Υποχρεωτική Στράτευση: Η γνώμη σας;

Περί θητείας
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 95)
  • Θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες πολίτες,ανεξαρτήτως φυλής και φύλου.

  • Θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική για όλους, με "τιμωρητική" θητεία για τους μη στρατεύσιμους.

  • Θα έπρεπε να είναι εθελοντική για όλους.

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,328 μηνύματα.

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,747 μηνύματα.
Συνταξη στα 18 στρατευση στα 100. Δε θα γινουνε πιονια στη πολεμικη μηχανη του κιβδηλου εθνους, του τελειου κατασκευασματος για τη προωθηση των κεφαλαιοκρατικων συμφεροντων. Καταργηση του θεσμου της θητειας χθες
Υπεράσπιση των χωρικών συνόρων και ό,τι περιέχουν (δηλαδή τα συστατικά του έθνους τα οποία αποτελούν τη βιολογική, πολιτισμική και φυλετική ταυτότητα μας).

Είμαστε ό,τι μισείτε.

(καλά πήγε και αυτό το thread)
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,298 μηνύματα.
Ρώτα μερικές από εμάς...τί είναι το πολυβόλο και τί το αεροβόλο και θα πέσει πολύ γέλιο...
Η σύγκριση σου είναι εντελώς άτοπη. Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν γιατί δεν ενδιαφέρονται να μάθουν, όχι επειδή είναι τίποτα μυστικές γνώσεις που μαθαίνουν μόνο οι άντρες στον στρατό. Τον ανιψιό μου να ρωτήσω που πάει δημοτικό θα ξέρει να απαντήσει, και ο λόγος δεν είναι επειδή θα έχει πάει στρατό.

Αλλά έστω, πάει στο διάολο αυτό...τι να τις κάνεις τις γνώσεις του πολυβόλου εαν δεν ξέρεις πρώτες βοήθειες; Σόρρυ δηλαδή αλλά κατά την γνώμη μου πιο πιθανό είναι να χρειαστείς γνώσεις για το πως θα γαζώσεις τον Τούρκο ή πως θα βοηθήσεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε ανάγκη που λόγου χάρη λιποθύμησε λόγω ζέστης ;

Δεν γίνεται να πάμε στα πιο περίπλοκα όταν δεν κατέχουμε τα πιο απλά σε αυτή την χώρα. Γνώμη μου τουλάχιστον.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,348 μηνύματα.
Φτάσαμε στο σημείο να λέμε μπράβο στα αναρχικα πανό που λένε να πάει στο διαολο η οικογένεια που μας γέννησε. Πραγματικά ντρέπεται και η ντροπή από ένα σημείο και μετά.

Screenshot_20231106-220948_Chrome.jpg



Όσο αφορά την στράτευση θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί η θητεία στους 6 μήνες και να μαθαίνουμε πραγματικά και όχι να πηγαίνουμε εκει ώστε να καθόμαστε. Δυστυχώς ο στρατός όπως έχει γίνει πλέον δεν αξίζει καθώς δεν μαθαίνεις σχεδόν τίποτα. Αλλά κατάργηση προφανώς και δεν πρέπει να γίνει δεδομένου του γείτονα που έχουμε. Απλά πρέπει να γίνεται σοβαρή εκπαίδευση και όχι αυτό που επικρατεί σήμερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,520 μηνύματα.
Η σύγκριση σου είναι εντελώς άτοπη. Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν γιατί δεν ενδιαφέρονται να μάθουν, όχι επειδή είναι τίποτα μυστικές γνώσεις που μαθαίνουν μόνο οι άντρες στον στρατό. Τον ανιψιό μου να ρωτήσω που πάει δημοτικό θα ξέρει να απαντήσει, και ο λόγος δεν είναι επειδή θα έχει πάει στρατό.

