Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπη μου μου φερνεις τη φετα? Ειναι κατω απο το δεξι ποδι του γιου μας!!
Η τρελα σε ολο της το μεγαλειο!!!
Υ.Γ Μαριε αυτο δεν το ειχα ξανακουσει! Νομιζα οτι κατι τετοια κανανε στον πολεμο για να μην χασουν τη μεριδα του ψωμιου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:omg τι κάνει ο άνθρωπος για να μην "χάσει" κάτι που δεν του αναλογεί![]()
Γιατι ξερεις κανενα χειροτερο-πιο απληστο-πιο "προβληματικο" ζωο απο τον ανθρωπο;

Κassie μου αστο...κι εγω οταν το ειχα διαβασει στην εφημεριδα(και μαλιστα πρεπει να ηταν πριν απο 2-3 χρονια ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Καλά βρε παιδιά για τι ποσό μιλάμε και κάνανε έτσι?![]()
Για την γιαγια που λεω εγω...η συνταξη ηταν παααααααααααρα πολυ υψηλη...
Καπου στα 300 euro...
Αλλα και 300.000 να 'τανε την ιδια του την μανα ρε ο αλητης;!;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι βέβαια οτι το εγκρίνω, απλά δεν με σοκάρει

Maggie
Περιβόητο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Θα γράψω μια που είχα δει σε ένα σχετικό ντοκιμαντέρ σε κάποιο κρατικό κανάλι παλιά και με είχε επηρεάσει αρκετά, ίσως επειδή έδειχνε και αναπαράσταση με ηθοποιούς...
Ήταν ένα ζευγάρι και είχαν ενα μωρό. Μια νύχτα βλέπει η γυναίκα στον ύπνο της τον πολυέλαιο στο δωμάτιο του μωρού να πέφτει στην κούνια και να σκοτώνει το μωρό. Το ρολόι στον τοίχο έδειχνε τρεις ακριβώς. Ξύπνησε τρομαγμένη η γυναίκα και καλού κακού πήγε και πήρε το μωρό απο την κούνια και το έβαλε να κοιμηθει μαζί τους. Μετά απο λίγες ώρες ένας δυνατός θόρυβος απο το δωμάτιο του μωρού τους ξύπνησε. Πήγαν να δούν τι είχε γίνει και βλέπουν να έχει πέσει ο πολυέλαιος μέσα στην κούνια. Κοιτάνε το ρολοί και έδειχνε ακριβώς τρεις...![]()
Maggie και με την 2η ανατρίχιασα...
Μια μικρή απο μένα...
Το είχα δει σε ντοκυμαντέρ στη ΝΕΤ και είναι αλήθεια η ιστορία...
Ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που πρόσφατα είχαν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με ένα παιδάκι. Μια νύχτα η μητέρα του είδε στον υπνο της οτι ο πολυέλαιος είχε πέσει μέσα στην κούνια και σκότωσε το παιδάκι. Πρόσεξε επίσης οτι το ρολοί στον τοίχο έδειχνε 3 ακριβώς. Αναστατωμένη ξύπνησε και είπε τι είδε στον άντρα της. Επειδή είχε τρομάξει πήγε στο δωμάτιο του παιδιού και το πήρε απο την κούνια για να κοιμηθεί μαζί τους. Έτσι ξανακοιμήθηκαν ήρεμα και οι τρείς. Λίγες ώρες μετά, ένας εκκωφαντικός θόρυβος απο το παιδικό δωμάτιο τους ξύπνησε. Έτρεξαν αλαφιασμένοι να δουν τι έγινε και βλέπουν τον πολυέλαιο να έχει πέσει στην κούνια του παιδιού. Η μητέρα κοίταξε το ρολοί και έδειχνε... 3 ακριβώς...![]()
Συγνώμη για τα quotes αλλά μιας και το πήρα σερί το θέμα βρήκα αυτό το duplicate. Michelle σου ξέφυγεΘυμάσαι που? Την είχα ξαναγράψει και σε ένα άλλο φόρουμ παλιότερα... Εκτός αν είδες το ντοκυμαντέρ![]()

