finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 25 Απριλίου 2025 στις 18:42 Η finesse έγραψε: #361 25-04-25 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει. Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ μου Αζούρ. Μην επιτρέψεις σε μια "κουρτίνα" που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, για την ώρα, να είσαι μηδενιστικός κι αυτοκαταστροφικός° αυτή είναι η δουλειά της "κουρτίνας". Συνέχισε με τον γιατρό, την αγωγή και την προσπάθειά σου, και θα έρθει η ώρα που θα την τραβήξεις και θα τα δεις όλα πιο καθαρά και όμορφα. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2025 στις 20:43 Ο Guest 182562: #362 25-04-25 20:43 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Όχι, καλέ μου Αζούρ. Μην επιτρέψεις σε μια "κουρτίνα" που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, για την ώρα, να είσαι μηδενιστικός κι αυτοκαταστροφικός° αυτή είναι η δουλειά της "κουρτίνας". Συνέχισε με τον γιατρό, την αγωγή και την προσπάθειά σου, και θα έρθει η ώρα που θα την τραβήξεις και θα τα δεις όλα πιο καθαρά και όμορφα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ, Φινές Το μόνο που θέλω είναι να πάω στο Άγιο Όρος για τρεις μήνες και να αποκοπώ από τον έξω κόσμο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 25 Απριλίου 2025 στις 21:43 Ο dum dum boy: #363 25-04-25 21:43 εμένα για χρόνια κάποιες θεραπείες μου προκαλούσαν άγχος, πλάκωμα, ταχυπαλμίες, κρίσεις πανικού κ.α. αφού πειραματίστηκα με τον γιατρό, βρήκα λύση πριν καμιά κάποια χρόνια με το solian. μου έκατσε καλά το συγκεκριμένο. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #364 26-04-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:23 Ο Guest 182562: #365 26-04-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Click για ανάπτυξη... Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #366 26-04-25 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! Click για ανάπτυξη... Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:47 Ο Guest 182562: #367 26-04-25 00:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει. Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ μου Αζούρ. Μην επιτρέψεις σε μια "κουρτίνα" που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, για την ώρα, να είσαι μηδενιστικός κι αυτοκαταστροφικός° αυτή είναι η δουλειά της "κουρτίνας". Συνέχισε με τον γιατρό, την αγωγή και την προσπάθειά σου, και θα έρθει η ώρα που θα την τραβήξεις και θα τα δεις όλα πιο καθαρά και όμορφα.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Απριλίου 2025 στις 20:43 Ο Guest 182562: #362 25-04-25 20:43 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Όχι, καλέ μου Αζούρ. Μην επιτρέψεις σε μια "κουρτίνα" που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, για την ώρα, να είσαι μηδενιστικός κι αυτοκαταστροφικός° αυτή είναι η δουλειά της "κουρτίνας". Συνέχισε με τον γιατρό, την αγωγή και την προσπάθειά σου, και θα έρθει η ώρα που θα την τραβήξεις και θα τα δεις όλα πιο καθαρά και όμορφα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ, Φινές Το μόνο που θέλω είναι να πάω στο Άγιο Όρος για τρεις μήνες και να αποκοπώ από τον έξω κόσμο. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 25 Απριλίου 2025 στις 21:43 Ο dum dum boy: #363 25-04-25 21:43 εμένα για χρόνια κάποιες θεραπείες μου προκαλούσαν άγχος, πλάκωμα, ταχυπαλμίες, κρίσεις πανικού κ.α. αφού πειραματίστηκα με τον γιατρό, βρήκα λύση πριν καμιά κάποια χρόνια με το solian. μου έκατσε καλά το συγκεκριμένο. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #364 26-04-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:23 Ο Guest 182562: #365 26-04-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Click για ανάπτυξη... Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #366 26-04-25 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! Click για ανάπτυξη... Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:47 Ο Guest 182562: #367 26-04-25 00:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Όχι, καλέ μου Αζούρ. Μην επιτρέψεις σε μια "κουρτίνα" που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, για την ώρα, να είσαι μηδενιστικός κι αυτοκαταστροφικός° αυτή είναι η δουλειά της "κουρτίνας". Συνέχισε με τον γιατρό, την αγωγή και την προσπάθειά σου, και θα έρθει η ώρα που θα την τραβήξεις και θα τα δεις όλα πιο καθαρά και όμορφα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ, Φινές Το μόνο που θέλω είναι να πάω στο Άγιο Όρος για τρεις μήνες και να αποκοπώ από τον έξω κόσμο.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.683 μηνύματα. 25 Απριλίου 2025 στις 21:43 Ο dum dum boy: #363 25-04-25 21:43 εμένα για χρόνια κάποιες θεραπείες μου προκαλούσαν άγχος, πλάκωμα, ταχυπαλμίες, κρίσεις πανικού κ.α. αφού πειραματίστηκα με τον γιατρό, βρήκα λύση πριν καμιά κάποια χρόνια με το solian. μου έκατσε καλά το συγκεκριμένο. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #364 26-04-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:23 Ο Guest 182562: #365 26-04-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Click για ανάπτυξη... Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #366 26-04-25 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! Click για ανάπτυξη... Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:47 Ο Guest 182562: #367 26-04-25 00:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα για χρόνια κάποιες θεραπείες μου προκαλούσαν άγχος, πλάκωμα, ταχυπαλμίες, κρίσεις πανικού κ.α. αφού πειραματίστηκα με τον γιατρό, βρήκα λύση πριν καμιά κάποια χρόνια με το solian. μου έκατσε καλά το συγκεκριμένο.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #364 26-04-25 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:23 Ο Guest 182562: #365 26-04-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Click για ανάπτυξη... Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #366 26-04-25 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! Click για ανάπτυξη... Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:47 Ο Guest 182562: #367 26-04-25 00:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Έτσι μου 'ρχεται να τα κόψω εντελώς και να παρατήσω τον εαυτό μου και τον κόσμο. Λάθος ύπαρξη είμαι. Όλους τους βλέπω καχύποπτα πλέον και κανείς δεν με καταλαβαίνει. Click για ανάπτυξη... Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:23 Ο Guest 182562: #365 26-04-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Click για ανάπτυξη... Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #366 26-04-25 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! Click για ανάπτυξη... Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:47 Ο Guest 182562: #367 26-04-25 00:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μα δεν εισαι εσυ το λαθος... εσυ εισαι στην σωστη πλευρα αλλα λιγο στο πιο ευαίσθητο και στο δικαιωμα του σκεπτομαι. Αυτοι με την οσμη του χρηματος και την αδιαφορια για τις κοινωνικες αξιες εχουν καταστρεψει την δομη του κοσμου. Το ξερεις οτι η επιβιωση του 60% του αμερικανικου πληθυσμού βασιζεται σε αυτα τα φαρμακα...Το αμερικανικο ονειρο τους γυρισε μπουμερανκ και δυστηχως η διεθνης αλητεια εφερε την θυελλα και εδω με τα ψεματα της...και τους υποτακτικους της. Click για ανάπτυξη... Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #366 26-04-25 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! Click για ανάπτυξη... Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:47 Ο Guest 182562: #367 26-04-25 00:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Αισθάνομαι τύψεις που νιώθω άχρηστος και ανάξιος αγάπης, ενώ υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Γιάννη! Click για ανάπτυξη... Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται .
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:47 Ο Guest 182562: #367 26-04-25 00:47 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε τωρα νιωθεις ετσι γιατι δεν χοντροπεστιαζεις...? Να ανυσυχεις οταν δεν θα μπορεις να σκεφτεσαι και οχι οταν οι σκεψεις οδηγουν σε σημερινα αδιεξοδα. Το φαρμακο σου ειναι η ιδια η φυση με τις απλες χαρες της..αυτη δεν μπορει να δηλητηριαστει απο σεναρια. Η άνοιξη προσφέρεται . Click για ανάπτυξη... Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 00:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #368 26-04-25 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Βοηθάς τόσο κόσμο και δεν γίνεται να μην σε ρωτήσω: Πώς είσαι; Click για ανάπτυξη... κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Απριλίου 2025 στις 00:59 Ο Guest 182562: #369 26-04-25 00:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: κανονικα ειμαι ... 2 ποδια ,δυο χερια , δυο ματια, ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι... και πολυ ατονια λογω ανοιξης ισως..θελω να κοιμαμαι. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #370 26-04-25 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μπορεί να φταίει και η μεγαλούπολη. Περαστικά όπως και να 'χει! Click για ανάπτυξη... ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.865 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:43 Ο Πάνθηρας!: #371 26-04-25 01:43 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε σιγουρα φταιει.. στο χωριο μπορεις να εκτεθεις στο μαγνητικο πεδιο της γης..στην βλαστιση και αρμονια..αυτα ειναι ακρως θεραπευτικα. Ειχα παρει ωτο στοπ 4 κοριτσια δανεζες στον δρομο προς επιδαυρο... τελικα τις πηγα πορτο χελι για μπανιο . Με ειπαν οτι εχουμε καταπληκτικη χωρα αλλα δεν την φροντιζουμε... ε ειπα αν την φροντιζαμε δεν θα ερχοσασταν εδω εσεις...και γελουσαν.. καλα κοριστια οι δανεζες. Click για ανάπτυξη... Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 26 Απριλίου 2025 στις 01:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #372 26-04-25 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν... Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Κανα βυζολουτρο έκανες ;;; Εκεί να δεις θεραπευτικές ιδιότητες. Click για ανάπτυξη... ε ναι ειναι θεραπευτικο ..αλλα και τα μικρα εχουν μαγικες ιδιοτητες ..αρκει να ξερεις να τα χειριστεις.. φυσικα να ειναι μονο..τα ψευτικα δεν...
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 14:25 Ο Guest 182562: #373 01-06-25 14:25 Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.478 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 15:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #374 01-06-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ξεκίνησα το LADOSE και, πράγματι, είναι «ανεβαστικό». Είμαι περισσότερο δραστήριος και παραγωγικός σε σχέση με το παρελθόν. Έχω όμως και υπερένταση. Click για ανάπτυξη... Αποψη απο αδαη.... αλλα σκεπτομενο. Οι φαρμακευτικες κανουν ερευνες για την δοσολογια και καταληγουν καπου αλλα ποτε δεν εχουν σαν μοντελο εσενα. Πολυ διαδεδομενο φαρμακο αλλα πρεπει να βρεις την δοση που ειναι για σενα..και στα φαρμακα ψυχης οι δοσεις ειναι τρομερα σημαντικες γιατι εκπαιδεουν τον εγκεφαλο. Ανοιγε τα καψακια και χυσε τη μιση σκονη και ετσι αρχισε να δοκιμαζεσαι... Εσυ θα πεις πια δοση ειναι η ταιριαστη σου.
Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Kelyphos21: #375 01-06-25 17:59 Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2025 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να αποκοπω από τον κόσμο. Η ζωή μου είναι περιορισμένη στην επιβίωση της ημέρας (μου δίνει χαρά μόνο μια ασχολία που μου αρεσει). Όμως η ψυχοεκπαιδευση, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα λοπραμη. Δεν βλέπω ακόμα ψυχοθεραπευτη από μια πρόσκαιρη ατυχία που είχα. Εχω νιώσει να θέλω να μπω σε κλινική ως το Σεπτέμβριο για να ηρεμήσω. Όμως η ψυχοεκπαιδευση για παρεμπόδιση και ουσιώδη ζωή, την οποία σκοπεύω να αρχίσω, είναι κατά το πλείστον αποτελεσματική. Την πρώτη μέρα μόνο είχα παρενέργεια εφιάλτη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Click για ανάπτυξη...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.436 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:32 Η Himela έγραψε: #376 01-06-25 18:32 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: ψυχοεκπαιδευση Click για ανάπτυξη... Τί είναι αυτό; fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:39 Ο fockos έγραψε: #377 01-06-25 18:39 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι; Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Έχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και λαμβανω εσιτα Click για ανάπτυξη... πότε το παίρνεις πρωι;
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Guest 182562: #378 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία. Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 johnsala giorgosnnn Scandal Sosstoss iew Kate1914 charmander fourkaki louminis taketrance Memetchi Joji Libertus camil michaela888 fockos Paragontas7000 Kafkinos abyssiniancat American Economist User2350 AggelikiGr rafaela11 Ilikntas Drscientist Ωρορα Εριφύλη Ilma vas 78 Wonderkid touvlo globglogabgalab Μήτσος10 jj! Luludaki fids JungC A350 fmarulezkd loulou11 Natsuko zina15 synthnightingale thenutritionist ck_chrysiis Unboxholics Giorgkalo danonito_kyr J.Cameron gegeorgiou90 gmoutzour Jack of Spades Dr. Gl. Luminous ghоul marww kost28 TehWinnerGR kalhkardia Fernando_A Αλκίμαχος mixaelaaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kelyphos21 Νεοφερμένο μέλος Ο Kelyphos21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:43 Ο Kelyphos21: #379 01-06-25 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τί είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από fockos: πότε το παίρνεις πρωι; Click για ανάπτυξη... Ναι, πρωί.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2025 στις 18:50 Ο Guest 182562: #380 01-06-25 18:50 Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω.
Αρχική Δημοσίευση από kelyphos: Ψυχοθεραπεία για να μπορώ να ζω χωρίς να καταφεύγω στην υποταγή στους ψυχαναγκασμους μου. Οργανωμένη θεραπεία. Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Ο τωρινός ψυχίατρος που με παρακολουθεί τον πρώτο καιρό είχε εκτιμήσει πως έχω κι εγω ΙΨΔ. Πλέον όμως νομίζω πως κυριαρχεί η κατάθλιψη και η μικτή διαταραχή προσωπικότητα (κυρίως αγχώδη) που έχω.