Τρόπος αποστολής δεμάτων Boxnow

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.379 μηνύματα.
Το σκέφτηκα να το σκίσω αλλά το δέμα μέσα είναι σε βάθος & μήκος (όχι όμως σε ύψος) το ίδιο με το κουτί, είναι αμφίβολο αν θα το κατάφερνα.
Άσε που είχα και στο άλλο χέρι την Εβίτα μαζί μου.
Πως το κατάφεραν να το χώσουν ΜΕΣΑ απο την κλειδαριά; Το κλώτσαγε να το στουμπώσει μέσα;

Την επομενη φορά που καποιος θα κάνει το "λάθος" να το στειλει σε μποξάκι, θα βιώσει τρελή οργή. Θα γράψω στις σημειωσεις της παραγγελίας "ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΠΟΞ ΠΑΛΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.760 μηνύματα.
Πως το κατάφεραν να το χώσουν ΜΕΣΑ απο την κλειδαριά; Το κλώτσαγε να το στουμπώσει μέσα;

Την επομενη φορά που καποιος θα κάνει το "λάθος" να το στειλει σε μποξάκι, θα βιώσει τρελή οργή. Θα γράψω στις σημειωσεις της παραγγελίας "ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΠΟΞ ΠΑΛΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
Εμένα ευτυχώς ήταν skroutz παραγγελία των 19 ευρώ.
Το έκλεισα, γύρισα σπίτι με τις photos και ζήτησα επιστροφή χρημάτων.
Δεν μου ζητήσανε τις φωτος, σε 15 λεπτά είχε γίνει έγκριση και περιμένω το ποσό στην κάρτα.

Αν ήταν box θα ήταν μεγαλύτερο μπέρδεμα γιατί δεν είναι το ίδιο το κατάστημα.

Έλα ντε πως το χώσανε μέσα!

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.379 μηνύματα.
Εμένα ευτυχώς ήταν skroutz παραγγελία των 19 ευρώ.
Το έκλεισα, γύρισα σπίτι με τις photos και ζήτησα επιστροφή χρημάτων.
Δεν μου ζητήσανε τις φωτος, σε 15 λεπτά είχε γίνει έγκριση και περιμένω το ποσό στην κάρτα.

Αν ήταν box θα ήταν μεγαλύτερο μπέρδεμα γιατί δεν είναι το ίδιο το κατάστημα.

Έλα ντε πως το χώσανε μέσα!
Το σκρουτζ εχει το καλο οταν παραγγέλνεις απο αυτους, ότι φαίνονται τσακ μπαμ τύποι αν συμβει το οτιδήποτε (οπως και το e-food κι ας έχει φάξει ΤΟ κράξιμο για αλλους λόγους).

Εχω αρχίσει να το προτιμώ και σκέφτομαι και για συνδρομή για να γλυτωνω τα τρίευρα.

Μακάρι να μη το κάνουν (το να ειναι εντάξει με τα προβλήματα εννοώ) μονο και μονο για να πιάσουν στην αγορά και μετά τούμπα η μπιφτέκα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια