Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που σε κράτησε αγαπητέ μου "Κυνηγέ" δεν ήταν το αίσθημα φιλίας και είμαι σίγουρος γι'αυτό!Αγαπητε πιστευω οτι κανεις λαθος, εγω για παραδειγμα εγω εχω δυο ΠΟΛΥ καλες φιλες στον κυκλο μου και πριν δυο χρονια περιπου μου την "επεσε" η μια και ενω ημουν ετοιμος να κανω την πραξη την τελευταια στιγμη ειπα στον εαυτο μου "τι πας να κανεις ρε μα......" η δε κοπελα ειναι ακομα σημερα σαν αδελφη μου, οπως και κατι αλλες![]()
Ίσως το ότι ήταν φίλη τις γυναίκας σου (αν είσαι παντρεμένος),ίσως το ότι η τότε γκόμενά σου ήταν ομορφότερη η ήσουν πολύ καψούρης μαζί της,πάντως και μόνο που το σκέφτηκες αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να υπάρξει "φιλία" μεταξύ ανδρα και γυναίκας!
Μόνο "φρένο" μπορεί να υπάρξει υπό προϋποθέσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

δεν μπορεί να υπάρξει "φιλία" μεταξύ ανδρα και γυναίκας!
Φυσικα και ΜΠΟΡΕΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Θες να γίνουμε φίλοι?Φυσικα και ΜΠΟΡΕΙ.

thinking0
Νεοφερμένο μέλος

Αλήθεια, κοίταξα όλες τις σελίδες και όλοι μιλάτε για σεξ που έγινε με φίλους. Τι λέτε για απλή συναισθηματική σχέση (άσχετο εάν βρεθεί στην πορεία και το σεξ) μεταξύ δύο γνωστών/φίλων; (Το ρωτάω αυτό γιατί πριν μπω στο τόπικ αυτό, όταν διάβασα "Φιλία Vs Έρωτας" στον τίτλο, η λέξη "έρωτας" οδήγησε το μυαλό μου στο αθώο παιχνίδι του φλερτ και των ερωτοκτυπημάτων στην καρδιά...)
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω πολλές φίλες,2-3 κολλητές και μία ειδικά σαν αδερφή μου!
Την θεωρώ μάλιστα γενικότερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη μια τέτοια σχέση καθώς σου δίνει πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις από μία φιλία μεταξύ των ίδιων φύλων.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Θα πάρω κι εγώ το μέρος αυτών που υποστηρίζουν ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα.
Έχω πολλές φίλες,2-3 κολλητές και μία ειδικά σαν αδερφή μου!
Την θεωρώ μάλιστα γενικότερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη μια τέτοια σχέση καθώς σου δίνει πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις από μία φιλία μεταξύ των ίδιων φύλων.
να σε ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσεις όσο μπορείς πιο αντικειμενικά....
είναι εμφανίσημες κοπέλες?
σε ρωτάω γιατί αρκετοί πιστεύουν ότι μπορεί μεν να υπάρξει η φιλία αυτή αλλά με την προϋπόθεση ότι η κοπέλα δεν βλαίπεται

(θέλω να δω αν υπήρχε σοβαρός λόγος που δεν μου την έπεσε ποτέ ο κολλητός μου... κατίλαβες?

underwater
Περιβόητο μέλος

να σε ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσεις όσο μπορείς πιο αντικειμενικά....
είναι εμφανίσημες κοπέλες?
σε ρωτάω γιατί αρκετοί πιστεύουν ότι μπορεί μεν να υπάρξει η φιλία αυτή αλλά με την προϋπόθεση ότι η κοπέλα δεν βλαίπεται
(θέλω να δω αν υπήρχε σοβαρός λόγος που δεν μου την έπεσε ποτέ ο κολλητός μου... κατίλαβες?)
Δεν ισχύει αυτό ΚΕ! Κι εγώ είχα τσιμπηθεί με τον παιδικό μου φίλο αλλά δεν ήθελε να κάνουμε κάτι. Δε νομίζω ότι δεν βλέπομαι!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν ισχύει αυτό ΚΕ! Κι εγώ είχα τσιμπηθεί με τον παιδικό μου φίλο αλλά δεν ήθελε να κάνουμε κάτι. Δε νομίζω ότι δεν βλέπομαι!Αντίθετα αυτός δεν θεωρείται καθόλου ωραίος. Παρόλα αυτά μου είπε ότι με βλέπει σαν ξαδέρφη και μου έδωσε ΤΡΕΛΗ πίτα!
να σαι καλα

εγώ λέω ευτυχώς που δεν μου την έπεσε ποτέ γιατί θα ξενέρωνα τη ζωή μου

ενώ είναι ένας αντικειμενικά πολύ εμφανίσημος άντρας (1,90 ύψος, γύρω στα 85 κιλα με πράσινα μάτια

δεν μου έκανε ποτέ κούκου ρε παιδί μου....
ήρθαν έτσι τα πράγματα που απ την αρχή είμασταν φιλαράκια....
εεε δε μου πέρασε ποτέ η σκέψη απ το μυαλό!
κι έχουμε κοιμηθεί μαζί στο ίδιο κρεβάτι κι απ όλα.... και σε ηλικίες 30something.... απλά δε μου βγαίνει να τον δω αλλιώς...
και μόνο η σκέψη με χαλάει...

Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή:θέλω να δω αν υπήρχε σοβαρός λόγος που δεν μου την έπεσε ποτέ ο κολλητός μου... κατίλαβες?)
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή:εγώ λέω ευτυχώς που δεν μου την έπεσε ποτέ γιατί θα ξενέρωνα τη ζωή μου![]()
Αχ εσεις οι γυναικες!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αχ εσεις οι γυναικες!. Μυστηρια τρενα!
![]()
έλα ρε

(ακούς εκεί να με πει τραίνο... νταξ λίγα κιλά παρπάνω έχω

thinking0
Νεοφερμένο μέλος

να σαι καλα
εγώ λέω ευτυχώς που δεν μου την έπεσε ποτέ γιατί θα ξενέρωνα τη ζωή μου
ενώ είναι ένας αντικειμενικά πολύ εμφανίσημος άντρας (1,90 ύψος, γύρω στα 85 κιλα με πράσινα μάτια) ποτέ μα ποτέ δεν τον είδα ερωτικά....
δεν μου έκανε ποτέ κούκου ρε παιδί μου....
ήρθαν έτσι τα πράγματα που απ την αρχή είμασταν φιλαράκια....
εεε δε μου πέρασε ποτέ η σκέψη απ το μυαλό!
κι έχουμε κοιμηθεί μαζί στο ίδιο κρεβάτι κι απ όλα.... και σε ηλικίες 30something.... απλά δε μου βγαίνει να τον δω αλλιώς...
και μόνο η σκέψη με χαλάει...
μήπως εκείνος σε σκεφτόταν διαφορετικά εκείνες τις ώρες; χεχεχεχεχε
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μήπως εκείνος σε σκεφτόταν διαφορετικά εκείνες τις ώρες; χεχεχεχεχε
όχι... ροχάλιζε πολύ δυνατά κι αυτό μάλλον εμπόδιζε τη σκέψη του

thinking0
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ήταν κολλητός μου... τον ήξερα και με ήξερε πολύ καλά...
δεν το πιστεύω...
βέβαια φυσικά δεν μπορώ να ξέρω αν το έκρυβε καλά στο μυαλό του...
πάντως ότι αφορά εμένα, στάθηκε κύριος... ακόμα κι αν το σκέφτηκε, δεν το εξέφρασε ποτέ.... ακόμα κι αυτό για μένα είναι σημαντικό
Davinci
Νεοφερμένο μέλος

Ουσιαστικά μια φιλία για να παραμείνει φιλία θα πρέπει να μην σου αρέσει ο άλλος εμφανισιακά. Αν σου αρέσει εμφανισιακά αλλά δεν περνάει από το μυαλό σου είναι απλά και μόνο ότι έχεις πολύ αυστηρές αρχές και ηθικά διλήμματα. Πολύ πιθανόν εάν βρεθείς υπό κατάλληλες προϋποθέσεις και κάνει κάποια κίνηση ο/η φίλος/η σου να μην μπορέσεις να αντισταθείς (εξαρτάται βέβαια και σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρίσκεσαι, αν έχεις γκομενο, κτλ).
Πάντως το σεκς με φίλο/η (αν έχεις μοιραστεί πολλά πράγματα μαζί του) είναι πολυ καλό γιατί πέρα από την σωματική συνεύρεση υπάρχει και πολύ έντονη πνευματική συνεύρεση.
Βέβαια το χειρότερο είναι να γουστάρεις την/ον φίλη/ο σου και να μην υπάρχει ανταπόκριση...Τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει και αληθινή φιλία γιατί πιθανότατα θα ζηλεύεις τους γκόμενους και γενικότερα δεν θα είσαι αντικειμενικός. Μόνο αν έιναι αμοιβαία τα συναισθήματα (είτε υπέρ, είτε κατά) είναι και σωστή η φιλία....αυτά
chocoPrincessa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy
Δραστήριο μέλος

Εγώ το φτωχό τι να πω;;; Που τα χω κάνει μπάχαλο;;; ΠΟυ είχα ένα φίλο και μου λέγαν οι γύρω μου ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου (κολλητός φίλος) αλλά αυτός επειδή είχα σχέση δν έδειξε κάτι άρα εγώ δν μπορώ να ξέρω αν ισχύει... Μέσα μου όμως ένοιωθα έλξη την οποια έπνιγα λόγω της σχέσης.. δεν την α΄φησα ποτέ να βγει στην επιφάνεια..και κάτι έγινε κ τώρα έκοψε μαζί μου.. χωρίς λόγο και αιτία δν μου εξήγησε... κ τώρα έχω πέσει σε μαύρη κατάθληψη....![]()
![]()
![]()
γιατί μου λείπει.. δλδ δν είναι θέμα ερωτικό... μου λείπει η παρέα που κάναμε... αχ δύσκολες οι ανθρωπινες σχέσεις...
![]()
Δεν βλέπω πουθενά να έκανες κάτι για να το διορθώσεις όλο αυτό! Για να στο λένε όλοι κάτι σημαίνει, όπως επίσης αφού έχεις τα ίδια αισθήματα γιατί δεν κάνεις κάτι εσύ πλέον? Μην τα περιμένεις όλα ουρανοκατέβατα, κυνήγα τον!
Υ.Γ. Ο λόγος και η αιτία είναι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου και δεν το άντεχε άλλο όλο αυτό. Αυτό δηλώνει το ότι έκοψε μαζί σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος

ΠΟΛΥ ενδιαφέρον.λέει η ξαδέρφη μου φαντάζεσαι εσένα Άρη με μένα
Ερώτηση: Αν δεν την ήξερες τόσα χρόνια ως φίλη, και ήταν απλά η ξαδέρφη που έβλεπες μια φορά στα 2 χρόνια, θα μπορούσε να παίξει κάτι, πώς το βλέπεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.