Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 69.289 εγγεγραμμένα μέλη και 3.634.287 μηνύματα σε 108.152 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 1.862 άτομα.
Πως το κατάφεραν να το χώσουν ΜΕΣΑ απο την κλειδαριά; Το κλώτσαγε να το στουμπώσει μέσα;Το σκέφτηκα να το σκίσω αλλά το δέμα μέσα είναι σε βάθος & μήκος (όχι όμως σε ύψος) το ίδιο με το κουτί, είναι αμφίβολο αν θα το κατάφερνα.
Άσε που είχα και στο άλλο χέρι την Εβίτα μαζί μου.
Εμένα ευτυχώς ήταν skroutz παραγγελία των 19 ευρώ.Πως το κατάφεραν να το χώσουν ΜΕΣΑ απο την κλειδαριά; Το κλώτσαγε να το στουμπώσει μέσα;
Την επομενη φορά που καποιος θα κάνει το "λάθος" να το στειλει σε μποξάκι, θα βιώσει τρελή οργή. Θα γράψω στις σημειωσεις της παραγγελίας "ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΠΟΞ ΠΑΛΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
Το σκρουτζ εχει το καλο οταν παραγγέλνεις απο αυτους, ότι φαίνονται τσακ μπαμ τύποι αν συμβει το οτιδήποτε (οπως και το e-food κι ας έχει φάξει ΤΟ κράξιμο για αλλους λόγους).Εμένα ευτυχώς ήταν skroutz παραγγελία των 19 ευρώ.
Το έκλεισα, γύρισα σπίτι με τις photos και ζήτησα επιστροφή χρημάτων.
Δεν μου ζητήσανε τις φωτος, σε 15 λεπτά είχε γίνει έγκριση και περιμένω το ποσό στην κάρτα.
Αν ήταν box θα ήταν μεγαλύτερο μπέρδεμα γιατί δεν είναι το ίδιο το κατάστημα.
Έλα ντε πως το χώσανε μέσα!