Πρέπει να σ'άρεσε πολύ αυτή ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

λοιπον μια μερα περνουσαμε απο εκει χωρις να προσεξουμε την ωρα κ ξαφνικα ο φιλος μου πνιγετε με το σαλιο του... σταματαει λιγο στην ακρη να συνελθει κ καπακι κοιταω το ρολοι κ τι να δω 00.00 ακρυβος ο φιλοσ μου δεν ειναι απο ροδο κ δεν ηξερε την ιστορια... εγω ομωσ που την ειδα εγινα ασπρη σαν το γαλα...
τελικα ουτε ακουσαμε τιποτα κ εμαθα οτι ο φιλοσ μου εχει 15 λεπτα μπροστα το ρολοι του αμαξιου...

λογικα ηταν συμτοση αλλα εγω μονο που δεν κατου@#@#@ πανω μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cancerman
Δραστήριο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

Και τώρα,στο θέμα μας

Πριν πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μια κοπέλα ξύπνησε όπως κάθε πρωί να πάει στη δουλειά της. Λόγω του ότι δεν ήταν πυκνοκατοικημένη περιοχή, γύρω στις 6 τα χαράματα δεν υπήρχε ψυχή στο δρόμο. Αυτό δεν ήταν κάτι που την ενοχλούσε όμως, μιας και είχε συνηθίσει στο σκηνικό αυτό. Αυτό που την ενόχλησε ήταν τα βήματα ενός ανθρώπου πίσω της.
Ξαφνιασμένη γύρισε και είδε έναν άνδρα, αρκετά ψηλό, με μακριά μαλλιά και γένια να την ακολουθεί. Επιτάχυνε το βήμα της και σκέφτηκε πως δεν είναι ώρα να παραλογίζετε. Ωστόσο, άλλαξε πεζοδρόμιο. Έκπληκτη είδε τον άνδρα να αλλάζει κι αυτός πεζοδρόμιο. Άρχησε να περπατά πιο γρήγορα και πιο γρήγορα ως που άρχησε να τρέχει κι ο άνδρας έτρεχε πίσω της.
Κάποια στιγμή ο τρελλός την είχε πλησιάσει στο ένα μέτρο περίπου. Σταματά να τρέχει και γυρνά και βλέπει τον τρελλό. Σταματά κι αυτός λαχανιασμένος και την κοιτά και τότε τον ρωτάει αυτή "μήπως έχετε ώρα;" Ο τρελλός σαστισμένος κοιτά το ρολόι του κι αυτή προλαβαίνει να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί.
Μερικές μέρες αργότερα άκουσε στο ραδιόφωνο για κάποιον τρελλό που το είχε σκάσει και είχε βιάσει και σκοτώσει 3-4 γυναίκες.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ενυσταμε! Δλδ και εγω ειμαι βιαστης δολοφονος;με μακριά μαλλιά και γένια

@violeta, μηπος γινετε να ανεβασεις το video να το δουμε και εμεις τα αμοιρα;
Maggie
Περιβόητο μέλος

ΑχαχχααΕνυσταμε! Δλδ και εγω ειμαι βιαστης δολοφονος;(που βρηκα και εγω να κολισω...)
@violeta, μηπος γινετε να ανεβασεις το video να το δουμε και εμεις τα αμοιρα;

Ναι,ναι να το ανεβάσει η violetta να το δούμε κι εμείς

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Το σκηνικό είναι ίδιο. Απόγευμα προς βράδυ, με αέρα σε νεκροταφείο.
Εκδοχή πρώτη:
Ομάδα του στρατού προκειμένου να δει πόσο θαραλλέοι είναι οι άντρες της, τους βάζει το τέστ να πάνε μέσα σε ένα νεκροταφείο και να κάνουν κάτι -δεν θυμάμαι ακριβώς τι

