάνου Ρούτσι Με δηλώσεις της στην «Κ», υποστηρίζει ότι ουδέποτε ορίστηκε ημερομηνία εκταφής και ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχει λάβει η οικογένεια για τη διενέργεια εκταφής. www.kathimerini.gr Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι γίνεται, αν δείς το βίντεο η Καρυστιανού λέει άλλα. Ο άνθρωπος πάντως είναι στην 17η μέρα απεργίας και σε κρίσιμη κατάσταση είπε ο γιατρός του πως θα έπρεπε να είχε νοσηλευτεί ήδη
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.551 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 10:25 Ο chester20080: #3.517 03-10-25 10:25 Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας διακομίζεται ο Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται λόγω της απεργίας πείνας, κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια των εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάστασή του... Ο Πάνος... www.ereportaz.gr
ROM32 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 808 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:20 Ο ROM32 έγραψε: #3.518 03-10-25 12:20 Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 259 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid Debugging_Daemon charmander chester20080 camil giannhs2001 Entropy24 Libertus Scandal johnsala Paragontas7000 touvlo hlias2000 zahis Kate1914 еще один пророк р... vas 78 American Economist Maynard fourkaki Sotiris 12 SlimShady Memetchi ghоul ROM32 Ryuzaki taketrance Varus Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas Advocatus diaboli giorgos5002 crazydoctor97 GiannhsMeEnaN rafaela11 Μήτσος10 jimis2001 Angelikaaa KostasPP thenutritionist eupalinaros JohnOppie abyssiniancat User2350 fockos many of Filip aris65 fmarulezkd Steven s A350 Κλημεντίνη Unboxholics LadyPhantom vasilis123321 Αντικειμενικός back2967 Debby63 m4r1a manozzz Spentys Corfu kitty Jack of Spades synthnightingale iminspain J.Cameron Giorgkalo Evi Papa Εριφύλη italian louminis GeorgePap2003 Scarlet Fox gegeorgiou90 gaidouri Unicex Angel95 Ilma Rene2004 jj! TehWinnerGR kalhkardia bboys bouk0u stee tsiobieman pinkheart Ωρορα Skeptic95 physicscrazy Andante Chris1993 Μαυρίκιος Lathy Fernando_A AndreasM96 Teo95 jellojina Alessandra Eliza Esperos1 Ariana2018 Maraki4you Antonia Alexandra ggl Annie fretoe epote aggelosst9 hirasawayui marww iew Luludaki suaimhneas Galleon Mitsaras23 AK-92 theodle AN.PA afantos Indiana Jones art_of_poetry Στεφανος56 Δροσουλίτης Meow eukleidhs1821 dmav Johnny15 Abiogenesis ΘανάσοςG4 Nala kleoniki05 Ness Εχέμυθη bigthor P.Dam. Sosstoss efiger arko valsamis Rania00 Giann1s lepipini Viedo epan Sevasti Galini66 charitos Chris2756 FreeNotes Dreamer_SW snowy Rosario15 sakismaster ag97 denksero Έμμα Metalhead_4_life Stelios725 ESTELLA spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλακιάς για Τέμπη: «Ε ρε δούλεμα που έπεσε. Δεν βρέθηκε ένας να πάει στην Κοβέσι τα στοιχεία για λαθρεμπόριο που έλεγε ότι είχε» Κριτική άσκησε ο Νίκος Πλακιάς στα όσα ανέφερε η εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι για την υπόθεση των Τεμπών. www.ieidiseis.gr
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:34 Η camil έγραψε: #3.519 03-10-25 12:34 Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2025 στις 12:47 Η adams33 έγραψε: #3.520 03-10-25 12:47 Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ;
Αρχική Δημοσίευση από camil: Το μόνο όχι τόσο αρνητικό ας πούμε που μπορώ να σκεφτώ για αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι βρίσκετε σε άρνηση. Click για ανάπτυξη... Απο που πηγαζει αυτο εφοσον σε αλλες δημοσιεύσεις δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητοποίηση της απώλειας και παλεύει με ενα απολυτα δικαιολογημένο θυμο για τον τροπο αυτης ; Εχεις δει πολλους να ειναι σε αρνηση και να πλακωνονται στο ξυλο ή τα λογια τους να κουβαλουν τοσο βια ;