Το τι παίρνει ο καθένας από το οτιδήποτε είναι στη δικιά του κρίση και αυτό φαίνεται από το πώς και πόσο θα το χρησιμοποιήσει. Ευχαρίστηση μπορεί να παίρνει κάποιος κι από την τβ. Το να βλέπεις καμιά ταινία πριν κοιμηθείς, να βλέπει ο παππούς ειδήσεις γιατί δεν έχει Ίντερνετ είναι κι αυτά μια μορφή πάρε- δώσε. Σεβαστή η άποψη σου για βόθροκάναλα αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από άποψη σου. Δεν χρειάζεται κανείς να σου δώσει εξηγήσεις γιατί του αρέσει να βλέπει τηλεόραση. Λες και στο Ίντερνετ δεν είναι κατευθυνόμενη η ενημέρωση. Ή γινόμαστε ενεργητικοί κι όχι παθητικοί δέκτες, επειδή γράψαμε ένα ποστ στο e-steki που το είδαν 5 άτομα και κάναμε κι ένα comment στο YouTube.
Την ΕΡΤ δεν τη βάζω στο παιχνίδι, αναφέρομαι σε ιδιωτικούς σταθμούς.
Δεν ζήτησα εξηγήσεις ούτε και πίεσα για κάτι.
Η άποψή μου ή μάλλον η γνώμη μου είναι ισχυρή και ηχηρή διότι έχει επιχειρήματα όπως προανέφερα
χωρίς να καταφεύγω σε φτωχές περιπτώσεις χρησιμότητας της τηλεόρασης και των σταθμών.
(στο μεταξύ έχουμε ξεχάσει το ραδιόφωνο που έχει καταντήσει εντελώς playback)
Το μέγιστο επιχείρημα μπορείς να το διαπιστώσεις αν τσεκάρεις πόσοι προτιμούν την τηλεόραση
από ένα σωρό άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Θα γελάσεις πολύ!!!!!!!
Σχεδόν κανένας και καμία αν έχουν δυνατότητα επιλογής!
Για να ευθυμήσουμε, αν μάλιστα παντρευτείς (εγώ ακόμα την γλυτώνω), θα διαπιστώσεις
ότι αν έχεις την γυναίκα σου ή έστω μόνο τον εαυτό σου μόνο με τηλεόραση, θα περάσεις πολύ άσχημα.
Παραδείγματα άφθονα.
Δεν έχει να δώσει κάτι η τηλεόραση απλά είναι μια παρηγοριά κι απομόνωση.
Ούτε άρτια ενημέρωση έχει, ούτε καν αντίλογο, χώρια που κατευθύνει τις γνώμες.
Το ίντερνετ δεν το υποστήριξα, που το είπα αυτό πέραν του επιχειρήματος ότι συζητάμε;
κι εκεί όλο μαλακίες λέγονται και μάλιστα κάργα πολλές φορές.
Απλά είναι λίγο πιο ζωντανό από την τηλεόραση των βοθροΚάναλων.

Ποιος τα λογαριάζει τα σχόλια στο ίντερνετ και τις μπούρδες; αφού τις περισσότερες φορές
ο καθένας θα πιστεύει πάλι ότι θέλει, από εγωισμό ή αντίδραση.
Απλά κάποιες φορές γίνονται καλύτερες συζητήσεις.
Φυσικά πολύ πιο φθηνιάρικες από το μεγαλείο της πραγματικότητας.
Την ΕΡΤ οφείλεις να την βάζεις στο παιχνίδι γιατί είναι κανάλι.
Σόρρυ κυρία συντονίστρ(ι)α

που επέστρεψα οφ τόπικ στο θέμα.
Την γνώμη μου την έχω πει πιο πάνω. Επέστρεψα λόγω του φίλου.