Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

25-06-24

01:59
Αυτό είναι σαν να λες πως επειδή πέτυχες έναν κακό γιατρό, δεν θα πας να βρεις έναν καλύτερο που ξέρει τι του γίνεται, αλλά θα ακούσεις ακόμα και τον γείτονα.Ναι ενώ ο άλλος που του προτεινε βιάγκρα ενώ έχει στυτική δυσλειτουργία από τα αντικαταθλιπτικα και τις μειωμένες ορμόνες ήταν επιστήμονας.
Κοίταξε η αλήθεια είναι οτι εαν γράφεις μόνιμα τεστο σε όλους, κάποια στιγμή κάποιον θα θεραπεύσεις...είναι αναπόφευκτο. Ως γνωστόν ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει δύο φορές μέσα στην ημέρα σωστή ώρα

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.039 μηνύματα.

25-06-24

10:29
Το χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης όντως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους νευροδιαβιβαστες αλλά δεν είναι παντα το κύριο πρόβλημα.Μην είστε απόλυτοι :
View attachment 134269
Πάντως η σκέψη μου για ορμονολογικες από το να παιδευεσαι με τα αντικαταθλιπτικά ήταν προς τη σωστή κατευθυνση.
Ο Τουλιατος είναι ο ιατρός των αθλητών. Είναι και ο ίδιος σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.
Είναι γιατρός body builder.
Ο γιατρός έχει μάθει ότι σε κάθε περίπτωση εμφάνισης κρίσης πανικου, πρέπει να χορηγείται Αλπραζολαμη το γνωστό και ως Xanax για να επιδράσει στον Γκαμπα(GABA) νευροδιαβιβαστή. Το γεγονός ότι του ζήτησε να κάνει εξετάσεις ορμονών είναι καλή αρχή αλλά η χορήγηση τεστοστερόνης δεν είναι πανάκεια αλλά σου προκαλεί μια αίσθηση ότι καλυτερεύεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα ίσως μηνών.
Όπως είχα πει σε προηγούμενο post μου η στυτική δυσλειτουργία είναι από τις πιο κοινές παρενέργειες… τώρα ποσό σωστό ήταν να χορηγήσει Σιλντεναφιλη δεν γνωρίζω αλλά δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο
Αλλά μου κάνει τεράστια εντύπωση 8 χρόνια δεν δίνεις σε κανέναν βενζοδιαζεπίνες συνεχόμενα, ο γιατρός άλλες εξετάσεις δεν έκανε κι εκείνος περίμενε 8 χρόνια;;; Πολύ ακραίο μου ακούγεται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

25-06-24

14:22
Αυτό είναι σαν να λες πως επειδή πέτυχες έναν κακό γιατρό, δεν θα πας να βρεις έναν καλύτερο που ξέρει τι του γίνεται, αλλά θα ακούσεις ακόμα και τον γείτονα.
Κοίταξε η αλήθεια είναι οτι εαν γράφεις μόνιμα τεστο σε όλους, κάποια στιγμή κάποιον θα θεραπεύσεις...είναι αναπόφευκτο. Ως γνωστόν ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει δύο φορές μέσα στην ημέρα σωστή ώρα.
Αυτό που λες δεν μπορώ να το εξακριβωσω αλλά ο συγκεκριμένος κακά τα ψέμματα χαίρει το σεβασμό σε όλα τα φόρουμ που ασχολουνται με το αντικείμενο του bodybuilding.
Το να μπεις σε μια ορμονική θεραπεία με τεστο όταν έχεις γιατρό από πισω που σε παρακολουθει δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό. Εκτός και αν μπορεις να παραξεις από μόνος σου που από ότι φαίνεται δεν μπορείς.
Δηλαδή ποιο το προβλημα να είσαι σε τεστο από μια ηλικία και μετά ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης όντως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους νευροδιαβιβαστες αλλά δεν είναι παντα το κύριο πρόβλημα.
Ο γιατρός έχει μάθει ότι σε κάθε περίπτωση εμφάνισης κρίσης πανικου, πρέπει να χορηγείται Αλπραζολαμη το γνωστό και ως Xanax για να επιδράσει στον Γκαμπα(GABA) νευροδιαβιβαστή. Το γεγονός ότι του ζήτησε να κάνει εξετάσεις ορμονών είναι καλή αρχή αλλά η χορήγηση τεστοστερόνης δεν είναι πανάκεια αλλά σου προκαλεί μια αίσθηση ότι καλυτερεύεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα ίσως μηνών.
Όπως είχα πει σε προηγούμενο post μου η στυτική δυσλειτουργία είναι από τις πιο κοινές παρενέργειες… τώρα ποσό σωστό ήταν να χορηγήσει Σιλντεναφιλη δεν γνωρίζω αλλά δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο
Αλλά μου κάνει τεράστια εντύπωση 8 χρόνια δεν δίνεις σε κανέναν βενζοδιαζεπίνες συνεχόμενα, ο γιατρός άλλες εξετάσεις δεν έκανε κι εκείνος περίμενε 8 χρόνια;;; Πολύ ακραίο μου ακούγεται.
Φίλε αμα μου έλεγαν ότι παιρνοντας χάπια θα εχανα τη στυση μου δεν θα τα έπαιρνα ποτε. Εννοείται θα επέλεγα την τεστο.
Πάμε καλά ; να μη μπορείς να κάνεις σεξ ; δε γίνονται αυτά. Εγώ θα το έλεγα στο γιατρό ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή τη θεραπεία. Αν κτυπά ξυλο είχα θέματα ευτυχώς δεν έχω και περασα και δυσκολα τους τελευταίους μήνες με κάποια προσωπικα θέματα αλλά περασε το κυμα. Εννοείται που και που εψαχνα ερωτική συντροφιά για να ξεφυγω. Δεν το αρνουμαι. Και αυτό με κράτησε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

