Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 938 μηνύματα.
Περισσότερο παλεύει να την πει στην αντιπολίτευση, sorry κιόλας, όταν το κόμμα του έχει συγκεκριμένες ευθύνες (τηλεδιοίκηση).

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 938 μηνύματα.
Βλέπω κάτι λάθος; Είπα άρνηση για να μην πω χειρότερα πράγματα. Η μία κάνει έναν αγώνα και τη λένε χαροκαμμένη ντίβα, ο άλλος είναι στα πρόθυρα να πεθάνει και ο Πλακιάς λέει ότι ξυλόλιο υπάρχει παντού στη φύση. Θα σκοτωθεί το παιδί μου και θα με νοιάζει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κωλοκόμμα;

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.874 μηνύματα.
1759487859452.png

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.
Βλέπω κάτι λάθος; Είπα άρνηση για να μην πω χειρότερα πράγματα. Η μία κάνει έναν αγώνα και τη λένε χαροκαμμένη ντίβα, ο άλλος είναι στα πρόθυρα να πεθάνει και ο Πλακιάς λέει ότι ξυλόλιο υπάρχει παντού στη φύση. Θα σκοτωθεί το παιδί μου και θα με νοιάζει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κωλοκόμμα;
Καταλαβαίνω τι λες αλλά το γεγονός ότι ΕΣΥ το βλέπεις έτσι δεν πάει να πει οτι ειναι ..

ΕΠΕΙΤΑ πως ξέρεις αν μέσου αυτού διοχετεύει τον θυμο της απώλειας και το βαπτίσεις ότι στηρίζει το κόμμα του ...

Μέχρι σήμερα σε αυτή την υπόθεση το μόνο που έχουν καταφέρει αυτοί οι γονεις είναι να ΜΗΝ ταυτιστούν με κάποιο κόμμα γι αυτο και πριν μέρες ήμουν αντίθετη εδώ μέσα, αν θα πρέπει η καρυστιανου να κατέβει στις εκλογές....

Τώρα εσείς που βλέπετε κομματοποιηση σε ένα τέτοιο χαμό μάλλον επιλέγεται να το βλέπετε έτσι...δεν το βλέπουμε ΟΛΟΙ έτσι...

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.918 μηνύματα.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι βρε ριζο μου λέω πουθενά ότι καποιος ειναι σε κόμμα όπως μας είπε η φίλη μας ;

Ή υπάρχει υπόνοια ότι είδαν κόμμα στη καρυστιανου και δεν την στήριξαν ....

Ότι να ναι εδώ μέσα....

Για νέο κόμμα μιλούσαμε, έλεος...

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχάς προηγείται η μάνα του Φύσσα για την οποία είχαν λυσσαξει ότι θα κατέβαινε στην πολιτική αλλά ακόμα κοιμάται.
Κατά δεύτερον το βρίσκεις νορμάλ να μη στρέφεται εναντίον των υπευθύνων για το ατύχημα αλλά να διοχετεύει όλη του την ενέργεια κατά της Κωνσταντοπούλου και του Βελόπουλου που καλώς να τιμωρηθούν αν διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις αλλά πώς να το κάνουμε αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στο γεγονός ότι όλη αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να αποφευχθεί και λόγω συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών δεν αποφεύχθηκε;
Δε θέλω να σκεφτώ το χειρότερο, ο Θεός και η ψυχή του.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχάς προηγείται η μάνα του Φύσσα για την οποία είχαν λυσσαξει ότι θα κατέβαινε στην πολιτική αλλά ακόμα κοιμάται.
ΑΣΧΕΤΟ ....
Αν ειναι δυνατον να συγκρινουμε τα δυο γεγονοτα ...ειδικα με το ιστορικο και του Φυσσα και της ΧΑ ...
Και οι δύο πάρε τον ένα χτυπά τον άλλον...

