natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχα!Όσο σίγουρη είμαι για μένα,άλλο τόσο είμαι και γι' αυτόν...Μην πάρεις και όρκο...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Αν καταστραφεί η φιλία και δημιουργηθεί κάτι άλλο; Μπορεί αυτό το κάτι άλλο να είναι καλύτερο;
Συμφωνώ με το Dias.
Μπορεί να είναι πολύ καλύτερο, μπορεί να είναι και πολύ χειρότερο...
Το θέμα είναι αν αξίζει να το ρισκάρεις... Και κυρίως αν έχεις τα κότσια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos94
Νεοφερμένο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Τα κότσια τα ειχαμε κ το ρισκάραμε.....Τώρα το τι γίνεται είναι ένα θέμα...
![]()
Ότι θέλει προκύψει... Αλλά είναι πολύ λάθος θέμα για να το συζητάμε...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έχετε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ξέρω 'γω;Χαχαχα!Όσο σίγουρη είμαι για μένα,άλλο τόσο είμαι και γι' αυτόν...![]()
giorgos94
Νεοφερμένο μέλος

Ότι θέλει προκύψει... Αλλά είναι πολύ λάθος θέμα για να το συζητάμε...
Για να το λές κάπου θα στηρίζεσαι να φανταστώ.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιος μίλησε για συμβόλαιο?Μερικά πράγματα τα καταλαβαίνεις και τα δείχνεις στον άλλο...Έχετε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ξέρω 'γω;
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Για να το λές κάπου θα στηρίζεσαι να φανταστώ.
Ναι, στο ότι είναι το θέμα που μιλάμε για τις φιλίες που παραμένουν έτσι...
Ποιος μίλησε για συμβόλαιο?Μερικά πράγματα τα καταλαβαίνεις και τα δείχνεις στον άλλο...
Ή τα καταλαβαίνεις και δεν τα δείχνεις, επειδή θες να διατηρήσεις την φιλία...

Erida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειναι το δευτερο χαρακτηριστικο μας μετα το ειδος μας ως ανθρωπος..
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εμπειρικά μιλώντας, δεν μου έχει τύχει ποτέ να δημιουργήσω φιλία με άντρα και να μη μου την πέσει ύστερα από λίγο ή να μην τον γουστάρω εξαρχής και να το παίζω φίλη για να μάθω περισσότερα - εκτός αν εκείνος είναι gay, οπότε μια χαρά φιλία μπορούμε να έχουμε. Οπότε ναι, οι φιλίες πάνε και βάσει φύλου.Δηλαδή ακόμα και οι φιλίες πάνε βάσει φύλου;![]()

Ίσως να μην υπάρξει ερωτική έλξη αλλά ενδεχομένως κάποιος καυγάς που να διακόψει κάθε σχέση.

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Ωστόσο, για να υπάρξει αυτό το ενδεχόμενο, θα πρέπει να ισχύουν ταυτοχρόνως δύο πράγματα: Να υπάρχουν δυο άνθρωποι του αντιθέτου φύλου οι οποίοι να έχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα και κάποιες κοινές απόψεις ώστε να κάνουν παρέα αλλά να μην υπάρχουν πολλά κοινά σημεία σε θέματα που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις. Όταν δηλαδή μια γυναίκα δεν έχει τα στοιχεία τα οποία ελκύουν ερωτικά έναν άντρα αλλά ταυτοχρόνως να συμβαίνει και το αντίθετο αλλά παρ' όλ' αυτά υπάρχουν στοιχεία τα οποία τους ενώνουν ως φίλους.
Πάντως δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο...
Speedy
Δραστήριο μέλος

Μέσα σε διάστημα ούτε ενός χρόνου το έζησα δυο φορές με κοπέλες που ήταν αυτό που λέμε δικοί μου άνθρωποι... Στην πρώτη το ενδιαφέρον υπήρξε απο την κοπέλα και στη δεύτερη απο εμένα και την κοπέλα... Με λίγα λόγια 3/4 περιπτώσεις υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον.. Πως να ξαναμιλήσω εγώ για φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας?...
Υ.Γ.1 Αλλο φίλη (του καφέ) και άλλο πραγματική φίλη.. Γιατί πολύ αναφέρονται στις φιλίες του καφέ και θεωρώ άτοπο να γράφεται κάτι τέτοιο σε αυτό το thread..
Υ.Γ.2 Χαλασμένους μας έβγαλε το εργοστάσιο μου φαίνεται...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

απολυτα σωστος..Να υπάρχουν δυο άνθρωποι του αντιθέτου φύλου οι οποίοι να έχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα και κάποιες κοινές απόψεις ώστε να κάνουν παρέα αλλά να μην υπάρχουν πολλά κοινά σημεία σε θέματα που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις. Όταν δηλαδή μια γυναίκα δεν έχει τα στοιχεία τα οποία ελκύουν ερωτικά έναν άντρα αλλά ταυτοχρόνως να συμβαίνει και το αντίθετο αλλά παρ' όλ' αυτά υπάρχουν στοιχεία τα οποία τους ενώνουν ως φίλους.
φιλικη ελξη,,αλλα να μην μπορει να γινει ερωτικη..
underwater
Περιβόητο μέλος

Εμπειρικά μιλώντας, δεν μου έχει τύχει ποτέ να δημιουργήσω φιλία με άντρα και να μη μου την πέσει ύστερα από λίγο ή να μην τον γουστάρω εξαρχής και να το παίζω φίλη για να μάθω περισσότερα - εκτός αν εκείνος είναι gay, οπότε μια χαρά φιλία μπορούμε να έχουμε. Οπότε ναι, οι φιλίες πάνε και βάσει φύλου.
Τα παραπάνω είναι όντως τα πιο συνηθισμένα δεδομένα όσον αφορά φιλική σχέση άνδρα-γυναίκας.
Όμως αρκετά συνηθισμένες είναι επίσης οι φιλίες που ξεκινούν από τα παιδικά χρόνια (και που, ακόμα κι αν υπήρξε κάποια ερωτική έλξη κάπου στην εφηβεία έχει ξεθωριάσει) ή οι φιλίες που ξεκίνησαν από ερωτική σχέση του 1821 (δεν έχω καμία δυσκολία ή υστεροβουλία στο να είμαι φίλη με το αγόρι που είχα στα 15) ή ακόμα και οι, σπάνιες, φιλίες που κανείς από τους 2 δεν γούσταρε ποτέ κανέναν.
Προσωπικά δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι είναι εύκολο να είμαι φίλη με κάποιον straight, αλλά δεν το θεωρώ και αδύνατο.
Άλλωστε, ακόμα και κάποια στιγμή να υπάρξει μονόπλευρο συναίσθημα δεν έγινε και τίποτα! Δεν σημαίνει ότι αν αρχίσω να βλέπω ερωτικά τον φίλο μου θα γίνω υστερόβουλη και θα προσπαθήσω να τον εκμεταλλευτώ, ούτε ότι αν αρέσω σε κάποιον φίλο σημαίνει ότι με "πρόδωσε" ή ότι δεν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στα παλιά δεδομένα.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Εγώ που την βιώνω αυτή την φιλία, πάλι στις εξαιρέσεις είμαι???
Τίποτα φυσιολογικό δεν θα κάνω σ' αυτήν την ζωή??
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.