iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οκ δεν αμφιβάλλω και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησαΑρχική Δημοσίευση από Vkey:'Η τα καλύτερα...για εμένα προσώπικα τα καλύτερα είχαν αρχίσει 8)....και τώρα συνεχίζονται με μια υπέροχη φιλία και αγάπη![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Νομίζω ότι υπερβάλεις... Ισως οταν μεγαλώσεις λιγό ακόμη το καταλάβεις...Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:για γυναικα μηλαμε με αυτες μονο ενα για μπωρεις να πεις και πολυ ειναι.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ πολύ.Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:για γυναικα μηλαμε με αυτες μονο ενα για μπωρεις να πεις και πολυ ειναι.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:ΕΕΕΕ... όχι και μόνο ενα γεια... χμ... τώρα που το σκέφτομαι στα 13 όντως υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με το άλλο φύλλο... Το θέμα φίλε μου kaimaktsalan ειναι οτι μεγαλώνοντας, θα ζητάς την επαφή-επικοινωνία όλο και περισσότερο με τις γυναίκες!
Οσο για αυτό σίγουρα, και καμία φορά και με 2 ίσως και με τρεις!!!!! Ειδικά όταν είναι καλή όλο να την επικοινωνήσεις θα θέλεις

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μπορεί επίσης αυτή η φιλία να ξεκίνησε απο ερωτική έλξηΑρχική Δημοσίευση από nv:Κάποια στιγμή μπορεί να γεννηθεί κάποια ερωτική έλξη, αλλά αν βάλεις την λογική μπροστά και αξιολογήσεις τα πράγματα, όλα καλά..!

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα...! Αν και είναι πιο δύσκολο τότε! Γιατί αν έστω ο ένας από τους δύο αισθάνεται κάτι ακόμα....Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Μπορεί επίσης αυτή η φιλία να ξεκίνησε απο ερωτική έλξη![]()
arm_power
Νεοφερμένο μέλος

Άντε κάντε κάτι, βάλτε τους φίλους σας να ψηφίσουν.
arm_power
Νεοφερμένο μέλος

ζουμπουρλουδι
Νεοφερμένο μέλος

Παντα υποβοσκει ερωτισμος. Συγκυριακα δεν εκδηλωνεται.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

lalakias69
Νεοφερμένο μέλος

Στην ηλικία που βρίσκομαι -και πρέπει να είμαι γύρω στο μέσο σε αυτό το forum, whoah!- το βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο.
Δεν λέω απίθανο, απλά πολύ δύσκολο.
Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις όμως που βοηθούν αρκετά στο να υπάρξει φιλία, όπως π.χ. γνωριμία από παιδική ηλικία, κοπέλα του κολλήτου σου, πολύχρονη σχέση και οι δύο, συγγένεια

Μου έχουν συμβεί και τα δύο πάντως: αμιγώς φιλικές σχέσεις με κοπέλες & παρεξηγημένη φιλία.
Οι περιπτώσεις ομοφυλλόφυλων προφανώς εξαιρούνται.
nikita13
Διάσημο μέλος

αυτό σίγουρα είναι στην φύση μας..Αν και εγώ έχω πάψει να πιστεύω λόγς προσωπικών εμπειριών ένα άτομο έχει μείνει που να μην με έχει απογοητεύσειΑρχική Δημοσίευση από ζουμπουρλουδι:Moi.
Παντα υποβοσκει ερωτισμος. Συγκυριακα δεν εκδηλωνεται.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δλδ όλες τι κοπέλες τις βλέπεις ερωτικά δεν υπάρχει κάποια που να μην την βλέπεις ερωτικά ...;Αρχική Δημοσίευση από lalakias69:Σε μεγαλύτερες ηλικίες (που το αίμα "δεν βράζει") ή και στις πολύ μικρές (αν μπορούμε να βάλουμε την έννοια της "φιλίας" εκεί) είναι πιο σύνηθες.
Στην ηλικία που βρίσκομαι -και πρέπει να είμαι γύρω στο μέσο σε αυτό το forum, whoah!- το βρίσκω πάρα πολύ δύσκολο.
Δεν λέω απίθανο, απλά πολύ δύσκολο.
Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις όμως που βοηθούν αρκετά στο να υπάρξει φιλία, όπως π.χ. γνωριμία από παιδική ηλικία, κοπέλα του κολλήτου σου, πολύχρονη σχέση και οι δύο, συγγένειακτλ.
Μου έχουν συμβεί και τα δύο πάντως: αμιγώς φιλικές σχέσεις με κοπέλες & παρεξηγημένη φιλία.
Οι περιπτώσεις ομοφυλλόφυλων προφανώς εξαιρούνται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.