Κατά δεύτερον το βρίσκεις νορμάλ να μη στρέφεται εναντίον των υπευθύνων για το ατύχημα αλλά να διοχετεύει όλη του την ενέργεια κατά της Κωνσταντοπούλου και του Βελόπουλου που καλώς να τιμωρηθούν αν διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις αλλά πώς να το κάνουμε αυτό είναι δευτερεύον μπροστά στο γεγονός ότι όλη αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να αποφευχθεί και λόγω συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών δεν αποφεύχθηκε;
Δε θέλω να σκεφτώ το χειρότερο, ο Θεός και η ψυχή του.
Μεταξύ μας τώρα και εγώ την Κωνσταντοπουλου θα την έτρωγα...οχι γιατί υποστηρίζω κόμμα..

ΑΛΛΑ γιατί στο όνομα αυτών των παιδιών χτίζει χρήμα και πολιτική καριέρα....

Μεγαλύτερος κανίβαλος κορακι από αυτή υπαρχει ;

Τι συζητάμε τώρα δεν καταλαβα ειλικρινά ...ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ξεχάσει τον πόνο του ή εκμεταλευεται τον πόνο του για να υποστηρίξει ποιον ;
Την ΝΔ;
3 παιδιά έχασε...οχι ενα ...

Τελοσπαντων για εμένα ειναο ντροπή μόνο που το συζητάω, είμαι ξεκάθαρη σε αυτό τώρα τι καταλαβαίνετε εσείς είναι άλλο θέμα και δεν εκπλήσσομαι αλλά κάπου να μπαίνει και η ανθρωπιά...

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.874 μηνύματα.
εγώ θα ξαναβαλω αυτο:
1759495202041.png

λεγεται οτι η ΝΔ εξαγορασε καποιες οικογενειες. Δεν ξερω ουτε αν αληθευει ουτε ποιες. Ομως ειναι ευλογη εικασια, καθως δεν εχουμε δει/ακουσει τιποτα απο κανεναν απο τις υπολοιπες 50+ οικογενειες. Ειναι μια χουφτα ατομα απο τους συγγενεις των νεκρων που βγαινουν σε δημοσιο λογο και κανουν ενεργειες. Οι υπολοιποι που ειναι;

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν σε άλλες χώρες πρόεδροι έχουν παραιτηθεί για πολύ λιγότερο σοβαρές υποθέσεις, εδώ μάλλον δεν πρέπει να ακούγεται καν αντιπολιτευτικός λόγος για να μη στιγματίζεται σαν κορακίσιος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εγώ θα ξαναβαλω αυτο:
View attachment 153418

λεγεται οτι η ΝΔ εξαγορασε καποιες οικογενειες. Δεν ξερω ουτε αν αληθευει ουτε ποιες. Ομως ειναι ευλογη εικασια, καθως δεν εχουμε δει/ακουσει τιποτα απο κανεναν απο τις υπολοιπες 50+ οικογενειες. Ειναι μια χουφτα ατομα απο τους συγγενεις των νεκρων που βγαινουν σε δημοσιο λογο και κανουν ενεργειες. Οι υπολοιποι που ειναι;

Καλά, ας μη βιαζόμαστε, κάποιοι δεν αντέχουν τον πόνο, άλλοι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ... Λίγοι έχουν το ανάστημα.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ θα ξαναβαλω αυτο:
View attachment 153418

Ναι δεν ξέρουμε αν είναι φεικ αλλά μας βολεύει να γίνεται αναπαραγωγή...

Συγνώμη αλλά την ίδια ντροπή κουβαλάνε και αυτοί που τα βγάζουν αλλά και αυτοί που τα υποστηρίζουν μετέπειτα οπότε με σκ@τανθρωπος δεν ασχολείσαι αγαπητέ!!!

Μετά μιλάμε για Νεπάλ...βρε πρώτα εμάς τους πολίτες πρέπει να αρχίζουμε να πλακωνουμε στις σφαλιάρες...Γιατί χωρίς εμάς αυτοί θα ήταν στα σπίτια τους τώρα...

chester20080

Επιφανές μέλος

Ναι δεν ξέρουμε αν είναι φεικ αλλά μας βολεύει να γίνεται αναπαραγωγή...

Συγνώμη αλλά την ίδια ντροπή κουβαλάνε και αυτοί που τα βγάζουν αλλά και αυτοί που τα υποστηρίζουν μετέπειτα οπότε με σκ@τανθρωπος δεν ασχολείσαι αγαπητέ!!!

Μετά μιλάμε για Νεπάλ...βρε πρώτα εμάς τους πολίτες πρέπει να αρχίζουμε να πλακωνουμε στις σφαλιάρες...Γιατί χωρίς εμάς αυτοί θα ήταν στα σπίτια τους τώρα...
ο Ασλανίδης το δήλωσε, ο γνωστός Ασλανίδης, συγγενής θύματος:

1759500116430.png

Τώρα αν ο καθένας εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες και συμφέροντα και όλοι λένε ψέματα, πάσο, πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται πάντως όντως να ισχύει κάτι τέτοιο και να εξαγόρασαν τη σιωπή τους και οι οικογένειες να δέχτηκαν να χρηματιστούν (είτε άμεσα με λεφτά είτε έμμεσα με ρουσφέτια και "διευκολύνσεις") λόγω οικονομικών δυσκολιών. Άλλωστε δεν είναι και εύκολος όλος αυτός ο αγώνας που κάνουν αυτά τα λίγα άτομα, δικαστικά έξοδα, συνεχόμενη δημόσια προβολή, εμπαιγμός από πολλά παπαγαλίστικα προφιλ στα σόσιαλ, ψυχολογικό πόλεμο, γραφειοκρατικά πηγαινελα και αδιέξοδα κλπ. Οι περισσότεροι δεν θα είχαν καν το κουράγιο να το περάσουν όλο αυτό μετά από τον χαμό δικού τους ανθρώπου. Οπότε είναι εύλογη απορία και καθόλου απίθανο ενδεχόμενο όντως να εξαγοράστηκαν αρκετές οικογένειες από την κυβέρνηση, παρά να επιδιώξουν κάτι περισσότερο, στη βάση του σκεπτικού "ποιος τα βαζει με την κυβέρνηση, σιγά μη δικαιωθώ, ας κάνω αυτό το συμβιβασμό και να τελειώνουμε".

Τελευταία επεξεργασία:

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

ο Ασλανίδης το δήλωσε, ο γνωστός Ασλανίδης, συγγενής θύματος.
Τώρα αν ο καθένας εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες και συμφέροντα και όλοι λένε ψέματα, πάσο, πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται πάντως όντως να ισχύει κάτι τέτοιο και να εξαγόρασαν τη σιωπή τους και οι οικογένειες να δέχτηκαν να χρηματιστούν (είτε άμεσα με λεφτά είτε έμμεσα με ρουσφέτια και "διευκολύνσεις") λόγω οικονομικών δυσκολιών. Άλλωστε δεν είναι και εύκολος όλος αυτός ο αγώνας που κάνουν αυτά τα λίγα άτομα, δικαστικά έξοδα, συνεχόμενη δημόσια προβολή, εμπαιγμός από πολλά παπαγαλίστικα προφιλ στα σόσιαλ, ψυχολογικό πόλεμο, γραφειοκρατικά πηγαινελα και αδιέξοδα κλπ. Οι περισσότεροι δεν θα είχαν καν το κουράγιο να το περάσουν όλο αυτό μετά από τον χαμό δικού τους ανθρώπου. Οπότε είναι εύλογη απορία και καθόλου απίθανο ενδεχόμενο όντως να εξαγοράστηκαν αρκετές οικογένειες από την κυβέρνηση.
Συγνώμη μου λες επειδή δεν έχω χρήματα για όλη αυτή την "ταλαιπωρία " της δικαιοσύνης πουλάω τη ψυχή του παιδιού μου ;

Τι λέτε βρε παιδιά ποιο νοσηρο μυαλο τα σκέφτεται αυτά πέραν από Αδωνη και σια ;

Επειδή το είπε συγγενείς;
Εδώ σφάζονται και σκοτώνονται αδέλφια μεταξύ τους ...

