Φεμινισμός στον 21ο αιώνα και ισότητα των 2 φύλων

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.
Η καταληξη -ισμος αν την αναγραμματισεις μεταξυ αλλων βρισκεις τη λεξη μισος . Οποτε αν αναφερεσαι σε λεξεις με την ιδια καταληξη κρατας το μισος ζωντανο . Και αυτο ειναι το καυσιμο σου στη ζωη .
Ελα μου;Επισης αυριο πηγαινω στον πλανητη Αρη...κατι μου λεει οτι εισαι Αριανος.
ΥΓ Επισης και ο χριστιανΙΣΜΟΣ καταληγει ετσι.Κια ποσες αλλες λεξεις.Ολα καλα. :drunk:
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,139 μηνύματα.
Καλά Val, εγώ πιστεύω ότι βαθειά μέσα σου είσαι φεμινιστής και δε το ξέρεις :P
Nah.. Τίποτα απο τα δυο δεν είμαι. Και γι αυτό και εσείς του προοδευτισμού θα με κοιτάξετε με μισό μάτι, αλλά και οι άλλοι από την συντηρητική πλευρά δεν θα τρέξουν να με υπερασπιστούν (οχι οτι το χρειάζομαι).


Τα περισσότερα από αυτά που γράφεις είναι απλά δικές σου προβολές και ερμηνείες για το τι σημαίνει φεμινισμός και δε σε ξεχωρίζουν ιδιαίτερα από τις 200κιλες radical φεμινίστριες που θέλουν να "πεθάνουν όλοι οι άντρες" γιατί και οι 2 δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάτε.
I beg to differ my friend. Η ακρότητα με βίαιες κορώνες ουδεμία σχέση έχει με την lone wolf λογική.

Πιθανόν και να μην έχω όντως ιδέα για τι μιλάω. Αυτό είναι μια πιθανότητα, αν και αυτό, δε με καθιστά αυτόματα ίσο ενός ακραίου.

Πατάτε στον "φεμινισμό" ο καθένας για να ξεδώσει τους δικούς του φόβους αλλά στην ουσία μιλάτε για κάτι άλλο. Έπειτα, τα ούτε πατριαρχία, ούτε μητριαρχία, ούτε Παλαιστίνη, ούτε Ισραήλ, ειρήνη θέλουμε, είναι εκθέσεις γυμνασίου. No shit Sherlock, εσένα περιμέναμε.
Δεν χρειάζεται να εισαι ανταγωνιστική. Μπορείς να διαφωνείς με την άποψή μου, να την βρίσκεις νερόβραστη, ουτοπική, ίσως και κεκαλυμμένα πατριαρχική όπως υπαινίσσεται από κάτω η Πουπουλίνα.

Αυτό είναι δικαίωμά σας φυσικά να το πιστεύετε. Ο καθένας μας όμως ξέρει τι ζητάει για τον κόσμο και με τι κίνητρα.

Αυτά αναπαράγονται μόνο από όσους δε καταλαβαίνουν σε βάθος ένα πρόβλημα και δε θέλουν να τους πρήζουν γιατί έχουν το προνόμιο να είναι μακριά από αυτό και να μην επηρεάζονται.
Εαν προσπαθείς να οδηγησεις το διάλογο σε "λευκο προνόμιο" ή "αρσενικό προνόμιο" να σε σταματήσω. Αυτό είναι χειρισμός της συζήτησης. Υποθέτεις το κίνητρο, υποθέτεις την αντίληψη ή τη μελέτη μου για τον κόσμο.

Εσυ πιστευεις σε προνόμια βάσει χρώματος ή φύλου. Εγω τα βλέπω ως διαχωριστικούς παράγοντες του ανθρώπινου είδους.

Εγω θα είμαι πάντα άντρας, εσυ θα είσαι πάντα γυναίκα. Δε μπορείς να γίνεις ότι εγω, δε μπορώ να γινω ότι εσυ. Και δεν πρέπει κι όλας. Έτσι ήρθαμε, έτσι θα φύγουμε.

Αντιθετα εγω πιστευω στην ανθρωπινη απληστία και σε άλλα εγγενή χαρακτηριστικά ατομικά και μη, όπως φερ ειπείν η ανασφάλεια

Για παράδειγμα, μια γυναίκα, η κυρία Μαίρη, καλεί στο σπίτι της για βλάβη σε μια βρύση, εναν υδραυλικό. Έρχεται γυναίκα υδραυλικός. Εκείνη αισθάνεται πιο άνετα με έναν άντρα, τον κυρ Θανάση για παράδειγμα.

Αυτό είναι μια ανασφάλεια, διάκριση κι όλας. Από που προκύπτει; Θα σκεφτεί κανείς: "Α γιατί οι άντρες τοσα χρονια γίνονταν υδραυλικοί, ή γιατι δεν βλεπεις ευκολα γυναικες σε χειρωνακτικα επαγγελματα γιατι τους έπεισε όλους η πατριαρχία ότι Χ Υ Ζ".

Δε θα το έλεγες και αδόκιμο επιχείρημα, σωστά;

Λάθος.

Ο λόγος που η κυρία Μαίρη θέλει τον Θανάση να της φτιάξει τη βρύση (πέρα από τις όποιες πονηρές υπόννοιες, μιλάμε σοβαρά εξάλλου), είναι γιατί ως επι το πλείστον οι άντρες πήγαιναν και έβγαζαν σωλήνες και χέστρες και σκατά και βρύσες, όσο οι γυναίκες τους καθόντουσαν πριν απο 40 χρονια και βλέπανε το Ρετιρέ στο Μέγκα φτιάχνοντας νύχι.

Δεν θέλει η Μαίρη τον κυρ Θανάση γιατί ο Θανάσης, λευκός γαρ και άντρας, αποφάσισε να κρατήσει όλο το προνόμιο του να ξεβουλώνεις βρύσες και χέστρες για τον εαυτό του. Πολλώ δε μάλλον όταν η γυναικα του κυρ Θανάση 40 χρονια την ειχε καλά. Αρα καποιος φρενοβλαβής αρκετά (hi! Nice to meet you!) θα μπορούσε να ισχυριστει θηλυκό προνόμιο στην πατριαρχία.

Κατι που και αυτό είναι πολύ κοντόφθαλμο.

Το πράγμα είναι πολύ πιο απλό -φαινομενικά- και βρωμάει από το κεφάλι.

Ο πρωιμος καπιταλισμός δεν είχε ωράρια, ούτε ανθρώπινες συνθήκες. Μπορούσες να πάρεις μια ντουζίνα άντρες απλώς και μόνο επειδή ήσαν ρωμαλέοι και μπορούσαν να σπάνε πέτρες, και να τους λιώσεις στα 18ωρα.

Και όλα ηταν ομορφα για το κεφάλαιο μέχρι που ηρθε το γαμημένο το 40ωρο και τα ρημάδια τα εργατικα δικαιώματα. Ουπς!

Ρώτα τον εαυτό σου, πως μπορείς να διαλύσεις τα εργατικά δικαιώματα και να γίνεις πιο πλούσιος;

Δημιουργώντας αντιθέσεις!

Μεσολαβούντων δυο παγκοσμίων πολέμων, ειδικά του δευτέρου, διαπιστώνεται ότι η γυναίκα μπορει να παράγει στα εργοστάσια της Αμερικής όσο οι προνομιουχοι λευκοι άντρες αποδεκατίζονται από τα Maschinenkarabiner 42 στη Μπαστόν.

Οι Σοβιετικοί, ψυχρός πόλεμος γαρ, αντιλαμβάνονται και εφαρμόζουν οι υπηρεσίες κατασκοπείας τους, διαλυτικά κινήματα (γινεται ακομα και σημερα αυτό) στη Δύση. Είτε εισάγοντας ακροδεξιά κινήματα ή κόμματα, είτε στέλνοντας ταραχοποιά στοιχεία βλ. Πολωνο-λευκορωσικά συνορα με πτησεις απο Κων/πολη, είτε δημιουργώντας ιδεολογικές κουλτούρες (woke-ism).

Το κορπορατο της Δύσης και ο καπιταλισμός, τυφλωμένος από την αναγκη και την απληστία για χρήμα, κέρδος ακατασχετο, μαζευει όλα αυτα τα στοιχεια (μετανάστες φτηνα χέρια, γυναίκες φεμινιστριες στις δουλειές).

Σου λεει δείχτου του προνομιουχου του λευκου καλέ μου μαυρε, δείχτου του προνομιουχου του αντρα καλή μου κοπέλα και πάει λέγοντας.

Οι Ρώσοι κάνουν subvert τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού διαλύοντάς τον κοινωνικά, οι Ροκφελεραίοι και λοιποι κορποραιοι το χάφτουν αμάσητο και βαζουν τα φυλα να πλακωθουν μεταξυ τους για να σκιζονται ξανα να δουλευουν 60άωρο πάνω απο τα ρημαδια τα κακα τα κοινωνικα δικαιωματα προκειμενου να δουμε ποιος θα κανει καριερα πιο γρήγορα και καλα, ποιος θα γλειψει τον κωλο της ιεραρχίας πιο καλά, ο άντρας ή η γυναίκα; Ο Έλληνας ή ο μεταναστης; Ο λευκος ή ο μαύρος;

Και τωρα; Γ' Παγκόσμιος πόλεμος. Οι ανατολιτες ειναι πιο καυλωμενοι και πιο ζεστοι απο ποτε για αναθεωρητική μάχη, ενω η Δύση πλακωνεται στο e-steki ο Βαλ και η Ιζόλντε για το ποιος απο τους δυο θα φορέσει τη σερβιέτα.

Πούλησαν στους άπληστους καπιταλιστές το σκοινί με το οποίο τωρα ετοιμάζονται να τους κρεμάσουν. Το είχαν πει.

Κι όταν δεν τους βολεύει στην απληστία, είτε δε σε προσλαμβάνουν, προτιμώντας να καταπατούν τους νόμους περι διακρίσεων ή και να πληρωνουν τα πρόστιμα ως πιο φτηνη λύση (μεγάλη κουβέντα αλλά πίστεψέ με, ξέρω για τι πράγμα μιλάω), είτε σε απολύουν ή γυρνάνε τελείως το narrative σε συντηρητικό ξανά (τάχα μου).

Γιατί απλούστατα αμα η Μάρβελ κάνει τον Μπατμαν τρανστζέντερ και δεν έχει έσοδα η ταινία, θα σου πει γάμα και τις ισότητες και τα πάντα, η επομενη ταινια θα ειναι Μπατμαν απο το Τσαντ να δέρνει τον Ραμπο και να στάζει σπέρμα απο το ρουθούνι.

Ούτε για σένα νοιάστηκαν ποτε, ούτε για μένα. Παρα μονο κάποιοι για τα πολιτικα παιχνιδια τους και άλλοι για την απληστία τους.

Τους συνέφερε ο φεμινισμός γι αυτο και τον άφησαν να ζήσει.

Αν λεγόταν αντιπλουτισμός και φάτε ζωντανους τους πλουσίους, να εισαι σιγουρη πως αυριο θα έβλεπες κεφαλια να πέφτουν και τανκς στους δρομους ολα πληρωμενα απο τους πλουσίους.


Οι λέξεις χρειάζονται όπως χρειάζεται όταν πας στο γιατρό να σου πει έχεις διαβήτη ή έχεις καρκίνο και το ξέρουμε γιατί τα βαφτίσαμε και έτσι καταφέραμε να τα μελετήσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε. Όχι για να στηλιτεύσουμε. Απλά πρακτικά θέματα λύνει, δεν ήρθε να σας ευνουχίσει.

Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις. Φεμιν-ισμός.

Μπορει να μην ήρθε να ευνουχισει ούτε γατα, αλλά για κατι γυναικείο μια φορά μιλάει.

Δε μιλάμε για "ισοτισμό", για τον -ισμό του ίσου, το χαρακτηριστικό της ισότητας, αλλά για κατι που πηγάζει ή και απευθύνεται σε γυναίκες.


Εσυ η ίδια είπες ότι οι λέξεις χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε κάτι.

Εθνικοσοσιαλισμός - Ακραία σωβινιστικός εθνικισμός με σοσιαλιστικά οικονομικά στοιχεία
Κρατισμός - Κοινοί οικονομικοί πόροι υπο τη σκέπη του κράτους
Καπιταλισμός - Capital - κεφάλαιο


αλλά...

Φεμινισμός = ισότητα (WTF?)

Γιατί όχι Ισοτισμός; Γιατι όχι Αρρενισμός, Μασκουλινισμός, Τσαντισμός, Τραμπισμός, Χιτλερισμός = Ισότητα και αγάπη;
Θυμάμαι καθηγήτρια που μας έκραζε επειδή φορούσαμε παντελόνια, και παντελόνια φοράνε μόνο οι άντρες, και στα βιβλία τους βλέπαμε όλους με χιτώνες και φουστανέλες. Αψυχολόγητοι. Έχουμε εξελιχθεί σε τόσα και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να μη μιλάμε για αρρενωπότητες και θηλυκότητες σα να είναι το άγιο δισκοπότηρο.
Το να θελήσεις να εξαλείψεις κάθε ανομοιογένεια για να επιτυχεις μια ομοιογενη κοινωνία, είναι πρώτον χαρακτηριστικό απολυταρχίας και δεύτερον αντιβαίνει στη βασική αρχή της προοδευτικής ιδεολογίας, αυτή της αποδοχής της διαφορετικότητας του καθενός.

Περίεργο πως δεν αποδέχονται οι μεν ότι οι άντρες έχουν αισθήματα, άρα να καταργηθεί ένα στερεότυπο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγνματικότητα, ενω οι δε πασχίζουν να καταργήσουν διαφορετικότητες που έχουν να κανουν αποκλειστικά με την έκφραση.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.
Αντιθετα εγω πιστευω στην ανθρωπινη απληστία και σε άλλα εγγενή χαρακτηριστικά ατομικά και μη, όπως φερ ειπείν η ανασφάλεια

Για παράδειγμα, μια γυναίκα, η κυρία Μαίρη, καλεί στο σπίτι της για βλάβη σε μια βρύση, εναν υδραυλικό. Έρχεται γυναίκα υδραυλικός. Εκείνη αισθάνεται πιο άνετα με έναν άντρα, τον κυρ Θανάση για παράδειγμα.

Αυτό είναι μια ανασφάλεια, διάκριση κι όλας. Από που προκύπτει; Θα σκεφτεί κανείς: "Α γιατί οι άντρες τοσα χρονια γίνονταν υδραυλικοί, ή γιατι δεν βλεπεις ευκολα γυναικες σε χειρωνακτικα επαγγελματα γιατι τους έπεισε όλους η πατριαρχία ότι Χ Υ Ζ".
Πλακα μου κανεις.Αυτο ειναι ενα δικο σου μυθιστορημα.Δηλαδη; Τι φαση; Δουλευομαστε μεταξυ μας;
 

KleinosBrekias

Νεοφερμένος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών, επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ζητω συγγνωμη για την απαντηση που σου εδωσα . Ημουν αγενης .
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,139 μηνύματα.
Πλακα μου κανεις.Αυτο ειναι ενα δικο σου μυθιστορημα.Δηλαδη; Τι φαση; Δουλευομαστε μεταξυ μας;
Γιατί; Λιγες φορές γυναίκες έχουν ζητησει αντρα επαγγελματία αντι γυναίκας; Λιγες φορές γυναικες έχουν προτιμησει αντρα πολιτικο στις εκλογες αντι γυναίκας; Ή λιγες φορές γυναικες έχουν κράξει γυναίκες στο δρόμο για το οποιοδηποτε θεμα προτιμησης τους πχ "κοιτα την πουτανα δε ντρεπεται στην ηλικια της να κυκλοφορά 20 χρονια μικροτερο γκόμενο", και παει υστερα ολο καούρες στον κυρ θαναση με την κοιλια να του παει τις παντόφλες;

Το χειρότερο ξύδι, γυναίκα σε γυναίκα θα το βγάλει. Ο άντρας χέστηκε.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.
Nah.. Τίποτα απο τα δυο δεν είμαι. Και γι αυτό και εσείς του προοδευτισμού θα με κοιτάξετε με μισό μάτι, αλλά και οι άλλοι από την συντηρητική πλευρά δεν θα τρέξουν να με υπερασπιστούν (οχι οτι το χρειάζομαι).



I beg to differ my friend. Η ακρότητα με βίαιες κορώνες ουδεμία σχέση έχει με την lone wolf λογική.

Πιθανόν και να μην έχω όντως ιδέα για τι μιλάω. Αυτό είναι μια πιθανότητα, αν και αυτό, δε με καθιστά αυτόματα ίσο ενός ακραίου.


Δεν χρειάζεται να εισαι ανταγωνιστική. Μπορείς να διαφωνείς με την άποψή μου, να την βρίσκεις νερόβραστη, ουτοπική, ίσως και κεκαλυμμένα πατριαρχική όπως υπαινίσσεται από κάτω η Πουπουλίνα.

Αυτό είναι δικαίωμά σας φυσικά να το πιστεύετε. Ο καθένας μας όμως ξέρει τι ζητάει για τον κόσμο και με τι κίνητρα.


Εαν προσπαθείς να οδηγησεις το διάλογο σε "λευκο προνόμιο" ή "αρσενικό προνόμιο" να σε σταματήσω. Αυτό είναι χειρισμός της συζήτησης. Υποθέτεις το κίνητρο, υποθέτεις την αντίληψη ή τη μελέτη μου για τον κόσμο.

Εσυ πιστευεις σε προνόμια βάσει χρώματος ή φύλου. Εγω τα βλέπω ως διαχωριστικούς παράγοντες του ανθρώπινου είδους.

Εγω θα είμαι πάντα άντρας, εσυ θα είσαι πάντα γυναίκα. Δε μπορείς να γίνεις ότι εγω, δε μπορώ να γινω ότι εσυ. Και δεν πρέπει κι όλας. Έτσι ήρθαμε, έτσι θα φύγουμε.

Αντιθετα εγω πιστευω στην ανθρωπινη απληστία και σε άλλα εγγενή χαρακτηριστικά ατομικά και μη, όπως φερ ειπείν η ανασφάλεια

Για παράδειγμα, μια γυναίκα, η κυρία Μαίρη, καλεί στο σπίτι της για βλάβη σε μια βρύση, εναν υδραυλικό. Έρχεται γυναίκα υδραυλικός. Εκείνη αισθάνεται πιο άνετα με έναν άντρα, τον κυρ Θανάση για παράδειγμα.

