Dias
Επιφανές μέλος

Αν είναι αμοιβαίο, ποιο είναι τι κακό;θεωρω οτι μπορει να υπαρξει και μαλιστα πολυ δυσκολα χωρις να μπλεχτει και το ερωτικο κομματι.... αν γινει το τελευταιο... παει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υπάρχει μόνιμα ένας υφέρπων ερωτισμός με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
xzc213
Εκκολαπτόμενο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτό ξαναπές το...Είναι μέσα στην ζωή, φυσικό είναι άλλωστε να ερωτευτείς κάποιον με τον οποίο περνάς αρκετές ώρες μαζί του.

φρι-κη
Νεοφερμένο μέλος

θα υπαρξει ΜΟΝΟ πριν απο μια σχεση. ούτε μετά. μια φιλια τετοια μπορει να εξελιχθει σε σχεση (ή και όχι αλλα παντα ο ενας απο τους δυο θα σκεφτεται σιγουρα κατι παραπανω.)
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω έναν πολύ καλό φίλο, ο οποίος είναι φυσικός, 48 ετών στην ηλικία. Δεν θα έλεγα ότι τον βλέπω ερωτικά ούτε εκείνος εμένα. Ταιριάζουμε όμως πολύ στον τρόπο σκέψης, αλλά διαφέρουμε στο ότι εγώ είμαι πολύ αγχώδης κι αυτός πολύ ψύχραιμος (συνήθως όσοι/ες ασχολούνται με τις θετικές επιστήμες έχουν πολύ συγκροτημένο τρόπο σκέψης, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο). Στο σημείο αυτό υπάρχει η αλληλοσυμπλήρωση. Πάντα έχει να μου δώσει την καλύτερη λύση και το ίδιο λέει κι αυτός για εμένα. Το αν θα παραμείνουμε μόνο φίλοι ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύω ο αρχικός στόχος του άντρα είναι να την κερδίσει ως κοπέλα στην αρχή και μετά ως φίλη. Κανένας άντρας δεν πλησιάζει μια κοπέλα για να γνωριστούν φιλικά, έτσι ξέρω τουλάχιστον -.- Στην αρχή την θέλει ως κοπέλα του, και εάν βλέπει ότι δεν πάει, τότε την κρατά ως φίλη.
Δεν αντιλέγω. Αυτό μπορεί να έχει κάποια βάση. Το αφήνεις ελεύθερο το θέμα κι ό,τι γίνει.

HarissonFord
Νεοφερμένο μέλος

Κι όμως χρησιμοποιείται πάρα μα πάρα πολύ συχνά!!!Καθημερινά θα έλεγα!Υπάρχουν άραγε φιλίες,πραγματικές φιλίες ή πιστεύουμε (βασικά θέλουμε να πιστεύουμε) ότι υπάρχουν αν και μπορούμε να βρούμε αρκετά παραδείγματα που να αποδεικνύουν το αντίθετο?
Πιστεύω ότι εξαιρετικά δύσκολα μπορεί κανείς να έχει μια φιλία με την γνήσια σημασία της!Πόσο εύκολα εμπιστεύεται κανείς κάποιον σήμερα?Θεωρείται ότι ο φίλος/φίλη δεν θα ζηλέψει όταν κάνετε κάτι ή πετύχετε περισσότερο σε σχέση με αυτόν/αυτήν?Πιστεύετε ότι όταν θα ''είστε'' χαρούμενος/η με κάτι που σας καταξίωσε στα μάτια κάποιων δεν θα είναι ζηλόφθονος?Ότι δεν θα χαρεί όταν έχετε κάποια άσχημη στιγμή?Ότι δεν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί εις βάρος ''σας'' (το β' πρόσωπο είναι ''ποιητικό'' και απλά μου βγαίνει αυθόρμητα...

Οι φιλίες δύσκολα δημιουργούνται και ακόμη πιο δύσκολα στεριώνουν...Κι αυτό γιατί ο άνθρωπος άλλαξε.Άλλαξε γιατί τον άλλαξαν οι καιροί,οι συνθήκες,το νέο περιβάλλον,η ανάγκη για επιβίωση.Και μιλάμε για ένα είδος σχέσης (=φιλία) που αναπτύσσεται ανάμεσα σε ξένα,άγνωστα μεταξύ τους άτομα.Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άτομα στην οικογένεια που αισθάνονται μίσος ο ένας για τον άλλο και που ο ένας προσπαθεί να βλάψει τον άλλο.Αδέρφια που γίνονται ξένοι!Γονείς που βλάπτουν τα παιδιά τους,το αίμα τους (μην απορείτε,υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις).Πόσα ζευγάρια,παντρεμένα με παιδιά και και και, και έχουν μυστικά ο ένας από τον άλλο!Θεμέλιο μιας υγιούς σχέσης,πιστεύω,ότι είναι η ειλικρίνεια!Από 'κει ξεκινάνε όλα!
Τελικά,έχουμε πραγματικούς φίλους?Είμαστε πραγματικοί φίλοι?
Ή απλά είμαστε γνωστοί μεταξύ μας?Ή μήπως γνωρίζουμε κάποια άτομα περισσότερα από κάποια άλλα?
Αν τελικά υπάρχει φιλία,με την γνήσια-κυριολεκτική σημασία της λέξης και με όλο το ''βάρος'' της,τότε θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας φραγμός, κανένα εμπόδιο να αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο φύλα!Και μάλιστα,πολλοί λένε,ότι είναι καλύτερες απ' ότι ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου μιας και ακούγονται απόψεις και από τη γυναικεία και από την αντρική πλευρά.
skidrow
Νεοφερμένο μέλος

Το πιστεύω γιατί στο σχολείο που ήμουν πιο γεμάτος (

Τώρα που μεγάλωσα και τα έχω φτιάξει με κοπέλες (ευτυχώς

Αλλά κι εμένα μου χτυπάει διαφορετικά. Δηλαδή αν βγω με μια κοπέλα από το σχολείο και αρχίζει τα πολλά πιασίματα, τα περίεργα κτλ θα αρχίζω να αναρωτιέμαι "ίσως;".... Κι ας τα κανε και παλιά... Ειδικά τώρα που μία κοπέλα που έχει περάσει Κρήτη ανέβηκε Αθήνα και μου είπε να βγούμε 2-3 φορές, αλλά συνεχόμενα γιατί είχε μόνο 2 βδομάδες να κάτσει κι αυτές πολλές θα τις περνούσε με τις φίλες της που έφερε από κει, μόλις το είδε ένας φίλος μου άρχιζε "ρε, σου στην πέφτει, κοίτα πως κάνει"... Αλλά εγώ είχα μείνει στο σχολείο και δεν μου πέρασει στιγμή ότι κάνε έτσι...
Τώρα τι να πω, δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι ΠΛΕΟΝ....
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να ειναι φιλια πρεπει να πιανεις τα μεμε της και να νιωθεις σαν να πιανεις το μπουτι σου.
Αμάν, βρε aladdin!

Φυσικά, μετά τα...80!Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική και ειλικρινή φιλία μεταξύ αντρα και γυναίκας χωρίς να υπάρχει ερωτικό στοιχείο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.