Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #41 22-04-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Το βαρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑΨ Click για ανάπτυξη... ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 18:58 Ο Αντικειμενικός: #42 22-04-23 18:58 Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 20:17 Η Nelliel έγραψε: #43 22-04-23 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 21:18 Ο Jack of Spades: #44 22-04-23 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Το μόνο που ξέρω για τον Γεωργούλη, γιατί το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου σε μαγαζί είναι ότι είναι μεγάλος πέφτουλας, σε βαθμό που όντως ήταν (παρ)ενοχλητικό. Για φτάσει να κάνει τέτοιες πράξεις, τι να πω πια...μάλλον διέβη τον Ρουβίκωνα (όχι τον γνωστό ). Click για ανάπτυξη... Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει! Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Έχε υπόψη σου πάντως ότι αυτό το βλαχομπαρόκ στυλ και τα μπρουτάλ χαρακτηριστικά προσώπου που αρέσουν στις περισσότερες από εσάς (ευτυχώς όχι σε όλες αλλιώς εμείς οι έχοντες γαλλική μυτούλα κ.λπ. θα τον κάναμε λάστιχο) στους περισσότερους από εμάς προκαλούν αηδία! Όσο για τον πρωθυπουργό, χαλιαμούτρης μεν αλλά από το να βλέπω το χρέπι τον Τσίπρα ν' αλλάζει 3 νούμερα πουκάμισο σε μια τετραετία προτιμώ να βλέπω το σφιχτό δασύτριχο στέρνο του γκαντέμη! Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2023 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #45 23-04-23 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Βαψομαλλιάς και ο Γεωργούλης τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα. Επίσης ο Τσουρός θα έλεγα τι θα ήθελε να χάσει από τον Aλεξέι, αν έχανε το στοίχημα, αλλά θα παραμείνω κόσμιος. Click για ανάπτυξη... Έχω χάσει επεισόδια. Ο Τσουρός δεν έλεγε εκκλησιαστικό / εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 παλιά; Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 04:34 Ο nPb έγραψε: #46 23-04-23 04:34 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Προσέξτε πως μιλάτε κύριε μου, είμαστε ένα φιλελεύθερο κράτος. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 10:41 Ο Αντικειμενικός: #47 23-04-23 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2023 Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Το βαρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑΨ Click για ανάπτυξη... ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία;
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 18:58 Ο Αντικειμενικός: #42 22-04-23 18:58 Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 20:17 Η Nelliel έγραψε: #43 22-04-23 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 21:18 Ο Jack of Spades: #44 22-04-23 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Το μόνο που ξέρω για τον Γεωργούλη, γιατί το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου σε μαγαζί είναι ότι είναι μεγάλος πέφτουλας, σε βαθμό που όντως ήταν (παρ)ενοχλητικό. Για φτάσει να κάνει τέτοιες πράξεις, τι να πω πια...μάλλον διέβη τον Ρουβίκωνα (όχι τον γνωστό ). Click για ανάπτυξη... Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει! Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Έχε υπόψη σου πάντως ότι αυτό το βλαχομπαρόκ στυλ και τα μπρουτάλ χαρακτηριστικά προσώπου που αρέσουν στις περισσότερες από εσάς (ευτυχώς όχι σε όλες αλλιώς εμείς οι έχοντες γαλλική μυτούλα κ.λπ. θα τον κάναμε λάστιχο) στους περισσότερους από εμάς προκαλούν αηδία! Όσο για τον πρωθυπουργό, χαλιαμούτρης μεν αλλά από το να βλέπω το χρέπι τον Τσίπρα ν' αλλάζει 3 νούμερα πουκάμισο σε μια τετραετία προτιμώ να βλέπω το σφιχτό δασύτριχο στέρνο του γκαντέμη! Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2023 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #45 23-04-23 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Βαψομαλλιάς και ο Γεωργούλης τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα. Επίσης ο Τσουρός θα έλεγα τι θα ήθελε να χάσει από τον Aλεξέι, αν έχανε το στοίχημα, αλλά θα παραμείνω κόσμιος. Click για ανάπτυξη... Έχω χάσει επεισόδια. Ο Τσουρός δεν έλεγε εκκλησιαστικό / εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 παλιά; Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 04:34 Ο nPb έγραψε: #46 23-04-23 04:34 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Προσέξτε πως μιλάτε κύριε μου, είμαστε ένα φιλελεύθερο κράτος. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 10:41 Ο Αντικειμενικός: #47 23-04-23 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2023 Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 20:17 Η Nelliel έγραψε: #43 22-04-23 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 21:18 Ο Jack of Spades: #44 22-04-23 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Το μόνο που ξέρω για τον Γεωργούλη, γιατί το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου σε μαγαζί είναι ότι είναι μεγάλος πέφτουλας, σε βαθμό που όντως ήταν (παρ)ενοχλητικό. Για φτάσει να κάνει τέτοιες πράξεις, τι να πω πια...μάλλον διέβη τον Ρουβίκωνα (όχι τον γνωστό ). Click για ανάπτυξη... Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει! Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Έχε υπόψη σου πάντως ότι αυτό το βλαχομπαρόκ στυλ και τα μπρουτάλ χαρακτηριστικά προσώπου που αρέσουν στις περισσότερες από εσάς (ευτυχώς όχι σε όλες αλλιώς εμείς οι έχοντες γαλλική μυτούλα κ.λπ. θα τον κάναμε λάστιχο) στους περισσότερους από εμάς προκαλούν αηδία! Όσο για τον πρωθυπουργό, χαλιαμούτρης μεν αλλά από το να βλέπω το χρέπι τον Τσίπρα ν' αλλάζει 3 νούμερα πουκάμισο σε μια τετραετία προτιμώ να βλέπω το σφιχτό δασύτριχο στέρνο του γκαντέμη! Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2023 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #45 23-04-23 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Βαψομαλλιάς και ο Γεωργούλης τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα. Επίσης ο Τσουρός θα έλεγα τι θα ήθελε να χάσει από τον Aλεξέι, αν έχανε το στοίχημα, αλλά θα παραμείνω κόσμιος. Click για ανάπτυξη... Έχω χάσει επεισόδια. Ο Τσουρός δεν έλεγε εκκλησιαστικό / εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 παλιά; Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 04:34 Ο nPb έγραψε: #46 23-04-23 04:34 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Προσέξτε πως μιλάτε κύριε μου, είμαστε ένα φιλελεύθερο κράτος. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 10:41 Ο Αντικειμενικός: #47 23-04-23 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2023 Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 22 Απριλίου 2023 στις 21:18 Ο Jack of Spades: #44 22-04-23 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Το μόνο που ξέρω για τον Γεωργούλη, γιατί το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου σε μαγαζί είναι ότι είναι μεγάλος πέφτουλας, σε βαθμό που όντως ήταν (παρ)ενοχλητικό. Για φτάσει να κάνει τέτοιες πράξεις, τι να πω πια...μάλλον διέβη τον Ρουβίκωνα (όχι τον γνωστό ). Click για ανάπτυξη... Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει! Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Έχε υπόψη σου πάντως ότι αυτό το βλαχομπαρόκ στυλ και τα μπρουτάλ χαρακτηριστικά προσώπου που αρέσουν στις περισσότερες από εσάς (ευτυχώς όχι σε όλες αλλιώς εμείς οι έχοντες γαλλική μυτούλα κ.λπ. θα τον κάναμε λάστιχο) στους περισσότερους από εμάς προκαλούν αηδία! Όσο για τον πρωθυπουργό, χαλιαμούτρης μεν αλλά από το να βλέπω το χρέπι τον Τσίπρα ν' αλλάζει 3 νούμερα πουκάμισο σε μια τετραετία προτιμώ να βλέπω το σφιχτό δασύτριχο στέρνο του γκαντέμη! Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2023 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #45 23-04-23 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Βαψομαλλιάς και ο Γεωργούλης τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα. Επίσης ο Τσουρός θα έλεγα τι θα ήθελε να χάσει από τον Aλεξέι, αν έχανε το στοίχημα, αλλά θα παραμείνω κόσμιος. Click για ανάπτυξη... Έχω χάσει επεισόδια. Ο Τσουρός δεν έλεγε εκκλησιαστικό / εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 παλιά; Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 04:34 Ο nPb έγραψε: #46 23-04-23 04:34 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Προσέξτε πως μιλάτε κύριε μου, είμαστε ένα φιλελεύθερο κράτος. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 10:41 Ο Αντικειμενικός: #47 23-04-23 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2023 Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Το μόνο που ξέρω για τον Γεωργούλη, γιατί το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου σε μαγαζί είναι ότι είναι μεγάλος πέφτουλας, σε βαθμό που όντως ήταν (παρ)ενοχλητικό. Για φτάσει να κάνει τέτοιες πράξεις, τι να πω πια...μάλλον διέβη τον Ρουβίκωνα (όχι τον γνωστό ). Click για ανάπτυξη... Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει! Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Έχε υπόψη σου πάντως ότι αυτό το βλαχομπαρόκ στυλ και τα μπρουτάλ χαρακτηριστικά προσώπου που αρέσουν στις περισσότερες από εσάς (ευτυχώς όχι σε όλες αλλιώς εμείς οι έχοντες γαλλική μυτούλα κ.λπ. θα τον κάναμε λάστιχο) στους περισσότερους από εμάς προκαλούν αηδία! Όσο για τον πρωθυπουργό, χαλιαμούτρης μεν αλλά από το να βλέπω το χρέπι τον Τσίπρα ν' αλλάζει 3 νούμερα πουκάμισο σε μια τετραετία προτιμώ να βλέπω το σφιχτό δασύτριχο στέρνο του γκαντέμη!
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 01:34 Ο nPb έγραψε: #45 23-04-23 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Βαψομαλλιάς και ο Γεωργούλης τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα. Επίσης ο Τσουρός θα έλεγα τι θα ήθελε να χάσει από τον Aλεξέι, αν έχανε το στοίχημα, αλλά θα παραμείνω κόσμιος. Click για ανάπτυξη... Έχω χάσει επεισόδια. Ο Τσουρός δεν έλεγε εκκλησιαστικό / εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 παλιά; Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 04:34 Ο nPb έγραψε: #46 23-04-23 04:34 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Προσέξτε πως μιλάτε κύριε μου, είμαστε ένα φιλελεύθερο κράτος. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 10:41 Ο Αντικειμενικός: #47 23-04-23 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2023 Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Βαψομαλλιάς και ο Γεωργούλης τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα. Επίσης ο Τσουρός θα έλεγα τι θα ήθελε να χάσει από τον Aλεξέι, αν έχανε το στοίχημα, αλλά θα παραμείνω κόσμιος. Click για ανάπτυξη... Έχω χάσει επεισόδια. Ο Τσουρός δεν έλεγε εκκλησιαστικό / εκπαιδευτικό ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1 παλιά; Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Σοκ στην Ελληνική κοινωνία που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως ένας όμορφος μπορεί να είναι κακοποιητής Click για ανάπτυξη... Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει;
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 04:34 Ο nPb έγραψε: #46 23-04-23 04:34 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Προσέξτε πως μιλάτε κύριε μου, είμαστε ένα φιλελεύθερο κράτος. Click για ανάπτυξη... Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 10:41 Ο Αντικειμενικός: #47 23-04-23 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2023 Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Προσέξτε πως μιλάτε κύριε μου, είμαστε ένα φιλελεύθερο κράτος. Click για ανάπτυξη...
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 10:41 Ο Αντικειμενικός: #47 23-04-23 10:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2023 Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Είχε ποτέ η Ελληνική κοινωνία μυαλό για να καταλάβει Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ήταν κάποτε ωραίος στο είσαι το ταίρι μου, αλλά τώρα; Δυστυχώς πολλοί ψηφίζουν και κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Εμείς ολόκληρο πρωθυπουργό βγάλαμε λόγω εμφάνισης Ο Τζάστιν έκαψε καρδιές Click για ανάπτυξη... E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.410 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 11:10 Ο Jack of Spades: #48 23-04-23 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κοίτα να ξυριστείς και να πλυθείς καλά όμως γιατί αγοράκια σαν το Γεωργούλη δεν περνάνε καθόλου καλά από πίσω όταν αποφασίζουν ν' ακολουθήσουν τέτοιες καριέρες!
