adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.710 μηνύματα.
Πόδι μόνο;Ωστόσο δεν σημαίνει ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν αξίζει να πάρει πόδι.
Με τις κλωτσιές έπρεπε να είχε φύγει!
Απλά ειλικρινά δεν μπορώ αυτή την οπτική...εντάξει δεν ψήφισα ΝΔ έχω την συνείδηση μου καθαρή..
Τόσο κοιμισμένη συνείδηση ομολογώ δεν έχω ξαναδεί μέχρι σήμερα..
Γι αυτο το είπα!!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.923 μηνύματα.
ETCS καλε, το ECTS ειναι διδακτικές μονάδες στα πανεπιστήμιαακόμη τίποτα; Εκείνη τον 717, τι νούμερο τέλος πάντων, δε θυμάμαι, αλλά που έβαλαν την ημερονηνία για μετά τα Τέμπη.... θυμάσαι;.
συμβαση 717/2014, τη βρήκα. Το ECTS δεν έχει εγκατασταθεί; Ταξιδεύουν ακόμα με τρένα; Πάντως εμείς τα καταργήσαμε.
Τίποτα τίποτα απολύτως, αν θυμάσαι λιγο πριν τις εκλογές λέγανε μονο και μονο για να τους ψηφίσει ο κοσμος πως θα φτιαχτεί το σύστημα μεχρι τον Σεπτέμβριο 2023. Ο,τι πιο μεγάλη παπατζα, και ο κοσμος την έφαγε αμασητι. Δύο χρονια από τότε τίποτα. Τωρα λενε για 2027. Που μάντεψε τι ειναι τοτε. Εκλογές πάλι. Και πρόσεξε δε λενε πότε το 2027, βάζω το χέρι στη φωτιά πως περιεργως θα ειναι... μετα τις εκλογές, οχι πριν.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.710 μηνύματα.
Εντάξει βρε Μπάμπη μου εσύ δεν ψήφισες να κοιμηθείς ήρεμα και άσε εμάς να έχουμε εφιάλτες !!Οχι καμία σχεση.
Ειλικρινά προσπαθείς να δικαιολογισεις αυτή την οπτική;
Θέλεις να σου βάλω στην εξίσωση τώρα το Ματι ;
Δεν θα το κάνω ,πρωτων γιατι δεν ειμαι κανιβαλος όπως εσείς και δεύτερων νιώθω αηδία πλέον να συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις...
Άσε που με ταλαιπωρούν οι αϋπνίες μου εφόσον δεν κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια όπως εσείς...
Καληνύχτα!!!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.676 μηνύματα.
ναι, σόρυ, μπέρδεψα τα Τ και CETCS καλε, το ECTS ειναι διδακτικές μονάδες στα πανεπιστήμια

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μα τι παπάρηδες!ETCS καλε, το ECTS ειναι διδακτικές μονάδες στα πανεπιστήμια
Τίποτα τίποτα απολύτως, αν θυμάσαι λιγο πριν τις εκλογές λέγανε μονο και μονο για να τους ψηφίσει ο κοσμος πως θα φτιαχτεί το σύστημα μεχρι τον Σεπτέμβριο 2023. Ο,τι πιο μεγάλη παπατζα, και ο κοσμος την έφαγε αμασητι. Δύο χρονια από τότε τίποτα. Τωρα λενε για 2027. Που μάντεψε τι ειναι τοτε. Εκλογές πάλι. Και πρόσεξε δε λενε πότε το 2027, βάζω το χέρι στη φωτιά πως περιεργως θα ειναι... μετα τις εκλογές, οχι πριν.
Και κάπου το είχε πει ο μικρός μου, πως η τότε φίλη του εργαζόταν στην εγκατάσταση του ΕΤCS. Δεν της λέγανε της κοπέλας να έρθει στην Ελλάδα να το εγκαταστήσει

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.923 μηνύματα.
Ειναι νωρίς για καληνύχτα.Εντάξει βρε Μπάμπη μου εσύ δεν ψήφισες να κοιμηθείς ήρεμα και άσε εμάς να έχουμε εφιάλτες !!
Ειλικρινά προσπαθείς να δικαιολογισεις αυτή την οπτική;
Θέλεις να σου βάλω στην εξίσωση τώρα το Ματι ;
Δεν θα το κάνω ,πρωτων γιατι δεν ειμαι κανιβαλος όπως εσείς και δεύτερων νιώθω αηδία πλέον να συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις...
Άσε που με ταλαιπωρούν οι αϋπνίες μου εφόσον δεν κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια όπως εσείς...
Καληνύχτα!!!
Do not go gentle into that good night.
Old age should burn and rave at close of day.
Rage, rage against the dying of the light.
Και το Μάτι τι είναι μπροστα στον παγκόσμιο. Και ο παγκόσμιος τι ειναι μπροστά στην ισπανική γριπη. Και η γριπη τι ειναι μπροστα στον κομήτη που θα αφανίσει τη γη. Και η γη τι ειναι μπροστα στο σύμπαν. Και Και και.
Δεν εχουν κανενα νόημα αυτες οι συγκρίσεις. Αυτός που τις προφασιζεται ως επιχείρημα δείχνει πως προσπαθεί να υποβαθμισει το νεο γεγονός μεταθετοντας τη συζήτηση σε ενα παλαιότερο δυσβασταχτο εγκληματικο γεγονός. Εχουμε μνήμη για να τα θυμόμαστε και τα δύο, όλα. Τίποτα δεν ξεχνιέται, ο καθε θανατος εχει σημασια.
Με τη λογική σου, επειδή τοτε στο Μάτι δεν έγινε η κοινωνική κατακραυγή που εγινε τωρα στα Τέμπη, δεν θα πρέπει να κάνουμε τίποτα για τα Τέμπη και να τα αφησουμε και αυτα στο σκοτάδι. Καταστροφική λογικη. Το οτι ο λαός έκανε λάθος τοτε και δεν επαναστατησε οπως κανει τωρα νιωθοντας συσσωρευμενα ολη την κοροϊδία του κράτους, δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να το κάνει και ποτέ επειδή θα θεωρηθεί τυχόν υποκρισία στο οτι δεν το έκανε τοτε. Να μου το λεγες αυτο αν σου έλεγα να ψηφισεις ξανα τσιπρα ή συριζα να το καταλαβω, ομως ποτέ δεν είπα κατι τετοιο.
Να δικαιολογήσω ποια οπτικη; Τι να δικαιολογησω; Ειμαι σαφής 100%: όποιος γνωρίζοντας συνειδητα ψηφισε πολιτικούς που είναι πληρως υπεύθυνοι για δυστυχημα εγκληματικής αμέλειας, είναι συνενοχος. Ο κοσμος τον Μάιο 2023 ήξερε ολα τα βασικά για τα Τέμπη ολη την αλήθεια, πως μας κοροιδευαν μεσα στα μούτρα μας οι πολιτικοί και αλαζονικα λέγανε πώς τολμάμε να θέτουμε ερωτήσεις και αμφιβολίες για την ασφάλεια στα τρένα, ενώ στην πραγματικότητα την ίδια στιγμη τα τρένα ηταν ενα κινουμενο μπαχαλο, κινούμενος θάνατος χωρις κανενα σύστημα ασφαλείας επι χρόνια. Και ολοι τους γνωριζαν. Είχαν κανει φαγοπότι τα λεφτα της ΕΕ για τα τρένα.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 374 μηνύματα.
Ένα βήμα την φορά. Αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι να φύγουν από την εξουσία και να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι (όχι αποδιοπομπαίοι τράγοι) ενώπιον της δικαιοσύνης.Πόδι μόνο;
Με τις κλωτσιές έπρεπε να είχε φύγει!
Απλά ειλικρινά δεν μπορώ αυτή την οπτική...εντάξει δεν ψήφισα ΝΔ έχω την συνείδηση μου καθαρή..
Τόσο κοιμισμένη συνείδηση ομολογώ δεν έχω ξαναδεί μέχρι σήμερα..
Γι αυτο το είπα!!