Αλλά έστω, πάει στο διάολο αυτό...τι να τις κάνεις τις γνώσεις του πολυβόλου εαν δεν ξέρεις πρώτες βοήθειες;
Σόρρυ δηλαδή αλλά κατά την γνώμη μου πιο πιθανό είναι να χρειαστείς γνώσεις για το πως θα γαζώσεις τον Τούρκο ή πως θα βοηθήσεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε ανάγκη ;
Το χιούμορ μου μάλλον δεν έπιασε (ή δεν το ΄πιασες...) Το παράδειγμα, όντως, ήταν για γέλια. Και μ΄ ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορούμε να μάθουμε διάφορα...

Αλλά πώς αλλιώς να σου απαντούσα ; Σε ρώτησα..."καλύτεροι δεν είστε από εμάς ;". Και μου είπες όχι. Εεε δε γίνεται, πώς να το κάνουμε ; Κουτσά - στραβά, κάτι παραπάνω ξέρετε/μάθατε...
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,298 μηνύματα.
Αλλά πώς αλλιώς να σου απαντούσα ; Σε ρώτησα..."κάτι παραπάνω δεν ξέρετε από εμάς ;". Και μου είπες όχι. Εεε δε γίνεται, πώς να το κάνουμε ; Κουτσά - στραβά, κάτι παραπάνω ξέρετε/μάθατε...
Σαν άντρας όντως μαθαίνεις όλα αυτά που σε κάνουν καλό νοικοκύρη αύριο μεθαύριο. Απο εκεί και πέρα...not.
 

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,222 μηνύματα.
Ένα υποθετικό σενάριο.

Έστω ότι ο στρατός ήταν ακριβώς όπως σήμερα αλλά εντελώς προαιρετικός.

Δηλαδή αν δεν πήγαινες δεν είχες ούτε πρόστιμο ούτε κάποια άλλη ποινή ούτε χρειαζόταν να ψάχνεις χαρτιά από γιατρούς για να μην πας.
Έκανες απλά μια υπεύθυνη δήλωση που έλεγε ότι δεν θες να πας και τελείωνε εκει.

Τι ποσοστό πιστεύετε ότι θα πήγαινε εθελοντικά;

Από εκεί ξεκινάνε όλα.
Όταν η πλειοψηφία το θεωρεί απόλυτο χάσιμο χρόνου, ψάχνει μέχρι και στα πεμπτα ξαδέρφια μη βρει κάνα βύσμα, πάει με το ζόρι και με mindset "ας περάσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα" δεν πρόκειται ποτέ να γίνει δουλειά.

Οι μόνιμοι κάνουν ότι εκπαιδεύουν τους φαντάρους, οι φαντάροι κάνουν τα απολύτως απαραίτητα για να είναι τυπικά οκ και όλοι μαζί παίζουν θέατρο όταν έρχεται κανένας υψηλόβαθμος επίσκεψη στο στρατόπεδο.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,881 μηνύματα.
Το είμαι κατά του στρατού πρέπει να αντιμετωπίζεται κριτικά.

Το να μην θες να πολεμήσεις έναν αμυντικό πόλεμο είναι σαν να λες πως δεν σε ενδιαφέρει εάν τα αγόρια του τόπου σου εκτελούνται ή εργάζονται υπό συνθήκες σκλαβιάς (όχι μισθωτής) και τα κορίτσια του τόπου σου γίνουν σκλάβες του σεξ των κατακτητών.

Για αυτό χρειάζεται ο στρατός και πρέπει να είναι υποχρεωτικός για όλους. Όπως οι μέλισσες που χωρίς δισταγμό χρησιμοποιούν το κεντρί τους με στόχο την προστασία του "εμείς" έτσι και οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε αυτή τη λογική. Το εμείς πάνω από το εγώ. Είμαστε μια φάλαγγα. Από τον χριστιανό έως τον άθεο, από τον ηλικιωμένο έως το παιδί, από τον επιστήμονα έως τον εργάτη και τον αγρότη, από τον ετεροφυλόφιλο έως τον ομοφυλόφιλο. Όλοι και όλες αποτελούν μαζί μια φάλαγγα. Και όταν σκέφτεσαι έτσι, παύεις να σκέφτεσαι ως Γιάννης, ως Μαρία, ως Κώστας.. αλλά ως φάλαγγα.
 

