chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.360 μηνύματα. Σήμερα στις 19:59 Ο chester20080: #141 Σήμερα στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... οταν ειναι ο σαββιδης απο πισω και τανκς θα μπορουσε να παει. Οταν πεθαινει αβοηθητος ενας ασθενης στην επαρχια περιμενοντας δυο ωρες το εκαβ εκει δεν μπορει να γινει κατι. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #142 Σήμερα στις 20:00 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: οταν ειναι ο σαββιδης απο πισω και τανκς θα μπορουσε να παει. Οταν πεθαινει αβοηθητος ενας ασθενης στην επαρχια περιμενοντας δυο ωρες το εκαβ εκει δεν μπορει να γινει κατι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μονο ο σαβιδης μην αγχωνεσαι..και ολοι οι αλλοι επιχειρηματιες/ομαδαρχες να ηταν τα ιδια σκατα θα εκαναν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:02 Εσεις καλε μας οδηγητε λεμε..το συζηταμε; ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ! Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ - «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Στο γήπεδο της Τούμπας έφτασε αργά το βράδυ της Πέμπτης (29/1) η μηχανοκίνητη πορεία που συνόδευε τις σορούς των επτά φίλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους www.enikos.gr Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ – «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:03 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.903 μηνύματα. Σήμερα στις 20:05 Ο ilias90 έγραψε: #143 Σήμερα στις 20:05 Η πομπή για τους συνοπαδούς στην Τουμπάρα. Καλό Παράδεισο να έχουν. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.570 μηνύματα. Σήμερα στις 20:17 Η Υδροχόος έγραψε: #144 Σήμερα στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Click για ανάπτυξη... Άντε και εις ανώτερα, ένα πράμα...Από 7, 17, 20 και πάει λέγοντας... Δηλαδή και να θες να λυπηθείς δε γίνεται, από ένα σημείο και μετά...Οι υποψίες έγιναν βεβαιότητα (κάνναβη, κόκα, αλκοόλ...) και τα ηλίθια συνθήματα σε οργίζουν...Δηλαδή λες "τώρα αυτά τα ούφο, τί λένε ;"...Επικροτούν τη μαλακία που είχε τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα ;; Δόξα να 'χει που "βρήκαν" σε νταλίκα και έφυγαν μόνο τόσοι... back2967 Διάσημο μέλος Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.863 μηνύματα. Σήμερα στις 20:23 Ο back2967 έγραψε: #145 Σήμερα στις 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Το βασικό θέμα είναι μη παίρνουν τιμόνι. Οι οργανωμένοι είναι γνωστό ότι είναι μαστουρωμένοι οι περισσότεροι αλλά τουλάχιστον να οδηγεί κάποιος νηφάλιος. Και δεν είναι ότι πήγαιναν από το γήπεδο στο σπίτι τους 5 χιλιόμετρα παρακάτω. Πήγαν να διασχίσουν οδικώς τη μισή Ευρώπη. Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:30 Η Πουπουλίνα: #146 Σήμερα στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Click για ανάπτυξη... Με αυτα ολα...ο οδηγος μαλλον θεωρησε οτι μπορουσε να πεταξει πανω απο την νταλικα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Ο giannhs2001: #147 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... οταν ειναι ο σαββιδης απο πισω και τανκς θα μπορουσε να παει. Οταν πεθαινει αβοηθητος ενας ασθενης στην επαρχια περιμενοντας δυο ωρες το εκαβ εκει δεν μπορει να γινει κατι.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #142 Σήμερα στις 20:00 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: οταν ειναι ο σαββιδης απο πισω και τανκς θα μπορουσε να παει. Οταν πεθαινει αβοηθητος ενας ασθενης στην επαρχια περιμενοντας δυο ωρες το εκαβ εκει δεν μπορει να γινει κατι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μονο ο σαβιδης μην αγχωνεσαι..και ολοι οι αλλοι επιχειρηματιες/ομαδαρχες να ηταν τα ιδια σκατα θα εκαναν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:02 Εσεις καλε μας οδηγητε λεμε..το συζηταμε; ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ! Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ - «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Στο γήπεδο της Τούμπας έφτασε αργά το βράδυ της Πέμπτης (29/1) η μηχανοκίνητη πορεία που συνόδευε τις σορούς των επτά φίλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους www.enikos.gr Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ – «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:03 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.903 μηνύματα. Σήμερα στις 20:05 Ο ilias90 έγραψε: #143 Σήμερα στις 20:05 Η πομπή για τους συνοπαδούς στην Τουμπάρα. Καλό Παράδεισο να έχουν. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.570 μηνύματα. Σήμερα στις 20:17 Η Υδροχόος έγραψε: #144 Σήμερα στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Click για ανάπτυξη... Άντε και εις ανώτερα, ένα πράμα...