Από εκεί και πέρα, όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε για την επόμενη βουλή συζητάμε για το ποιόν των υποψηφίων.
chester20080
Επιφανές μέλος
Περα απο τα τεμπη ομως, πλέον με το σκάνδαλο του αιώνα, το φαγοπότι εκατομμυρίων του οπεκεπε που λυμαίνονται τα λεφτα του κοσμάκη που δικαιούται, με ολα οσα αποκαλυπτονται κυριολεκτικά καθε εβδομάδα, δεν εχει σταματημό η κατρακυλα και διαφθορά αυτης της τραγελαφικης κυβερνησης. Απορώ πραγματικά ποιος θα τους ξαναψηφισει και γιατι.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 374 μηνύματα.
Είτε βολεμένοι ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου.Περα απο τα τεμπη ομως, πλέον με το σκάνδαλο του αιώνα, το φαγοπότι εκατομμυρίων του οπεκεπε, με ολα οσα αποκαλυπτονται κυριολεκτικά καθε εβδομάδα, δεν εχει σταματημό η κατρακυλα και διαφθορά αυτης της τραγελαφικης κυβερνησης. Απορώ πραγματικά ποιος θα τους ξαναψηφισει και γιατι.
chester20080
Επιφανές μέλος
ΟΣΕ: Διαψεύδει δημοσίευμα - 'Καμία αμαξοστοιχία δεν μπήκε σε λάθος γραμμή'
"Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ψευδές".
Όλα βάσει σχεδίου, ενταξει τωρα ησυχασα
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιταξε στο καθρέφτη σου και πες ακριβώς αυτό στον εαυτό σου ...Δεν εχουν κανενα νόημα αυτες οι συγκρίσεις. Αυτός που τις προφασιζεται ως επιχείρημα δείχνει πως προσπαθεί να υποβαθμισει το νεο γεγονός μεταθετοντας
Μόλις το έκανες...
Μετεθεσες ΟΛΟ το βάρος των Τεμπών στην τελευταία ψηφοφορία και προσπαθείς να μου το παρουσιάσεις κάτι διαφορετικό...
Και για να σε προλάβω...
Έχω πολύ περισσότερο αντίληψη απ όσο νομίζεται ορισμένοι ΩΣΤΕ να αναγνωρίζω αρκετά γνώριμα μονοπάτια...
Εμένα προσωπικά μην προσπαθήσεις να με πείσεις γιατί αυτά που κατηγορείς"εμενα " μόλις τα επιβεβαιώσεις εσύ

Ξανά καληνύχτα...
Α! Κοιμάμαι υπέροχα το βράδυ ειδικά βλέποντας σε τι κοινωνία προσπαθώ να επιβιώσω!!!
Και πλεον θα γινω σαν τον @Πάνθηρας! εδω μεσα ...θα αυτοθαυμαζομαι γιατι ουτε σε προβληματισμό δεν μπορώ να οδηγηθω με τα δικά σου ποστ ,όταν δεν μπορείς να κρυψεις την κομματική σου και μόνο πεποίθηση!!!
Δεν θα φύγουν και ξέρεις γιατί;Ένα βήμα την φορά. Αυτό που έχει σημασία αυτή την στιγμή είναι να φύγουν από την εξουσία και να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι (όχι αποδιοπομπαίοι τράγοι) ενώπιον της δικαιοσύνης.
Από εκεί και πέρα, όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε για την επόμενη βουλή συζητάμε για το ποιόν των υποψηφίων.
Γιατι ειμαστε αυτοί που είμαστε...παρτακιδες κανίβαλοι...πίσω από ένα πληκτρολόγιο τζάμπα μάγκες..
Κατηγορούμε τους άλλους αυτό που κάνουμε οι ίδιοι...
Η ιστορία της κάλπης στην Ελλάδα δείχνει ξεκάθαρα πως δεν είναι αυτή η λύση εφόσον δεν έχουμε επιλογή..
Το βήμα είναι άλλο και εφόσον είστε όλοι γνώστες ελπίζω να το ξέρετε...
