pauline
Δραστήριο μέλος

Δεν μου αρεσουν τα φιλια,πολυ σπανια τα απολαμβανω.Συνηθως εκνευριζομαι![]()
ωχ πρώτη φορά το ακούω αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος

για εξήγα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

ε?

enrose
Δραστήριο μέλος

Αλλωστε ενα φιλι ποτε δεν ειναι ιδιο, ποτε δεν κανεις το ιδιο. Ενιοτε αλλαζει ο παρτενερ, οποτε και το φιλι και αλλες φορες αλλαζει η διαθεση.
Αν το φιλι η οτιδηποτε αλλο μεσα στη σχεση παραμενει το ιδιο, τοτε ερχεται η ρουτινα!
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ προτιμάω να τα κλείνω. Και τα κλείνω σχεδόν πάντα, εκτός από μερικές φορές που ρίχνω κλεφτες ματιές στον...παρτενέρ, για ευκαταφρόνητους λόγουςΑλήθεια όταν φιλάτε κλείνετε τα ματάκια όλοι κι όλες;;;;;

Και όσον αφορά την αρχική ερώτηση του θέματος, έχω ΠΑΝΤΑ άγχος στο πρώτο φιλί και πολλές φορές και στο δεύτερο, και στο τρίτο και γενικά στην αρχή. Το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό και θα έλεγα ότι είναι και ωραίο γιατί αν δεν αγχώνεσαι λίγο, δεν χτυπάει η καρδιά πιο γρήγορα, δεν σφίγγεται το στομάχι σου, ε ποιος ο λόγος να το δώσεις

selc
Δραστήριο μέλος

έχω ακούσει όμως πως πολλούς τους ξενερώνει αυτό

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

και γω τα μάτια τα κλείνω συνήθως αλλά πολλές φορές μ'αρέσει να κοιτάω τον άλλον την ώρα που με φιλάει.
έχω ακούσει όμως πως πολλούς τους ξενερώνει αυτό![]()
αληθεια τους ξενερωνει?

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκέψου τώρα εκεί που φιλάς να ανοίξεις τα μάτια και να δεις τον άλλον να σε καρφώνει. Είναι και πολύ κοντά τα μάτια του άλλου στα δικά σου και είναι κάπωςαληθεια τους ξενερωνει?δεν το ειχα υποψη μου...
![]()

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκέψου τώρα εκεί που φιλάς να ανοίξεις τα μάτια και να δεις τον άλλον να σε καρφώνει. Είναι και πολύ κοντά τα μάτια του άλλου στα δικά σου και είναι κάπως![]()
βασικα εγω κλειστα τα εχω οποτε?

selc
Δραστήριο μέλος

γιατί?τα μάτια του βλέπεις!

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

σε πολυ κοντινη αποσταση ομως...βρε δεν εχεις παρατηρησει που οταν κοιτας καποιον κοντα στα ματια για ωρα αρχιζεις να τον βλεπεις σαν να εχει ενα ματι?περίεργο?
γιατί?τα μάτια του βλέπεις!![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

Άλλαξε παρτενέρ.

enrose
Δραστήριο μέλος

σε πολυ κοντινη αποσταση ομως...βρε δεν εχεις παρατηρησει που οταν κοιτας καποιον κοντα στα ματια για ωρα αρχιζεις να τον βλεπεις σαν να εχει ενα ματι?θα ναι αστειο...
αν και δεν το εχω κανει ποτε αυτο με τα ανοιχτα ματια οποτε δεν ειμαι και απολυτη...
![]()
Δεν σου χει τυχει την ωρα του φιλιου να συμπεσουν τα βλεμματα σας και να γινει η εκρηξη?

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν σου χει τυχει την ωρα του φιλιου να συμπεσουν τα βλεμματα σας και να γινει η εκρηξη?![]()
εεε τσου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.