Αυτό είναι μια ανασφάλεια, διάκριση κι όλας. Από που προκύπτει; Θα σκεφτεί κανείς: "Α γιατί οι άντρες τοσα χρονια γίνονταν υδραυλικοί, ή γιατι δεν βλεπεις ευκολα γυναικες σε χειρωνακτικα επαγγελματα γιατι τους έπεισε όλους η πατριαρχία ότι Χ Υ Ζ".

Δε θα το έλεγες και αδόκιμο επιχείρημα, σωστά;

Λάθος.

Ο λόγος που η κυρία Μαίρη θέλει τον Θανάση να της φτιάξει τη βρύση (πέρα από τις όποιες πονηρές υπόννοιες, μιλάμε σοβαρά εξάλλου), είναι γιατί ως επι το πλείστον οι άντρες πήγαιναν και έβγαζαν σωλήνες και χέστρες και σκατά και βρύσες, όσο οι γυναίκες τους καθόντουσαν πριν απο 40 χρονια και βλέπανε το Ρετιρέ στο Μέγκα φτιάχνοντας νύχι.

Δεν θέλει η Μαίρη τον κυρ Θανάση γιατί ο Θανάσης, λευκός γαρ και άντρας, αποφάσισε να κρατήσει όλο το προνόμιο του να ξεβουλώνεις βρύσες και χέστρες για τον εαυτό του. Πολλώ δε μάλλον όταν η γυναικα του κυρ Θανάση 40 χρονια την ειχε καλά. Αρα καποιος φρενοβλαβής αρκετά (hi! Nice to meet you!) θα μπορούσε να ισχυριστει θηλυκό προνόμιο στην πατριαρχία.

Κατι που και αυτό είναι πολύ κοντόφθαλμο.

Το πράγμα είναι πολύ πιο απλό -φαινομενικά- και βρωμάει από το κεφάλι.

Ο πρωιμος καπιταλισμός δεν είχε ωράρια, ούτε ανθρώπινες συνθήκες. Μπορούσες να πάρεις μια ντουζίνα άντρες απλώς και μόνο επειδή ήσαν ρωμαλέοι και μπορούσαν να σπάνε πέτρες, και να τους λιώσεις στα 18ωρα.

Και όλα ηταν ομορφα για το κεφάλαιο μέχρι που ηρθε το γαμημένο το 40ωρο και τα ρημάδια τα εργατικα δικαιώματα. Ουπς!

Ρώτα τον εαυτό σου, πως μπορείς να διαλύσεις τα εργατικά δικαιώματα και να γίνεις πιο πλούσιος;

Δημιουργώντας αντιθέσεις!

Μεσολαβούντων δυο παγκοσμίων πολέμων, ειδικά του δευτέρου, διαπιστώνεται ότι η γυναίκα μπορει να παράγει στα εργοστάσια της Αμερικής όσο οι προνομιουχοι λευκοι άντρες αποδεκατίζονται από τα Maschinenkarabiner 42 στη Μπαστόν.

Οι Σοβιετικοί, ψυχρός πόλεμος γαρ, αντιλαμβάνονται και εφαρμόζουν οι υπηρεσίες κατασκοπείας τους, διαλυτικά κινήματα (γινεται ακομα και σημερα αυτό) στη Δύση. Είτε εισάγοντας ακροδεξιά κινήματα ή κόμματα, είτε στέλνοντας ταραχοποιά στοιχεία βλ. Πολωνο-λευκορωσικά συνορα με πτησεις απο Κων/πολη, είτε δημιουργώντας ιδεολογικές κουλτούρες (woke-ism).

Το κορπορατο της Δύσης και ο καπιταλισμός, τυφλωμένος από την αναγκη και την απληστία για χρήμα, κέρδος ακατασχετο, μαζευει όλα αυτα τα στοιχεια (μετανάστες φτηνα χέρια, γυναίκες φεμινιστριες στις δουλειές).

Σου λεει δείχτου του προνομιουχου του λευκου καλέ μου μαυρε, δείχτου του προνομιουχου του αντρα καλή μου κοπέλα και πάει λέγοντας.

Οι Ρώσοι κάνουν subvert τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού διαλύοντάς τον κοινωνικά, οι Ροκφελεραίοι και λοιποι κορποραιοι το χάφτουν αμάσητο και βαζουν τα φυλα να πλακωθουν μεταξυ τους για να σκιζονται ξανα να δουλευουν 60άωρο πάνω απο τα ρημαδια τα κακα τα κοινωνικα δικαιωματα προκειμενου να δουμε ποιος θα κανει καριερα πιο γρήγορα και καλα, ποιος θα γλειψει τον κωλο της ιεραρχίας πιο καλά, ο άντρας ή η γυναίκα; Ο Έλληνας ή ο μεταναστης; Ο λευκος ή ο μαύρος;

Και τωρα; Γ' Παγκόσμιος πόλεμος. Οι ανατολιτες ειναι πιο καυλωμενοι και πιο ζεστοι απο ποτε για αναθεωρητική μάχη, ενω η Δύση πλακωνεται στο e-steki ο Βαλ και η Ιζόλντε για το ποιος απο τους δυο θα φορέσει τη σερβιέτα.

Πούλησαν στους άπληστους καπιταλιστές το σκοινί με το οποίο τωρα ετοιμάζονται να τους κρεμάσουν. Το είχαν πει.

Κι όταν δεν τους βολεύει στην απληστία, είτε δε σε προσλαμβάνουν, προτιμώντας να καταπατούν τους νόμους περι διακρίσεων ή και να πληρωνουν τα πρόστιμα ως πιο φτηνη λύση (μεγάλη κουβέντα αλλά πίστεψέ με, ξέρω για τι πράγμα μιλάω), είτε σε απολύουν ή γυρνάνε τελείως το narrative σε συντηρητικό ξανά (τάχα μου).

Γιατί απλούστατα αμα η Μάρβελ κάνει τον Μπατμαν τρανστζέντερ και δεν έχει έσοδα η ταινία, θα σου πει γάμα και τις ισότητες και τα πάντα, η επομενη ταινια θα ειναι Μπατμαν απο το Τσαντ να δέρνει τον Ραμπο και να στάζει σπέρμα απο το ρουθούνι.

Ούτε για σένα νοιάστηκαν ποτε, ούτε για μένα. Παρα μονο κάποιοι για τα πολιτικα παιχνιδια τους και άλλοι για την απληστία τους.

Τους συνέφερε ο φεμινισμός γι αυτο και τον άφησαν να ζήσει.

Αν λεγόταν αντιπλουτισμός και φάτε ζωντανους τους πλουσίους, να εισαι σιγουρη πως αυριο θα έβλεπες κεφαλια να πέφτουν και τανκς στους δρομους ολα πληρωμενα απο τους πλουσίους.




Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις. Φεμιν-ισμός.

Μπορει να μην ήρθε να ευνουχισει ούτε γατα, αλλά για κατι γυναικείο μια φορά μιλάει.

Δε μιλάμε για "ισοτισμό", για τον -ισμό του ίσου, το χαρακτηριστικό της ισότητας, αλλά για κατι που πηγάζει ή και απευθύνεται σε γυναίκες.


Εσυ η ίδια είπες ότι οι λέξεις χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε κάτι.

Εθνικοσοσιαλισμός - Ακραία σωβινιστικός εθνικισμός με σοσιαλιστικά οικονομικά στοιχεία
Κρατισμός - Κοινοί οικονομικοί πόροι υπο τη σκέπη του κράτους
Καπιταλισμός - Capital - κεφάλαιο


αλλά...

Φεμινισμός = ισότητα (WTF?)

Γιατί όχι Ισοτισμός; Γιατι όχι Αρρενισμός, Μασκουλινισμός, Τσαντισμός, Τραμπισμός, Χιτλερισμός = Ισότητα και αγάπη;

Το να θελήσεις να εξαλείψεις κάθε ανομοιογένεια για να επιτυχεις μια ομοιογενη κοινωνία, είναι πρώτον χαρακτηριστικό απολυταρχίας και δεύτερον αντιβαίνει στη βασική αρχή της προοδευτικής ιδεολογίας, αυτή της αποδοχής της διαφορετικότητας του καθενός.

Περίεργο πως δεν αποδέχονται οι μεν ότι οι άντρες έχουν αισθήματα, άρα να καταργηθεί ένα στερεότυπο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγνματικότητα, ενω οι δε πασχίζουν να καταργήσουν διαφορετικότητες που έχουν να κανουν αποκλειστικά με την έκφραση.
Ρε πουλακι νου..για ΜΙΑ ΦΟΡΑ μπορεις να αφησεις τις σαλτσες και να απαντησεις με ειλικρινια και οχι μουλοχτα;
Εισια υπερ της ισοτητας των 2 φυλων ναι ή οχι; Θεωρεις οτι πρεπει να υπαρχει πατριαρχια ναι ή οχι; Διοτι και τα δυο μαζι...μαντεψε..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Απαντησε μου λοιπον οχι με αοριστα και γενικολογα σεντονια..αλλα ΜΕ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ 2 ΑΚΡΙΒΩς ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,139 μηνύματα.
Ρε πουλακι νου..για ΜΙΑ ΦΟΡΑ μπορεις να αφησεις τις σαλτσες και να απαντηεις με ειλικρινια και οχι μουλοχτα;
Εθσια υπερ της ισοτητας των 2 φυλων ναι ή οχι; Θεωρεις οτι πρεπει να υπαρχει πατριαρχια ναι ή οχι; Διοτι και τα δυο μαζι...μαντεψε..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Απαντησε μου λοιπον οχι με αοριστα και γενικολογα σεντονια..αλλα ΜΕ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ 2 ΑΚΡΙΒΩς ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ.
Θα μου δωσεις ενα φιλάκι;
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.
Γιατί; Λιγες φορές γυναίκες έχουν ζητησει αντρα επαγγελματία αντι γυναίκας;
Ναι..και μαντεψε.Μεγαλωσαν σε πατριαρχικη οικογενεια.ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΣΟ ΓΟΥΑΤ;
Κατα τα αλλα...ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ αν θες στα 2 ερωτηματα πουσου εθεσα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα μου δωσεις ενα φιλάκι;
Ενα παπαρι θα σου δωσω...αλλα τεσπα. :hehe:
ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ!:xtipao:
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,022 μηνύματα.
η πατριαρχία είναι μια παλιότερη του καπιταλισμού παθογένεια και πρέπει να ξηλωθεί. όπως π.χ. οι θρησκείες. το ότι ο φεμινισμός δεν αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο τον καπιταλισμό, όπως και οι λοατκοι+, δεν λέει κάτι. δεν σημαίνει ότι μετατρέπονται σε εργαλείο του καπιταλισμού και μέσο πίεσης προς τους λαούς.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,139 μηνύματα.
Ενα παπαρι θα σου δωσω...αλλα τεσπα. :hehe:
Με φτιάχνεις και προσπαθώ να συζητησω σοβαρά. Σταμάτα.



ΥΓ: Στην ερωτηση σου περι ισότητας. Την απάντησή μου την ξέρεις. Είναι ξεκάθαρη. Ανέκαθεν. Μπορείς να με θεωρείς όσο φασίστα θέλεις, αλλά εγω δεν σε θεωρω κατωτερη μου επειδή εισαι γυναίκα.

Κι αν ποτε πλακωθούμε, θα σε εχω άχτι οχι γιατι εισαι γυναικα, αλλα γιατι θα μου χεις βαλει κανα κεφαλαίο καμια υπογραμμιση και αβνταλα γράμματα. Οχι γιατι είσαι γυναικα, αλλά γιατι είσαι η Πουπουλίνα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.
Με φτιάχνεις και προσπαθώ να συζητησω σοβαρά. Σταμάτα.



ΥΓ: Στην ερωτηση σου περι ισότητας. Την απάντησή μου την ξέρεις. Είναι ξεκάθαρη. Ανέκαθεν. Μπορείς να με θεωρείς όσο φασίστα θέλεις, αλλά εγω δεν σε θεωρω κατωτερη μου επειδή εισαι γυναίκα.

Κι αν ποτε πλακωθούμε, θα σε εχω άχτι οχι γιατι εισαι γυναικα, αλλα γιατι θα μου χεις βαλει κανα κεφαλαίο καμια υπογραμμιση και αβνταλα γράμματα. Οχι γιατι είσαι γυναικα, αλλά γιατι είσαι η Πουπουλίνα.
Ναι οκ..σαφως δεν με θεωρεις κατωτερη τα ξερουμε αυτα.
Για λεγε τωρα
Η γυναικα να καθετε σαν κλωσσα σπιτι να μεγαλωνει τα παιδια και ο αντρας να δουλευει ναι ή ου;
Απαντηση περικαλω.ΞΕΚΑΘΑΡΗ.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,139 μηνύματα.
Ναι οκ..σαφως δεν με θεωρεις κατωτερη τα ξερουμε αυτα.
Για λεγε τωρα
Η γυναικα να καθετε σαν κλωσσα σπιτι να μεγαλωνει τα παιδια και ο αντρας να δουλευει ναι ή ου;
Απαντηση περικαλω.ΞΕΚΑΘΑΡΗ.
Εγω να στα απαντήσω ματαρες μου ομορφες, αλλά να με δωκεις και τιποτα στο τέλος.

Οχι δε θελω να δουλευω μονο εγω και η αλλη να καθεται στο σπίτι σαν κλωσσα να μεγαλωνει παιδια.

Θέλω να τρωω να γαμάω και να χέζω, ει δυνατόν, χωρίς να ιδρώσω καν σε όλη μου τη ζωή. Και το εννοώ αυτό. Ξέρω τι θέλω, εγω, για μένα, μόνο.

Το τι θελει η γυναίκα, θα το αποφασίσει η γυναίκα. Και ΑΝ τα θέλω μας ταιριάξουν, καλως. Αν οχι, παμε παρακάτω.
 

Μήτσος10

Δραστήριο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών. Έχει γράψει 596 μηνύματα.
Ναι οκ..σαφως δεν με θεωρεις κατωτερη τα ξερουμε αυτα.
Για λεγε τωρα
Η γυναικα να καθετε σαν κλωσσα σπιτι να μεγαλωνει τα παιδια και ο αντρας να δουλευει ναι ή ου;
Απαντηση περικαλω.ΞΕΚΑΘΑΡΗ.
Γιατί το κάνεις συνέχεια αυτό το πράγμα; Επιτίθεσαι σε όποιον έχει αντίθετη άποψη κ ζητάς ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ. Δε γίνεται να συζητήσει κάποιος μαζί σ σε αυτές τις συνθήκες
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.
Εγω να στα απαντήσω ματαρες μου ομορφες, αλλά να με δωκεις και τιποτα στο τέλος.

Οχι δε θελω να δουλευω μονο εγω και η αλλη να καθεται στο σπίτι σαν κλωσσα να μεγαλωνει παιδια.

Θέλω να τρωω να γαμάω και να χέζω, ει δυνατόν, χωρίς να ιδρώσω καν σε όλη μου τη ζωή. Και το εννοώ αυτό. Ξέρω τι θέλω, εγω, για μένα, μόνο.

Το τι θελει η γυναίκα, θα το αποφασίσει η γυναίκα. Και ΑΝ τα θέλω μας ταιριάξουν, καλως. Αν οχι, παμε παρακάτω.
ΟΚ.Για την ωρα περασες το τεστ. :hehe:
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,139 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,139 μηνύματα.

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,047 μηνύματα.
Η καταληξη -ισμος αν την αναγραμματισεις μεταξυ αλλων βρισκεις τη λεξη μισος . Οποτε αν αναφερεσαι σε λεξεις με την ιδια καταληξη κρατας το μισος ζωντανο . Και αυτο ειναι το καυσιμο σου στη ζωη .
Σωστός. Φεμινισμός, καπιταλισμός, κομμουνισμός, ρατσισμός, μην σου πω και αναλφαβητισμός, όλα έχουν δύο κοινά, την κατάληξη -ισμός και το ότι είναι αρνητικά φορτισμένες έννοιες. Εκτός από μία:
Χριστιανισμός :happy:
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,657 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,671 μηνύματα.
Σωστός. Φεμινισμός, καπιταλισμός, κομμουνισμός, ρατσισμός, μην σου πω και αναλφαβητισμός, όλα έχουν δύο κοινά, την κατάληξη -ισμός και το ότι είναι αρνητικά φορτισμένες έννοιες. Εκτός από μία:
Χριστιανισμός :happy:
Καμα αλλη αστοχια θα πεις να γελασουμε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καταληξη ειναι και καμια σχεση με διαφορες παπαριες
Τι πινετε καποιοι;
-ισμός [izmós] : επίθημα για το σχηματισμό αφηρημένων αρσενικών ουσιαστικών παράγωγων από ουσιαστικά ή ουσιαστικοποιημένα επίθετα ή για την απόδοση στα νέα ελληνικά ξένων λέξεων· δηλώνει: 1. θεωρία, διδασκαλία, άποψη φιλοσοφική, θρησκευτική, πολιτική, οικονομική, επιστημονική, καλλιτεχνική κτλ.: (άνθρωπος) ανθρωπισμός, (βούδας) βουδισμός, (δομή) δομισμός, (καθολικός) καθολικισμός, (κλασικός) κλασικισμός, (Λένιν) λενινισμός, (Mαρξ) μαρξισμός· πλουραλισμός, ρεβιζιονισμός, ρομαντισμός, σοσιαλισμός, φασισμός. 2α. στάση ζωής, τάση προς ορισμένο τρόπο συμπεριφοράς: (εγώ) εγωισμός, (ήρωας) ηρωισμός, (νάρκισσος) ναρκισσισμός· αλτρουισμός, σνομπισμός, φανατισμός. β. ορισμένο είδος ενασχόλησης, σύνολο δραστηριοτήτων που αναφέρονται σε μία κοινή αντίληψη, σε έναν κοινό στόχο: (αθλητής) αθλητισμός, (οδηγός) οδηγισμός, (πρόσκοπος) προσκοπισμός. 3. τάσεις στη χρήση της γλώσσας: (αττική διάλεκτος) αττικισμός, (γαλλική γλώσσα) γαλλισμός, (καθαρεύουσα, καθαρευουσιάνος) καθαρευουσιανισμός, (ξένη γλώσσα) ξενισμός· σολοικισμός, τσιτακισμός. 4. παθήσεις σωματικές ή ψυχικές: (αλκοόλ) αλκοολισμός, (νάνος) νανισμός· μαζοχισμός, σαδισμός. 5. φαινόμενα της φυσικής ή φυσικές ή επιστημονικές διαδικασίες: (μαγνήτης) μαγνητισμός· ηλεκτρισμός, ηλιοτροπισμός.
ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΠΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ.
Πιο ασχετοσυνη πεθαινεις.
Οτι ναναι και λολοστεφανης λεμε.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top