Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

ρε γιάννη τώρα το είδα
τι 2-3 εκατοστα? Εάν το κάνει στο καρπό δηλαδή ο άλλος θα του πάει μέχρι το μέσο του χεριού?
Mήπως εννοείς χιλιοστά?

Ναι όντως! Χιλιοστά είναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν σε τρυπάει με βελόνα μάνια μου![]()
Χαράζει το δέρμα σου και ρίχνει ένα στρώμα χρώμα 2-3 εκατοστά κάτω απο αυτό.
Είναι φυσικά πηρομένο και το καταλαβαίνεις και αν την πρώτη φορά δεν γίνει καλά τότε πρέπει να το διορθώσει 1-2 μέρες μετά όσο η πληγή είναι ακόμα ανοικτή.
Και η βελόνα είναι λίγο μεγάλη αλλα γενικά όλα καλά!![]()
Σκεφτομουνα οτι ισως καποτε να κανω ενα μικρουλι αλλα η επιθυμια μου μολις εξαφανιστηκε

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

κατ'αρχήν,εγώ όταν με πονάει κάποιος,τον χτυπάω αντανακλαστικά.. φαντάζεστε ν'αρχίσει να με τρυπάει ο τύπος με τη βελόνα -την πυρακτωμένη σημειωτέον..!

..ή που θα φύγω εγώ δλδ με μισοτελειωμένο τατού από'κει ή που όταν τελειώσουμε, αυτός θα φύγει με φορείο..!!!

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Just for the record, να αναφέρω και τι είναι το σχέδιο του tattoo μου: είναι το μονόγραμμα του Tolkien!

underwater
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδια εγω να ρωτησω κατι;
Εχω το ταττου μου κανα χρονο και κατα καιρους πρηζεται λιιιιιγο. Γινεται αναγλυφο δηλαδη, δεν πρηζεται ολη περιοχη, πρηζονται ακριβως τα σημεια που εχουν μελανι. Και με πιανει και φαγουρα.
Δεν ειναι κατι ανησυχητικο, με ενα πλυσιμο και λιγη κρεμουλα φευγει, απλα αναρωτιεμαι, το χει παθει κανας αλλος; Ξερετε τι ειναι;
Εγώ Χακούνα έχω tattoo 2 χρόνια, αλλά δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Μήπως να ρωτήσεις κανά δερματολόγο;
Niyia
Διάσημο μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος

πολυ Heroes βλεπειςαυτό το τατοο, πως λέγεται? ξέρει κανείς??

αυτό το τατοο, πως λέγεται? ξέρει κανείς??
"Γ@ματο"!

Niyia
Διάσημο μέλος

με κατατοπίσατε πλήρως

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

πολυ Heroes βλεπεις![]()
Εμένα μου θυμίζει τα ολοκληρώματα των μαθηματικών

On Topic: Εγώ θέλω να κάνω μανίκι με rockabilly και new school σχέδια, δηλαδή να γεμίσω ένα από τα δύο χέρια με αυτά τα σχέδια, ή να κάνω αυτό που ακολουθεί στην εικόνα

Επίσης εκτός αυτών των μεγάλων θέλω και έναν μικρό πρίγκιπα στο εσωτερικό του χεριού μεταξύ αγκώνα και καρπού και ένα σαν "βραχιόλι" γύρω από τον καρπό με διακεκομένη γραμμή και ένα ψαλιδάκι πάνω στις φλέβες
Niyia
Διάσημο μέλος

Α, κ για να απαντήσω κ στο topic...
Θέλω να κάνω tattoo (δεν φοβάμαι δλδ) απλά θα ήθελα να κάνω κάτι που να δήλωνε κάτι για μένα κ μόνο για μένα, για την ζωή μου, για τον χαρακτήρα μου, για τα βιώματά μου & σίγουρα να μην είναι κοινότοπο ...
Θέλω να είναι μικρό, το πολύ 2cm, μαύρο κ σε σημείο όπως π.χ. τα δάχτυλα του ποδιού, πίσω από τον αγκώνα ή στην λακούβα της μέσης.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτό το τατοο, πως λέγεται? ξέρει κανείς??
Αυτό λέγεται τατού Μάρω Λύτρα, τέτοια έχει κι αυτή νομίζω στην μεσοπλάτη της

Και για να είμαι και on topic, ΑΝ ποτέ κάνω τατ, θα είναι αυτό το σχέδιο:
Το ΑΝ με κεφαλαία, γιατί τα τατουάζ για εμένα είναι σοβαρή υπόθεση. Η γνώμη μου είναι ότι τατουάζ που δεν σημαίνει 1000+1 πράγματα για εσένα και που το έχεις κάνει πριν τα 18 σου είναι σκέτο show off (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα, για να μην είμαστε κι απόλυτοι).
Niyia
Διάσημο μέλος

Αυτό λέγεται τατού Μάρω Λύτρα, τέτοια έχει κι αυτή νομίζω στην μεσοπλάτη της![]()

Η γνώμη μου είναι ότι τατουάζ που δεν σημαίνει 1000+1 πράγματα για εσένα και που το έχεις κάνει πριν τα 18 σου είναι σκέτο show off (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις πάντα, για να μην είμαστε κι απόλυτοι).
+1
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με τη Molka ότι θέλει πολλή σκέψη. Εγώ το δικό μου το έκανα τελικά στα 23 μου ενώ το ήθελα από τα 14. Δεν το έκανα για φιγούρα (άλλωστε δεν είναι και κανένα ιδιαίτερα elaborate σχέδιο!) αλλά γιατί αυτό που συμβολίζει για μένα είναι πραγματικά κομμάτι της προσωπικότητάς μου και του τρόπου που βλέπω τη ζωή. Και πιστεύω ότι ποτέ δε θα το μετανιώσω!
στην πλάτη δεν είπες πως το έχεις? σε ποιο σημείο ακριβώς?

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

στην πλάτη δεν είπες πως το έχεις? σε ποιο σημείο ακριβώς?![]()
Αριστερή ωμοπλάτη. Θέλεις και φώτο μήπως?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.