Από 7, 17, 20 και πάει λέγοντας... Δηλαδή και να θες να λυπηθείς δε γίνεται, από ένα σημείο και μετά...Οι υποψίες έγιναν βεβαιότητα (κάνναβη, κόκα, αλκοόλ...) και τα ηλίθια συνθήματα σε οργίζουν...Δηλαδή λες "τώρα αυτά τα ούφο, τί λένε ;"...Επικροτούν τη μαλακία που είχε τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα ;; Δόξα να 'χει που "βρήκαν" σε νταλίκα και έφυγαν μόνο τόσοι... back2967 Διάσημο μέλος Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.863 μηνύματα. Σήμερα στις 20:23 Ο back2967 έγραψε: #145 Σήμερα στις 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Το βασικό θέμα είναι μη παίρνουν τιμόνι. Οι οργανωμένοι είναι γνωστό ότι είναι μαστουρωμένοι οι περισσότεροι αλλά τουλάχιστον να οδηγεί κάποιος νηφάλιος. Και δεν είναι ότι πήγαιναν από το γήπεδο στο σπίτι τους 5 χιλιόμετρα παρακάτω. Πήγαν να διασχίσουν οδικώς τη μισή Ευρώπη. Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:30 Η Πουπουλίνα: #146 Σήμερα στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Click για ανάπτυξη... Με αυτα ολα...ο οδηγος μαλλον θεωρησε οτι μπορουσε να πεταξει πανω απο την νταλικα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Ο giannhs2001: #147 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: οταν ειναι ο σαββιδης απο πισω και τανκς θα μπορουσε να παει. Οταν πεθαινει αβοηθητος ενας ασθενης στην επαρχια περιμενοντας δυο ωρες το εκαβ εκει δεν μπορει να γινει κατι. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι μονο ο σαβιδης μην αγχωνεσαι..και ολοι οι αλλοι επιχειρηματιες/ομαδαρχες να ηταν τα ιδια σκατα θα εκαναν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:02 Εσεις καλε μας οδηγητε λεμε..το συζηταμε; ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ! Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ - «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Στο γήπεδο της Τούμπας έφτασε αργά το βράδυ της Πέμπτης (29/1) η μηχανοκίνητη πορεία που συνόδευε τις σορούς των επτά φίλων του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους www.enikos.gr Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ – «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 20:03 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.903 μηνύματα. Σήμερα στις 20:05 Ο ilias90 έγραψε: #143 Σήμερα στις 20:05 Η πομπή για τους συνοπαδούς στην Τουμπάρα. Καλό Παράδεισο να έχουν. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.570 μηνύματα. Σήμερα στις 20:17 Η Υδροχόος έγραψε: #144 Σήμερα στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Click για ανάπτυξη... Άντε και εις ανώτερα, ένα πράμα...Από 7, 17, 20 και πάει λέγοντας... Δηλαδή και να θες να λυπηθείς δε γίνεται, από ένα σημείο και μετά...Οι υποψίες έγιναν βεβαιότητα (κάνναβη, κόκα, αλκοόλ...) και τα ηλίθια συνθήματα σε οργίζουν...Δηλαδή λες "τώρα αυτά τα ούφο, τί λένε ;"...Επικροτούν τη μαλακία που είχε τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα ;; Δόξα να 'χει που "βρήκαν" σε νταλίκα και έφυγαν μόνο τόσοι... back2967 Διάσημο μέλος Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.863 μηνύματα. Σήμερα στις 20:23 Ο back2967 έγραψε: #145 Σήμερα στις 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Το βασικό θέμα είναι μη παίρνουν τιμόνι. Οι οργανωμένοι είναι γνωστό ότι είναι μαστουρωμένοι οι περισσότεροι αλλά τουλάχιστον να οδηγεί κάποιος νηφάλιος. Και δεν είναι ότι πήγαιναν από το γήπεδο στο σπίτι τους 5 χιλιόμετρα παρακάτω. Πήγαν να διασχίσουν οδικώς τη μισή Ευρώπη. Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:30 Η Πουπουλίνα: #146 Σήμερα στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Click για ανάπτυξη... Με αυτα ολα...ο οδηγος μαλλον θεωρησε οτι μπορουσε να πεταξει πανω απο την νταλικα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Ο giannhs2001: #147 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.570 μηνύματα. Σήμερα στις 20:17 Η Υδροχόος έγραψε: #144 Σήμερα στις 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Click για ανάπτυξη... Άντε και εις ανώτερα, ένα πράμα...Από 7, 17, 20 και πάει λέγοντας... Δηλαδή και να θες να λυπηθείς δε γίνεται, από ένα σημείο και μετά...Οι υποψίες έγιναν βεβαιότητα (κάνναβη, κόκα, αλκοόλ...) και τα ηλίθια συνθήματα σε οργίζουν...Δηλαδή λες "τώρα αυτά τα ούφο, τί λένε ;"...