Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν ξερω αν ειναι φυσικο να εχεις ανχως, οντως πολοι εχουν ανχως για το πρωτο τους φιλι με καπιον/καπια, εγω δεν ειχα ποτε, μονο για το πρωτο μου φιλι ειχα. Απλα εγω σου λεω οτι δεν χρειαζετε να ανχωνεσε. Ηθελες δλδ να σου πω κατι για να ανχωθεις περισσοτερο; Εγω απλα σου λεω πως τα βλεπω εγω τα πραγματα και την γνωμη μου, και εγω πιστευω πως δεν πρεπει να ανχωνεσε... Δες το χαλαρα και ρεαλιστικα.
Οταν λεω υπερβολικα ενοω το σημειο χωρις επιστροφη, σεξ. Τωρα τι ενοουσες εσυ δεν μπορω να καταλαβω... Ελπιζω για σενα να μην προχωρισες τοσο. Βεβαια αν θελεις μας λες, αυτο ειναι δικο σου θεμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crystal Creek
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μην ανχωνεσε για το τι θα γινει, δες το χαλαρα και καπια στιγμη θα βρεθει καπιος καταληλος για σενα, περιπου στην ηλικια σου και θα το ευχαριστιθεις πραγματικα!
Crystal Creek
Νεοφερμένο μέλος

Εισαι ΜΟΝΟ 15. Ελεος δηλαδη.
(Δεν θελω καν να σκεφτω πως βλεπεις το θεμα σεξ, γιατι..)

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Τι ακριβώς εννοείς?
Τι ακριβως δεν καταλαβες?
Crystal Creek
Νεοφερμένο μέλος

Εννοώ, πως ακριβώς νομίζεις οτι βλέπω το θέμα σεξ ?Τι ακριβως δεν καταλαβες?
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας είναι τα δικά μας θέλω και τις δικές μας επιθυμίες. Το να νιώθουμε αγχωμένοι σχετικά με αυτό, είναι κάτι φυσιολογικό και όλοι κάποια στιγμή το βιώσαμε. Σκοπός είναι, όμως, να μην επηρεαζόμαστε και ασυναίσθητα υιοθετούμε τις ιδέες των άλλων σαν δικές μας. Μπορεί και όταν εγώ ήμουν 15 να ένιωθα κάπως πίσω από τους άλλους, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως δεν μετανιώνω ποτέ που έκανα αυτό που ήθελα και ένιωσα, όταν εγώ (και όχι οι φίλες/παρέες) ένιωσα έτοιμη να το κάνω. Σαφώς και ο περίγυρος μας επηρεάζει και ειδικά στο στάδιο της εφηβείας όλα είναι ρευστά. Αλλά είναι μεγαλύτερη κατάκτηση να κάνει κάποιος αυτό που θέλει και όχι αυτό που νομίζει ότι θέλει ή θέλουν άλλοι για τον ίδιο.
Γι' αυτό καλό είναι να κάτσεις να σκεφτείς εσύ τι πραγματικά θέλεις και τότε μόνο να προχωρήσεις. Όπως λέει και ο Τάσος αν το "έτερον μέλος" για διάφορους λόγους σπαστεί, απλά δεν άξιζε και το προσπερνάς. Είσαι ακόμα μικρή για να χαλιέσαι (αν και τώρα όλα σου φαντάζουν βουνό)!
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Εννοώ, πως ακριβώς νομίζεις οτι βλέπω το θέμα σεξ ?
Δεν νομιζω. Ειπα οτι δεν θελω να σκεφτω.
Crystal Creek
Νεοφερμένο μέλος

Οκ τότε.Δεν νομιζω. Ειπα οτι δεν θελω να σκεφτω.
Καλά τα λέμε όλα αυτά, αλλά μην ξεχνάμε πως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή γιατί κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός!
Αυτό που πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας είναι τα δικά μας θέλω και τις δικές μας επιθυμίες. Το να νιώθουμε αγχωμένοι σχετικά με αυτό, είναι κάτι φυσιολογικό και όλοι κάποια στιγμή το βιώσαμε. Σκοπός είναι, όμως, να μην επηρεαζόμαστε και ασυναίσθητα υιοθετούμε τις ιδέες των άλλων σαν δικές μας. Μπορεί και όταν εγώ ήμουν 15 να ένιωθα κάπως πίσω από τους άλλους, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως δεν μετανιώνω ποτέ που έκανα αυτό που ήθελα και ένιωσα, όταν εγώ (και όχι οι φίλες/παρέες) ένιωσα έτοιμη να το κάνω. Σαφώς και ο περίγυρος μας επηρεάζει και ειδικά στο στάδιο της εφηβείας όλα είναι ρευστά. Αλλά είναι μεγαλύτερη κατάκτηση να κάνει κάποιος αυτό που θέλει και όχι αυτό που νομίζει ότι θέλει ή θέλουν άλλοι για τον ίδιο.
Γι' αυτό καλό είναι να κάτσεις να σκεφτείς εσύ τι πραγματικά θέλεις και τότε μόνο να προχωρήσεις. Όπως λέει και ο Τάσος αν το "έτερον μέλος" για διάφορους λόγους σπαστεί, απλά δεν άξιζε και το προσπερνάς. Είσαι ακόμα μικρή για να χαλιέσαι (αν και τώρα όλα σου φαντάζουν βουνό)!
ευχαριστώ

(Ο πιο μεγάλος μου έρωτας φιλούσε απαίσια μέχρι που τον ανάγκασα να μάθει. Μην ανησυχείς, χωρίσαμε πολλά χρόνια μετά από τα πολλά απαίσια πρώτα φιλιά και για άλλους λόγους.)
Συγκινούμαι πάντως με αυτό το άγχος για τα πρώτα φιλιά, εκτός από το θέιο βρέφος που και καλά ήξερε από όταν γεννήθηκε να φιλάει (την άλλη τη ρώτησες?

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που πάντα θα επαναλαμβάνω είναι η αξία του να γνωρίζεις τι θέλεις.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Χθες πέρασα εποικοδομητικά 4 ώρες αναμονής στο Gatwick διαβάζοντας γυναικεία περιοδικά.Υπήρχε που λέτε ένα αφιέρωμα στα φιλιά. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η πολύ μικρή διαφορά στα ποσοστά σε μια "έρευνα" για το αν τα γερά γλωσσόφιλα κάνουν ας πούμε την διαφορά. Είδα ότι πολλές γυναίκες δεν τρελαίνονται, ενώ εγώ ας πούμε την βρίσκω τρελά έτσι. Και διαπίστωσα ότι κάποιος μπορεί να ξενερώσει με κάτι που για άλλον είναι must. Και σκέφτηκα ότι δικαίως έχω ένα άγχος πριν πέσει το πρώτο φιλί με κάποιον.
![]()
Εσάς σας ξενερώνει κάτι συγκεκριμένο στον τρόπο που θα σας φιλήσει κάποιος; Αγχώνεστε πριν φιλήσετε για πρώτη φορά κάποιον/α;
Μήπως το θέμα είναι εφηβικό;Αλλά ρε σεις, πάντα όταν πούμε ή μας πουν για το πρώτο φιλί με νέο αμόρε η στάνταρ ερώτηση δεν είναι "πώς ήταν";
![]()
Με τον τωρινο μου συντροφο δεν εχω ξενερωσει ουτε σε ενα φιλι,ειναι τοσο ξεχωριστο να σε φιλαει αυτος που θελεις.
Στο παρελθον μου ειχε τυχει παραμπολλες φορες να με φιλησουν αγαρμπα,ή να με δαγκωσουν και να ματωσουν τα χειλη μου,ιου δεν θελω να το θυμαμαι καν.Ηταν απαισιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα αυτο που με ξενερωνει-αγχωνει καπως ειναι ποσο υγρα(σαλιο) πρεπει να εχουν![]()
3,5 mg, ουτε λιγοτερο, ουτε περισσοτερο, αλλιως χανεται η μαγεια.

Ρεεε, χαλαρωστε λιγο. Μην την ψαχνετε τοσο, ειδικα για κατι τοσο φυσιολογικο οπως ειναι το ματς μουτς και τα σλουρπ σλουρπ. Απο μονο του σε παει, δε θελει ουτε αγχη, ουτε κανονες, ουτε τιποτα τετοιο. Τοτε το απολαμβανεις και στο επακρο.

και να ρωτήσω κατι άλλο?? όταν λέτε ανασκαφές...τι ακριβώς εννοείτε?? .....αν και καπου πάει το μυαλό μου....
Madie17
Νεοφερμένο μέλος

Λινα.Μ
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

"Ήθελες να είμαι ο πρώτος σου..."
λολτάιμ.
συζήτησ μετά το σεκς:
"Αγάπη μου, ήμουν ο πρώτος σου;"
"...Χμμμ... Σαν κάτι να μου θυμίζεις".

υγ.
νομίζω πως ήταν ό,τι πιο ωραίο θα ζήσω ποτέ μου κ απ' τις καλύτερες ιστορίες που έχετε διαβάσει
εχμ, για το πρώτο μπορεί. για το δεύτερο όμως δεν ξέρω, διάβασα πρόσφατα το "Hope they sell beer in Hell" του Τucker Max

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Υγρά χείλη - Τα χείλη σου πρέπει να είναι λίγο υγρά κατά τη διάρκεια του φιλιού. Άγγιξε με τη γλώσσα τα χείλη σου, μία φορά πριν το φιλί. Οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν το lip gloss , γιατί η γεύση γίνεται πικρή μετά από λίγο. Τα λίγο υγρά χείλη κάνουν ευκολότερη τη κίνηση στα χείλη του ταιριού σας και προσφέρει και στους δύο μία ευχάριστη αίσθηση.
Στάση - Να στέκεσαι κοντά στο ταίρι σου. Καθώς πλησιάζετε γείρε ελαφρά το κεφάλι, στην αντίθετη πλευρά από αυτή που γέρνει το ταίρι σου.
Κλείσε τα μάτια σου - Λίγο πριν τα χείλη σας συναντηθούν, κλείσε τα μάτια σου. Κάποιοι βέβαια προτιμούν να κρατούν τα μάτια τους ανοικτά. Μέχρι να το μάθεις είναι καλύτερα να τα έχεις κλειστά.
Γλώσσα - Τοποθέτησε την άκρη της γλώσσας σου στην άκρη της γλώσσας του ταιριού σου. Μην βάζεις τη γλώσσα σου σε μεγάλο βάθος. Εάν σου αρέσει μπορείς να περιστρέφεις τη γλώσσα σου. Διασκέδασε το και πειραματίσου!
Χείλη - Μπορείς να ερευνήσεις διαφορετικούς τρόπους χρήσης της γλώσσας σου. Προσπάθησε να αγγίζεις την γλώσσα σου στα χείλη του άλλου, με πολύ αργές και απαλές κινήσεις.
πηγή
Αλήθεια όταν φιλάτε κλείνετε τα ματάκια όλοι κι όλες;;;;;
Θα ήταν εντελώς αποκαρδιωτικό αν στο πρώτο φιλί μυρίζει η αναπνοή του άλλου...... και στο δεύτρο και στο τρίτο.....

xristin
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.