Sleepyhead
Νεοφερμένο μέλος

Πριν προχωρησω να κανω κατι(που δεν ηταν και τοσο σημαντικο) συζητησα και ρωτησα πρωτα τον φιλο μου αν ειχε προβλημα.μου πε οτι ολα ηταν οκ και εγινε.Φυσικα αν ειχε εστω και το παραμικρο προβλημα δεν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι απίστευτο πως ένα άτομο που κάποτε αγαπούσες (ειλικρινά) να έχεις καταφέρει να το ξεπεράσεις τόσοπολύ ώστε να έχεις πλήρως απογαλακτιστεί από αυτό, να τον έχεις βγάλει έξω από το σωματικό/πνευματικό και ψυχολογικό σύστημά σου, χωρίς να έχει απομείνει ίχνος, μίσος, θυμού, στεναχώριας, κακίας, αγάπης κλπ μέσα σου. Να σου είναι απλώς αδιάφορο. Απίστευτο...απίστευτο... :-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

δήλωση:
είναι απίστευτο πως ένα άτομο που κάποτε αγαπούσες (ειλικρινά) να έχεις καταφέρει να το ξεπεράσεις τόσοπολύ ώστε να έχεις πλήρως απογαλακτιστεί από αυτό, να τον έχεις βγάλει έξω από το σωματικό/πνευματικό και ψυχολογικό σύστημά σου, χωρίς να έχει απομείνει ίχνος, μίσος, θυμού, στεναχώριας, κακίας, αγάπης κλπ μέσα σου. Να σου είναι απλώς αδιάφορο. Απίστευτο...απίστευτο... :-)
κι ομως αληθινο...

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

δήλωση:
Όντως.... εγώ, αν και ζώ μόλις 15 1/3 χρόνια, έχω αγαπήσει πραγματικά 1 φορά. Ήταν σχέση 2 και κάτι χρόνων.....Όμως, λόγω της δουλειάς του πατέρα της, μετακόμισαν στην Αθήνα και χαθήκαμε.... Είμαστε χώρια 2 χρόνια τώρα κι εγώ προσπαθώ να την ξεχάσω για να προχωρήσω στην ζωή μου. Νιώθω σοβαρά αισθήματα για μια κοπέλα (με την οποία ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα ως γνωστόν) αλλά και πάλι, μερικά αισθήματα και αναμνήσεις μου έχουν μείνει...

Όσο για το "θέμα" μας, η κοπέλα που μου αρέσει, τυχαίνει να τα είχε στην 1η γυμνασίου με έναν από τους φίλους μου. Οπότε, αν ταιριάζουμε, γιατί να μην;;; Επειδή απλώς έτυχε να ήταν κοπέλα του φίλου μου

Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρα για πέρα αληθινό!κι ομως αληθινο...![]()

stavros_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Eννοώ γιατί να μη το πεις εξαρχής ή να μη κάνεις κονέ στη φίλη σου;

Για να το πάρει πιο ψύχραιμα..... να την αποκαστήσει πρώτα!

Χωρίς παρεξήγηση Νατάσσα, μου φάνηκε λίγο αστείο.

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

ΥΓ.Αχχ αυτα τα σημερινα παιδια...Το νου τους μονο στο φικι φικι το εχουνε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
futurama
Νεοφερμένο μέλος

"Φάσωμα" είναι όταν φιλιέσαι και χαιδεύεσαι με το αγόρι σουΠαιδιά είμαι 14 χρονών και είμαι στη δεύτερή μου σχέση... Είχαμε πιάσει συζήτηση με το αγόρι μου για το φάσωμα... Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει!!! Μπορείτε να μου το εξηγήσετε?![]()

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

η ακυρη ξερω γω!!

Παιδιά είμαι 14 χρονών και είμαι στη δεύτερή μου σχέση... Είχαμε πιάσει συζήτηση με το αγόρι μου για το φάσωμα... Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει!!! Μπορείτε να μου το εξηγήσετε?![]()
Πως σκατά είσαι στη δευτερη σχέση 14 χρονών; Και επίσης, πως σκατά είχες σχέση χωρίς να ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή τι κάνατε Ο.Ο
Mercury
Επιφανές μέλος

Κρατουσαν ο ενας το χερι του αλλου...και ετρωγαν μπισκοτακια της μαμας....Και χωρισαν οταν το αγορι εφαγε ολα τα μπισκοτα...Πως σκατά είσαι στη δευτερη σχέση 14 χρονών; Και επίσης, πως σκατά είχες σχέση χωρίς να ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή τι κάνατε Ο.Ο
Δεν αντεξα ...το ειπα!!!!

Δεν χρειαζετε να ξερω τι ειναι για να κανω σχεση...Πως σκατά είσαι στη δευτερη σχέση 14 χρονών; Και επίσης, πως σκατά είχες σχέση χωρίς να ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή τι κάνατε Ο.Ο
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

τραγικη λεξηφασωμα...χειροτερη λεξη δεν μπορουσαν να βρουν!!
η ακυρη ξερω γω!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.