_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί φοβόμαστε τόσο πολύ το ερωτικό στοιχείο μέσα σε μια φιλία. Αν οι εμπλεκόμενοι είναι άνθρωποι ώριμοι που ξέρουν τι θέλουν, νομίζω οτι και το φλερτ μπορεί να υπάρχει χωρίς να δημιουργεί κάποιο κίνδυνο.
Βλέπω τώρα τι είχα γράψει πριν 4 χρόνια σχεδόν και ναι, επιμένω οτι μπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα να είναι απλά φίλοι. Εξάλλου και στατιστικά να το δεις στη ζωή μας θα έχουμε άντρες με τους οποίους θα μας ενώνει αναγκαστικά μόνο μια φιλία (οι άντρες των συγγενών μας, των φίλων μας, οι εργοδότες μας, οι καθηγητές μας κλπ).
Όπως το είπες. Αν έχει το άτομο αυτό ωριμότητα.Ξερείς πολλά άτομα που τελικά καταφέρνουν να μην τα κάνουν τελικά μπάχαλο; Εγώ να θέσω μια απορία μου; Αν ο φίλος σου είναι αυτός που θα φλερτάρεις τότε για'μένα φεύγεις σιγά-σιγά από τη ζώνη της φιλίας.Για'μένα να το πω πολύ απλά,φίλος μου είναι αυτός που αν έχω πρόβλημα θα τον πάρω και το ξημέρωμα αν χρειαστεί να του πω για το άκυρο πρόβλημα που έχω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vagana96
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evdokia...
Νεοφερμένο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ninja.
Νεοφερμένο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Ωστόσο, το θέμα αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό.

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

catlin
Δραστήριο μέλος

η φιλία γενικά υπάρχει απλά μερικοί την πουλάνε για να πάρουν κάτι άλλο![]()
μα
γιατί να μη την πουλήσεις για τον έρωτα?

italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην πράξη μου συνέβη μία φορά δεν έτυχε, πέτυχε. Το είχαμε ξεκαθαρίσει και διαπιστώσει από κοινού. Έπαιξε βέβαια ρόλο ότι και οι δύο ήμασταν ελεύθεροι τότε, δεν είχαμε να διαχειριστούμε ταίρια και πιθανές ζήλειες. Ωραίο ήταν όσο κράτησε, δεν χωρίσαμε για ερωτικούς λόγους.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ωραίο ήταν όσο κράτησε, δεν χωρίσαμε για ερωτικούς λόγους.
...και υποθετω δεν χωρίσατε γιατί η ολυμπιακάρα φέρμαρε 4 γκολάκια στο βάζελο. για πες, για πες.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

η φιλία γενικά υπάρχει απλά μερικοί την πουλάνε για να πάρουν κάτι άλλο![]()
Πολύ σωστό αυτό!
Επίσης, αρκετοί άντρες ξεκινάνε μια "δήθεν ουδέτερη" φιλία, για να προχωρήσουν ύστερα στο παρασύνθημα......

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

catlin
Δραστήριο μέλος

παραπέρα συζητιέται και η φιλία μεταξύ των γυναικών
δηλαδή μόνο για τις αντρικές φιλίες δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης?

eld
Νεοφερμένο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

παραπέρα συζητιέται και η φιλία μεταξύ των γυναικών
δηλαδή μόνο για τις αντρικές φιλίες δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης?
Ναι, γιατί εμείς στις παρέες μας είμαστε ξεκάθαροι. Λέμε τα πράγματα όπως έχουν χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές.
catlin
Δραστήριο μέλος

Ναι, γιατί εμείς στις παρέες μας είμαστε ξεκάθαροι. Λέμε τα πράγματα όπως έχουν χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές.
και γω αυτό κάνω
λες γι αυτό δε με κάνουν παρέα τα άλλα κορίτσια?

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

και γω αυτό κάνω
λες γι αυτό δε με κάνουν παρέα τα άλλα κορίτσια?

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

"Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship.”Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας;
― Oscar Wilde
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.