25-06-24

14:42
Ο ίδιος το έχει ομολογήσει στην ουσία οτι ήταν νάρκισσος και κατέστρεψε τον οργανισμό του με τα αναβολικά που έπαιρνε. Είναι γνωστή τάση αυτή ανάμεσα στους bodybuilders οπότε προσωπικά δεν θα είχα ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να καταστραφούν για να έχουν μεγαλύτερο δικέφαλο. Και εαν δεις τις αξιολογήσεις όπως σου είπα θα διαπιστώσεις οτι αυτό που είναι ο Τουλιάτος απέχει τρομερά απο αυτά που θα λέγαμε σοβαρό, ώριμο άνθρωπο, και απο ιατρικής άποψης ηθικό.Αυτό που λες δεν μπορώ να το εξακριβωσω αλλά ο συγκεκριμένος κακά τα ψέμματα χαίρει το σεβασμό σε όλα τα φόρουμ που ασχολουνται με το αντικείμενο του bodybuilding.
Απολύτως κανένα πρόβλημα εαν αυτό χρειάζεται ο άλλος, αλλά μην νομίζεις οτι και αυτό δεν έχει κάποιες παρενέργειες. Φίλος μου στο γυμνάσιο έπαιρνε τεστο λόγω αναπτυξιακού θέματος και είχε συνεχώς νεύρα και ήταν επιθετικός φουλ. Όλα έχουν παρενέργειες...Ενώ μπορεί κάποιον να τον βοηθήσει η αγωγή αυτή, άλλον μπορεί να τον καταστρέψει. Οπότε το να συνταγογραφείς σε όλους τεστο κάθε άλλο παρά σίγουρη επιτυχία είναι.Το να μπεις σε μια ορμονική θεραπεία με τεστο όταν έχεις γιατρό από πισω που σε παρακολουθει δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό. Εκτός και αν μπορεις να παραξεις από μόνος σου που από ότι φαίνεται δεν μπορείς.
Δηλαδή ποιο το προβλημα να είσαι σε τεστο από μια ηλικία και μετά ;
Θα συμφωνήσουμε πάντως οτι απο τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνεις κάποιος είναι αιματολογικές, ορμονκές εξετάσεις κτλπ. Είναι η βάση. Εαν αυτά δεν είναι εντάξει, δεν πρόκειται να λυθούν ορισμένα θέματα μόνο με συζήτηση σε έναν ψυχολόγο.
Λες ο άλλος εαν έχει σοβαρή κατάθλιψη να τον νοιάζει εαν μπορεί να πηδήξει για ένα διάστημαΦίλε αμα μου έλεγαν ότι παιρνοντας χάπια θα εχανα τη στυση μου δεν θα τα έπαιρνα ποτε. Εννοείται θα επέλεγα την τεστο.
Πάμε καλά ; να μη μπορείς να κάνεις σεξ ; δε γίνονται αυτά.

Ο σκοπός των φαρμάκων είναι να σε βοηθήσουν αφενός να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα σου και αφετέρου να σε ξελαφρώσουν αλλά και να θέσουν τις βάσεις για να μπορέσει και ο ψυχολόγος να κάνει την δουλειά του. Δυστυχώς η βοήθεια σε αυτά τα θέματα είναι δύσκολη και ο κάθε ασθενής χρειάζεται εξατομικευμένη φροντίδα. Αλλά εαν πέσεις σε λάθος γιατρό που απλά θέλει να πάρει το 50€ της επίσκεψης χωρίς να ασχοληθεί περαιτέρω με την περίπτωση σου, πέρα απο το να σου πετάξει ένα φάρμακο χωρίς κάποιο πλάνο, τότε την γάμησες κανονικότατα. Κάθε ιατρική πράξη θα πρέπει να βασίζεται στο οτι εαν δεν μπορεί να σε βοηθήσει, τουλάχστον δεν θα σε κάνει χειρότερα απο οτι ήσουν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

25-06-24

14:50
A μπράβο η ουσία είναι να γίνουν ορμονολογικες αιματολογικές εξετάσεις μήπως το θέμα λυνεται από άλλου....
Όσο για αυτό που έγραψες για το bodybuilding πραγματικά όσο είμαι στο χώρο των γυμναστηριων και πιεζω το σώμα μου για παραπανω καταλαβαίνω και κάποια πραγματα καλυτερα.
Τα αναβολικά σίγουρα είναι ένα ρίσκο. Όποιος τα παιρνει το κάνει εν γνώση του. Εξάλλου τα αναβολικά πανε μαζί με τις βαριές προπονησεις. Δεν θα παρεις αναβολικά για να κάνεις 100 κιλά στο παγκο η να έχεις ένα ωραίο γυμνασμενο και δεμένο σώμα, αυτό μπορώ να το έχω πετυχει και εγώ ως φυσικός με κάποια χρόνια εξάσκησης. Αλλά πας για νουμερα τρομακτικά πλεον και να είσαι πιο ογκώδης . Αυτό είναι προσωπικη ευθυνη. Όλοι την αναλαμβάνουμε. Και εγώ έχω τραυματισμους. Και μπορεί να παθουν οι ώμοι μου. Το αποδέχομαι, προσεχω όμως και συνεχίζω.
Κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα βγεις από το γυμναστηριο αλώβητος είτε με αναβολικά είτε χωρίς αν βέβαια σκοπός σου είναι η προοδευτικη υπερφόρτωση με τα χρόνια.
Πάντως είναι σπουδαία διαπίστωση να αντιληφθεί ο άλλος ότι ήταν νάρκισσος και πλεον να ωριμάσει δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζεις έτσι. Άλλοι δεν το αναγνωρίζουν ποτε. Αυτός μέσα από αυτό το δυσκολο ταξίδι έμαθε τον εαυτό του.
Όσο για αυτό που έγραψες για το bodybuilding πραγματικά όσο είμαι στο χώρο των γυμναστηριων και πιεζω το σώμα μου για παραπανω καταλαβαίνω και κάποια πραγματα καλυτερα.
Τα αναβολικά σίγουρα είναι ένα ρίσκο. Όποιος τα παιρνει το κάνει εν γνώση του. Εξάλλου τα αναβολικά πανε μαζί με τις βαριές προπονησεις. Δεν θα παρεις αναβολικά για να κάνεις 100 κιλά στο παγκο η να έχεις ένα ωραίο γυμνασμενο και δεμένο σώμα, αυτό μπορώ να το έχω πετυχει και εγώ ως φυσικός με κάποια χρόνια εξάσκησης. Αλλά πας για νουμερα τρομακτικά πλεον και να είσαι πιο ογκώδης . Αυτό είναι προσωπικη ευθυνη. Όλοι την αναλαμβάνουμε. Και εγώ έχω τραυματισμους. Και μπορεί να παθουν οι ώμοι μου. Το αποδέχομαι, προσεχω όμως και συνεχίζω.
Κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα βγεις από το γυμναστηριο αλώβητος είτε με αναβολικά είτε χωρίς αν βέβαια σκοπός σου είναι η προοδευτικη υπερφόρτωση με τα χρόνια.
Πάντως είναι σπουδαία διαπίστωση να αντιληφθεί ο άλλος ότι ήταν νάρκισσος και πλεον να ωριμάσει δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζεις έτσι. Άλλοι δεν το αναγνωρίζουν ποτε. Αυτός μέσα από αυτό το δυσκολο ταξίδι έμαθε τον εαυτό του.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

25-06-24

15:09
Γιατί στις αξιολογήσεις υπάρχουν άτομα που λένε οτι εξακολουθεί να είναι νάρκισσος, πλέον και μίζερος/κομπλεξικός γιατί έχει γεράσει, και το γραφειάκι το έχει ανοίξει για να καταστρέψει και άλλους, νεότερα παιδιά κυρίως, ώστε να μην νιώθει άσχημα οτι μόνο αυτός γάμησε τον εαυτό του. Και επειδή είναι πολλοί αυτοί, και αυτά που λένε έχουν συνοχή μεταξύ τους, τείνω να πιστέψω οτι λένε την αλήθειαΠάντως είναι σπουδαία διαπίστωση να αντιληφθεί ο άλλος ότι ήταν νάρκισσος και πλεον να ωριμάσει δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζεις έτσι. Άλλοι δεν το αναγνωρίζουν ποτε. Αυτός μέσα από αυτό το δυσκολο ταξίδι έμαθε τον εαυτό του.

Υ.Γ. το γεγονός οτι κάποιος αποδέχεται το ρίσκο που έρχεται με τα αναβολικά, σημαίνει απλά οτι χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια. Γιατί εαν έχεις άγνοια τουλάχιστον λες είχα άγνοια, ήμουν αφελής/ηλίθιος. Αλλά όταν έχεις γνώση και συνεχίζεις, πλέον μιλάμε για ψυχολογικό πρόβλημα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-06-24

15:18
Ναι αλλά είναι διαφορετικό γιατί αυτός ήταν ιατρός και μπορουσε να ελέγξει τον εαυτό του να κανειν κάθε μήνα εξετάσεις και να βλέπει τι μπορεί να του κτυπήσει.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.518 μηνύματα.