Επικροτούν τη μαλακία που είχε τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα ;; Δόξα να 'χει που "βρήκαν" σε νταλίκα και έφυγαν μόνο τόσοι... back2967 Διάσημο μέλος Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.863 μηνύματα. Σήμερα στις 20:23 Ο back2967 έγραψε: #145 Σήμερα στις 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Το βασικό θέμα είναι μη παίρνουν τιμόνι. Οι οργανωμένοι είναι γνωστό ότι είναι μαστουρωμένοι οι περισσότεροι αλλά τουλάχιστον να οδηγεί κάποιος νηφάλιος. Και δεν είναι ότι πήγαιναν από το γήπεδο στο σπίτι τους 5 χιλιόμετρα παρακάτω. Πήγαν να διασχίσουν οδικώς τη μισή Ευρώπη. Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:30 Η Πουπουλίνα: #146 Σήμερα στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Click για ανάπτυξη... Με αυτα ολα...ο οδηγος μαλλον θεωρησε οτι μπορουσε να πεταξει πανω απο την νταλικα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Ο giannhs2001: #147 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» Click για ανάπτυξη... Άντε και εις ανώτερα, ένα πράμα...Από 7, 17, 20 και πάει λέγοντας... Δηλαδή και να θες να λυπηθείς δε γίνεται, από ένα σημείο και μετά...Οι υποψίες έγιναν βεβαιότητα (κάνναβη, κόκα, αλκοόλ...) και τα ηλίθια συνθήματα σε οργίζουν...Δηλαδή λες "τώρα αυτά τα ούφο, τί λένε ;"...Επικροτούν τη μαλακία που είχε τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα ;; Δόξα να 'χει που "βρήκαν" σε νταλίκα και έφυγαν μόνο τόσοι...
back2967 Διάσημο μέλος Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.863 μηνύματα. Σήμερα στις 20:23 Ο back2967 έγραψε: #145 Σήμερα στις 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Το βασικό θέμα είναι μη παίρνουν τιμόνι. Οι οργανωμένοι είναι γνωστό ότι είναι μαστουρωμένοι οι περισσότεροι αλλά τουλάχιστον να οδηγεί κάποιος νηφάλιος. Και δεν είναι ότι πήγαιναν από το γήπεδο στο σπίτι τους 5 χιλιόμετρα παρακάτω. Πήγαν να διασχίσουν οδικώς τη μισή Ευρώπη. Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:30 Η Πουπουλίνα: #146 Σήμερα στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Click για ανάπτυξη... Με αυτα ολα...ο οδηγος μαλλον θεωρησε οτι μπορουσε να πεταξει πανω απο την νταλικα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Ο giannhs2001: #147 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Το βασικό θέμα είναι μη παίρνουν τιμόνι. Οι οργανωμένοι είναι γνωστό ότι είναι μαστουρωμένοι οι περισσότεροι αλλά τουλάχιστον να οδηγεί κάποιος νηφάλιος. Και δεν είναι ότι πήγαιναν από το γήπεδο στο σπίτι τους 5 χιλιόμετρα παρακάτω. Πήγαν να διασχίσουν οδικώς τη μισή Ευρώπη. Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 20:30 Η Πουπουλίνα: #146 Σήμερα στις 20:30 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Click για ανάπτυξη... Με αυτα ολα...ο οδηγος μαλλον θεωρησε οτι μπορουσε να πεταξει πανω απο την νταλικα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Ο giannhs2001: #147 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από back2967: Με αλκοόλ,κάνναβη και κόκα ταυτόχρονα δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είδε τη νταλίκα μπροστά του πιο πολύ μου κάνει εντύπωση που κατάφεραν να φτάσουν ως τη Ρουμανία... Click για ανάπτυξη... Με αυτα ολα...ο οδηγος μαλλον θεωρησε οτι μπορουσε να πεταξει πανω απο την νταλικα.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:39 Ο giannhs2001: #147 Σήμερα στις 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Οι ίδιοι δεν μιλήσατε για συναισθηματισμό πριν; Ε το ίδιο θα συνέβαινε και στο υποθετικό σενάριο σου. Κάποιοι θα μίλαγαν για πούστηδες και άλλοι για συναγωνιστές (όπως εδώ για συνοπαδούς). Με αυτή την κυβέρνηση και σε αυτή την εποχή σίγουρα θα τους έφερναν πίσω με ελικόπτερο αν τόσο σε καίει. Που κολλάει τώρα το pride με αυτό ένας Θεός ξέρει. Ένα σωρό υποθετικά αν έχουν διατυπωθεί από το πρωί αλλά αυτό νομίζω του τίναξε τα πέταλα.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.133 μηνύματα. Σήμερα στις 20:47 Ο giannhs2001: #148 Σήμερα στις 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ». Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Πραγματικά τα οπαδικά είναι σκατά στο θέμα των ντραγκς, ο ένας κολλάει τον άλλον εκεί μέσα. Ένας γνωστός μου οργανωμένος αναρχοαρειανός έχει εδώ και καιρό πέσει σε πιο βαριά πράγματα. Παρά το αγεφύρωτο αμοιβαίο μίσος μας για πολιτικά (από εμένα) και για οπαδικά (από εκείνον) ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να ξεμπλέξει. Προσπάθησα να τον πλησιάσω λίγο μπας και αλλά είναι τελείως χαμένη υπόθεση. Για τη δική μας υπόθεση εδώ με τους παοκτσήδες, το παραγάμησαν είναι η αλήθεια. Συνδυασμός αλκοόλ, κάνναβης και κόκας είναι καρδιακή και ορμονική έκρηξη... Δηλαδή έλεος. Κάπου εδώ κολλάει μία ελληνική πανκ κομματάρα «σε είπανε να πάρεις βαριά ναρκωτικά, πρότυπα βγαλμένα ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ».
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. Σήμερα στις 22:12 Η Unboxholics: #149 Σήμερα στις 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 5 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Unboxholics Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Unboxholics Scandal AggelikiGr American Economist camil back2967 taketrance giannhs2001 thenutritionist Πουπουλίνα fockos Ilikntas chester20080 Libertus Entropy24 Joji Kate1914 Wonderkid korlef Sotiris 12 Jack of Spades еще один пророк р... touvlo charmander fmarulezkd Memetchi johnsala vas 78 Dr. Gl. Luminous abyssiniancat gmoutzour giorgos5002 rafaela11 nimbus Drscientist GeorgePap2003 Jim_2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Click για ανάπτυξη... Έρχεται πισω στη χώρα με χρήματα. Ξερω ατομο που η οικογενεια του εδωσε 12.000€ πριν αρκετα χρονια. Πλεον φανταζομαι ειναι αλλες οι τιμες. Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Καλά, εσύ είσαι και οπαδός υποτίθεται, δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία στις εκδρομές κάνει; Εγώ το 2017 που ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκα σε οπαδική εκδρομή (γιατί σιχάθηκα με τα επεισόδια που έγιναν στον περιβόητο τελικό του Βόλου) όσοι δεν κάναμε ήμασταν μειοψηφία. Από δικούς σας που ξέρω Αριανους, τα ίδια και εκεί (και παντού δηλαδή). Ότι δηλαδή πέφτετε από τα σύννεφα; Click για ανάπτυξη... Που κολλαει αυτο? Από τα σύννεφα δεν πεσαμε αλλα προσωπικά το θεωρώ εγκληματικό να κανεις τοσα χλμ υπό την επήρεια ουσιών ως οδηγός. Καμια υπευθυνότητα και αυτές ήταν οι συνέπειες των πράξεων τους, κρίμα στους γονείς που πρέπει να το ζήσουν όλο αυτό.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.542 μηνύματα. Σήμερα στις 22:38 Η Πουπουλίνα: #150 Σήμερα στις 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε . Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εγώ δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος (χτύπα ξύλο) πάθει ένα ατύχημα και τραυματιστεί ή δυστύχημα και πεθάνει σε μια ξένη χώρα θα σταλεί ελικόπτερο από δω να τους φέρει πίσω; Δεν το ήξερα. Αν οι αποθανόντες πήγαιναν απλά εκδρομή στη Γαλλία για το gay parade (παράδειγμα τυχαίο), θα τους έφερναν πάλι πίσω με ελικόπτερο; Θα τους αποθέωναν το ίδιο ή τότε θα ήταν "οι πούστηδες που ήθελαν και gay parade"; Απλά ερωτήματα διατυπώνω. Click για ανάπτυξη... Τα γραφεια τελετων που ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το αναλαμβανουν αυτο/ Τα υπολοιπα που λεγονται ειναι ηλιθιοτητες ασχετων...οτι για καθε νεκρο ελληνα στελνουν στρατιωτικα αεροπλανα.Γελαμε .
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.590 μηνύματα. 21 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #151 21 λεπτά πριν Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο
Παντως μου κανει εντυπωση που ο ενας που επέζησε ειπε ψέμματα για Lane assist, όταν το van ηταν του 2017 και το Lane assist βγηκε το 20 για αυτα τα αυτοκίνητα. Τι να πω, συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλα το να οδηγείς υπό τέτοιες συνθήκες εεε τι να πω. Εντωμεταξύ γίνεται χαμος στη Θεσσαλονίκη, απο πολιτικούς και τον "πατριάρχη". Δεν βλεπω κανεναν να πηγε στις 5 μητέρες που χωρις να φταίνε άδικα έφυγαν. Όλα τα περιμένεις απο τούτο τον κόσμο