DarthFederer
Διάσημο μέλος

Εκτος αν εσεις βαζετε την πιθανοτητα να τα φτιαξετε με τους φιλους σας οποτε παω πασο...
Αλλο βεβαια δν υπαρχει φιλια ή μαλλον κολλητιλικι, αλλο δν εχεις σχεσεις με γυναικες. Απλα ειστε γνωστοι, οχι φιλοι με την εννοια που εισαι με τους αντρες φιλους σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Ίσως δεν είναι ακριβώς όπως οι φιλίες μεταξύ ανδρών αλλά σίγουρα είναι φιλία!Γιατί πρέπει ντε και καλά να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον?Ίσως συμβαίνει κάποιες φορές,αλλά νομίζω ότι δεν ξεκινάνε ποτέ από φιλία τέτοιες καταστάσεις ...δηλαδή τι εννοώ?Πολύ απλά αν δύο φίλοι διαφορετικού φύλου ερωτευτούν σημαίνει ότι δεν υπήρχε ποτέ φιλία μεταξύ τους ... ο ένας εξ αρχής ένιωθε κάτι για τον άλλον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

κανω παρεα κυριως με αγορια και οταν διαβαζω αυτα τα δεν γινεται και δεν υπαρχει κτλ νιωθω σαν να ειμαι απο αλλο πλανητη![]()
Απο αλλο πλανητη δεν εισαι. Εσυ ετσι αισθανεσαι και τους βλεπεις σαν φιλους σου και μονο. Αυτοι ομως ξερεις σιγουρα οτι δεν σε βλεπουν διαφορετικα και απλα δεν στο εχουν πει; Εξαρταται βεβαια και απο το ποσο καιρο τους γνωριζεις. Ειναι σπανιο πιστευω να υπαρχει πραγματικη φιλια και να βλεπουν και τα 2 ατομα φιλικα ο ενας τον αλλο αλλα δεν ειναι και ανυπαρκτο. Απλα σιγουρα δεν ειναι ολοι που θεωρει καποια φιλους της που την βλεπουν και αυτοι με τον ιδιο τροπο
BigTimeRush
Νεοφερμένο μέλος

Φέτος είμαι α γυμνασίου. Καινούριοι συμμαθητές και φίλοι, καινούριο σχολείο... Προσώπικα ήμουν τυχερή και στην τάξη μου είχα μόνο 6 καινούρια αιδιά, αγόρια όλα. Με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρια είμασταν μαζί από είμασταν μαζί από το δημοτικό. Μ΄σα λοιπόν σε αυτά τα καινούρια αγλόρια υπάρχει και ο Αλέξανδρος. Είναι ένα παιδί που από την πρώτη στιγμή το ξεχώρισα. Γίναμε κολλητοί, ταιριάζαμε σε πολλά πράγματα και μοιραζόμαστε όλα τα μυστικά μας. Μεταξύ μας υπάρχει κάτι που δεν το λες και ακριβώς σχέση. Πάντως είμαστε μαζί και τον αγαπώ και με αγαπάει. Ως εκέι όμως. Είμαστε πολύ μικροί για να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο, που αν είναι να γίνει θα γίνει σε μεγαλύτερη τάξη. Πάντως πιστεύω οτι μπορεί να υπάρξει μια απλή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, δεν είναι πάντα απαραίτητο να αγαπηούν στο τέλος...
apollo11
Νεοφερμένο μέλος

Να σε καλα μικρη μου.Θα σας πω την δική μου ιστορία:.Φέτος είμαι α γυμνασίου. Καινούριοι συμμαθητές και φίλοι, καινούριο σχολείο... Προσώπικα ήμουν τυχερή και στην τάξη μου είχα μόνο 6 καινούρια αιδιά, αγόρια όλα. Με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρια είμασταν μαζί από είμασταν μαζί από το δημοτικό. Μ΄σα λοιπόν σε αυτά τα καινούρια αγλόρια υπάρχει και ο Αλέξανδρος. Είναι ένα παιδί που από την πρώτη στιγμή το ξεχώρισα. Γίναμε κολλητοί, ταιριάζαμε σε πολλά πράγματα και μοιραζόμαστε όλα τα μυστικά μας. Μεταξύ μας υπάρχει κάτι που δεν το λες και ακριβώς σχέση. Πάντως είμαστε μαζί και τον αγαπώ και με αγαπάει. Ως εκέι όμως. Είμαστε πολύ μικροί για να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο, που αν είναι να γίνει θα γίνει σε μεγαλύτερη τάξη. Πάντως πιστεύω οτι μπορεί να υπάρξει μια απλή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, δεν είναι πάντα απαραίτητο να αγαπηούν στο τέλος..

Ρε σαν την παιδικη αθωοτητα δεν εχει.

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική και ειλικρινής φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας χωρίς να υπάρχει ερωτικό στοιχείο?
Οι διαπροσωπικές ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύπλοκες, η μια δεν αποκλείει την άλλη και φυσικά δεν την υποστηρίζει κατ ανάγκη, βάσει φύλου του φίλου που τον χάνεις όπως πέφτει ένα...φύλλο!

Έλεος δηλαδή, ποιός σκέφτεται ακόμα ανάλογα με το τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια του;

Dias
Επιφανές μέλος

Συμβαίνει όμως, ένα αγόρι και ένα κορίτσι που είναι μαζί από μικρά, κάποια στιγμή να ...μεγαλώσουν και....Είμαστε πολύ μικροί για να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο, που αν είναι να γίνει θα γίνει σε μεγαλύτερη τάξη. Πάντως πιστεύω οτι μπορεί να υπάρξει μια απλή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, δεν είναι πάντα απαραίτητο να αγαπηούν στο τέλος...
Σχεδόν όλοι;Έλεος δηλαδή, ποιός σκέφτεται ακόμα ανάλογα με το τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια του;

Λες ε; H φύση τελικά πάντα βρίσκει τον τρόποΣχεδόν όλοι;

apollo11
Νεοφερμένο μέλος

Bρισκει τροπο γιατι δεν εχει επιλογη.Λες ε; H φύση τελικά πάντα βρίσκει τον τρόπο![]()
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εξαίρεση η περίπτωση που αφού έχουν ζήσει μεγάλο χρονικό διάστημα ως εραστές, χωρίζοντας κατόρθωσαν (πέρα από πάθη και... λάθη) να διατηρήσουν τη σχέση μεταλλάσσοντάς την σε αμιγώς φιλική.
Klaus
Διάσημο μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

σιγουρα θα υπαρξει καποια στιγμη "σκιρτιμα" απο μια πλευρα..
εγω προσωπικα κανω παρεα με αγορια, και μοιραζομαι μαζι τους σκεψεις, συμβουλες και τελοσπαντων μιλαμε πολυ ανοιχτα.. θεωρω οτι ειμναι απαραιτητο καθως μπαινεις στον τροπο σκεψης του αντρικου φυλου απο πρωτο χερι και οχι απο περιοδικα-εφημεριδες-ειδα-διαβασα..
και εχω δει μεσα απο αυτο, πολλες φορες, ασπρο φως..
αυτο που θελω να πω ομως ειναι οτι, αλλο το κανω παρεα με καποιον και αλλο ειμαι φιλος-φιλος με καποιον..
δεν ειναι τυχαιο οτι οι "φιλιες" μεταξυ ανδρων και γυναικων καταληγουν στις πιο υγιεις σχεσεις! καθολου τυχαιο....
και οταν δε καταληξει σε σχεση, σιγουρα -κατ εμε- υπαρχει απωθημενο στο παρασκηνιο..
νομοι της φυσης ειναι αυτοι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

μαρινακι96
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.