25-06-24

15:26
Καλό, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό πως ίσως είναι ορμονική.. θα μου πεις και η σεροτονινη ορμόνη είναι.Μην είστε απόλυτοι :
View attachment 134269
Πάντως η σκέψη μου για ορμονολογικες από το να παιδευεσαι με τα αντικαταθλιπτικά ήταν προς τη σωστή κατευθυνση.
Ο Τουλιατος είναι ο ιατρός των αθλητών. Είναι και ο ίδιος σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.
Είναι γιατρός body builder.
Ακριβώς επισεις το νανμην έχεις όρεξη ερωτική έχει τον ρόλο του...ίσως σε αναγκάζει το σώμα να δώσεις προσοχή στην φύση.. στις συναισθηματικες σχέσεις στην ζωή σου.. στην υγεία... στην ηρεμια..Ο ίδιος το έχει ομολογήσει στην ουσία οτι ήταν νάρκισσος και κατέστρεψε τον οργανισμό του με τα αναβολικά που έπαιρνε. Είναι γνωστή τάση αυτή ανάμεσα στους bodybuilders οπότε προσωπικά δεν θα είχα ιδιαίτερη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να καταστραφούν για να έχουν μεγαλύτερο δικέφαλο. Και εαν δεις τις αξιολογήσεις όπως σου είπα θα διαπιστώσεις οτι αυτό που είναι ο Τουλιάτος απέχει τρομερά απο αυτά που θα λέγαμε σοβαρό, ώριμο άνθρωπο, και απο ιατρικής άποψης ηθικό.
Απολύτως κανένα πρόβλημα εαν αυτό χρειάζεται ο άλλος, αλλά μην νομίζεις οτι και αυτό δεν έχει κάποιες παρενέργειες. Φίλος μου στο γυμνάσιο έπαιρνε τεστο λόγω αναπτυξιακού θέματος και είχε συνεχώς νεύρα και ήταν επιθετικός φουλ. Όλα έχουν παρενέργειες...Ενώ μπορεί κάποιον να τον βοηθήσει η αγωγή αυτή, άλλον μπορεί να τον καταστρέψει. Οπότε το να συνταγογραφείς σε όλους τεστο κάθε άλλο παρά σίγουρη επιτυχία είναι.
Θα συμφωνήσουμε πάντως οτι απο τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνεις κάποιος είναι αιματολογικές, ορμονκές εξετάσεις κτλπ. Είναι η βάση. Εαν αυτά δεν είναι εντάξει, δεν πρόκειται να λυθούν ορισμένα θέματα μόνο με συζήτηση σε έναν ψυχολόγο.
Λες ο άλλος εαν έχει σοβαρή κατάθλιψη να τον νοιάζει εαν μπορεί να πηδήξει για ένα διάστημα; Αυτό είναι το λιγότερο εαν δεν μπορεί καν να βγει μια βόλτα με φίλους ή εαν δεν μπορεί να σηκωθεί απο το κρεβάτι να πάει δουλειά.
Ο σκοπός των φαρμάκων είναι να σε βοηθήσουν αφενός να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα σου και αφετέρου να σε ξελαφρώσουν αλλά και να θέσουν τις βάσεις για να μπορέσει και ο ψυχολόγος να κάνει την δουλειά του. Δυστυχώς η βοήθεια σε αυτά τα θέματα είναι δύσκολη και ο κάθε ασθενής χρειάζεται εξατομικευμένη φροντίδα. Αλλά εαν πέσεις σε λάθος γιατρό που απλά θέλει να πάρει το 50€ της επίσκεψης χωρίς να ασχοληθεί περαιτέρω με την περίπτωση σου, πέρα απο το να σου πετάξει ένα φάρμακο χωρίς κάποιο πλάνο, τότε την γάμησες κανονικότατα. Κάθε ιατρική πράξη θα πρέπει να βασίζεται στο οτι εαν δεν μπορεί να σε βοηθήσει, τουλάχστον δεν θα σε κάνει χειρότερα απο οτι ήσουν.
Σε κατεβάζει ρυθμούς γιατί μπορεί κάτι να σε έχει ξεζουμισει κ θέλει χρόνο το σώμα και το μυαλό να επανέλθουν στην υγιή κατάσταση.. Θέλει χρόνο.
Δεν είναι προτεραιότητα η απόλαυση η η εκτόνωση μα η αυτοφροντίδα

Samael
Τιμώμενο Μέλος

25-06-24

15:48
Δεν νομίζω οτι ήταν γιατρός όταν καταστρεφόταν με αναβολικά. Αργότερα αποφάσισε να γίνει γιατρός. Και δεδομένου οτι του χτύπησαν πολλά όπως λέει, μάλλον δεν το είχε τόσο υπό έλεγχο...Ναι αλλά είναι διαφορετικό γιατί αυτός ήταν ιατρός και μπορουσε να ελέγξει τον εαυτό του να κανειν κάθε μήνα εξετάσεις και να βλέπει τι μπορεί να του κτυπήσει.
Πραγματικά ναι, γιατί το να κάνεις σεξ δεν είναι υποχρέωση. Είναι κάτι διασκεδαστικό που κάνεις με ένα άλλο άτομο επειδή το ζητάει το σώμα σου. Εαν δεν το ζητάει για μια περίοδο, όλα καλά, δεν πειράζει. Εστιάζεις στο να νιώσεις όμορφα και άνετα όπως λες, να είσαι συναισθηματικά δηλαδή ευσταθής, και όταν γίνει αυτό, εαν έχεις φυσικά και το σωστό άτομο απέναντι σου που στο βγάζει, θα έρθει και το σεξ. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε στο σημείο να αγχωνόμαστε για κάτι που κάνουμε για απόλαυση.Ακριβώς επισεις το νανμην έχεις όρεξη ερωτική έχει τον ρόλο του...ίσως σε αναγκάζει το σώμα να δώσεις προσοχή στην φύση.. στις συναισθηματικες σχέσεις στην ζωή σου.. στην υγεία... στην ηρεμια..
Σε κατεβάζει ρυθμούς γιατί μπορεί κάτι να σε έχει ξεζουμισει κ θέλει χρόνο το σώμα και το μυαλό να επανέλθουν στην υγιή κατάσταση.. Θέλει χρόνο.
Δεν είναι προτεραιότητα η απόλαυση η η εκτόνωση μα η αυτοφροντίδαόταν κάποιος είναι σε κατάθλιψη
Η ουσία πάντως είναι, και ευτυχώς είναι ελπιδοφόρα, οτι για όλα υπάρχει λύση ή τουλάχιστον όλα μπορούν να ρυθμιστούν σε ικανοποιητικό βαθμό. Αρκεί να υπάρχει θέληση να γίνει αυτό.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-06-24