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 13:33 Ο nPb έγραψε: #49 23-04-23 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Click για ανάπτυξη... Bασικά μου προκαλεί εντύπωση για ψυχολογική ανάλυση, όταν καθημερινά η Ελληνική επικαιρότητα σε ποσοστό 90% είναι ειδήσεις σχετικά με κάποια πολιτική απάτη, δημοσιογραφική προπαγάνδα και αστυνομικό δελτίο. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια σοβαρή προεκλογική συζήτηση για να αλλάξει η κοινωνική εικόνα της χώρας. Αρχική Δημοσίευση από Δημοσιοκαφρος-γραφος: Τι ρωτάς τώρα και εσύ; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Απριλίου 2023 E ωραία, θα πάω και εγώ στην πολιτική να το παίζω ωραίος Click για ανάπτυξη... Κάτι σαν τον Καλλιάνο;
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 14:38 Η Chem2000 έγραψε: #50 23-04-23 14:38 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αρέσει ο Μητσοτάκης λόγω τρίχας; Θα μου πεις βίτσια είναι αυτά. Click για ανάπτυξη...
Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 23 Απριλίου 2023 στις 19:53 Η Nascentes morimur: #51 23-04-23 19:53 Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν; Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Click για ανάπτυξη... https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 00:24 Ο nPb έγραψε: #52 24-04-23 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα. Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Δήλωσε το κουκλί γιατί... ΑΥΤΟΣ είναι https://www.newsbomb.gr/bomber/para...-oi-gynaikes-alla-den-eimai-san-ton-georgoyli Click για ανάπτυξη... Πολλές γυναίκες εξιτάρονται από τον γεροκόμη Ντράκιουλα. Πάντα μου έκανε κάτι σε Ντράκιουλα.
Esperos1 Δραστήριο μέλος Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 17:46 Ο Esperos1 έγραψε: #53 24-04-23 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: ΕξηγείσΘε μου κχύριε, γιατί βάζετε Ψ δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ και το προφέρετε συριζάψ. Λόγω Σύριζα Π.Σ.; Δύσκολη η κατανάλωση θερμίδων για 1 έξτρα γράμμα και μια τελεία; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 24 Απριλίου 2023 στις 18:25 Ο Valder έγραψε: #54 24-04-23 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww johnsala Esperos1 Ilma fmarulezkd thenutritionist Scandal camil giannhs2001 Jack of Spades charmander hirasawayui tsiobieman Memetchi taketrance Alexandra Chatzin ΘανάσοςG4 Εχέμυθη Αντικειμενικός Wonderkid User2350 arko Sosstoss rafaela11 touvlo jj! American Economist Lia 2006 AK-92 kalhkardia nucomer Unboxholics Libertus noufarogorgona Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Esperos1: Ακριβώς, όλο μαζί συριζαψ. Το έχω κατοχυρώσει πατέντα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Θα καταχωρηθεί στα προσήκοντα Αυτοκρατορικά Κατάστιχα προς ενημέρωση άπαντος καθ' ύλην αρμοδίου Σεβαστοκράτορος, Πρωτοβεστιάριου, Νοτάριου, Λογοθέτου των Δρόμων, καθώς και του εξοχότατου Πρωτοσύγκελλου. Να είσθε πάντα καλά!
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 25 Απριλίου 2023 στις 02:30 Ο nPb έγραψε: #55 25-04-23 02:30 Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023 Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολλοί άνθρωποι τους ξεφεύγει ένα Ψ όταν μιλάνε, για παράδειγμα λένε το ΠασοκΨ και φεύγει ψεκασμός σάλιου.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 3 Μαΐου 2023 στις 20:00 Η Πουπουλίνα: #56 03-05-23 20:00 Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 3 Μαΐου 2023
Καποιος να της ψιθυρισει οτι η ασημαντη ηταν, ειναι και θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ.Και το απεδειξε ΚΑΙ με αυτην της τη δηλωση. Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη» Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε. www.enikos.gr