Τροχαίο στη Ρουμανία με 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Χαίρομαι πάντως που είχες φωνή λογικής και σιχαθηκες αυτά που είδες και δεν ξαναμπλεχτηκες.
Μα δεν είχα μπλεχτεί ποτέ ρε συ. Αρχικά, δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος σε σύνδεσμο. Ο,τι επαφές είχα με αυτούς ήταν για να πάω κάποια εκδρομή αν δεν ήθελα να πάω μεμονωμένα. Και φυσικά απεχθανομουν και απεχθάνομαι αυτόν τον τρόπο ζωής.

Απλά προσπαθώ να εξηγήσω να μην ταυτιζετε τον απλό οπαδό με τον οργανωμένο. Που ακόμα και οργανωμένους έχει μία χαρά ανθρώπους. Ο πραγματικός οπαδός αγαπάει αγνά την ομάδα του, δεν συμμετέχει σε πεσίματα, δεν έχει σχέση με ναρκωτικά, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα του.

Εγώ πχ θυμάμαι να είμαι δέκα χρονών περίπου και να με λέει ο πατέρας μου τι καλά θα ήταν να κερδίσουμε το τζόκερ και εγώ να τον λέω "θέλω να δω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ κι ας μην έχω να φάω", κάτι τέτοιο. Ε, αυτό το πράγμα μπορεί να το καταλάβει μόνο κάποιος που αγαπάει πολύ μία ιδέα, ο,τι μορφή κι αν είναι αυτή.

Δολοφονος ο τυπας παντως. Πινε τις κοκες και τα ντουμανια σου αλλα μην οδηγεις ρε πουστη μου κουβαλωντας αλλες 9 ψυχες στην πλατη σου.

Ενώ το να πάρεις ένα βανακι και να κάνεις 25 ώρες ταξίδι, για να δεις έναν αγώνα ενώ ταυτόχρονα πίνεις ποτά, ρουφάς κόκα, και φουμαρεις χασίς δεν είναι pathetic είναι κατάκτηση ζωής..
Αν βγάλεις τα ναρκωτικά τότε εννοείται πως είναι. Τέτοιες στιγμές μένουν στο τέλος. Όλα θα χαθούν, το πόσο καλό αμάξι έχεις, σπίτι, δουλειά κλπ. Αυτές οι στιγμές όμως ποτέ. Το πρόβλημα δεν ήταν που σε αυτή την ηλικία αντί να φοράνε παντόφλες στην πολυθρόνα έκαναν οπαδικές εκδρομές αλλά που έμπλεξαν με ντρόγκια. Τα ντρόγκια είναι κάκιστη επιλογή σε κάθε ηλικία και όλοι ξέρουμε ποιοι τα προωθούν και σε συνδέσμους και παντού. Είναι η πιο επικερδής μπίζνα.

Η πλάκα πλάκα αλλά το πράγμα είναι απλό όταν μιλάμε σοβαρά, βάλτε το χόρτο εκεί που ξέρετε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
1769792955453.png

. Τα ντρόγκια είναι κάκιστη επιλογή σε κάθε ηλικία και όλοι ξέρουμε ποιοι τα προωθούν και σε συνδέσμους και παντού. Είναι η πιο επικερδής μπίζνα.

Η πλάκα πλάκα αλλά το πράγμα είναι απλό όταν μιλάμε σοβαρά, βάλτε το χόρτο εκεί που ξέρετε.
Δεν θα απαντήσω σοβαρά σε τέτοια υπονοούμενα και προσβολές.

Στο φόρουμ όμως και όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς εδώ, εσύ είσαι αυτός που έχεις γράψει για μανιτάρια, για νομιμοποίηση του χόρτου, για αδέρφια που τα έπιασαν οι 1312 με ντρογκια και άλλα τέτοια..
Δεν νομίζω να σου "φύτεψαν" και τις σκέψεις.

Δεν είμαι καθόλου άσχετος όλοι αυτοί που κατέληξαν στην πρέζα δεν ξεκίνησαν με σκληρά . Η εισαγωγή έγινε έτσι χαλαρά, με παρέες μπάφους και χαβαλέ.

Αυτό που τα προωθεί (και το πιο επικίνδυνο)είναι αυτή ακριβώς η κουλτούρα που απενοχοποιεί τα μαλακά και κάνει με τα ντρογκια πλάκα και χαβαλέ.

Και το χασισακι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ.Σιγα σιγα σου καιει τα κυτταρα του εγκεφαλου αυτο απο την επιστημη δεν το λεγω εγω. ΤΟ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ οσοι το κανουν αρκετα συχνα λεμε.Χώρια οτι μετα θες και το κατι πιο βαρυ βρε αδελφε.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είμαι καθόλου άσχετος όλοι αυτοί που κατέληξαν στην πρέζα δεν ξεκίνησαν με σκληρά . Η εισαγωγή έγινε έτσι χαλαρά, με παρέες μπάφους και χαβαλέ.

Αυτό που τα προωθεί (και το πιο επικίνδυνο)είναι αυτή ακριβώς η κουλτούρα που απενοχοποιεί τα μαλακά και κάνει με τα ντρογκια πλάκα και χαβαλέ.
Έτσι. Έτσι ακριβώς.

Τα πρεζάκια που είδε και ο ίδιος σαν ήρθε στην Αθήνα (έτσι θυμάμαι να είπε τουλάχιστον...) από "μαλακά" ξεκίνησαν και ανέβηκαν επίπεδο...

Και ξέρεις που την πάτησαν (και που όλοι όσοι μπλέκουν την πατάνε...)...Στο "Σ' εμένα δε θα τύχει. Το ελέγχω..."...

Κούνια που τους κούναγε και δεν ήξερε τί κούναγε...

Δεν θα απαντήσω σοβαρά σε τέτοια υπονοούμενα και προσβολές.
Δεν ξέρω τι κατάλαβες αλλά πουθενά δεν αναφέρθηκες. Το βάλτε τα στον πάτο σας είναι προς οποιο δημόσιο πρόσωπο (και μη) κάνει τα ναρκωτικά να φαίνονται επαναστατική πράξη. Άλλο να γράφουμε βλακείες 2-3 μέλη σε ένα φόρουμ 20 ατόμων και άλλο ένας αρχηγός κόμματος με ενεργή νεολαία.

Βέβαια εσύ αναφέρεσαι σε άλλο θέμα στο οποίο εγώ δεν αναφέρθηκα. Υπάρχουν πολλά να ειπωθούν και επί αυτού αλλά δεν είναι η ώρα.

Στο φόρουμ όμως και όσα έχουμε γράψει κατά καιρούς εδώ, εσύ είσαι αυτός που έχεις γράψει για μανιτάρια, για νομιμοποίηση του χόρτου, για αδέρφια που τα έπιασαν οι 1312 με ντρογκια και άλλα τέτοια..
Δεν νομίζω να σου "φύτεψαν" και τις σκέψεις.
Η λογική μου πάνω σε αυτά είναι κάπως ανορθόδοξη. Θεωρώ πως το "μην κάνεις ναρκωτικά είναι κακά" απέτυχε οικτρά. Παράνομα είναι τα περισσότερα και μαθαίνουμε από μικρά πως είναι επιβλαβή. Ζούμε όμως στην εποχή όπου χόρτο και κόκα βρίσκονται σε απόλυτη έξαρση. Μήπως τελικά τα ντρόγκια είναι το σύμπτωμα και όχι η αιτία; Μήπως στον κόσμο του καπιταλισμού, της αδικίας, του υλισμού, της κοινωνικής αποξένωσης κλπ τα ναρκωτικά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος; Μήπως τα ναρκωτικά είναι μεγάλη μπίζνα και κάποια μεγάλα κεφάλια τα σμπρώχνουν; Μήπως αν εξαλείφονταν οι πραγματικές αιτίες ακόμα και νόμιμα αν ήταν κανένας δεν θα είχε την ανάγκη να πέσει σε αυτά;

Παραμένω υπέρ της νομιμοποίησης καθαρά στο πλαίσιο της ατομικής ελευθερίας. Το αλκοόλ ευθύνεται για αμέτρητα περισσότερους θανάτους και βία από τα λεγόμενα "ελαφριά" και όμως είναι νόμιμο και όμως όλοι ξέρουμε τον έναν που μπεκροπίνει συχνά αλλά δεν μας φαίνεται κάτι το επικίνδυνο ή το τρομερό όπως θα μας φαίνονταν αν έκανε φούντα ή κόκα. Για εμένα είναι κάπως υποκριτικό να θεωρούνται αποδεκτά το αλκοόλ και η νικοτίνη αλλά όλοι να σοκάρονται με φούντες, μανιτάρια, κοκες και δεν συμμαζεύεται.

Τα μανιτάρια έχουν αναφερθεί και εκτός πλάκας διότι οι απαγορευτικοί νόμοι ως τώρα έχουν δυσκολέψει αρκετά την έρευνα που έχει δείξει κάποια ωφέλη στην ψυχική υγεία.