Αρνούμαι να το πιστέψω και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει γονέας με την έννοια της λέξης που όχι να το κάνει αλλά ούτε να το σκεφτεί αυτό...

Ντροπή...

chester20080

Επιφανές μέλος

Συγνώμη μου λες επειδή δεν έχω χρήματα για όλη αυτή την "ταλαιπωρία " της δικαιοσύνης πουλάω τη ψυχή του παιδιού μου ;

Τι λέτε βρε παιδιά ποιο νοσηρο μυαλο τα σκέφτεται αυτά πέραν από Αδωνη και σια ;

Επειδή το είπε συγγενείς;
Εδώ σφάζονται και σκοτώνονται αδέλφια μεταξύ τους ...

Αρνούμαι να το πιστέψω και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει γονέας με την έννοια της λέξης που όχι να το κάνει αλλά ούτε να το σκεφτεί αυτό...

Ντροπή...
μιση ντροπη δικη μας μιση ντροπη δικη τους
εμεις στο χωριο* ετσι λεμε
αν το κανανε όντως αυτό, τότε ναι ντροπη τους
το αν το χωραει ο δικος μας ο νους που ειμαστε απεξω ειναι αλλη υποθεση
καποιοι μπορει να το κανανε
λες να το μαθουμε ποτέ;

(*βασικά ειναι κωμοπολη οχι χωριο)

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

μιση ντροπη δικη μας μιση ντροπη δικη τους
εμεις στο χωριο* ετσι λεμε
αν το κανανε όντως αυτό, τότε ναι ντροπη τους
το αν το χωραει ο δικος μας ο νους που ειμαστε απεξω ειναι αλλη υποθεση
καποιοι μπορει να το κανανε
λες να το μαθουμε ποτέ;

(*βασικά ειναι κωμοπολη οχι χωριο)
Έχω άλλη άποψη...

Μόνο δική μου ντροπή αν σε μια τόσο βαριά κατηγορία δεν είμαι σίγουρος και απλά την κάνω αναπαραγωγή γιατί με συμφέρει πολιτικά...

Εγώ που δεν είμαι από χωριο αυτό ξέρω...:)

chester20080

Επιφανές μέλος

Έχω άλλη άποψη...

Μόνο δική μου ντροπή αν σε μια τόσο βαριά κατηγορία δεν είμαι σίγουρος και απλά την κάνω αναπαραγωγή γιατί με συμφέρει πολιτικά...

Εγώ που δεν είμαι από χωριο αυτό ξέρω...:)
*δεν εννοεις πολιτικα, εννοεις κομματικα, σωστα;
πολιτικα ΠΡΕΠΕΙ να μιλάμε για τα Τεμπη, καθώς είναι ένα βαθιά πολιτικό ζήτημα που μας αφορά όλους σε πολλά επίπεδα.
το κομματικα ειναι το προβλημα
οπως εχω πει πολλες φορες, μην παρασυρόμαστε επειδή συχνα λανθασμενα μπερδευουμε τις εννοιες

τωρα επι τουτου, ο Ασλανιδης δεν θεωρω πως το ειπε αυτο για να επιτεθει κομματικα στη ΝΔ. Εκανε δημόσια καταγγελια κατά της κυβερνησης. Το να εκφράζεις κατηγορία και οργή και κριτική απέναντι στην κυβέρνηση και σε συγκεκριμένα πρόσωπα ευθύνης, είναι κριτική απέναντι στο κράτος που σε κυβερνά, όχι απέναντι στο εκάστοτε κόμμα επειδή εσύ είσαι αντίθετου κόμματος. Αντίστοιχα πχ σε έναν Δήμο, αν κάνεις κριτική στη δημοτική αρχή και ζητάς κάποια πράγματα, τα ζητάς από τον Δήμο που κυβερνάει τον τόπο σου, όχι επειδή είναι η Α παράταξη που εκλέχτηκε δήμαρχος, ενώ εσύ ψήφισες την Β που δεν βγήκε, ο λόγος δηλαδή που τα ζητάς και κάνεις κριτική δεν είναι το γεγονός ότι ανήκεις σε αντίθετο κόμμα/παράταξη από την αρχή που κυβερνάει (χώρα/δήμο).

