TheBattleOfEvermore
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον!!![]()
Που το άκουσες αυτό;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Δες εδώΠου το άκουσες αυτό;;
Loupo
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε τραγουδήσει και χορέψει , ειδικά η γενιά μου τραγούδια του.
Βρέθηκε εχθές στο σπίτι του αναίσθητος , νεότερο για τα αίτια θανάτου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
Πάντως πραγματικά αυτός ο άνθρωπος ήταν φαινόμενο…
Από καρδιακή ανακοπή πέθανε ο σταρ της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής του Λος Aντζελες, Φρεντ Κοράλ.
Σε συνέντευξή του στο CNN, ο ιατροδικαστής Φρεντ Κοράλ δήλωσε ότι ο θάνατος
του Μάικλ Τζάκσον διαπιστώθηκε στις 2.26- τοπική ώρα Καλιφόρνια , αφού τον
εξέτασαν οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενεφόρο, από
την κατοικία του.
Εν τω μεταξύ, ο πρώην εκπρόσωπος του σταρ της ποπ μουσικής, Μάικλ Τζάκσον, δήλωσε ότι "δεν εξεπλάγη" από "τα τραγικά νέα" για το θάνατο του Τζάκσον.
"Ο Μάικλ βρισκόταν σε ένα ανέφικτο, δύσκολο και συχνά αυτοκαταστροφικό ταξίδι εδώ και χρόνια. Το ταλέντο του ήταν αναμφισβήτητο, αλλά έτσι ήταν και η ενόχλησή του για τους κανόνες του κόσμου", δήλωσε ο πρώην εκπρόσωπος του Τζάκσον, Μάικλ Λεβίν.
"Ο άνθρωπος απλά δεν μπορεί να αντέξει σε τέτοια επίπεδα πίεσης", πρόσθεσε.
απόσπασμα από - v2.imerisia.gr -
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά και όλοι τραγουδίσαμε και χορέψαμε.
Μεγάλη η λύπη μου.
Έφυγε νωρίς. Αλλά άφησε μεγάλη ιστορία πίσω του.
Εχουμε να θυμόμαστε.!!!!! και να τραγουδάμε τα τραγούδια του.
Guest 990498
Επισκέπτης

Τώρα όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, .... τι να πει κανείς; Τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία ...
Τι κρίμα!

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Οκ μου αρέσουν τα τραγούδια του, αλλά ως εκεί..
Η παιδοφιλία του είναι εμφανής!!! Αυτό είναι με έχει κάνει να τον σιχαθώ πραγματικά..
kalypso
Περιβόητο μέλος

Ούτε από τους δικούς μου αγαπημένους ήταν,
μα από το πρωί βλέπω στο MTV που έχουν tribute και παίζουν τα βιντεο κλιπ του και είμαι τόσο πολύ στενοχωρημένη..
Τον ευχαριστώ για τη μουσική που μας χάρισε.. Αυτό μόνο
και εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη

ilianaaa
Νεοφερμένο μέλος

Κρίμα που ταλαιπωρήθηκε, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Πέρασα πολύ καλά χάρη σ' εκείνον.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Η παιδοφιλία του είναι εμφανής!!! Αυτό είναι με έχει κάνει να τον σιχαθώ πραγματικά..
Says who? Ο κίτρινος τύπος; Wow, then it must be really true

Σημασία έχει ότι ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης με αξιοθαύμαστη ανοδική πορεία στο είδος του, με πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως που θα μπορούσες να βρεις κόπια του και σε απομονωμένο χωριό στα Ιμαλάια. Να λοιπόν γιατί θα τον έβγαζαν και εξωγήινο τα μμε, θα το διάβαζαν πολλοί. Αν παρακολουθούσαν κι εμάς 24/7 από μικρες κινήσεις θα μπορούσαν να μας βγάλουν από πρεζόνια, μέχρι ψυχοπαθείς, κτηνοβάτες, σατανιστές, εξωγήινους, ότι έχουμε τρίτη ρώγα στο αυτί κ.ο.κ.
Υ.Γ. ακόμα και να ήταν, γιατί να με επηρεάσει ως ακροατή;
R.I.P.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Ο Michael Jackson ταραξε για τα καλα τα νερα της pop παραμενωντας η ποιο αναγνωρισημη και ποιο γραφικη φιγουρα στη συγχρονης σκηνη της.
Koρυφαιο κομματι, οπως και το videoclip επισης..
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Και συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά..
Γνώμη μου είναι, και δεν θα αλλάξει τώρα!
Μη χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό..

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Προσεξε πως μιλας για τον θεο...Μη χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό..![]()

Αυτο που δεν μπορω να χονεψω εγω πολυ ευκολα (χωρις να εχω ζησει την πορεια του MJ) την αλλαγη που εκανε στο χρωμα του. Νομιζω ειναι το χειροτερο δειγμα ρατσισμου που εχω δει ποτε μου αλλα δεν υπηρξανε και πολλες αντιδρασεις απ'τους μαυρους ισως γιατι ειναι τοσο εξεφτηλιστικη η υποτιμηση του "λευκου" προς το προσωπο τους που ολοι πιστευω μεσα τους θα ειχαν ευχηθει εστω και για μια φορα να ηταν λευκοι, οπως τα καταφερε ο m.jackson (oχι οτι τα κινιτρα του mj ηταν ρατσιστικα, αλλα απο καθαρη μεγαλομανια).
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του σε θέματα καλλιτεχνικά και ότι δίκαια είχε τον τίτλο του Βασιλιά της Ποπ. Απίστευτη ενέργεια και μοναδικές χορευτικές φιγούρες που όλοι προσπαθούσαν να υιοθετήσουν.
R.I.P.

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Λευκη, λυκος...Το χρώμα δεν ήταν μεγαλομανία, έπασχε από (και) από λεύκη. Και από λύκο, μπαϊ δε γουέι...
Δηλαδη;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σε καθε περιπτωση, κριμα :/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.