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,918 μηνύματα.
όλοι μαζί παίζουν θέατρο όταν έρχεται κανένας υψηλόβαθμος επίσκεψη στο στρατόπεδο.

Αχ, αυτές οι "απροειδοποίητες" επισκέψεις από τον Μέραρχο στο στρατόπεδό μας ήταν από τα αγαπημένα μου πράγματα στον στρατό. :loltooth: Λίγο πριν σκάσει μύτη κάθε φορά, οι ανώτεροί μας μας τοποθετούσαν σε συγκεκριμένες θέσεις και καθήκοντα. Άλλος να κάνει ότι βάφει, άλλος ότι ξεχορταριάζει, άλλος ότι ποτίζει (σε τσιμέντο, αλλά δεν έχει σημασία, απλά να δείχνει ότι δεν κάθεται). Ένα θέατρο είναι όντως, όλο το 9μηνο, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Απλά μιας και πρέπει να πας, προσπάθησε να μην το παίρνεις τόσο στα σοβαρά.
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,978 μηνύματα.
Για αυτό χρειάζεται ο στρατός και πρέπει να είναι υποχρεωτικός για όλους. Όπως οι μέλισσες που χωρίς δισταγμό χρησιμοποιούν το κεντρί τους με στόχο την προστασία του "εμείς" έτσι και οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε αυτή τη λογική. Το εμείς πάνω από το εγώ. Είμαστε μια φάλαγγα.
Revolt against the modern world.
Ενάντια τόσο σε φιλελεύθερες όσο και σε ελευθεριακές αξίες.
 

Re_Alexis

Νεοφερμένος

Ο Re_Alexis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Είμαστε μια χώρα που έχει να καμαρώσει μεγάλες γυναικείες προσωπικότητες. Ο αείμνηστος Εθνικός Ηγέτης, Ιωάννης Μεταξάς, προόριζε και τις νεαρές κοπέλλες για τον αγώνα επιβίωσης του Έθνους μέσω της ΕΟΝ και οι κόποι του απέδωσαν καρπούς. Όπως και στην ηρωϊκή αντίσταση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στα βουνά κατά του κατακτητή πολλές γυναίκες ξεχώρισαν.

Ο στρατός δεν είναι μόνο αυτά. Δύο μήνες δεν είναι αρκετοί για ουσιαστική εκπαίδευση. Αν γίνει πόλεμος δεν θα πάρεις ένα κουμπούρι στο χέρι και άντε ορμα λες και παίζεις CS:GO.
Στην Κυπρο το Πεζικο που εκει πηγαινουν οι περισσοτεροι φανταροι (οταν ημουν εγω στρατο στις ειδικες δυναμεις) η στρατιωτικη τους πορεια σε διαστημα 25 μηνων ηταν αυτη:
2 μηνες εκπαιδευση στα 18, το καλοκαιρι αμεσως μετα την αποφοιτηση απο το Λυκειο σε Κεντρο Εκπαιδευσης Νεοσυλλεκτων...Εκει εμαθαν ταχα τα βασικα...
Μετα οσοι εχουν βυσμα που ειναι και οι περισσοτεροι καταληγουν σε ταγματα που ειναι λουφα και βγαινουν 5 φορες την βδομαδα ισως και 6...
Εβγαζαν δεν εβγαζαν μια σκοπια την μερα αντε δυο και η βασικη τους ασχολια ηταν να ξυπνανε το πρωι να τακτοποιουν τον θαλαμο και να σκουπιζουν στο προαυλιο...
Τα δε φυλακια της πρασινης γραμμης εβγαζαν αρκετες ωρες σκοπια, εκαναν μια ψευτοεκπαιδευση απο τις 9 μεχρι τις 11 αν δεν κανω λαθος που κανεις δεν ακουγε και βασικα εκαναν τα ιδια και τα ιδια...Και τις υπολοιπες ωρες υπνος και τηλεοραση...Αντε και κανα περιπτερο χωρις να παρουν αδεια...
Και απλα η μονη τους υποχρεωση ηταν το πρωι και καθε Παρασκευη που υπηρχε ελεγχος καθαριοτητας να ειναι τακτοποιημενο το φυλακιο...
Πριν λιγους μηνες ενας φιλος που μενει τα τελευταια χρονια σ αλλη πολη πηρε μεταθεση απο το Ταγμα που ηταν και πηγα μαζι του για παρεα στην παρουσιαση του στο νεο Ταγμα...Ουτε που ελεγξαν αν ειμαι του Ταγματος δεν ρωτησε κανεις δεν εκανα καν εγγραφη...Οταν πηγαμε να κανουμε βολη, ημουν ο μονος που πετυχε τον στοχο οι υπολοιποι τρανταξαν τα βουνα και ο φιλος μαλιστα εβρισκε στο εδαφος 2 μετρα μπροστα του μεχρι που του εκανε παρατηρηση ο υπευθυνος βολης...Παλι καλα που δεν σκοτωθηκαμε...
Αυτοι εκαναν 25 μηνες στρατο ενω οι πιο νεοι εφεδροι εκαναν 12 καθως τα τελευταια χρονια αλλαξε το συστημα...
3 μηνες ουσιαστικης εκπαιδευσης ειναι μια χαρα...Υπεραρκετοι για καποιον που δεν ειναι μονιμος του στρατου...
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Όσο αφορά την στράτευση θεωρώ ότι πρέπει να μειωθεί η θητεία στους 6 μήνες και να μαθαίνουμε πραγματικά και όχι να πηγαίνουμε εκει ώστε να καθόμαστε.
Να γίνεται με την μορφή ενσήμων...έχει καταντήσει περίγελος κ αγγαρεία η στράτευση στην Ελλάδα ή ακόμα και περισσότερα χρήματα πχ 350 ευρώ το μήνα + ένσημα...γιατί είναι 9 μήνες που άλλοι και μιλάω για τις γυναίκες θα τις εκμεταλευτούν επαγγελματικά και θεωρώ πως σε υψηλόβαθμες θέσεις τα δύο φύλα είναι ισότιμα
 