Είναι πολύ συχνό να τα συγχέουμε αυτά, αλλά είναι διαφορετικά πράγματα.
Για να το πω με πολύ απλά λόγια, κάλλιστα μπορείς να κάνεις κριτική στην κυβέρνηση και να είσαι και ΝΔ.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

*δεν εννοεις πολιτικα, εννοεις κομματικα, σωστα;
πολιτικα ΠΡΕΠΕΙ να μιλάμε για τα Τεμπη, καθώς είναι ένα βαθιά πολιτικό ζήτημα που μας αφορά όλους σε πολλά επίπεδα.
το κομματικα ειναι το προβλημα
οπως εχω πει πολλες φορες, μην παρασυρόμαστε επειδή συχνα λανθασμενα μπερδευουμε τις εννοιες
Ναι σωστά έχεις δίκιο σε αυτό αλλά να ξέρεις εγώ πάντα έναν όρο χρησιμοποιώ και μπορεί να σας μπερδεύω...
τωρα επι τουτου, ο Ασλανιδης δεν θεωρω πως το ειπε αυτο για να επιτεθει κομματικα στη ΝΔ. Εκανε δημόσια καταγγελια κατά της κυβερνησης. Το να εκφράζεις κατηγορία και οργή και κριτική απέναντι στην κυβέρνηση και σε συγκεκριμένα πρόσωπα ευθύνης, είναι κριτική απέναντι στο κράτος που σε κυβερνά, όχι απέναντι στο εκάστοτε κόμμα επειδή εσύ είσαι αντίθετου κόμματος. Αντίστοιχα πχ σε έναν Δήμο, αν κάνεις κριτική στη δημοτική αρχή και ζητάς κάποια πράγματα, τα ζητάς από τον Δήμο που κυβερνάει τον τόπο σου, όχι επειδή είναι η Α παράταξη που εκλέχτηκε δήμαρχος, ενώ εσύ ψήφισες την Β που δεν βγήκε, ο λόγος δηλαδή που τα ζητάς και κάνεις κριτική δεν είναι το γεγονός ότι ανήκεις σε αντίθετο κόμμα/παράταξη από την αρχή που κυβερνάει (χώρα/δήμο).
Δεν ξέρω τι ποσοστό προσεγγίζει με αυτή την οπτική τα ζητήματα....νομίζω λίγοι
Είναι πολύ συχνό να τα συγχέουμε αυτά, αλλά είναι διαφορετικά πράγματα.
Για να το πω με πολύ απλά λόγια, κάλλιστα μπορείς να κάνεις κριτική στην κυβέρνηση και να είσαι και ΝΔ.
Καταλαβαίνω ΑΛΛΑ πιστεύω ότι πολλοί λειτουργούν αλλιώς...

Προσωπικά ναι έχω ψηφίσει ΝΔ αλλά πλέον όχι με την υπάρχων κατάσταση...Όπως έχω ψηφίσει και άλλο κόμμα...

Πότε όμως δεν θα κάνω κριτική σε μια κυβέρνηση και στις επόμενες εκλογές θα την ψηφίσω επειδή ας πούμε λέγομαι υποστηρικτής ΝΔ ...ακόμα και με τελείως διαφορετικό σχήμα να κατέβει δεν ξαναγυρνω ...

Εγώ όταν μιλάω καμία φορά για κομματοσκυλα εδώ μέσα αυτούς εννοώ...όποιος και να είναι ότι και να κάνει ,οσο και να αλλαζουν εσωτερικα σχημα αυτοί εκεί...με αυτή την έννοια το λέω...σκυλιά δε καταλαβαίνουν τίποτα..

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 757 μηνύματα.
Εδώ ο Γεωργιάδης λέει όσα λέω και εγώ παραπάνω. Ότι θέλει η κυβερνηση επίσπευση της δίκης και ότι οι τοξικολογικές μπορούν να κατατεθούν και μετά κατά την διάρκεια της δίκης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια