Το βλεπεις τελειως μονοπλευρα το θεμα την συγκεκριμενη στιγμη και μου τα χαλας.
Πρωτον εσυ ξεκινησες και για τους 2 εργαζομενους γονεις και εγω αναφερθηκα τι συμβαινει στην πλειοψηφια στην Ελλαδα.
Ποσες απο αυτες τις νοικοκυρες εχουν σπουδασει/μορφωθει για να μπορεσουν να προσφερουν οτι προσφερει και ο αντρας ;
Και μην μου πεις οτι τα χρηματα δεν ειναι σημαντικο πραγμα για την
επιβιωση μιας οικογενειας,θα τρελαθω!
Ξερω πολυ καλα τι εχει προσφερει η μανα μου στην οικογενεια και εγω την θεωρω ηρωιδα (οπως λεει και σε διαφημιση supermarket στις σακουλες πανω "Βecause mums are heroes").
H ανατροφη απο την μητερα ειναι πολυ σημαντικη ιδιως αν ειναι σπιτι ολη μερα και δεν μπορει να προσφερει αλλιως στην οικογενεια.
Τεραστιος ο ρολος της,αλλα μην το βλεπετε οτι μας κανετε και χαρη,δεν μετραει ο αριθμος (πληθωρα εργασιων),παρα μονο το αποτελεσμα οτι και οι 2 συνεισφερουν ενεργα στην οικογενεια,ο καθενας με τον τροπο του.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
δεν είναι ΜΟΝΟ νοικοκυρά λοιπόν....
είναι διαχειρίστρια οικονομικών, είναι καθαρίστρια, είναι παιδαγωγός, είναι μαγείρισσα, είναι παιδίατρος, είναι που**ανα στο κρεβάτι, είναι χίλια δυο!
Και για αυτές τις παροχές δεν πληρώνεται με μισθό γιατί είναι ΜΟΝΟ νοικοκυρα.....
Αυτό δεν είναι άδικο?
Διαχειριστρια των οικονομικων του αντρα;Εγω ξερω οτι οι περισσοτεροι ανδρες κανουν κουμαντο στα οικονομικα στις περιπτωσεις που εργαζονται μονο αυτοι.
Για την "καθαριστρια" σου ειπα την αποψη μου
Παιδαγωγός δεν ειναι ο πατερας του παιδιου;Μονο η μανα το μεγαλωνει;
Μαγείρισσα,ξερεις επισης τι ισχυει με την μαγειρικη,πολλες κοπελες δεν ξερουν να μαγειρευουν καν,δεν ειναι λιγο τραγικο;Μιλαμε να γνωριζεις να κανεις φαι
πρωτα για τον ευατο σου και μετα να μαγειρεψεις για αλλους.Για μενα αν δεν ξερεις να μαγειρευεις εστω τα βασικα (οχι τα απολυτως απαραιτητα) ειναι σαν να μην ξερεις να κανεις σεξ,τοσο βασικο το θεωρω.Ειναι κατι απαραιτητο μιλαμε για τροφη,οχι για διασκεδαση.
Παιδίατρος, αυτο το παραβλεπω λιγακι,καθως οσες γνωσεις εχει μια γυναικα για την υγεια τοσες μπορει να εχει και ενας αντρας,δεν μου λεει κατι αυτο.
Εξαλλου οταν αρρωστησει το παιδι παντα το πηγαινει η οικογενεια στον γιατρο,δεν αφηνουν την εμπειρια της μανας να δρασει
Οσο για το πουτανα στο κρεβατι,να το αφησω ασχολιαστο ή οχι;
Για να γινεις πουτανα στο κρεβατι δεν πρεπει να εχεις και εναν ζιγκολο(τον αντρα σου,ειτε το αγορι σου) για να σου βγαλει αυτον τον χαρακτηρα;
Για ακομη μια φορα αποδεικνυεται η ελληνικη νοοτροπια,οτι η γυναικα κανει χαρη στον αντρα που του καθεται (και γινεται πουτανα) ενω ο αντρας λες και ειναι μηχανη και τον αναβουμε οποτε θελουμε (οταν μας σηκωθει εμας πρωτα...)
No offense απλα μου το υπενθυμισες με αυτο,πιστευω ηταν περιττο...