Τελικά λόγω ανωτέρας βίας ο καθηγητής μου, αναγκάστηκε να μου δώσει μια παράταση χρόνου για να ολοκληρώσω (επιτέλους) την εργασία μου. Στάθηκε αδύνατο να την τελειώσω σήμερα το πρωί και να τη στείλω, λόγω κάποιου μικροπροβλήματος που προέκυψε και με απέτρεψε από να την εκδόσω.
Στην ουσία λοιπόν. Ο καινούργιος εκτυπωτής που αγόρασα HP 5440 deskjet, εκτυπώνει τα πάντα εκτός από τους αριθμούς των σελίδων στο κέντρο του υποσέλιδου. (Πρέπει μόνο εκεί να τους βάλω συμφωνα με το καθηγητή μου) Συγκεκριμένα τους βγάζει μισούς. Κομμένους από τη μέση και κάτω.

Σκέφτηκα να ξανακάνω εγκατάσταση το λογισμικό του εκτυπωτή αλλά κάτι μου λέει ότι πρόκειται απλά για ρύθμιση του word, ουσιαστικά άσχετη με τον εκτυπωτή. ""Πείραξα πάνω - κάτω"", το χάρακα στη σελίδα του word, αλλά τίποτα δε κατάφερα. Στη προεπισκόπηση της προς εκτύπωσης σελίδας, ο αριθμός της κάθε σελίδας βγαίνει είτε ολόκληρος είτε μισός, ΑΛΛΑ πάντα εκτυπώνεται μισός. Καταντάει σπαστικό και εκνευριστηκό.

Έχετε καμιά ιδέα? Βοηθήστε ένα καλοκάγαθο Troll, να εκτυπώσει (επιτέλους) αυτή τη γα*****η εργασία του και να βρεί την ησυχία του και με το μα;γικό του ραβδάκι, θα σας πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας. ΛΟΟΟΛ

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια.