dimitra2805
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mourningStar
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile!
Δραστήριο μέλος

Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Φιλικά,
Λυσιστράτη
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική και ειλικρινή φιλία μεταξύ αντρα και γυναίκας χωρίς να υπάρχει ερωτικό στοιχείο?
Προσωπικά πιστεύω πως ναι, και μάλιστα προτιμώ να κάνω παρέα με άνδρες παρά με γυναίκες καθώς συνήθως συννενούμαστε καλύτερα. Ωστόσο κάμποσες φορές έχει προκύψει ερωτικό στοιχείο απο τη μία και/ή απο την άλλη μεριά και οι περισσότερες μέχρι τώρα σχέσεις μου προέκυψαν απο φιλίες.
Εσείς θα μπορούσατε να είστε μόνο φίλοι με κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου ή πιστεύετε οτι η μόνη σχέση που θα μπορούσε να υπάρξει μεταξύ ετεροφυλων είναι η ερωτική? Έχετε φίλους του αντίθετου φύλου?
εγω ειμαι της αποψης οτι αναμεσα σε μια γυναικα και σε ενα ανδρα ειναι εφικτη μια φιλικη σχεση....εγω προσωπικα εχω ενα φιλο που ειναι μονο φιλος μου..και μαλιστα κολλητος μου...τα καλυτερα γκολ βεβαιαπροκυπτουν απο τις φιλιες....ισχυει πως αν καποιος απο τους δυο αισθανεται κατι....τοτε η φιλια φυσικα...δεν αποκαλειται πλεον φιλια...!!!!!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχα φιλία με μία κοπέλα 10 χρόνια! Μέχρι που έκανε σχέση με 22χρονο και αυτή είναι 16!! Εκείνος επειδή της ανέβαζα όπως πάντα τραγούδια στον τοίχο και κάναμε αγκαλιές και τέτοια ΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ εδω και τοσα χρονια εκανε θεμα και τωρα τα χουνε και οι σχεσεις μας εχουν παγωσει:/
συγγνωμη βρε παιδι μου για να καταλαβω..επειδη ο 22αχρονος εκανε θεμα για αυτα που της ανεβαζες....σταματησε να σου μιλαει?..

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομιζω οτι μαθηματικα (αν η φιλία ειναι μακροχρονη) ο ενας απο τους δυο θα δει τον αλλόν ερωτικα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

ναι θεωρω οτι μπορει να υπαρξει ειλικρινης φιλια ανδρα-γυναικας. αρκει να μην υπαρχει ερωτικη ελξη μεταξυ των δυο ατομων. εμενα πχ τον καλυτερο μου φιλο δε θα μπορουσα ποτε να τον δω ερωτικα ( κι αυτο εξαρχης απο οταν πρωτογνωριστηκαμε). ουτε και εκεινος εμενα φυσικα. soo μετα απο καιρο η σχεση μας εχει μετατραπει περισσοτερο σε αδελφικη θα λεγα.
Πάω στοίχημα ότι σε λίγα χρόνια θα έχεις αλλάξει γνώμη με αφορμή την προσπάθεια του φίλου σου να μετατρέψει την αδελφική σχέση σε ερωτοσεξουαλικοδιαστροφική σχέση
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ajusshi
Διάσημο μέλος

Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος

ria-happy4ever
Νεοφερμένο μέλος

Tina Winchester
Νεοφερμένο μέλος

2.Ακόμα και από τα 6 δύο ετερόφυλα παιδάκια δεν μπορούν να είναι φίλοι,ένα από τα δύο θα... θέλει να παντρευτεί το φίλο του όταν μεγαλώσει(νομίζω ότι έτσι είναι η φύση)
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάω στοίχημα ότι σε λίγα χρόνια θα έχεις αλλάξει γνώμη με αφορμή την προσπάθεια του φίλου σου να μετατρέψει την αδελφική σχέση σε ερωτοσεξουαλικοδιαστροφική σχέση
τι να σου πω. ποτε δεν ειμαι απολυτη, γιατι ποτε δε ξερεις τι θα φερει το μελλον. αλλα δε σου χει τυχει ποτε ενα ατομο να μη σου βγαζει το σεξουαλικο καθολου?

τι να σου πω. ποτε δεν ειμαι απολυτη, γιατι ποτε δε ξερεις τι θα φερει το μελλον. αλλα δε σου χει τυχει ποτε ενα ατομο να μη σου βγαζει το σεξουαλικο καθολου?
Τι του λες έμμεσα του ανθρώπου τώρα, πως εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια και μάλιστα στοιχηματίζει πάνω σε αυτό ή ότι όλους τους βλέπει....σεξουαλικά σαν λιγούρης?

Δεν στραπατσάρεις τόσο ωμά ένα γνήσιο κάγκουρα, που σκανδαλίστηκε από την "αδελφική" σχέση με τον καλύτερο σου φίλο, "ταυτίστηκε" με αυτόν και σου περιέγραψε τι θα έκανε ο ίδιος στη θέση του, τον κρατάς για να παίζεις.....

Εγώ πάλι θα έλεγα απλά και ταπεινά, πως η πραγματική φιλία είναι ανεξάρτητη φύλου.

Και βέβαια όχι σαν υποπροϊόν μη επιθυμίας, αλλά σαν προτεραιότητα που την επισκιάζει, εάν υπάρχει!

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.