Εκδοχή δεύτερη:
Κάποιος πηγαίνει να ανάψει το καντήλάκι ενός νεκρού. Από τον αέρα το ίδιο σκηνικό. Το παλτό του μπλέκεται σε κατι κοντά στον τάφο. Από τον φόβο του πως κάτι μεταφυσικό συμβαίνει πεθαίνει την ίδια στιγμή από τον φόβο του εκεί.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

γιό. Ήταν φτωχοί και αυτή εργαζόταν σκληρά. Ο γιός βοηθούσε κι αυτός την μητέρα όσο μπορούσε, είχε καλές επιδόσεις στο σχολείο και γενικά
ήταν κι αυτός πολύ καλός.
Έπασχε όμως από κάποια ανίατη ασθένεια και κάποια στιγμή η κατάστασή
του επιδεινώθηκε. Ήταν στο κρεβάττι και οι γιατροί τον είχαν ξεγράψει. Η μητέρα του είχε απελπιστεί μιας και ήταν το μοναδικό της παιδί και δεν
μπορούσε να το πάρει απόφαση ότι ο γιός της θα πέθαινε.
Δυστυχώς το παιδί πράγματι μετά από λίγες ημέρες υπέκυψε. Η κηδεία έγινε την επόμενη, με κλειστό φέρετρο. Κανείς δεν απόρησε γι' αυτό,
αφού όλοι σκέφτηκαν ότι η ασθένεια μάλλον θα είχε παραμορφώσει το παιδί και γι' αυτό το φέρετρο ήταν κλειστό.
Η μητέρα μετά το θάνατο του παιδιού της αποσύρθηκε από τη ζωή. Σπάνια έβγαινε από το σπίτι για να πάει κάπου κι ακόμα πιο σπάνια δεχόταν κάποιον στο σπίτι. Όταν συνέβαινε αυτό, ένα δωμάτιο του σπιτιού ήταν μονίμως κλειδωμένο και κανείς δεν μπορούσε να μπει εκεί.
Τελικά, όχι πολλά χρόνια μετά το θάνατο του παιδιού, η μητέρα πέθανε κι αυτή. Την βρήκαν νεκρή στο σπίτι οι γείτονες λίγες μέρες μετά. Τότε ήταν που άνοιξαν και το κλειδωμένο δωμάτιο και βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο και σπαραχτικό θέαμα. Σ' ένα κρεβάττι επάνω βρισκόταν το βαλσαμωμένο σώμα του γιού! Πού και πώς και με την βοήθεια ποιού το είχε βαλσαμώσει για να έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ακόμα κοντά της, δεν το ξέρει κανείς.
Maggie
Περιβόητο μέλος

Ξαφνιασμένη γύρισε και είδε έναν άνδρα, αρκετά ψηλό, με μακριά μαλλιά και γένια να την ακολουθεί. Επιτάχυνε το βήμα της και σκέφτηκε πως δεν είναι ώρα να παραλογίζετε. Ωστόσο, άλλαξε πεζοδρόμιο. Έκπληκτη είδε τον άνδρα να αλλάζει κι αυτός πεζοδρόμιο. Άρχησε να περπατά πιο γρήγορα και πιο γρήγορα ως που άρχησε να τρέχει κι ο άνδρας έτρεχε πίσω της.
Κάποια στιγμή ο τρελλός την είχε πλησιάσει στο ένα μέτρο περίπου. Σταματά να τρέχει και γυρνά και βλέπει τον τρελλό. Σταματά κι αυτός λαχανιασμένος και την κοιτά και τότε τον ρωτάει αυτή "μήπως έχετε ώρα;" Ο τρελλός σαστισμένος κοιτά το ρολόι του κι αυτή προλαβαίνει να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί.
Μερικές μέρες αργότερα άκουσε στο ραδιόφωνο για κάποιον τρελλό που το είχε σκάσει και είχε βιάσει και σκοτώσει 3-4 γυναίκες.
Maggie
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

και το αλλο που πε η Bunny στην πρωτη η δευτερη σελιδα, για καποιον που περασε στις πανελληνιες αλλα θυσιασε αυτο που υπηρχε πισω απο την ντουλαπα-ειναι το σεναριο του ghost rider που ειδα προσφατα, λολ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.