16:15
Είναι δυσκολο να μην σε βρουν κάπου οι αναβολικες ουσίες. Πχ να ανεβάσεις χοληστερίνη και αν δεν τη προσεξεις να σ κάνει αθηρωματωση και να παθεις έμφραγμα. Έτσι έφυγε ο Γιγουρτακης. Ψάξε τον.
Μετά μια υπερταση στην αρτηριακή πιεση... Βλάβη στο συκώτι, καρδιολογικό πχ πρεπει να ελέγχεις τη τροπονινη. Μεγάλο καρδιές οπως επαθε ο Κώστας Στεφανίδης κτλ πολλα... Πρέπει όντως να αντέχει το σκαρί σου για να μην παθεις κάτι από τη χρήση των αναβολικών.
Εννοείται διαφωνώ με αυτό το ρίσκο.
Απλά αν εισαι ιατρός το βλεπεις έγκαιρα. Ολοι μας όσοι κάνουμε χρόνια ξέρουμε πως να προφυλαγομαστε πχ έχεις ένα trigger point στον ώμο η στο στήθος στον πάγκο δεν θα βάλεις πολλα κιλά και θα κατεβάσεις μέχρι κάτω γιατί κανεις υπερεκταση του θωρακίκου και μπορεί να τον κόψεις η να τον τραυματισεις χειρότερα.
Εγώ δεν έχω κάποιον σοβαρό τραυματισμό γιατί παντα ήξερα τι έκανα.
Θέλω να πω ότι σαν ιατρός ήξερες τις συνέπειες ήξερε ότι παιζει με τη φωτιά αλλά γνώριζε και τις ιδιότητες της αλλιώς τώρα μπορεί καν να μη ζουσε.
Προσωπικά δεν τον ξέρω καλά αλλα δεν εχώ κακή άποψη. Φαίνεται γνωστής και σωματικά είναι εξαιρετικη η κατάσταση του.
Ειναι άλλη κουλτουρα φίλε εμείς γουστάρουμε και στα 50 να βλέπουμε το σώμα μας στητο και στοιβαρο. Άλλοι δεν έχουν τέτοια τρέλα. Ο καθένας με τα χουγια του.
Μετά μια υπερταση στην αρτηριακή πιεση... Βλάβη στο συκώτι, καρδιολογικό πχ πρεπει να ελέγχεις τη τροπονινη. Μεγάλο καρδιές οπως επαθε ο Κώστας Στεφανίδης κτλ πολλα... Πρέπει όντως να αντέχει το σκαρί σου για να μην παθεις κάτι από τη χρήση των αναβολικών.
Απλά αν εισαι ιατρός το βλεπεις έγκαιρα. Ολοι μας όσοι κάνουμε χρόνια ξέρουμε πως να προφυλαγομαστε πχ έχεις ένα trigger point στον ώμο η στο στήθος στον πάγκο δεν θα βάλεις πολλα κιλά και θα κατεβάσεις μέχρι κάτω γιατί κανεις υπερεκταση του θωρακίκου και μπορεί να τον κόψεις η να τον τραυματισεις χειρότερα.
Θέλω να πω ότι σαν ιατρός ήξερες τις συνέπειες ήξερε ότι παιζει με τη φωτιά αλλά γνώριζε και τις ιδιότητες της αλλιώς τώρα μπορεί καν να μη ζουσε.
Προσωπικά δεν τον ξέρω καλά αλλα δεν εχώ κακή άποψη. Φαίνεται γνωστής και σωματικά είναι εξαιρετικη η κατάσταση του.
Ειναι άλλη κουλτουρα φίλε εμείς γουστάρουμε και στα 50 να βλέπουμε το σώμα μας στητο και στοιβαρο. Άλλοι δεν έχουν τέτοια τρέλα. Ο καθένας με τα χουγια του.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

25-06-24

16:31
Άλλο το ρίσκο που έχεις απο τραυματισμό όμως στο γυμναστήριο. Εαν πάρεις τις προφυλάξεις σου εκεί δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα, και οκει, δεν μπορείς να σταματήσεις και να γυμνάζεσαι. Δεν θα πάθεις δηλαδή κάτι σοβαρό. Εδώ και ποδόσφαιρο να παίξεις, κανείς δεν σου εγγυάται οτι δεν θα τραυματιστείς κάποια στιγμή. Το πιθανότερο είναι οτι κάποια στιγμή θα τραυματιστείς. Αλλά για αυτό υπάρχει προστατευτικός εξοπλισμός σε μερικά αθλήματα(π.χ. γάντια του μποξ, μασελάκια, σπασουάρ κτλπ.).Είναι δυσκολο να μην σε βρουν κάπου οι αναβολικες ουσίες. Πχ να ανεβάσεις χοληστερίνη και αν δεν τη προσεξεις να σ κάνει αθηρωματωση και να παθεις έμφραγμα. Έτσι έφυγε ο Γιγουρτακης. Ψάξε τον.
Τα αναβολικά έχουν άλλα ρίσκα, απο τα οποία δεν μπορείς να προφυλαχτείς και κάνουν ζημιά. Εαν είσαι άτυχος, μπορεί να μην ζήσεις καν για να το μετανιώσεις.
Η λέξη κλειδί εδώ είναι "φαίνεται". Το φαίνεται απο το είναι, απέχει αρκετά. Εαν φαίνεσαι ογκώδης, δεν σημαίνει οτι είσαι και υγιής. Αυτό σχετίζεται με την κατάσταση των εσωτερικών οργάνων. Η άθληση πρέπει να προωθείται για την υγεία του σώματος, εαν η εμφάνιση γίνεται αυτοσκοπός με κάθε κόστος, τότε η υγεία περνάει σε δεύτερη μοίρα, και αυτό δεν είναι άθληση πλέον, είναι ψυχική ασθένεια.Προσωπικά δεν τον ξέρω καλά αλλα δεν εχώ κακή άποψη. Φαίνεται γνωστής και σωματικά είναι εξαιρετικη η κατάσταση του.
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-06-24

19:30
Από τα αντικαταθλιπτικά ίσως.
Από τα ναρκωτικά όχι. (Μη κάνετε ναρκωτικά...γενικά μιλάω)
Από τα ναρκωτικά όχι. (Μη κάνετε ναρκωτικά...γενικά μιλάω)

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-06-24

19:53
Από τα αντικαταθλιπτικά ίσως.
Από τα ναρκωτικά όχι. (Μη κάνετε ναρκωτικά...γενικά μιλάω)![]()
Σιγά μη κάναμε ναρκωτικά δεν κάνω καν παρεα με άτομα που κάνουν μπάφους. Ότι να ναι κόσμος να πουμε. Μακριά.
Άλλο το ρίσκο που έχεις απο τραυματισμό όμως στο γυμναστήριο. Εαν πάρεις τις προφυλάξεις σου εκεί δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα, και οκει, δεν μπορείς να σταματήσεις και να γυμνάζεσαι. Δεν θα πάθεις δηλαδή κάτι σοβαρό. Εδώ και ποδόσφαιρο να παίξεις, κανείς δεν σου εγγυάται οτι δεν θα τραυματιστείς κάποια στιγμή. Το πιθανότερο είναι οτι κάποια στιγμή θα τραυματιστείς. Αλλά για αυτό υπάρχει προστατευτικός εξοπλισμός σε μερικά αθλήματα(π.χ. γάντια του μποξ, μασελάκια, σπασουάρ κτλπ.).
Τα αναβολικά έχουν άλλα ρίσκα, απο τα οποία δεν μπορείς να προφυλαχτείς και κάνουν ζημιά. Εαν είσαι άτυχος, μπορεί να μην ζήσεις καν για να το μετανιώσεις.
Η λέξη κλειδί εδώ είναι "φαίνεται". Το φαίνεται απο το είναι, απέχει αρκετά. Εαν φαίνεσαι ογκώδης, δεν σημαίνει οτι είσαι και υγιής. Αυτό σχετίζεται με την κατάσταση των εσωτερικών οργάνων. Η άθληση πρέπει να προωθείται για την υγεία του σώματος, εαν η εμφάνιση γίνεται αυτοσκοπός με κάθε κόστος, τότε η υγεία περνάει σε δεύτερη μοίρα, και αυτό δεν είναι άθληση πλέον, είναι ψυχική ασθένεια.
Γιατί άλλο το ρίσκο;;;; εμένα ξέρεις ποσες φορες μου έχει πει ο ορθοπεδικός ότι αυτά που κάνω δεν τα εγκρίνουν ;
Για αυτους ρισκάρω λοιπόν άρα μπορεί να θέλω και εγώ ψυχική βοήθεια

Γενικά το τι κάνει ο καθένας και για ποιο λόγο είναι δικό του θέμα... Άλλος προτιμαει να είναι ανηθικος να βγάζει λεφτά για να έχει το θαυμασμό του άλλου φυλου.
Αυτοί εδώ το κάνουν με το σώμα τους. Πχ γιατι να μη θεωρείται νάρκισσος πχ ο Λιάγκας κ να θεωρείται ο Τουλιατος ; η όλοι αυτοί οι γεροι που με τα λεφτά τους κτυπανε μικρές.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

29-01-25

11:51
Εγώ παίρνω χάπια σερτραλίνης των 200 mg. Οι μόνες παρενέργειες που έχω πλέον είναι πολύ χαμηλή (έως ανύπαρκτη) λίμπιντο και αυξημένη όρεξη για φαγητό.
Όταν πρωτοξεκίνησα να παίρνω αντικαταθλιπτικά, τις πρώτες μέρες ήμουν ληθαργικός. Οι αντιδράσεις μου δηλαδή και οι σκέψεις μου ήταν αργές. Ίσως βέβαια η ληθαργικότητα να μην οφείλεται τόσο στα αντικαταθλιπτικά.
Για εμένα, «θάνατος» είναι το 0,5 mg αντιψυχωτικού που παίρνω το βράδυ. Ο θεράπων ιατρός που με παρακολουθεί μου είπε πως αυτό ευθύνεται κυρίως για την αυξημένη όρεξη για φαγητό. Το σταμάτησα, αλλά πρέπει να το ξεκινήσω ξανά ή να ζητήσω από τον ψυχίατρο να μου το αντικαταστήσει με ένα άλλο.
Να σας πω την αμαρτία μου, δεν θέλω να σταματήσω τα αντικαταθλιπτικά, γιατί έχω ψυχολογική εξάρτηση από αυτά και πραγματικά άρχισα να χαίρομαι ξανά.
Όταν πρωτοξεκίνησα να παίρνω αντικαταθλιπτικά, τις πρώτες μέρες ήμουν ληθαργικός. Οι αντιδράσεις μου δηλαδή και οι σκέψεις μου ήταν αργές. Ίσως βέβαια η ληθαργικότητα να μην οφείλεται τόσο στα αντικαταθλιπτικά.
Για εμένα, «θάνατος» είναι το 0,5 mg αντιψυχωτικού που παίρνω το βράδυ. Ο θεράπων ιατρός που με παρακολουθεί μου είπε πως αυτό ευθύνεται κυρίως για την αυξημένη όρεξη για φαγητό. Το σταμάτησα, αλλά πρέπει να το ξεκινήσω ξανά ή να ζητήσω από τον ψυχίατρο να μου το αντικαταστήσει με ένα άλλο.
Να σας πω την αμαρτία μου, δεν θέλω να σταματήσω τα αντικαταθλιπτικά, γιατί έχω ψυχολογική εξάρτηση από αυτά και πραγματικά άρχισα να χαίρομαι ξανά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-01-25