Όλοι ξέρουμε τι τα προωθεί και σίγουρα δεν είναι αυτό. Ναρκωτικά υπήρχαν και σε εποχές ακόμα πιο συντηρητικές και αυστηρές. Η ηρωίνη δεν εμφανίστηκε τώρα.

Τα ναρκωτικά είναι πάντα ο εύκολος δρόμος. Να μη σκέπτεσαι και να ηρεμείς. Ο δύσκολος είναι αυτός της σύγκρουσης.
αδέρφια που τα έπιασαν οι 1312 με ντρογκια και άλλα τέτοια..
Έχω δει πριν χρόνια σε οικοδομή που δούλευα μπάτσους να κλωτσάνε πρεζακια και πιο πέρα ο ντίλερ ανενόχλητος να μοιράζει την ηρωίνη ντάλα μέρα μεσημέρι. Πάντα όλοι σκληροί στον άρρωστο που έπεσε σε αυτά αλλά κοτούλες στο κεφάλι που τα διακινεί.

Έχω δει πριν χρόνια σε οικοδομή που δούλευα μπάτσους να κλωτσάνε πρεζακια και πιο πέρα ο ντίλερ ανενόχλητος να μοιράζει την ηρωίνη ντάλα μέρα μεσημέρι. Πάντα όλοι σκληροί στον άρρωστο που έπεσε σε αυτά αλλά κοτούλες στο κεφάλι που τα διακινεί.
Αυτο τι σχεση εχει με τους εγκληματιες που λες αδελφια ,που οδηγουσαν μεσα στη μαστουρα και κλαιγεσαι σαν τον Καιλακι που χασατε τα αδελφια σας;
Μην αλλαζεις το θεμα..δεν ειαμστε παιδια.
800 κακοι αστυνομικοι να υπαρεχιυν ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ και κλαιγεσαι για αυτους.

Αφού οι ντετέκτιβ δικαιώθηκαν...

Πώς το είχε πει κ ο Ντοστογιέφσκι...

"Αιώνες ανθρώπινης λογικής, μαθηματικών και ανθρωποφαγίας"

.-

Αυτο τι σχεση εχει με τους εγκληματιες που λες αδελφια ,που οδηγουσαν μεσα στη μαστουρα και κλαιγεσαι σαν τον Καιλακι που χασατε τα αδελφια σας;
Ποιοι εγκληματίες μωρέ και εσύ; Σοβαρέψου λίγο άντε. Σας πέταξαν τα κωλοΜΜΕ το τυράκι και πλέον επειδή έκαναν ντρόγκια έγιναν εγκληματίες. Μόνο καλά να πάθουν που ψόφησαν δεν έχετε πει ακόμα.

Ειλικρινά τη χάρηκα τόσο πολύ την επίθεση που δέχθηκαν οι δημοσιογράφοι έξω από το νοσοκομείο από νεαρούς. Εδώ και μέρες λύσσαξαν με την πτωματοφαγία και την προσβολή των νεκρών. Δεν σέβονται τη μνήμη τους.

Μην αλλαζεις το θεμα..δεν ειαμστε παιδια.
800 κακοι αστυνομικοι να υπαρεχιυν ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ και κλαιγεσαι για αυτους.
Το θέμα δεν το άλλαξα εγώ. Το ένα έφερε το άλλο και πήγαμε στα ντρόγκια. Όσο για τους μπάτσους, εγώ δεν αναφέρθηκα σε αυτούς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Γκασπάρ το έφερε στην κουβέντα γιατί τα συνέδεσε αλλιώς.

Υποκριτές , ηθικολόγοι, σκατόψυχοι, klik lovers, κυρ Παντελήδες και λοιποί του κώλου.

Από την πρώτη στιγμή γράψαμε για την ταύτιση που νιώθει ο οπαδός του ΠΑΟΚ με τα παιδιά που χάθηκαν. Ούτε για ήρωες που σκοτώθηκαν στο μέτωπο είπε κανείς, ούτε σας κάλεσε κανείς να μοιραστείτε τον πόνο . Για να το καταλάβατε πανηλίθιοι είναι όπως χάνεις έναν συγγενή. Απλά πονάς και δεν δίνεις πιστοποιητικό πόνου σε κανέναν , ούτε πιστοποιητικό καθαρών τοξικολογικών εξετάσεων του νεκρού σε κανέναν, ούτε πιστοποιητικό καλού χριστιανού από την Μητρόπολη σε κανέναν. Κανείς δεν αγιοποίησε κανέναν ,το show της αγιοποίησης μόνοι σας το φτιάξατε.

