iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 16:18 Ο iJohnnyCash: #41 10-08-05 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: O ύπνος του δικαίου... Πως βοηθάς τη χώρα, με στρατό ρημαγμένο από τις μίζες, και ανθρώπινο δυναμικό που σε ένα χρόνο θητείας, θα πυροβολήσει μόνο μια φορά; Click για ανάπτυξη... Αν όμως βελτιωθούν ολά αυτά και δεν θα υπάρχουν μίζες και όλα αυτά πιστεύεις ότι θα αξίζει τον κόπο; Εγώ όχι γιατι είμαι σίγουρος ότι τα όπλα δεν είναι η μόνη λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 16:32 Ο Rempeskes: #42 10-08-05 16:32 Αν όμως βελτιωθούν ολά αυτά και δεν θα υπάρχουν μίζες και όλα αυτά πιστεύεις ότι θα αξίζει τον κόπο; Εγώ όχι γιατι είμαι σίγουρος ότι τα όπλα δεν είναι η μόνη λύση Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, η βία είναι η μόνη απάντηση, όπως μας αποδεικνύει η ιστορία (εκτός αν αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους όπως ο Γκάντι τους Βρεττανούς, οπότε αφ' ενός πάω πάσο, αφ' ετέρου πάω βραζιλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 16:48 Ο O'Zorgnax: #43 10-08-05 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: O ύπνος του δικαίου... Πως βοηθάς τη χώρα, με στρατό ρημαγμένο από τις μίζες, και ανθρώπινο δυναμικό που σε ένα χρόνο θητείας, θα πυροβολήσει μόνο μια φορά; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μία έριξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:47 Ο Γιάννης έγραψε: #44 10-08-05 18:47 Η λύση για το στρατιωτικό είναι ο επαγγελματικός στρατός που ετοιμάζεται και προωθήτε. Τελευταία βολη έκανα πριν απο 11 χρόνια σιγά μην θυμάμε λεπτομέρειες για το πως καθαρίζει το όπλο πώς λίνεται κτλ. Οπότε σαν φαντάρος η εκπαίδευση μου πάει στράφη. Το κύριο μέλημα του στρατού πάντως είναι απλά να υπάρχει και απλά να θεωρείτε υπολογίσημος απο τον αντίπαλο. Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:51 Ο O'Zorgnax: #45 10-08-05 18:51 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Amen brother!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 07:15 Ο iJohnnyCash: #46 11-08-05 07:15 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:48 Ο O'Zorgnax: #47 11-08-05 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: O ύπνος του δικαίου... Πως βοηθάς τη χώρα, με στρατό ρημαγμένο από τις μίζες, και ανθρώπινο δυναμικό που σε ένα χρόνο θητείας, θα πυροβολήσει μόνο μια φορά; Click για ανάπτυξη... Αν όμως βελτιωθούν ολά αυτά και δεν θα υπάρχουν μίζες και όλα αυτά πιστεύεις ότι θα αξίζει τον κόπο; Εγώ όχι γιατι είμαι σίγουρος ότι τα όπλα δεν είναι η μόνη λύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 16:32 Ο Rempeskes: #42 10-08-05 16:32 Αν όμως βελτιωθούν ολά αυτά και δεν θα υπάρχουν μίζες και όλα αυτά πιστεύεις ότι θα αξίζει τον κόπο; Εγώ όχι γιατι είμαι σίγουρος ότι τα όπλα δεν είναι η μόνη λύση Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, η βία είναι η μόνη απάντηση, όπως μας αποδεικνύει η ιστορία (εκτός αν αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους όπως ο Γκάντι τους Βρεττανούς, οπότε αφ' ενός πάω πάσο, αφ' ετέρου πάω βραζιλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 16:48 Ο O'Zorgnax: #43 10-08-05 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: O ύπνος του δικαίου... Πως βοηθάς τη χώρα, με στρατό ρημαγμένο από τις μίζες, και ανθρώπινο δυναμικό που σε ένα χρόνο θητείας, θα πυροβολήσει μόνο μια φορά; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μία έριξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:47 Ο Γιάννης έγραψε: #44 10-08-05 18:47 Η λύση για το στρατιωτικό είναι ο επαγγελματικός στρατός που ετοιμάζεται και προωθήτε. Τελευταία βολη έκανα πριν απο 11 χρόνια σιγά μην θυμάμε λεπτομέρειες για το πως καθαρίζει το όπλο πώς λίνεται κτλ. Οπότε σαν φαντάρος η εκπαίδευση μου πάει στράφη. Το κύριο μέλημα του στρατού πάντως είναι απλά να υπάρχει και απλά να θεωρείτε υπολογίσημος απο τον αντίπαλο. Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:51 Ο O'Zorgnax: #45 10-08-05 18:51 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Amen brother!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 07:15 Ο iJohnnyCash: #46 11-08-05 07:15 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:48 Ο O'Zorgnax: #47 11-08-05 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν όμως βελτιωθούν ολά αυτά και δεν θα υπάρχουν μίζες και όλα αυτά πιστεύεις ότι θα αξίζει τον κόπο; Εγώ όχι γιατι είμαι σίγουρος ότι τα όπλα δεν είναι η μόνη λύση Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, η βία είναι η μόνη απάντηση, όπως μας αποδεικνύει η ιστορία (εκτός αν αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους όπως ο Γκάντι τους Βρεττανούς, οπότε αφ' ενός πάω πάσο, αφ' ετέρου πάω βραζιλία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 16:48 Ο O'Zorgnax: #43 10-08-05 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: O ύπνος του δικαίου... Πως βοηθάς τη χώρα, με στρατό ρημαγμένο από τις μίζες, και ανθρώπινο δυναμικό που σε ένα χρόνο θητείας, θα πυροβολήσει μόνο μια φορά; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μία έριξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:47 Ο Γιάννης έγραψε: #44 10-08-05 18:47 Η λύση για το στρατιωτικό είναι ο επαγγελματικός στρατός που ετοιμάζεται και προωθήτε. Τελευταία βολη έκανα πριν απο 11 χρόνια σιγά μην θυμάμε λεπτομέρειες για το πως καθαρίζει το όπλο πώς λίνεται κτλ. Οπότε σαν φαντάρος η εκπαίδευση μου πάει στράφη. Το κύριο μέλημα του στρατού πάντως είναι απλά να υπάρχει και απλά να θεωρείτε υπολογίσημος απο τον αντίπαλο. Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:51 Ο O'Zorgnax: #45 10-08-05 18:51 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Amen brother!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 07:15 Ο iJohnnyCash: #46 11-08-05 07:15 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:48 Ο O'Zorgnax: #47 11-08-05 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: O ύπνος του δικαίου... Πως βοηθάς τη χώρα, με στρατό ρημαγμένο από τις μίζες, και ανθρώπινο δυναμικό που σε ένα χρόνο θητείας, θα πυροβολήσει μόνο μια φορά; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μία έριξα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:47 Ο Γιάννης έγραψε: #44 10-08-05 18:47 Η λύση για το στρατιωτικό είναι ο επαγγελματικός στρατός που ετοιμάζεται και προωθήτε. Τελευταία βολη έκανα πριν απο 11 χρόνια σιγά μην θυμάμε λεπτομέρειες για το πως καθαρίζει το όπλο πώς λίνεται κτλ. Οπότε σαν φαντάρος η εκπαίδευση μου πάει στράφη. Το κύριο μέλημα του στρατού πάντως είναι απλά να υπάρχει και απλά να θεωρείτε υπολογίσημος απο τον αντίπαλο. Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:51 Ο O'Zorgnax: #45 10-08-05 18:51 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Amen brother!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 07:15 Ο iJohnnyCash: #46 11-08-05 07:15 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:48 Ο O'Zorgnax: #47 11-08-05 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η λύση για το στρατιωτικό είναι ο επαγγελματικός στρατός που ετοιμάζεται και προωθήτε. Τελευταία βολη έκανα πριν απο 11 χρόνια σιγά μην θυμάμε λεπτομέρειες για το πως καθαρίζει το όπλο πώς λίνεται κτλ. Οπότε σαν φαντάρος η εκπαίδευση μου πάει στράφη. Το κύριο μέλημα του στρατού πάντως είναι απλά να υπάρχει και απλά να θεωρείτε υπολογίσημος απο τον αντίπαλο. Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2005 στις 18:51 Ο O'Zorgnax: #45 10-08-05 18:51 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Amen brother!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 07:15 Ο iJohnnyCash: #46 11-08-05 07:15 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:48 Ο O'Zorgnax: #47 11-08-05 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Amen brother!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 07:15 Ο iJohnnyCash: #46 11-08-05 07:15 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:48 Ο O'Zorgnax: #47 11-08-05 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Για αυτό το 40% του ετησίου προυπολογισμού πάει σε αμυντικές δαπάνες. Εκεί πέφτει η απίστευτη μίζα. Υποτίθεται ότι είμαστε στην Ε.Ε και δίνουμε τόσα λεφτά λες και περιμένουμε εισβολή απο τους Τούρκους. Να είναι καλά και οι παραβιάσεις που κρίβουν ένα καλά οργανομένο σχέδιο αγοράς εξοπλισμού. Click για ανάπτυξη... Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:48 Ο O'Zorgnax: #47 11-08-05 10:48 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μηπως περιμένουμε και εμείς δεν το ξέρουμε; Click για ανάπτυξη... Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:50 Ο iJohnnyCash: #48 11-08-05 10:50 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Some food for thought: 1. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι προνοητικοί και θέλουν να μας προστατέψουν επειδή περιμένουν εισβολή από την Τουρκία 2. Δίνουμε πολλά φράγκα σε εξοπλισμούς επειδή οι πολιτικοί μας είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, έχουν φάει με χρυσά κουτάλια από τις μίζες και συνεχίζουν να το κάνουν λόγω αδράνειας. Ποιο σενάριο σου φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα; Click για ανάπτυξη... το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 10:54 Ο O'Zorgnax: #49 11-08-05 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: το δεύτερο, αλλά πως δικαιολογούν τις μίζες τους , τι δείχνουν στα χαρτία ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:35 Ο iJohnnyCash: #50 11-08-05 12:35 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά η λογική μου λέει ότι σε μια κυβέρνηση διεφθαρμένη εξ ολοκλήρου (και για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δε μιλάω μόνο για τη σημερινή) το μόνο εύκολο είναι να παραποιηθούν στοιχεία και να κατασκευαστούν ψεύτικα στοιχεία και τιμολόγια. Click για ανάπτυξη... Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 12:57 Ο O'Zorgnax: #51 11-08-05 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Στα τιμολόγια τι γράφουν, μπουζούκια anyway αυτό που θέλω να πώ είναι πως πιστωποιούν τα τιμολόγια; Π.χ. αν γράφει π.χ. 15f-16 και αυτοί πήραν ένα ή κανένα τότε πως τα δικαιολογούν; Δεν νομίζω ΟΛΟΙ να είναι διεφθαρμένοι Click για ανάπτυξη... Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 13:15 Ο iJohnnyCash: #52 11-08-05 13:15 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Ε τώρα ή αρνείσαι να δεις την αλήθεια ή είσαι αφελής. Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή. Click για ανάπτυξη... Απλώς αρνούμε να δω την αλήθεια. Όμως ας μην βγούμε άλλο off-topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2005 στις 17:51 Ο Rempeskes: #53 11-08-05 17:51 Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ξέραμε και πως πιστοποιούν τα τιμολόγια θα τους είχαμε βάλει ήδη φυλακή Click για ανάπτυξη... Οι φυλακές είναι για σένα και για μένα. Γι αυτούς δεν υφίσταται τέτοιο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 10:11 Ο Γιάννης έγραψε: #54 16-08-05 10:11 Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιγά μην παραποιήσουν τα τιμολόγια. Οι μίζες πέφτουν κάτω απο το τραπέζι και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης του προιόντος. Δεν πρόκεται να ανεβάσουν την τιμή του F-16 αλλα θα την βάλουν πάνω σε ανταλλακτικά, όπλα η υπηρεσία που θα παρέχουν. Αντι το x ανταλακτικό να έχει 130.000 € θα έχει 136.000 € x 50 ανταλακτικά = η μίζα για πολύ κόσμο. Το τιμολόγιο είναι αυθεντικό και η μίζα έχει παραδοθεί. Απο την άλλη κανένας δεν μπορει να ελένξει την κάθε εταιρεία σε τι τιμή πουλάει τα προιόντα της. Η διαγωνισμός που έχει γίνει την έχει κρίνει ανάδοχο και έτσι το 136.000 που λέγαμε πριν είναι 100% νόμιμο.