Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Όλοι εχετε φίλους και απο τα 2 φύλλα
Τους φίλους σας του αντίθετου φύλλου τους βρίσκετε ελκυστικούς εμφανησιακά?
Τους έχετε σκεφτεί ποτέ ερωτικά?
Αν δεν ήταν ωραιοι θα κυκλοφορούσατε μαζίτους?
1.κάποιοι αναγνωρίζω ότι είναι ωραίοι/ελκυστικοί εμφανισιακά, κάποιοι άλλοι όχι...
2.Ίσως κάποιους από τους "ωραίους" στην αρχή της φιλίας μας αλλά επειδή κάνω δύσκολα νέους πραγματικά φίλους πλέον για αυτούς που θεωρώ φίλους δεν υπάρχει τέτοιο συναίσθημα

3. ...το κάνω! Φίλοι μου είναι δεν τους ...κρύβω! Προφανώς και βγαίνουμε μαζί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

2. Με καποιους ισως σκεφτηκα κατι πριν παρουν το βαπτισμα της φιλιας :p
3. Οχι. Αν δεν ηταν ωραιοι θα τους εκλεινα στη σοφιτα, θα τους κλειδωνα, και θα τους μιλουσα μονο τηλεφωνικως. Στις σπανιες περιπτωσεις που θα τους εβγαζα για κατουρημα, θα ειχα φροντισει να χω προμηθευτει σακουλα(σκουπιδιων για να καλυπτει και το σωμα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

3. Οχι. Αν δεν ηταν ωραιοι θα τους εκλεινα στη σοφιτα, θα τους κλειδωνα, και θα τους μιλουσα μονο τηλεφωνικως. Στις σπανιες περιπτωσεις που θα τους εβγαζα για κατουρημα, θα ειχα φροντισει να χω προμηθευτει σακουλα(σκουπιδιων για να καλυπτει και το σωμα).

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

π.χ. https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?t=3682
επίσης είναι πολύ γενικός τίτλος ...

travel_lover
Διάσημο μέλος

τι πιστεύετε λοιπόν; έχετε φίλους που να σας αρέσουν; θα κάνατε κάτι μαζί τους; σε περίπτωση που υπήρχε έλξη χωρίς συναίσθημα; έλξη με συναίσθημα; πρέπει να υπάρχει συναίσθημα κ από τις 2 πλευρές; μπορεί να γίνει κάτι της στιγμής κ μετά να παραμείνετε φίλοι;
απόψεις, εμπειρίες, απορίες δεκτές!
άλλωστε τπτ δεν βγαίνει εκτός φόρα

στο αντίθετο φύλο,
Δεν σε βλέπω σαν φίλη,
μη με βλέπεις σαν φίλο!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αν ρωτάς γιατί γουστάρεις κάποιο φίλο σου, τότε βουρ στο ψητό, διότι άπαξ και σου μπει στο μυαλό τέτοια ιδέα, απλή φιλία δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει, γι' αυτό καλύτερα να το ευχαριστηθείς κιόλας!

adespoto
Περιβόητο μέλος

Όχι οτι δεν μπορούν να συνυπάρξουν βέβαια αυτά τα δύο.
Η φιλία βασίζεται περισσότερο στον αλληλοσεβασμό, την εμπιστοσύνη, την κατανόηση, τα κοινά ενδιαφέροντα.
Στον έρωτα από την άλλη πλευρά παίζει πολύ έντονα και η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων. Φίλοι γινόμαστε με τους άλλους μετά από αρκετό καιρό γνωριμίας. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει αμέσως, μπορεί και αργότερα.
Πολλοί θεωρούν αδύνατον να κάνουν κάτι ερωτικό με κάποιον φίλο/φίλη τους, εγώ δε μενω στο "θα χαλάσει η φιλία μας" γιατί το βρίσκω απλά μια επιφανειακή δικαιολογία. Μια φιλία δεν χαλάει τόσο εύκολα...
Hunter
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως ξέρω πως τα καλύτερα είναι τα φιλικά....και πως άμα δεν το κάνεις με τον φίλο σου, με ποιον θα το κάνεις;
![]()
έλα μου ντε!!!
κ αν μετά τα κάνεις αχταρμά, ούτε φίλο δεν θα έχεις να τα πεις!!!

underwater
Περιβόητο μέλος

Παρόλα αυτά, αν γίνει το κονέ, και σε αυτό δεν εννοώ μόνο σεξ αλλά κι ένα φάσωμα, μετά δεν μιλάμε πια για φίλους, ανεξάρτητα αν δεν υπάρξει γκομενοσυνέχεια! Για τι μιλάμε, θα σας γελάσω, αλλά αλλάζει η κατηγορία. Πείτε με συντηρητική, αλλά δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω σε φάση "είμαστε φίλοι, αλλά ρίχνουμε και ένα πη***α να σπάσουμε την ανία".

travel_lover
Διάσημο μέλος

Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω κάτι με φίλο μου αν δάγκωνα την λαμαρίνα!Άλλωστε μου αρέσει να με υποκινεί ο ρομαντισμός. Και κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο να γίνουν φίλοι άντρας με γυναίκα, εκτός κι αν γνωρίζονται από τα "χρόνια της αθωότητας"
ή δεν ελκύει ερωτικά ο ένας τον άλλον.
Παρόλα αυτά, αν γίνει το κονέ, και σε αυτό δεν εννοώ μόνο σεξ αλλά κι ένα φάσωμα, μετά δεν μιλάμε πια για φίλους, ανεξάρτητα αν δεν υπάρξει γκομενοσυνέχεια! Για τι μιλάμε, θα σας γελάσω, αλλά αλλάζει η κατηγορία. Πείτε με συντηρητική, αλλά δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω σε φάση "είμαστε φίλοι, αλλά ρίχνουμε και ένα πη***α να σπάσουμε την ανία".![]()
μπορεί να μην την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα κ απλά να έτυχε. τι; κόβεις επαφές, ειδικά αν σ'αρεσε κ όμως δεν έχει αλλάξει κανενός η συμπεριφορά;
underwater
Περιβόητο μέλος

μπορεί να μην την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα κ απλά να έτυχε. τι; κόβεις επαφές, ειδικά αν σ'αρεσε κ όμως δεν έχει αλλάξει κανενός η συμπεριφορά;
Εγώ μιλώντας καθαρά για το πώς το βλέπω, για να κάνω κάτι με φίλο μου θα έπρεπε να μου άρεσε πολύ. Και θα το έβλεπα σαν κάτι με προοπτικές! Αν αυτός το έβλεπε μόνο σαν μια φάση της στιγμής θα πληγωνόμουν, θα ζήλευα αν έβρισκε άλλη και δεν θα μπορούσα να είμαι όπως πριν.

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ πάντως ξέρω πως τα καλύτερα είναι τα φιλικά....και πως άμα δεν το κάνεις με τον φίλο σου, με ποιον θα το κάνεις;
![]()
Μου αρέσει ο τρόπος σκέψεως σου

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστευω οτι γινεται, γι'αυτο μου τη σπαει τοσο που δεν το'χω.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μου αρέσει ο τρόπος σκέψεως σου...Θες να γίνουμε φίλοι?
![]()
![]()
Πάρε νουμεράκι προτεραιότητας!

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάρε νουμεράκι προτεραιότητας!![]()
Τι νουμέρο έχω δεσποινίς?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.