δεν καταλαβαινω την επιθεση σου!

δεν σου μιλησα σε προσωπικο επιπεδο! μιλαω γενικα! και στο κατω κατω εχω μια αποψη! πρεπει να συμφωνησω με σενα??
τωρα το 20 ωρες πραγματικης εργασιας..σε λιγο θα μου πεις οτι πρεπει να περνετε και βαρεα και ανθυγιεινα!

δεν λεω οτι ειναι ευκολη δουλεια! αλλα οκ ελεος!! δεν εχω θεμα με αυτους που ειναι μονιμους! καλα κανουν και ειναι μονιμοι!!! απλα στις μερες που διανιουμε πρεπει να καταλαβαινουμε καποια πραγματα και να κανουμε ενα βημα πισω! και αυτο αφορα ολους! δημοσιους υπαλληλους ιδωτικους ειτε ελευθερους επαγγελματιες!ετσι ουτε καμια εκδικιτικοτητα εχω ουτε ζηλεια!

Τωρα για επιχειρηματα..δεν ξερω τι εννοεις εσυ επιχειρηματα..ας πουμε το οτι ΕΣΥ δουλευεις 20 ωρες την εβδομαδα και δουλευεις πραγματικα ειναι επιχειρημα??
Δεν εχω καμια ζηλεια ουτε για την μονιμοτητα σου ουτε για τιποτα!! καλα κανεις και τα εχεις..αλλα βλεποντας τα χειροτερα καλο ειναι να δειχνουμε κατανοηση! Για δεν ειμαστε μονο η παρτη μας..
Και δεν ειπα σε κανεναν να σταματησει να πολεμαει για τα δικαιωματα του! ολοι πρεπει να αγωνιζονται!
οχι δεν ειπα οτι φταινε αυτοι!! αυτο που θελω να πω ειναι οπως ειπε και μια αλλη κοπελα εδω μεσα οτι ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης..αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.. Φυσικα το μεγαλυτερο το εχει η κυβερνηση!! αλλα αυτη η κυβερνηση δημιουργησε συμπεριφορα βαση αυτων που την επερνε να κανει!!!