Συμπόνοια και ενσυναίσθηση θέλει,
Αυτό ακριβώς. Που συνήθως την βρίσκεις πιο εύκολα στις γυναίκες.
όμως μπορώ να της συμπαρασταθώ γιατι είμαι άνθρωπος και αφουγκράζομαι τον πόνο του άλλου.
Οι περισσότεροι έως σχεδόν όλοι οι άνδρες τριγύρω της θα της πούνε ένα απλό "συλλυπητήρια, πολύ νέος ήταν κρίμα".
Δεν έχω δει ούτε έναν άνδρα να στέκεται σε φίλη κοντά σε τέτοιες καταστάσεις. Σε φίλο ναι, έχω δει. Σε φίλη όχι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:41
Όταν ανήκεις σε subculture προτεραιότητα στο μυαλό σου για φιλία είναι ιδανικά το άτομο να ανήκει στο ίδιο subculture, το οποίο θα αποτελεί και τα βασικά θέματα των συζητήσεων σας. Όταν ανηκα και εγώ σε subculture στην εφηβεία είχα περισσότερο μεικτές παρέες, αλλά όταν κοιτάς πως ταιριάζετε ως φίλοι πέρα από τα θέματα της υποκουλτούρας, τότε αρχίζεις και κόβεις αρκετά άτομα, και γίνεσαι ακόμη πιο επιλεκτικος.
Δηλαδή από αυτήν την εποχή έχω κρατήσει μόνο την κολλητή μου και άλλη μια κοπέλα που ημαστε σε χαλαρή επικοινωνία.
Αλλά θα μου πεις όταν πάτε να σπουδάσετε σπάνε και οι παλιές χαλαρές παρέες ως μέρος της ζωής, αλλά το βλέπω και σε μεγαλύτερες ηλικίες σε τέτοια γκρουπ ή χόμπυ. Οι φιλίες γίνονται αποκλειστικά στα πλαισια αυτού του κύκλου και είναι πιο εύκολο να κρατηθούν.
Εγώ είμαι ενας τέτοιος άνθρωπος και δεν έχω αρχίδια νομίζω.
Α και εγώ και είναι και ο λόγος που πολλοί δεν με συμπαθούν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 16:43
να σου σπάσω τα στερεότυπα.
Δύσκολο αμαρελια μου αλλά καλοδεχούμενη η ευχή σου, και από την φιλία με το αντίθετο φίλο παίρνεις πολλά.