Ecomaniac

Νεοφερμένος

Ο Ecomaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 116 μηνύματα.
Για αυτό χρειάζεται ο στρατός και πρέπει να είναι υποχρεωτικός για όλους.
Επειδή εσύ είσαι εθνικιστής και στενομυαλος δεν σημαίνει πως εμείς θα αφήσουμε πίσω τη καριέρα μας για να υπηρετήσουμε ένα έθνος χωρίς ουσιαστικό κ άμεσο αντίκτυπο...σε πολλές χώρες ο στρατός δεν είναι υποχρεωτικός κ αυτό είναι το σωστό...
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,348 μηνύματα.
Να γίνεται με την μορφή ενσήμων...έχει καταντήσει περίγελος κ αγγαρεία η στράτευση στην Ελλάδα ή ακόμα και περισσότερα χρήματα πχ 350 ευρώ το μήνα + ένσημα...γιατί είναι 9 μήνες που άλλοι και μιλάω για τις γυναίκες θα τις εκμεταλευτούν επαγγελματικά και θεωρώ πως σε υψηλόβαθμες θέσεις τα δύο φύλα είναι ισότιμα
Ναι αυτό με τα ένσημα το έχω πει και εγώ παλιότερα. Κανονικά έπρεπε το κράτος να σου χορηγεί ένσημα όσο είσαι στον στρατό καθώς σου στερεί χρονο από την εργασία σου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επειδή εσύ είσαι εθνικιστής και στενομυαλος δεν σημαίνει πως εμείς θα αφήσουμε πίσω τη καριέρα μας για να υπηρετήσουμε ένα έθνος χωρίς ουσιαστικό κ άμεσο αντίκτυπο...σε πολλές χώρες ο στρατός δεν είναι υποχρεωτικός κ αυτό είναι το σωστό...
Όταν έχεις γείτονα την Τουρκία δεν μπορεί ο στρατός να είναι προαιρετικος καθώς οι Τούρκοι θα κάνουν party. Απλά πρέπει την διάρκεια που πας στον στρατό να γίνεται σοβαρή εκπαίδευση, να είναι 6-7 μήνες και να παίρνεις ένσημα.
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Ναι αυτό με τα ένσημα το έχω πει και εγώ παλιότερα. Κανονικά έπρεπε το κράτος να σου χορηγεί ένσημα όσο είσαι στον στρατό καθώς σου στερεί χρονο από την εργασία σου.
Μα προφανώς υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να κάνουν καριέρα και αυτό τους περιορίζει πχ αυτό που συμβαίνει με τα interships είναι αστείο να φοβάσαι να δηλώσεις πρακτική πριν τον στρατό γιατί μετά ΔΕΝ θα σε κρατήσουν
 

Ecomaniac

Νεοφερμένος

Ο Ecomaniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 116 μηνύματα.
Όταν έχεις γείτονα την Τουρκία δεν μπορεί ο στρατός να είναι προαιρετικος καθώς οι Τούρκοι θα κάνουν party.
Κ όμως φίλε μπορεί αν σκεφτείς πως πολλά παιδιά θέλουν στρατιωτικές σχολές και δεν τις πιάνουν μπορούν κάλλιστα αυτοί να πάνε στρατό ή αν δεχθούμε αυτό που λες που έχει μια βάση πρέπει να γίνει όπως είπες με οργάνωση κ καλές συνθήκες διαβίωσης κ υγιεινής...+λεφτά έτσι μαζί με ένσημα
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,348 μηνύματα.
Κ όμως φίλε μπορεί αν σκεφτείς πως πολλά παιδιά θέλουν στρατιωτικές σχολές και δεν τις πιάνουν μπορούν κάλλιστα αυτοί να πάνε στρατό ή αν δεχθούμε αυτό που λες που έχει μια βάση πρέπει να γίνει όπως είπες με οργάνωση κ καλές συνθήκες διαβίωσης κ υγιεινής...+λεφτά έτσι μαζί με ένσημα

Δυστυχώς τα άτομα που θέλουν να πάνε στρατιωτικές σχολές δεν επαρκούν για την άμυνα της Ελλάδας σε περίπτωση πολέμου. Άρα πρέπει να είναι υποχρεωτικός αλλά με τις αλλαγές που ανέφερα παραπάνω.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Ένα θέατρο είναι όντως, όλο το 9μηνο, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Απλά μιας και πρέπει να πας, προσπάθησε να μην το παίρνεις τόσο στα σοβαρά.
~20 Γενάρη, πέφτει σήμα στη βυσματική μας υπόγα ότι θα κατέβει ο διοικητής του τάγματος να φέρει και πίτα να κόψουμε, "καθίστε σοβαροί, μην κάνετε μαλακίες" ο δικός μας.

Κι έρχεται ο διοικητής και σπάει τον 4ο τοίχο:
"Καλή χρονιά, καλοί πολίτες και να είστε ευγνώμονες σε όσους βοήθησαν να βρίσκεστε εδώ".

Ιονέσκο.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,881 μηνύματα.
Επειδή εσύ είσαι εθνικιστής και στενομυαλος δεν σημαίνει πως εμείς θα αφήσουμε πίσω τη καριέρα μας για να υπηρετήσουμε ένα έθνος χωρίς ουσιαστικό κ άμεσο αντίκτυπο...σε πολλές χώρες ο στρατός δεν είναι υποχρεωτικός κ αυτό είναι το σωστό...
Για πες μου ανοικτόμυαλε φιλελεύθερε μου, οι χώρες που αναφέρεις έχουν για γείτονά τους μια Τουρκία; μια χώρα με αναθεωρητικές τάσεις που απειλεί πως θα έρθει μια νύκτα μέχρι την Αθήνα; Που απαιτούν διαμοιρασμό των Δωδεκανήσων;

Και όπως σε είπα, δεν είναι θέμα Έθνους απαραίτητα. Είναι να ξέρεις πως αν χάσεις και σε έρθει ο κατακτητής, η αδερφή/κόρη/γυναίκα σου θα βιαστούν. Και εσύ δεν θα έχεις καριέρα που τόσο αγαπάς, θα δουλεύεις σαν σκλάβος στις πολεμικές μηχανές του κατακτητή.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top