Αν και τα ειπε ολα η κλεφτρα...
Λοιπον ο φεμινισμος μιλησε για ισοτητα με τον ανδρα, σε πολιτικα δικαιωματα,ευκαιριες εργασιας,δικαιωμα στην μορφωση κτλ κτλ.
Σημερα οπως εχουν τα πραγματα η γυναικα ολα αυτα τα εχει και ΚΑΛΩΣ!
Δηλαδη ειναι γεγονος οτι πρεπει να εχει και εχει τις ιδιες ευκαιρειες με τους ανδρες σε ολους τους τομεις.
Απο εκει και περα εμενα με ενοχλει η υπερβολη.
Παντα με ενοχλουσε στην ζωη μου και παντα θα με ενοχλει οποιουδηποτε ειδους υπερβολη.
Ε,προσωπικα το θεωρω απιστευτη υπερβολη αυτο που εγινε πριν μερικες μερες στο "Αστεια κειμενα και ανεκδοτα"...Ξερετε, να μην τα ξαναλεω.
Ειναι υπερβολη κατα την γνωμη μου, να εχουν πολλες γυναικες στο στομα τους ετοιμες τις λεξεις "σεξιστης-σεξιστικο" και να το πετανε με το παραμικρο για οτι γινεται γυρω τους.
ειδικα οταν αυτο δεν γινεται με κακια.
Απλως ειναι σαν να θελετε με το παραμικρο να φωναξετε για κατι.
Το παραπανω που λεω δεν ειναι μπηχτη ουτε για εσενα Μισελ ουτε για κανεναν.
Δυστυχως πολλες συχρονες φεμινηστριες εχουν χασει το μετρο.
Εδω ερχεται το
"Μετρον Αριστον" που ειπε η κλεφτρα.
Ενα παραδειγματακι, ειναι στην Αγγλια ή Γερμανια (δεν θυμαμαι) οπου οι φεμινηστριες κινηθηκαν δικαστικα εναντιων ενος ποδοσφαιριστη και γενικα εναντιων της διοργανωσης, γιατι ο ποδοσφαιριστης μετα απο καθε γκολ εβγαζε την φανελα του...
Κατα την γνωμη τους αυτο "προκαλουσε"...
Τωρα απο εκει και περα, εαν στον επαγκελματικο τομεα αδικηστε πολλες φορες επειδη το αφεντικο θελει για την αναλογη δουλεια αντρες, δεν σημαινει απαραιτητα οτι οι αντρες ειναι "σεξιστες" κτλ κτλ.
Φταιει εκεινος.
εμενα καθηγητρια στο πανεπιστημιο με εκοψε σε μαθημα γιατι ειχα παει με κολλητη μπλουζα και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι "το να δειχνεις το καλλιγραμμο σωμα σου δεν θα σε βοηθησει πουθενα"(που το ειδε το "καλλιγραμμο"...

) και με εκοψε πριν καν με ρωτησει κατι.
Α! Ναι μου ειπε και οτι "επειδη ειμαι αγορι δεν σημαινει οτι θα γινω πιο καλος φαρμακοποιος"(Τοτε...)
Και κατι τετοια κουλα!
Και αργοτερα απο αλλα παιδια, εμαθα οτι μονο κοπελες περνουσε.
Ειναι κι αυτο μια ακροτητα φεμινηστριας, αλλα δεν θα βγω εγω να πω οτι ολες οι γυναικες που ειναι φεμινηστριες ειναι προβληματικες.
Με λιγα λογια,οι γυναικες πλεον ειναι στο ιδιο επιπεδο με τους αντρες.Ετσι το βλεπω εγω.
Οτι μπορουμε να κανουμε και εχουμε δικαιωμα να το κανουμε, το εχετε κι εσεις.
Οποια δουλεια μπορουμε εμεις οι αντρες να κανουμε, καλλιστα μπορειτε-εχετε το δικαιωμα κι εσεις.
Οτι αθλημα κανουμε εμεις,κανετε κι εσεις.(Εκτος απο το Σουμο αν θυμαμαι καλα)
Πολιτικα το ιδιο.
Αλλα οπως προειπα τα ακρα και οι ακραιες συμπεριφορες ποτε δεν βοηθησαν κανεναν.