Παιδια... το ίδιο εύκολα.
Προσωπικά βρίσκω light τα σχόλια των μελών εδώ μέσα και μην ξεχνάτε ότι το χειρότερο σε μία τραγωδία είναι οι γνώμες που την ακολουθούν.

Σίγουρα υπάρχει ένταση για το ακραίο γεγονός μιας που εχουμε αποτρόπαιο έγκλημα δύο αιμοβόρων ανδρών σωματικά ανώτερων προς μία κοπέλα που ήταν αδύναμη και εκλιπαρούσε. Σίγουρα ή απονομή δικαιοσύνης δεν είναι δική μας υπόθεση αλλά λησμονείτε ότι οι άνθρωποι δεν είναι ρομποτάκια να απιστειρώνουν τον λόγο τους. Περί δικαιώματος ελευθερίας έκφρασης που αναφερθήκατε και αγώνων, πιστεύω ότι κάπου είστε ρομαντική.

Ή αυτή ελευθερία
εισήλθε για να γίνεται εκτόνωση της πίεσης του λαού. Σου λέει αρκετά τους μαμάμε, άστους να γκαρίζουν μην μας ανοίξουν κανένα κεφάλι από το πρεσάρισμα. Σε άλλες εποχές πιθανόν θα είχαμε και δημιουργία βεντέτας όπου με την πάροδο ή μη, ενός χρονικού διαστήματος να βρισκόταν ο θύτης ή οι θύτες ενός εγκλήματος με κομμένα πόδια να κρέμονται ανάποδα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Δεν αποκλείονται βέβαια ποτέ τέτοιες αντιδράσεις.
Καλύτερα να χαίρεστε που τα μέλη αναλώνονται σε γραπτό λόγο και δεν αρπάζουν κανένα λοστάρι να αρχίσουν τα κυνήγια. Μην νομίζετε ότι θέλει και πολύ κανείς για να την δει τιμωρός ακόμα κι άσχετος να είναι. Σκεφτείτε ότι ακόμα κι από ένα χαμενο πέναλτι μπορεί να πέσει ολόκληρο κτίριο, να χαθούν ζωές ή να ξεκινήσει σειρά σκληρών γεγονότων. Εμένα πάντως δε με ενοχλούν τα σχόλια.
Προβλεπω εφεξης...
Υ.Γ. Προς αποφυγην παρεξηγησεως: το σχολιο ειναι σκωπτικο.
Ωραίος!
Βέβαια το θέμα, το πολύ πολύ να γίνει όπως και γίνεται αλλωστε...θέμα συζήτησης μεταξύ φιλων και γνωστών. Έτσι για υπάρχει κάτι για τον καφέ στα κοριτσια! Από μέσα τους αρκετές βαζω στοίχημα θα σχολιάζουν την νεκρή ότι τα θελε και τα 'παθε.
Έχω δει αλλου φοβερά σχόλια.
Δεν θα αλλάξει όμως κάτι!

Οι αιθέριες υπάρξεις, μπουχέσες ή μη, θα προτιμούν σχεδόν πάντα έναν στοιβαρό άνδρα με δημόσιες σχέσεις και με την απαραίτητη κάλυψη - ασφάλεια.
Με ότι αυτό συνεπάγεται...
Την ομορφιά χωρίς να την αποκλείουν
όπως και την παιδεία, την αγάπη κτλ, τα έχουν λίγο στην απέξω. Από ευφυλογήματα χορτασαμε. Αλλά κι εμείς καλύτεροι είμαστε;
Όπου βολευόμαστε πάμε, απλά είμαστε λίγο πιο σταράτοι.
Ας μου συγχωρέσει το οφ τόπικ!