cha0s
Περιβόητο μέλος

Κάνε το αυτό συχνά(για να πάρεις αρκετή κρεατίνη*), κάνε και γυμναστική και θα γίνεις έτσι:

*κρεατίνη επίσης μπορείς να πάρεις και με χάπια, αλλα δε το συνιστώ γιατί μπορεί να πάθεις έμφραγμα απο αλόγιστη χρήση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Orpheas
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά που λέει η Gilda είναι πολύ σωστά. Δεν πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στα γλυκά και στα φαστ-φουντ, γιατι θα βάλεις "κακά" κιλά.
Αυξημένη πρόσληψη θερμίδων, υδατανθρακικής και κυρίως πρωτεϊνικής προέλευσης, θα σε βάλει σε καλό δρόμο.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

γιατι ειδικα κοτοπουλο και δη βραστο?ψητο δεν κανει πχ?Πάρε ενα κοτόπουλο, ρίξε νερό στην κατσαρόλα και τίποτα άλλο, βράστο και φάτο!!!
Κάνε το αυτό συχνά(για να πάρεις αρκετή κρεατίνη*), κάνε και γυμναστική και θα γίνεις έτσι:
ειμαι φαν του κοτοπουλου βεβαια..

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Δεν χρειάζεται να αρχίσεις να τρως ότι γλυκό βρεις μπροστά σου,απλά αύξησε λίγο την ποσότητα του φαγητού...εγώ έτρωγα περισσότερο κρέας για να πάρω τις βιταμίνες που μου έλειπαν,αλλά το βασικό ήταν ότι έτρωγα μεγαλύτερες ποσότητες! τώρα που το σκέφτομαι ήταν ένα ωραίο καλοκαίρι χωρίς περιορισμούς!!

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

georgia.94
Δραστήριο μέλος

αμα τρως πολλά γλυκά θα βάλεις κιλά... εγώ που ήθελα να παχύνω κάποιο διάστημα,αρχισα να τρωω πολλά γλυκά αλλα και φαγητό,μειωσα τη ασκηση και πήρα κανα 5 κιλο μέσα σε 2 μήνες..και τώρα κρατιέμαι εκεί...το ξέρω ότι το να τρως πολλά γλυκά και γενικά πολλα λιπαρα κάνει κακό στην υγειά αλλα εγώ για δυο μήνες που το κανα δεν έπαθα τίποτα..ετρωγα κανονικά πέντε γεύματα μεγάλες μερίδες και κάθε μερα γλυκό και από ότι θυμάμαι έτρωγα κρέπες...
αχ ωραιες εποχές...
συμφωνω!!το μυστικο για να παρεις κιλα ειναι να τρως γλυκα και να τρως το βραδυ κανονικα!σαν να ειναι μεσημερι!!πεφτεις μετα και για υπνο και σε ενα 2μηνο το πολυ εχεις παρει τα κιλα που θελεις!!ειναι ανθυγιεινο βεβαια αλλα αν το κανεις για καποιους μηνες δεν νομιζω να παθεις τιποτα!τι να πω και εγω που το κανω επι 18 χρονια??

Itach1
Διάσημο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Aν είσαι 19 και "καποτε είχες καλό μεταβολισμό", σημαίνει απλά πως "κάποτε" ήσουν παιδί και έτρεχες γύρω γύρω όλη μέρα οπότε τα έχανες. Κι εγώ σαν παιδί έτρωγα μόνο σκατολοίδια και ήμουν καλαμάκι γιατί δεν μου έπαιρναν ηλεκτρονικά και αναγκαζόμουν να παίζω έξω.κοτοπουλο,σουβλακια,πιτογυρα,μερεντα με ψωμι,σοκολατα με σαντιγυ απο πανω...αν εχεις πολυ καλο μεταβολισμο(οπως ειχα καποτε και γω) σε 1-2 μηνες θα αρχισεις να παιρνεις κιλα!!![]()

Ajusshi
Διάσημο μέλος

τρώγε παραπάνω ποσότητες απ'ότι τρως, το βραδινό να είναι μετά τις εννιά
και να βάλεις μπόλικο λευκό ψωμί σε συνοδεία με τα γεύματά σου.
Itach1
Διάσημο μέλος

Βασικα ειμαι μια κατηγορια μονος μου επειδη απ τα 15 με εβρισκες στις καφετεριες ή στα νετ...Aν είσαι 19 και "καποτε είχες καλό μεταβολισμό", σημαίνει απλά πως "κάποτε" ήσουν παιδί και έτρεχες γύρω γύρω όλη μέρα οπότε τα έχανες. Κι εγώ σαν παιδί έτρωγα μόνο σκατολοίδια και ήμουν καλαμάκι γιατί δεν μου έπαιρναν ηλεκτρονικά και αναγκαζόμουν να παίζω έξω.![]()

Όχι...Εξετάσεις αίματος είναι?Εξετάσεις για θυροειδή έχεις κάνει?
Εγώ απέφευγα το γυμναστήριο για να μην χάσω θερμίδες.Πώς βοηθάει?Δεν μπορώ να καταλάβω.Δεν καίει θερμίδες?

Μια φίλη μου είχε θυροειδή και όσο και να έτρωγε, ήταν κοκκαλιάρα.
Κάνε εξετασούλες να δεις.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

έχω κολλήσει στα 58 κιλά σταθερά, και δεν μπορώ να φτάσω τα 60.. Δεν πέφτω κάτω από τα 58 αλλά ούτε και βάζω.. ψωμάκι ψωμάκι αλλά τίποτα.. 16 ετών , 1,73
Καμιά συνταγή?!

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.