11:58
Εγώ παίρνω χάπια σερτραλίνης των 200 mg. Οι μόνες παρενέργειες που έχω πλέον είναι πολύ χαμηλή (έως ανύπαρκτη) λίμπιντο και αυξημένη όρεξη για φαγητό.
Πως γίνεται να χαίρεσαι όμως όταν η λίμπιντος σου ειναι ανύπαρκτη ;
οταν λέμε χαμηλή... θα έκανες δηλαδη 1-2 φορές την εβδομάδα σέξ ;
δεν ρωτάω επικριτικά αλλα δεν θα ήθελα ΣΕ ΚΑΜΙΑ μα σε καμία περίπτωση να χάσω την όρεξη που έχω για σέξ εδω και τόσα χρόνια.
Ειναι το νούμερο ένα για μένα.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

29-01-25

12:04
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ σεξ (όχι λόγω πουριτανισμού) και γενικά η καλή μου διάθεση προσπαθώ να μην καθορίζεται από τη συχνότητα του σεξΠως γίνεται να χαίρεσαι όμως όταν η λίμπιντος σου ειναι ανύπαρκτη ;

Μία-δύο φορές το μήνα.οταν λέμε χαμηλή... θα έκανες δηλαδη 1-2 φορές την εβδομάδα σέξ ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-01-25

12:09
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ σεξ (όχι λόγω πουριτανισμού) και γενικά η καλή μου διάθεση προσπαθώ να μην καθορίζεται από τη συχνότητα του σεξ
Μία-δύο φορές το μήνα.
Φίλε εγω αν ποτέ χρειαζόταν να πάρω κάτι τέτοια (ελπίζω όχι - κρατιέμαι ακόμη στα 40 χαχα)
αμα μου έκοβαν τη λίμπιντο θα τα είχα πετάξει στα σκουπίδια και θα είχα νευριάσει με τον γιατρό.
δεν παίζει να χάσεις την όρεξη σου για σέξ... και όχι απλά σέξ μηχανικό.... αναφέρομαι στην αίσθηση του οργασμού.
Εκτονώνεσαι - και ξεφευγεις ευχάριστα.
Έχεις μετρησει ποτέ την τεστοστερόνη σου ; γυμνάζεσαι ;
1-2 φορές το μήνα μόνο δεν με θυμάμαι ποτέ (χωρις να κάνω τον μάγκα προφανώς) να έχω περιοριστεί.
15 το μήνα το ελάχιστο

Είναι αμαρτία να ταλαιπωρείσαι έτσι.... ο οργασμός και γενικά το σέξ ειναι απο τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή μας. Για μένα αν δεν έχεις μετρήσει την τέστο πήγαινε να κάνεις εξετάσεις και ξεκίνα μετά να την αυξήσεις με φυσικό τρόπο...
υγιεινή διατροφή
οχι καπνισμα
σωστο ύπνο
προπονηση με αντιστάσεις.
Θα δείς οτι το 1-2 φορές το μήνα μπορεί να γινει 10-12....
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

29-01-25

12:16
Όχι, αλλά από τριχοφυΐα καλά τα πάωΈχεις μετρησει ποτέ την τεστοστερόνη σου ;

Όχι, και είμαι σίγουρος ότι κι αυτός είναι ένας λόγος που έχω χαμηλή λίμπιντο.γυμνάζεσαι ;
Καλά κάνεις, Ντέβιλ15 το μήνα το ελάχιστο![]()

Φαντάζομαι πως κι εγώ αν είχα σχέση με κάποιο αγόρι θα έκανα συχνά σεξ (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό). Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας το σεξ και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε ή να μην πειραματιζόμαστε με αυτό.
Απλά εμένα δεν μου κάνει κούκου τώρα

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.039 μηνύματα.

29-01-25

12:16
Διόρθωση και εξήγηση:Φίλε εγω αν ποτέ χρειαζόταν να πάρω κάτι τέτοια (ελπίζω όχι - κρατιέμαι ακόμη στα 40 χαχα)
αμα μου έκοβαν τη λίμπιντο θα τα είχα πετάξει στα σκουπίδια και θα είχα νευριάσει με τον γιατρό.
δεν παίζει να χάσεις την όρεξη σου για σέξ... και όχι απλά σέξ μηχανικό.... αναφέρομαι στην αίσθηση του οργασμού.
Εκτονώνεσαι - και ξεφευγεις ευχάριστα.
Έχεις μετρησει ποτέ την τεστοστερόνη σου ; γυμνάζεσαι ;
1-2 φορές το μήνα μόνο δεν με θυμάμαι ποτέ (χωρις να κάνω τον μάγκα προφανώς) να έχω περιοριστεί.
15 το μήνα το ελάχιστο![]()
Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ τα αντικαταθλιπτικά μειώνουν και ελέγχουν τους νευροδιαβιβαστες όπως σεροτονίνη και ντοπαμίνη. Η κατάθλιψη αποτελεί μιλώντας για την φυσιολογία και βιοχημική σύνθεση αστάθεια ισορροπίας μεταξύ νευροδιβιβαστων οι οποίοι ελέγχουν τα συναισθήματα των ανθρώπων όπου σε αυτή την περίπτωση μέχρι και την λίμπιντο
Αν είχε μειωμένη τεστοστερόνη θα υπήρχαν άλλα σημάδια κυρίως ορμονικά.
Τώρα σχετικά με την λίμπιντο ο κάθε άνθρωπος έχει ένα δικό του βαθμό, για παράδειγμα εμένα είναι σχεδόν μηδενική, σε άλλους όπως εσένα που αναφέρεις είναι αρκετά υψηλή. Και τα δυο φυσιολογικά είναι.
Μιλώντας για τον Αζουρ θα του έλεγα να προσπαθήσει να βρει το νόημα, να έχει χόμπι, να βγαίνει έξω όποτε έχει ήλιο, να αρχίσει να βλέπει ταινίες, να διαβάζει, να μαγειρεύει, να βάζει ξυπνητήρι, να βρει το νόημα της ύπαρξης του.
Να σταματήσει να κάνει πράγματα που επηρεάζουν τους νευροδιαβιβαστες του όπως παρακολούθηση περιεχομένου για ενήλικες, ινστα, ριλς, εξάρτηση από το οτιδήποτε όπως το διαδίκτυο.
Με το καιρό θα επανέλθει και αυτό.
Και φυσικά σωστή διατροφή
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-01-25

12:20
Όχι, αλλά από τριχοφυΐα καλά τα πάω
Όχι, και είμαι σίγουρος ότι κι αυτός είναι ένας λόγος που έχω χαμηλή λίμπιντο.
Καλά κάνεις, Ντέβιλ
Φαντάζομαι πως κι εγώ αν είχα σχέση με κάποιο αγόρι θα έκανα συχνά σεξ (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό). Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας το σεξ και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε ή να μην πειραματιζόμαστε με αυτό.
Απλά εμένα δεν μου κάνει κούκου τώρα![]()
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που οι γιατροί που πάς δεν ενδιαφέρονται για τη λίμπιντο.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση... δηλαδη τι ειναι για να γράφουν φάρμακα μόνο ;
Προφανώς και η λίμπιντος - σεξουαλική ζωή είτε εισαι ετεροφυλόφιλος είτε ομοφυλόφιλος (δεν μας αφορά αυτό) ειναι αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχοσωματικής σου ισορροπίας.
Τέλοςπαντων...
Διόρθωση και εξήγηση:
Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ τα αντικαταθλιπτικά μειώνουν και ελέγχουν τους νευροδιαβιβαστες όπως σεροτονίνη και ντοπαμίνη. Η κατάθλιψη αποτελεί μιλώντας για την φυσιολογία και βιοχημική σύνθεση αστάθεια ισορροπίας μεταξύ νευροδιβιβαστων οι οποίοι ελέγχουν τα συναισθήματα των ανθρώπων όπου σε αυτή την περίπτωση μέχρι και την λίμπιντο
Αν είχε μειωμένη τεστοστερόνη θα υπήρχαν άλλα σημάδια κυρίως ορμονικά.
Η τεστοστερόνη δεν επηρεάζει την γενικότερη διάθεση ενος άντρα ; δηλαδη μπορεί να έχεις κατάθλιψη και υψηλή τέστο ταυτόχρονα ;;;
ε ωραια τουλάχιστον θα έχω λίμπιντο. Να ηρεμώ κάπως και να αποφορτίζομαι.
Τώρα σχετικά με την λίμπιντο ο κάθε άνθρωπος έχει ένα δικό του βαθμό, για παράδειγμα εμένα είναι σχεδόν μηδενική, σε άλλους όπως εσένα που αναφέρεις είναι αρκετά υψηλή. Και τα δυο φυσιολογικά είναι.
Θεωρώ προσωπικά πως 3 φορές την εβδομάδα να θέλει ένας άντρας ή μια γυναικα να έρχεται σε οργασμό είτε με αυνανισμό είτε με σέξ το θεωρώ απλά κανονικό... απο εκει και πάνω ναι ειναι υψηλό όπως λες πχ 4-5 φορές την εβδομάδα.
Μιλώντας για τον Αζουρ θα του έλεγα να προσπαθήσει να βρει το νόημα, να έχει χόμπι, να βγαίνει έξω όποτε έχει ήλιο, να αρχίσει να βλέπει ταινίες, να διαβάζει, να μαγειρεύει, να βάζει ξυπνητήρι, να βρει το νόημα της ύπαρξης του.
Να σταματήσει να κάνει πράγματα που επηρεάζουν τους νευροδιαβιβαστες του όπως παρακολούθηση περιεχομένου για ενήλικες, ινστα, ριλς, εξάρτηση από το οτιδήποτε όπως το διαδίκτυο.
Με το καιρό θα επανέλθει και αυτό.
Και φυσικά σωστή διατροφή
Γιατι η λίμπιντος σου ειναι σχεδόν μηδενική ; θεωρεις οτι ειναι φυσιολογικό αυτό ; ερώτηση.
Πάντως οι γιατροι που γράφουν φάρμακα τα οποία σκοτώνουν την ερωτική διάθεση για μένα ειναι απορριπτέοι... δεν θα έπαιρνα τα φάρμακα.
Θα τα πετούσα. Θα με πείτε επικίνδυνο σαν να το διαβάζω αλλα έτσι θα έκανα... θα προσπαθουσα να βρώ άλλους τρόπους να ξεφυγω απο αυτή την κατάσταση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Joji
- Luludaki
- fockos
- Ilma
- charmander
- Paragontas7000
- iew
- touvlo
- Libertus
- Scandal
- Reader
- louminis
- fids
- Memetchi
- fourkaki
- Ωρορα
- Μήτσος10
- JungC
- A350
- giannhs2001
- fmarulezkd
- American Economist
- loulou11
- globglogabgalab
- taketrance
- rafaela11
- camil
- Natsuko
- zina15
- Wonderkid
- synthnightingale
- thenutritionist
- ck_chrysiis
- Unboxholics
- Giorgkalo
- danonito_kyr
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- DimitraA.
- gmoutzour
- Jack of Spades
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- Εριφύλη
- ghоul
- marww
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- Fernando_A
- Αλκίμαχος
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.