Όχι πάντως η αριστερά

Τι έγινε αποκαλύφθηκε η προπαγάνδα για τα Τέμπη, δεν σου βγήκε τελικά οπότε πηγές στο επόμενο;Περα απο τα τεμπη ομως, πλέον με το σκάνδαλο του αιώνα, το φαγοπότι εκατομμυρίων του οπεκεπε που λυμαίνονται τα λεφτα του κοσμάκη που δικαιούται, με ολα οσα αποκαλυπτονται κυριολεκτικά καθε εβδομάδα, δεν εχει σταματημό η κατρακυλα και διαφθορά αυτης της τραγελαφικης κυβερνησης. Απορώ πραγματικά ποιος θα τους ξαναψηφισει και γιατι.
Τι σχέση έχει ο οπεκεπε στο θέμα με τα Τέμπη

Μήπως γι αυτο που με κατηγορησες πριν ;
Πλυντήριο όλα, ΑΡΚΕΙ να βγει η αριστερά...ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς..
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που χρειάζεται είναι μια καινούργια βουλή, με καινούργιο αίμα βουλευτών και εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την υπάρχουσα.Δεν θα φύγουν και ξέρεις γιατί;
Γιατι ειμαστε αυτοί που είμαστε...παρτακιδες κανίβαλοι...πίσω από ένα πληκτρολόγιο τζάμπα μάγκες..
Η ιστορία της κάλπης στην Ελλάδα δείχνει ξεκάθαρα πως δεν είναι αυτή η λύση εφόσον δεν έχουμε επιλογή..
Όχι πάντως η αριστερά![]()
Τώρα, αν θα γίνει αυτό βρίσκεται στο δικό μας χέρι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Οταν αναγκάζομαι να επαναλαμβανομαι επειδή δεν καταλαβαίνεις τα όσα γραφω, δεν εχει νόημα. Έχω εξηγήσει πολλάκις τι σημαίνει κομματικό και τι πολιτικο. Η αριστερά μου είναι αδιάφορη οπως και η δεξιά. Ειναι εντελώς χαζή αυτή η διάκρισηΚοιταξε στο καθρέφτη σου και πες ακριβώς αυτό στον εαυτό σου ...
Μόλις το έκανες...
Μετεθεσες ΟΛΟ το βάρος των Τεμπών στην τελευταία ψηφοφορία και προσπαθείς να μου το παρουσιάσεις κάτι διαφορετικό...
Και για να σε προλάβω...
Έχω πολύ περισσότερο αντίληψη απ όσο νομίζεται ορισμένοι ΩΣΤΕ να αναγνωρίζω αρκετά γνώριμα μονοπάτια...
Εμένα προσωπικά μην προσπαθήσεις να με πείσεις γιατί αυτά που κατηγορείς"εμενα " μόλις τα επιβεβαιώσεις εσύ
Ξανά καληνύχτα...
Α! Κοιμάμαι υπέροχα το βράδυ ειδικά βλέποντας σε τι κοινωνία προσπαθώ να επιβιώσω!!!
Και πλεον θα γινω σαν τον @Πάνθηρας! εδω μεσα ...θα αυτοθαυμαζομαι γιατι ουτε σε προβληματισμό δεν μπορώ να οδηγηθω με τα δικά σου ποστ ,όταν δεν μπορείς να κρυψεις την κομματική σου και μόνο πεποίθηση!!!
Δεν θα φύγουν και ξέρεις γιατί;
Όχι πάντως η αριστερά
Τι έγινε αποκαλύφθηκε η προπαγάνδα για τα Τέμπη, δεν σου βγήκε τελικά οπότε πηγές στο επόμενο;
Τι σχέση έχει ο οπεκεπε στο θέμα με τα Τέμπη
Μήπως γι αυτο που με κατηγορησες πριν ;
Πλυντήριο όλα, ΑΡΚΕΙ να βγει η αριστερά...ούτε τα προσχήματα δεν κρατάς..
Με νοιάζει να μπουν φυλακή οι υπεύθυνοι, να αποδοθει δικαιοσύνη, να μάθουμε την αλήθεια και φυσικά να γίνουν ασφαλή τα τρένα. Είτε αυτο συμβεί σε περίοδο διακυβέρνησης δεξιάς, ακροδεξιας, αριστεράς, κομμουνισμου, αποκαλυψεως Ιωαννη, μου ειναι παγερά αδιάφορο.