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:28 Ο ALEX_ έγραψε: #55 18-08-05 18:28 Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:35 Ο iJohnnyCash: #56 18-08-05 18:35 Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ALEX_: Παιδιά Νοέμβρη παρουσιάζομαι....Τουλάχιστον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι,θα φυλάω εγώ την πατρίδα!! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:36 Ο O'Zorgnax: #57 18-08-05 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εύχομαι μέχρι τότε να αλλάξουν οι νόμοι και να μην χρείαστεις να το υποστεις αυτό Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 18:44 Ο ALEX_ έγραψε: #58 18-08-05 18:44 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Kate1914 Spentys Joji chester20080 Griff ghоul phleidhs Jack of Spades johnsala Paragontas7000 charmander back2967 jj! giannhs2001 American Economist taketrance AK-92 Wonderkid fmarulezkd thenutritionist Δροσουλίτης Dmzk fourkaki χημεια4λαιφ hirasawayui Memetchi Μήτσος10 Scandal Libertus Esperos1 AggelikiGr Εριφύλη rafaela11 iiTzArismaltor_ Totreno camil EcoClown Ariana2018 Fernando_A ROM32 V@Per Ecomaniac Re_Alexis A350 Alessandra Eliza GeorgePap2003 marww touvlo SlimShady Maynard alexd99 ggl Arianara S3 P.Dam. Helen06 Ωρορα arko eukleidhs1821 Abiogenesis Jim175 Αναστασία197 ΘανάσοςG4 fockos User2350 Jimmy20 Loozen iminspain Nickx physicscrazy Snoopy Doo harry akritas Mhtrogoal fretoe Νηματολάγνος jims Κλημεντίνη Βλα Φρεντος grtt Μάρκος Βασίλης Unseen skygge kogba Ryuzaki BioChemical Εχέμυθη PolGR1509 tslef8 gademis Rene2004 orchidea Nikos_1976 Idontknoww Στεφανος56 Lathy kiyoshi Angelo27 Viedo Αντικειμενικός Kostis-Palamas Vold Iknowyou Meow Έμμα CiNeFiL azula louminis ag97 Maraki4you Unboxholics Μαυρίκιος old man consequences T C Γατόπαρδος. g_i_a_n_n_i_s_ kauphy McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Δυστυχώς δεν θα αλλάξει τίποτα Exposed, τουλάχιστον όχι με το Νοέμβρη. Από όσο ξέρω όμως όσοι πάνε από Φεβρουάριο και μετά (δηλ. 2006) θα κάνουν 11 μήνες θητεία! Μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξεις Alex; Click για ανάπτυξη... Απ'οτι άκουσα θα πιάσει και αυτούς που θα είναι ήδη μέσα,άρα και μένα!Αλλα και έτσι να μην είναι,θέλω να πάω να ξεμπερδεύω.Σιγά τώρα,για ενα μήνα θα κάθομαι μην έχοντας τι να κάνω μέχρι τον Φλεβάρη?Αλλωστε δουλειά αν δεν έχεισ κανει φανταριλίκι δεν υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 10:13 Ο Γιάννης έγραψε: #59 19-08-05 10:13 Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο ALEX_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 1.466 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2005 στις 13:49 Ο ALEX_ έγραψε: #60 19-08-05 13:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Αντε alex με το καλό. 11 μήνες δεν είναι τίποτα. Εγώ τι να πω που έκανα 18 με τους 15 να είμαι στην Κύπρο. Το στρατιωτικό περνάει γρήγορα και είναι εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ yiannis!Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι εμπειρία.Απλά σου κόβει την ζωή και τα σχέδια σου στην μέση.Γι'αυτό πιστεύω πως είναι καλύτερα να πηγαίνει κάποιος στα 18-19 του μετά το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.