Τρόπος αποστολής δεμάτων Boxnow

thegreeknick

Νεοφερμένος

Ο thegreeknick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ρε παιδια θελω να στειλω ενα δεμα στον φιλο μου στη κρητη και στο γκουγκλ μου εβγαλε αυτη τη boxnow σαν οικονμικη λυση.
λεει εχουν lockers και το στελνουν απο το ενα Locker στο αλλο.
το εχει δοκιμασει κανενας να πει εμπειρια?
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,049 μηνύματα.
Ναι, επιλέγεις εσύ σε ποιο κουτί θα το αφήσει ο κούριερ, να είναι δηλαδή κοντά στο φίλο σου, και έρχεται ο κούριερ, το παίρνει και αντί να το παραδώσει στο σπίτι του, το βάζει μέσα σε μια θυρίδα. Μετά του στέλνει sms οτι έχει φτάσει το δέμα και πάει, βάζει τον κωδικό που του λέει και το παίρνει.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,745 μηνύματα.
Η τακτική της Boxnow θα ήθελα να υιοθετηθεί από όλες τις εταιρείες κούριερ για να είμαι ειλικρινής. Θυρίδες σε διάφορα σημεία και πας Κύριος και παίρνεις το δεματάκι σου. Εξαιρέσεις θα έπρεπε να προβλέπονται για ηλικιωμένους/ες, αναπήρους/ες κλπ. Είναι τέρμα σπαστικό αυτό το χάος με διανομείς να σε παίρνουν τηλέφωνο όποτε να'ναι σαν να είναι kinder έκπληξη ή να μη περνάνε απλά ποτέ και το σύστημα να βγάζει ψευδώς πως υπήρξε ανεπιτυχής προσπάθεια παράδοσης.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,121 μηνύματα.
Πραγματικά είναι μάλλον το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στο εγχώριο ηλεκτρονικό εμπορίο τα τελευταία χρόνια.
Και αυτά, και τα skroutz points (αν και στο skroutz, είτε locker είτε όχι τα ίδια μεταφορικά πληρώνεις, ενώ box now πολύ συχνά παίζουν εκπτώσεις) σε βγάζουν απ' όλη τη μανούρα.

Σιγά-σιγά φαίνεται να βάζουν και άλλες μεταφορικές (πχ. acs) οπότε πιστεύω σε κάποια χρόνια η πλειονότητα των παραγγελιών μας θα φτάνει εκεί (τουλάχιστον στα αστικά κέντρα).
 
Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,818 μηνύματα.
Πρωτοσυνάντησα την ιδέα των lockers στο skroutz και μου φάνηκε πολύ βολική αντί να έχω το νου μου στον κούριερ ή λείπουμε όλοι από το σπίτι με ανεπιτυχής παραλαβή και έξτρα καθυστερήσεις.

Το μόνο ότι είχα πάρει κάτι πολύ ακριβό από skroutz και είχα ένα άγχος μη γίνει καμία στραβή και μου κλέψουν το προιόν από το locker πριν πάω να το πάρω :P

Εδώ στο Περιστέρι έχω δει lockers και από ACS.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top