Όπως εχω ξαναπει, δε με νοιάζει το αν θα ξαναβγεί η ΝΔ. Με νοιάζει να μην κυβερνήσουν ξανα οι υπεύθυνοι για ολα αυτα τα εγκλήματα που εχουν καταστρέψει τον τόπο. Να καθαρίσει ο πολιτικος τόπος απο τη διαφθορά και την ασυδοσία. Να ζήσουμε βρε παιδί μου, οχι απλά να επιβιώνουμε. Ας βγει ο Δενδιας με ΝΔ, ας βγει ο Waldo απο το Black Mirror, δε με νοιάζει. Δεν είπα εγω πως η λυση στη ΝΔ ειναι η αριστερά απαραίτητα. Μπορει και ναι μπορει και οχι. Σίγουρα πάντως η λυση δεν ειναι η τωρινη ΝΔ με αυτα τα πρόσωπα, τα οποία οχι απλά ντροπιαζουν τον ελληνικό λαο, όχι απλά δεν τον εκπροσωπουν, αλλα κοιτάνε μόνο τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα και απομυζουν καθημερινα τη ζωη απο τον κατατρεγμενο μεσο ελληνα.
Και να σε διορθώσω σε ενα βασικό που έγραψες και βγάζει ματι οτι δεν έχεις καταλάβει τι λέω. Η ψηφοφορία μετα τα Τεμπη ηταν μεταγενεστερο, ηταν μετα τα Τεμπη. Η ψηφοφορία δεν έδωσε βάρος στα Τεμπη, τα Τεμπη δυστυχώς ειχαν γίνει. Η συνειδητή εν γνωσει ψηφοφορία έδωσε τη λευκή επιταγή και το θράσος ασυδοσιας του "41 τακατο" να αλωνίζουν και να καταστρέφουν την Ελλάδα για άλλα 4 χρόνια τα ίδια πολιτικα προσωπα που ηταν υπεύθυνοι για τα Τεμπη και να διατηρούν την ασυλία και πολιτική δύναμη να αποφεύγουν καθε ελεγχο αυθαίρετα.
Οσο για το βάρος των Τεμπών ξέρεις πολυ καλα πως εχω περιγράψει και εξηγησει λεπτομερεστατα ποιες διαστάσεις έχουν τα Τεμπη, ημουν ο πρώτος που ειχε γραψει συνολικά για τις 3 διαστάσεις του εγκλήματος και των ευθυνών, το να διαστρεφεις όσα έχω γραψει επί χρονια εδω μεσα με μια αφελή ανάρτηση του τύπου "α καλά αυτός λεει οτι για τα Τέμπη έφταιξαν οι ψηφοφόροι" ειναι απλα γελοίο. Άλλα λέω άλλα θέλεις να καταλαβαίνεις.
Η τιμωρία των ενόχων ήταν το να τους ξαναψηφίσει ο κόσμος ως επιβράβευση;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- camil
- Entropy24
- charmander
- chester20080
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- touvlo
- ROM32
- johnsala
- vas 78
- Scandal
- Libertus
- Paragontas7000
- Ryuzaki
- taketrance
- American Economist
- Varus
- Dr. Gl. Luminous
- bibliofagos
- Memetchi
- Advocatus diaboli
- giorgos5002
- giannhs2001
- crazydoctor97
- GiannhsMeEnaN
- Kate1914
- rafaela11
- Μήτσος10
- jimis2001
- AggelikiGr
- KostasPP
- Joji
- thenutritionist
- eupalinaros
- JohnOppie
- abyssiniancat
- User2350
- fockos
- many of Filip
- aris65
- fmarulezkd
- Steven s
- fourkaki
- A350
- Κλημεντίνη
- Unboxholics
- Hased Babis
- LadyPhantom
- vasilis123321
- Αντικειμενικός
- back2967
- Debby63
- m4r1a
- manozzz
- kelyphos
- Spentys
- Corfu kitty
- Jack of Spades
- synthnightingale
- iminspain
- J.Cameron
- Giorgkalo
- Evi Papa
- Εριφύλη
- italian
- louminis
- GeorgePap2003
- Scarlet Fox
- gegeorgiou90
- gaidouri
- Unicex
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- Μαυρίκιος
- Lathy
- ghоul
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool