Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.162 μηνύματα.
Δεν καταννοω γιατι επρεπε να φτασει ο ανθρωπος σε 22 μερες πεινας για να δεχτουν το αιτημα του.Τωρα μπορπυν δηλαδη; Τι αλλαξε; Ποσο ξεφτυλες;

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
Αν και με χαροποιεί αυτή η είδηση, η καχυποψία μου με έχει οδηγήσει να πιστέυω ότι μπορεί να κάνουν "μαγείρεμα" στα αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που ενισχύουν τις ανησυχίες μου αποτελεί η δραστηριότητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.162 μηνύματα.
Εγω ειδα μια απιστευτη ξετσιπωσια πριν λιγο απο τον γνωστο υπουργο μακακα Αντωναι.Ειπε...εγινε δεκτο απο την δικαιοσυνη το ΔΙΚΑΙΟ αιτημα του πατερα ..κλπ/κλπ...που τοσο καιρο τωρα μας ελεγε τα αντιθετα ακριβως..; Δηλαδη..ποση ξετσιπωσια γμτ;
Κια λενε οτι και καλα τωρα βρεθηκε μια φορμουλα για να μην καθυστερησει η δικη...θα παει σε ξεχωριστη δικογραφια.
22 ΜΕΡΕς ΧΩΡΙς ΦΑΓΗΤΟ τους πηρε για να βρουν αυτην τη φομουλα που ηταν τοσο δυσκολη λες και εκαναν πυρηνικη φυσικη; Δηλαδη.......... :whatever:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.659 μηνύματα.
Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί ένας χαροκαμένος γονιός να χρειάζεται στην Ελλάδα του 2025 να θέσει την ίδια του τη ζωή σε κίνδυνο για να μπορεί να διερευνήσει και να μάθει πως και απο τι έχασε το παιδί του.
Γιατί έχουν κάτι να κρύψουν και τρίζουν οι καρέκλες τους Μπάμπη! Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Γιατί έχουν κάτι να κρύψουν και τρίζουν οι καρέκλες τους Μπάμπη! Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια;
Ειναι και πανηλιθιοι.Αν καποιοι δεν ειχαν πειστει τοσο καιρο οτι δεν εκρυβαν κατι πολυ περιεργο..τωρα με αυτην τους τη σταση πειστηκαν,.Βεβαια δεν μιλαμε για τα γνωστα προβατοκομματοσκυλα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.874 μηνύματα.
FB_IMG_1759841342220.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.286 μηνύματα.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.918 μηνύματα.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Τι θέλω κι ανοίγω νέα και διαβάζω σχόλια;
Πάλι σαν την τρελή σιχτιρίζω μόνη μου στο σπίτι.

Ρε.
Ρε γίδια, βγήκαν και λέγαν πως ο Ρούτσι τρώει κρυφά.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.874 μηνύματα.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Τι θέλω κι ανοίγω νέα και διαβάζω σχόλια;
Πάλι σαν την τρελή σιχτιρίζω μόνη μου στο σπίτι.

Ρε.
Ρε γίδια, βγήκαν και λέγαν πως ο Ρούτσι τρώει κρυφά.
Εδω και μέρες το λενε, μη δίνεις σημασία

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.233 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.918 μηνύματα.
Εφόσον λοιπόν οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα έλαια σιλικόνης ευθύνονται για την πυρκαγιά,θα πρέπει αντίστοιχα να ελεγχθούν και οι εταιρείες που τα κατασκεύασαν και τα προμήθευσαν.

Εμένα πάντως δε μου βγαίνει απο το μυαλό οτι στο τρένο μετέφεραν νοθευμένα καύσιμα κάποιου μαφιόζου

chester20080

Επιφανές μέλος

Εμένα πάντως δε μου βγαίνει απο το μυαλό οτι στο τρένο μετέφεραν νοθευμένα καύσιμα κάποιου μαφιόζου
αυτα περι στρατιωτικων αεροπορικων καυσιμων τυπου νατο κλπ πώς σου ακουγονται; ποιο ειναι πιο πιθανο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια