Αν είναι τόσο χάλια ο κόσμος (που είναι, δε διαφωνώ) τότε γιατί κάνατε παιδιά χωρίς τη συναίνεση τους ? λολ
Παιδί δεν κάνεις για λόγους εγωισμού ούτε καν για συνέχιση του είδους. Έχουμε ξεφύγει από την ανάγκη να πολλαπλασιαστούμε, είμαστε 8 δις και παράγουμε φάρμακα. Δεν είμαστε μέρος της φύσης πλέον. Το κάνεις επειδή θες να προσφέρεις, όχι για να δημιουργήσεις μια δική σου μινι εκδοχή.
Εγώ διαφωνώ!
Η ζωή είναι πολύ όμορφη αλλά είναι και σκληρή!
Ακόμα ομορφότερη ειναι οταν κοπιαζεις γι αυτή και δεν στα δίνει όλα απλόχερα..
Νομίζω την εκτιμάς περισσότερο...
Εξου και έκανα παιδιά για να την κάνω ακόμα ομορφότερη ,ισως για να ξαναγινω και εγώ παιδί μαζί τους !
Ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια στην ζωή μου , μεγαλώσουν ,οι στιγμές ομως που έβλεπα μέσα από τα μάτια τους τον κόσμο δεν τις αλλάζω με τίποτα..
Τώρα είναι ακόμα δυσκολότερα γιατί είναι μόνα τους ,ακόμα και αυτό δύσκολο είναι για ένα γονέα..
Να διαχειριστεί το γεγονός ότι δεν ει αι κοντά του σε μια δύσκολη στιγμή...
Οπότε σε λάθος άτομο λες γιατί έκανες παιδιά, μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλά τόσα, δεν πρόλαβα ,κρατάω την όρεξη για τα εγγόνια μου ,όταν και οπότε έρθουν ,μακάρι να είμαι γερή να τους δείξω αυτό τον κόσμο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Νοεμβρίου 2023
όλοι θα περάσουμε όμορφες στιγμές στη ζωή μας. Το ερώτημα είναι, αξίζει όλα αυτά που έχουν θυσιάσει οι πριν από μας για να περνάμε εμείς καλά; Είμαστε εντάξει με την ύπαρξή μας τη στιγμή που ξέρουμε οτι ας πούμε 100 χρόνια πριν ένας άνθρωπος όπως εμείς πληγώθηκε, δοκιμάστηκε, υπέφερε για να ζήσουμε εμείς τις όμορφες στιγμές τώρα; Το αντέχουμε αυτό ως ανθρωπότητα;
Τι να πω τώρα...
Τόσο βαθιά έχεις φτάσει;
Η αλήθεια είναι ότι με προβληματιζουν κατά καιρούς υπαρξιακά ζητήματα αλλά επιλέγω στο
τώρα να τιμώ αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι θυσιάστηκαν για να είμαι εγώ ελεύθερη!
Δεν μπορείς να το αλλάξεις όλο αυτό...μπορείς όμως να πεις ότι κάποιος υπέφερε με πολύ σκληρά βασανιστήρια για να μπορώ εγώ σήμερα να έχω την ελευθερία μου άρα δεν του αξίζει και φυσικά δεν μου αξίζει να μην το απολαμβάνω!
Ελεύθεροι είμαστε μην το ξεχνάμε!
Ελευθερία και υγεία, τα πολυτιμότερα μας !
Όλα τ άλλα εμείς τα δίνουμε την αξία που θέλουμε στην ζωή μας !