Η κυβέρνηση για να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά των θάνατων 7 νέων παιδιών φρόντισε να στείλει αεροπλάνα, να κινητοποιήσει προξενεία και να στήσει ένα ολόκληρο τσίρκο με την Ερτ στο Μακεδονία με δημοσιογράφους να επαναλαμβάνουν συνεχώς πόσο οργανωμένα γίνονται όλα. Τα υπόλοιπα μ.μ.ε ασφαλώς παίζουν το θέμα πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ και αν μπορούσαν θα έχωναν και μια καμερα με ένα μικρόφωνο μέσα στα φέρετρα για να ανέβουν ακόμα περισσότερο τα νούμερα.

Οι υπόλοιποι λοιποί "ευαισθητοι" περιμένατε στην γωνία να ρίξετε τον εμετό σας πριν γίνουν ακόμα οι κηδείες των παιδιών. Εσάς συγκεκριμένα σας ξέρουμε τόσα καλά που δεν χρειάζεται να πούμε κουβέντα παραπάνω. Απλά σας αφήνουμε στην επιλεκτική σας ανθρωπιά και στις ευαισθησίες που έχετε ανάλογα με το χρώμα, την σεξουαλικότητα , την ιδεολογία ,την ομάδα, την ταξική κατάσταση του άλλου.

Για την εμπορευματοποίηση της δολοφονίας του Άλκη τα είχαμε πει και κοντέψατε να μας λιτζάρετε. Και για τα δικά μας παιδιά τώρα το ίδιο ακριβώς κάνετε. Για το πως νιώθει ο μέσος οπαδός και το πως θέλει να εκφράσει τον πόνο του ,είναι δικό του προσωπικό θέμα. Δεν θα λογοδοτήσει ουτε σε αυτούς που "πουλάν" την τραγωδία αλλά ούτε είναι και υποχρεωμένος να την ανεχτεί. Σας πείραξαν και οι κλωτσιές στο Παπαγεωργίου κατα τ΄αλλα υποκριτές , λες και μετά από ένα μήνα δεν θα ξεχαστούν όλα τα συλληπητήρια και δεν θα ξανα γίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ορκς , πρεζάκια, δολοφόνοι και τουρκοβούλγαροι.

Από σελίδα Ποντιακή οπτασία στο Facebook

Δεν είπε κανείς, Γιάννη, ότι ήταν κατά συρροή δολοφόνοι. Αλλά είναι εγκληματικό αυτό που έκανε, ο οδηγός ειδικά. Ο οποίος είχε το τιμόνι. Αν ήταν ζωντανός θα ερχόταν αντιμέτωπος με πολλές ανθρωποκτονίες. Όχι ;

Ας μη μιλήσουμε για τους υπόλοιπους, γιατί μεταξύ των νεκρών ίσως να ήταν και κάποιοι που δεν ήταν πιωμένοι (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...)...

Δεν υπάρχουν "τυράκια", εδώ...Υπάρχει κοινή λογική. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ένας οδηγός λιώμα στο τιμόνι και γύρω γύρω νέοι άνθρωποι. Άλλοι πιωμένοι και άλλοι στα φυσιολογικά τους...

Από πού θες να το πιάσεις ; Γιατί δε βρέθηκε κάποιος από τους επιβαίνοντες να τον σταματήσει και να του πάρει το τιμόνι ; Γιατί δε βρέθηκε κάποιος να του πει να κάνει στην άκρη μέχρι να συνέλθουν ;

Δεν είναι εγκληματικό, λοιπόν, να παίζεις (γενικά μιλώ...) τις ζωές των άλλων κορώνα - γράμματα ; Και άντε τη δική σου πάει στο καλό. Οι υπόλοιποι τί φταίνε ή τί θα έφταιγαν ; Κανενός το μυαλό δεν πήγε στο ότι μια κινούμενη βόμβα εκινείτο στο οδόστρωμα ; Γιατί και το ρίσκο, σε τέτοιες περιπτώσεις, εγκληματικό είναι. Είτε το δέχεσαι, είτε όχι.

Και το ότι αρνείσαι να δεχτείς το γεγονός ότι θα μπορούσαν να είναι πολλά παραπάνω τα θύματα (αλλά από καθαρή τύχη δεν ήταν...), δεν το κάνει λιγότερο εγκληματικό...

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είπε κανείς, Γιάννη, ότι ήταν κατά συρροή δολοφόνοι. Αλλά είναι εγκληματικό αυτό που έκανε, ο οδηγός ειδικά. Ο οποίος είχε το τιμόνι. Αν ήταν ζωντανός θα ερχόταν αντιμέτωπος με πολλές ανθρωποκτονίες. Όχι ;

Ας μη μιλήσουμε για τους υπόλοιπους, γιατί μεταξύ των νεκρών ίσως να ήταν και κάποιοι που δεν ήταν πιωμένοι (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...)...

Δεν υπάρχουν "τυράκια", εδώ...Υπάρχει κοινή λογική. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ένας οδηγός λιώμα στο τιμόνι και γύρω γύρω νέοι άνθρωποι. Άλλοι πιωμένοι και άλλοι στα φυσιολογικά τους...

Από πού θες να το πιάσεις ; Γιατί δε βρέθηκε κάποιος από τους επιβαίνοντες να τον σταματήσει και να του πάρει το τιμόνι ; Γιατί δε βρέθηκε κάποιος να του πει να κάνει στην άκρη μέχρι να συνέλθουν ;

Δεν είναι εγκληματικό, λοιπόν, να παίζεις (γενικά μιλώ...) τις ζωές των άλλων κορώνα - γράμματα ; Και άντε τη δική σου πάει στο καλό. Οι υπόλοιποι τί φταίνε ή τί θα έφταιγαν ; Κανενός το μυαλό δεν πήγε στο ότι μια κινούμενη βόμβα εκινείτο στο οδόστρωμα ; Γιατί το ρίσκο, σε τέτοιες περιπτώσεις, εγκληματικό είναι. Είτε το δέχεσαι, είτε όχι.

Το ότι αρνείσαι να δεχτείς το γεγονός ότι θα μπορούσαν να είναι πολλά παραπάνω τα θύματα (αλλά από καθαρή τύχη δεν ήταν...) δεν κάνει το γεγονός λιγότερο εγκληματικό.
συγχαρητηρια αν και δε το διαβασα ολο καταλαβα το νοημα του πληρως. Και μη ξεχναμε οτι ο ΠΑΟΚ απο ποντιους ιδρυθηκε και μικρασιατες, ο πονος ειναι μεσα μας δυστυχως ο θανατος η θλιψη και η στεναχωρια, ομως οπως ελεγε ο Παμπλο επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις

Ποιοι εγκληματίες μωρέ
Καλα παντως ο οδηγος ηταν οντως εγκληματιας με την τεχνικη εννοια του ορου. Η οδηγηση υπο την επηρεια τιμωρειται. Τωρα και οι αλλοι, κατα τους ελληνικους νομους τουλαχιστουν, θα μπορουσαν να θεωρηθουν εξισου αυτουργοι.

συγχαρητηρια αν και δε το διαβασα ολο καταλαβα το νοημα του πληρως. Και μη ξεχναμε οτι ο ΠΑΟΚ απο ποντιους ιδρυθηκε και μικρασιατες, ο πονος ειναι μεσα μας δυστυχως ο θανατος η θλιψη και η στεναχωρια, ομως οπως ελεγε ο Παμπλο επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις
Δεν ξέρω ούτε από ΠΑΟΚ, ούτε από θρύλους, ούτε από οπαδούς/φιλάθλους κ.λπ.

Αυτό που ξέρω είναι από οδική συμπεριφορά. Εδώ τρελαινόμαστε όταν κάποιος οδηγεί και μιλάει στο κινητό...

Το θέμα αυτό γιατί να μην το ακουμπήσουμε ; Επειδή "πλήρωσαν" με τη ζωή τους ; Επειδή ήταν νέοι άνθρωποι ; Ή επειδή ήταν οπαδοί ; Γιατί το να λες τα πράγματα με το όνομά τους να λέγεται ανθρωποφαγία ; Και δε μιλώ για τους δημοσιογράφους. Μα γι' αυτούς που λένε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη...

Τέλος πάντων...Αυτό που εύχομαι είναι να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα. Αυτοί που πρέπει (που δεν είναι και λίγοι...), να κάνουν το οτιδήποτε πρέπει για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο...

Οι κηδειες εγιναν να δω ποτε θα πουν την αληθεια,,θα την πουν ;

1769872166390.png

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ,Να λεμε αληθειες.

Οι κηδειες εγιναν να δω ποτε θα πουν την αληθεια,,θα την πουν ;

1769872166390.png

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ,Να λεμε αληθειες.
Μακάρι να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο...Και στο επόμενο βαν που θα νοικιαστεί, οι νέοι να έχουν στο μυαλό τους ότι η λογική/υπευθυνότητα δεν είναι ντροπή, αλλά μαγκιά...Η αποχώρηση από τέτοιες καταστάσεις (όταν η παρέα φωνάζει "μείνε"...), δεν είναι δειλία, αλλά μαγκιά...

Βολικό ρούχο η μαγκιά, αλλά να ξέρεις πώς να το βάζεις...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back